Kahdestaan

24/01/2011

Viime perjantaina Lassen äiti haki Kaapon luokseen viikonlopun viettoon ja me suunnattiin Lassen kanssa kahdestaan Tallinaan kylpylään. Ero pikkuisesta kieltämättä kirpaisi, mutta oli ihana lähteä muutamaksi päiväksi muualle kahdestaan.

Matka alkoi hieman jännittävissä tunnelmissa, kun meinattiin myöhästyä laivasta. Mutta onneksi lopulta pääsimme laivaan ja matka saattoi alkaa! Yövyimme siis kaksi yötä Tallink Spa hotellissa. Ollaan oltu siellä myös muutama vuosi sitten. Persoonallinen paikka, erottuu edukseen ja hyvän kävelymatkan päässä kaikesta. Kylpyläosasto on ihana ja mukavan moderni, erilaisia altaita, poreita ja suihkuja, suolaista ja makeaa, vettä, ulkoallas, erilaisia saunoja ja allasbaari. Samassa myös kauneushoitola, missä hoitoja ja hemmotteluja kuumakivihieronnasta, yrttikylpyihin ja mutakääreisiin.

  
Tulipahan lilluttua!

Pyörittiin lähinnä vanhassakaupungissa ja siellä syötiin tosi hyvin ja järkyttävän halvasti. Teki tosi hyvää vaan kylpeä, syödä, juoda ja nukkua, kylpeä, syödä ja nukkua…

Oltiin jo päätetty ettei ostella mitään ja aika hyvin pysyttiinkin päätöksessä. Vaikka mä ainakin olisin voinut ostaa viidetkymmenet villasukat ja lapaset torimummoilta. Tässä meidän kaikki ostokset, yhtä tuliaismagneettia lukuunottamatta:

Mulle parit sukat ja ihana oranssi lompakko
Kaapolle puinen norsu
Maatuska magneetti
Lasselle paita. Kuva taitaa olla turhan hurja, kun kone ei anna laittaa sitä oikeinpäin.

Semmonen reissu. Teki hyvää ja ihana palata kotiin! Kaapolla oli menyt myös viikonloppu kivasti. Oli tainnut tehdä muutaman hampaankin viikonlopun aikana.

Minttu


Kommentoi