Paluu arkeen

25/01/2011

Paluu arkeen ja maanantaihin ei tuntunut yhtään pahalta, vaikka niin olisi voinut kuvitella rentouttavan viikonlopun jälkeen. Ihan kiva palata taas arkijuttuihin ja rutiineihin. Ja maailman parasta on saada viettää päivät oman lapsen kanssa kotosalla.

Aampäivällä vierailtiin kaverini ja hänen lastensa Liisan ja Jaakobin luona. Mukana leikeissä oli vielä kaverin hoitolapsi Selma. Kaapo meni mukavasti tyttöjen leikeissä mukana, Jaakob nukkui ulkona ja me äidit juoruttiin. Syötiin koko sakki pastaa, lapset sai jälkkäriksi pipareita ja aikuset kahvia ja pullaa.

Tytöt olivat koristelleet ihanasti uuden pahvilaatikko-kodin. Siellä näytti olevan aika hyvät leikit. Kelpaahan tuollaisessa tilaihmeessä leikkiäkkin; vessa, inductioliesi, vauvansänky, kirjahylly… Kaikki löytyy! 

Kahvia ja pullaa

Kaapo tykkäsi touhuta ja leikkiä uusilla leluilla. Lähdettäessä tulikin itku.

Tämä koti on yksi lempikodeistani joissa olen käynyt, ihanan avara vanha talo jossa paljon ihania huonekaluja ja muita tavaroita. Ehkä saan joskus luvan kuvailla siellä enemmän ja laittaa kuvia tänne.

Kun Kaapo nukkui ehdin hetken siivoilla ja ihastella päivän uusia tavaroita!

Tämän POPin sähkönsinisen raitapaidan sain vihdoin kinuttua ystävältäni  Kaapolle. Olen himoinnut tätä paitaa pitkään, mutta odotettuani sen tulemista -50% aleen olikin oikea koko jo loppunut. Kyllä voi pienestä tulla iloiseksi.

Ja kaveri sai tilalle uuden avainketjun. Tämä on ihana, itselläni on samanlainen punasävyisenä.
Posti toi myös Elle-lehden tilaajalahjan. Ivanahelsingin suunnitteleman meikkupussukan.

Iltapäivällä lähdettiin pulkan kanssa ulkoilemaan lähipuistoon. Siellä olikin paljon tuttua porukkaa. Ja koska kaikki hiekkalaatikon lelut ovat hautautuneet lumen alle, tuotiin me kotoa jugurttipurkkeja ämpäreiksi, uusi lapio ja rekka-auto. Muutkin olivat tuoneet leluja. Kaapo sai puistossa kauheat raivarit, sillä lumessa kulkeminen on vaivalloista ja vaatii paljon energiaa. Lisäksi toppavaatteiden ja hanskojen kanssa muutenkin vaikea liikkua, nousta ja tarttua leluihin. Eikä samaan aikaan puhkeavat kulmahampaatkaan tunnu kivalta.

 Ilta menikin leppoisasti kotona ja uni tuli nopeasti kivan ja touhukkaan päivän jälkeen.

Minttu


2 Responses to “Paluu arkeen”

  1. Ballohedi sanoo:

    moi:)

    ihana tuo helmi avainnauha!!! pakko pölliä idea ja tehä samanmoinen:D

  2. Minttu sanoo:

    Moi 🙂

    Niin on! Ja sun blogi on aivan ihana. Teillä on tosi kaunis koti!

Kommentoi