Kerhoa ja kahvittelua kavereiden kanssa

24/01/2011

Monta kovaa Koota samassa otsikossa.

Viime torstaina me suunnattiin Kaapon kanssa asukaspuiston ipana-kerhoon. Kerhopäivä on yksi viikon kivoimmista päivistä. Kaapo pääsee leikkimään uusilla leluilla kavereiden kanssa ja mami saa kahvia ja seuraa muista vanhemmista. Oman alueensa lapsiin ja vanhempiin kannattaa todella tutustua ja verkostoitua. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää päivää vaikka kyläillen naapurissa jossa lapset ja vanhemmat tulevat juttuun ja kaikilla on kivaa. Puistoissa on paljon mukavampi käydä kun siellä tapaa tuttuja ja saa seuraa, vertaistukea sekä hyviä vinkkejä ja erilaisia näkökulmia perhe-elämään.

Toivon että edes osa Kaapon tämän hetkisistä kavereista pysyy matkassa vielä monta vuotta. Sitten on myös paljon hauskempaa ja turvallisempaa aloitta eskari ja koulu kun joukossa on tuttuja. Itselläni ainakin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, lähesimmät ystävät ovat olleet kavereitani jo tarha ajalta ja ala-asteelta saakka.

Takaisin torstaihin. Kerhon jälkeen jälkeen lapsuuden ystäväni Anikó tuli kylään. Olemme tunteneet toisemme aivan vauvoista saakka. Hänen vanhempansa ovat kummejani. On todella ihanaa että tällainen ihminen on pysynyt elämässäni jo 24 vuotta, elänyt ja kokenut kanssani ajat lapsuudesta tähän päivään.

Muistakaa ystävää ja tutustukaa rohkeasti myös uusiin!

Minttu


Kommentoi