Soppailumatkalla äidin kanssa

28/03/2011

POPilla oli outletmyynti mennellä viikolla Falmingossa ja sinnehän oli ihan pakko päästä. Matka Vantaalle julkisilla on pitkä ja tuntematon joten onneksi äitini lähti mukaan ja autolla siis.

Ote matkakseskustelusta:

Äiti: Mistä sinne Flamingoon oikeen ajetaan?
Minä: Emmä vaan tiiä. Se on siinä Jumbon vieressä.
Äiti: Mä oon joskus kääntynyt tästä, mutta aina eksynyt jonnekkin pikkuteille.
Minä: Älä sit käänny siitä.

Toiveenani oli löytää outletistä Kaapolle ulkovaatteet kevääksi. Eli kuoritakki -ja housut sekä windfleece. Noh, ei niitä löytynyt, mutta jostain syystä sain kuitenkin koko näille suunnitellun budjetin kulumaan. köhöm.

Myynnissä oli kyllä tosi paljon ihania edelliskausien sisävaatteita ja paljon toppavaatteita -50 – 70% alennuksella. Ja iso kassin kanssa käppäilin ulos.. Niistä myöhemmin lisää.

Bongattiin Crocksilta vielä Kaapolle uudet vedenpitävät kevätkengät. Syötiin ihan liian hyvin, etsittiin ruokakaupassa ainakin vartti tuoretta foccatciaa, osallistuttiin arvontaan ja mukaan lähti vielä puhallettava mammutti. Osasimme myös takaisin kotiin ja oikoreitti kokeilukin onnistui.

Kotona odotti pieni iloinen mies ja aivan ihana yllätys. Lasse oli vaihtanut kaikki eteisen palaneet lamput uusiin. Vihdoin valoa, lähes puolen vuoden jälkeen! Jee.


Kommentoi