Hullujen päivien ostotärpit

5/04/2011

Mä oon viimeiset pari vuotta kiertänyt Stockan hullut päivät tosi kaukaa. Viime syksynä kuitenkin löysin itseni matkalla hulluille päiville lapsen ja rattaiden kanssa! Kaikki menikin oikein hyvin, olimme paikalla heti aamusta ja mahduimme jopa kulkemaan, katselemaan tarjoustuotteita ja kassallekkin oli lyhyt jono. Saimme mitä halusimme ja olin tyytyväinen.

Huomenna varmaan piipahdetaan taas paikalla, saa nähdä jaksetaanko muinakin päiviä. Omat ostotärpit (ja vinkit) luettelosta ainakin ovat:

Cliniquen jättipullot kosteusvoidetta, kasvovettä ja kasvosaippuaa

Tigin tuplapakkaukset shampoo&hoitoaine
  
Tiger Of Sweden nahkavöitä
Benettonin minisateenvarjo ihanissa eri väreissä
Pyörä 15kk -> (voihan tän spreijata yksiväriseksi, voihan?)

Merhod kemikaalittomat Sea Mineral kodin puhdistusaineet
Seikkailumuumi- astioita
Kaksi vanainen orkidea
Lempi nestesaippuaa
Tyynynpäällisiä (meille papukaija)
Luhta aalto-käsipyyhkeitä
Marc O´Polo Jerseymekko
Nike lasten lenkkarit
Ruusumuumi pussilakanasetti

Benetton olkalaukku
Lancome Miracle tuoksu

Iittala Aino Aalto juomalasi 22c
Tomaatti ruukussa
Braun korvakuumemittari
Sagaform yrttiruukku
Lasinen karkkipurkki
Ja entäs sitten kaikki Herkun herkut… Kuten Gelato di Maranello jäätelöt, oliivit, kampasimpukat ja ravunpystöt..mmm

Näihin kaikkiin ei lompakko missään nimessä anna myöten, mutta aina saa haaveilla.
Hei mites te, käyttekö hulluilla päivillä ja meinasitteko ostaa nyt jotain? Olen kuullut että useilla on perinteenä ostaa aina esimerkiksi Benettonin t-paitoja lapsille tai Brunbergin suukkoja.
Minttu 

ps. Miten saatoin unohtaa tästä pinkin moccamasterin! Pakko saada vaikka kotona ei edes kahvia keitellä.


2 Responses to “Hullujen päivien ostotärpit”

  1. Anonymous sanoo:

    Elä nyt tollasta lelupyörää osta.. 🙂 Meitsi suosittelee juoksupyörää! http://www.puupyora.fi/kokua_LikeaBike_mallit.php tai vastaavaa!! Me ostettiin 2-vuotiaalle, ja aika pian tajus idean. Ja menee varmasti siihen asti että saa ”oikean” pyörän (ei apupyöriä tms.)

    Sagaformin ruukku ois kyllä ihana… 🙂

    -Ruusu

  2. Minttu sanoo:

    Tämän kesän ja syksyn tulevassa pyörässä arvostan sitä että sillä pääsee lapsen kanssa (ilman turhia kommelluksia, autotielle joutumista yms) paikasta a paikkaan b. Eli pyörässä tulee olla istuin johon ton 1,5vn voi sitoa ja takana työntökeppi jolla voi lapsen sinne beehen työntää. heh.

    Mutta toi edellä mainittu lelupyörä oli kyllä ihan onneton. Muutenkin kammoksun tollaisia värikkäitä muovihirvityksiä ja luonnossa toi oli siis vielä hirveämpi.

    Toi puupyörä on kyllä aivan upean näköinen, jossain (lehdessä?) joskus nähnyt sen ja ajattellut sen olevan enemmän vaan koriste. Hieno kyllä. Tässä tilanteessa ei vaan toimi, vielä! Mutta voisi olla ehdottomasti ensi kesän hankita. Kiitos siis vielä vinkistä!

    Ja vielä, noi yrttiruukut on kyllä tosi kivoja. Mulla oli joskus vanhassa asunnossa useampikin kappale, myös sellanen kolmen ruukun systeemi, mutta muutossa katosivat/rikkoutuivat/vaihtoivat omistajaa..?

    Minttu

Kommentoi