SAIKKUPÄIVÄ

19/02/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilistä saikkupäivää kuvina. Onneksi pojat ovat tänä talvena sairastelleet ennätyksellisen vähän, mutta tulihan se monella kiertänyt kuumetauti lopulta meillekkin. Ensin se iski eilen Elvikseen, jolla on ollut kurkku kipeänä eikä ruoka maistu. Siis ei maistunut edes suklaa! Vähän sain juotettua tuollaista apteekista saatavaa ravintovalmistetta, ja hetken päässä oli sitten sängyllä mansikkapirtelön tuoksuiset huutoyrjöt.

Eihän tämä sairastaminen kivaa ole, mutta huomattavasti vähemmän rankalta se tuntuu kun lapset alkavat olla jo suht isoja, osaavat sanoa mihin sattuu ja kun ei tosiaan enään sairastele niin usein kun ennen. Tietysti sekin helpottaa että tänään he ovat sairastaneet isänsä luona, hehehe.

Mites muilla, onko lapset sairastelleet paljon talvella?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “SAIKKUPÄIVÄ”

  1. Ihania kuvia siitäkin huolimatta, että onhan se kurjaa olla kipeänä :/. Me oltiin ennen joulua pitkään kipeenä ja nyt ollaan (uskaltaako tätä edes sanoa) vältytty joka puolella jyllääviltä taudeilta. Todella toivon, että hyvä tuuri jatkuu!

    Paranemisia pojille :)!

  2. Voi Elvistä, ihana tuo ensimmäinen kuva <3 – paranemisia!

  3. Paranemisia! Ja allekirjoitan ihan täysin tuon, että edes vähän isomman lapsen kanssa sairastelun kestää paremmin, kun vointia voi jo tiedustellakin.

    Meille iski ensin vatsatauti ja hetken päästä flunssa. Kotona ollaankin oltu yöpuvuissa, tukka pystyssä ja laahustettu X-tra-yöhousuissa. Classy! Mutta eikös saikkupäivinä kuulukin asiaan vetää edustavuuspohjat?

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/02/17/52-viikkoa-myohainen-ja-kipea-seiska/

  4. Ihana tuo kuva jossa pienissä käsissä hypistellää suklaata, niin jotenkin suloinen:) Toivottavasti pian pääsette paranemaan!

    Meilä on ollut tosi vähän pöpöjä tänä vuonna, huolimatta siitä että vanhin aloitti eskarin…Ajattelin että sieltä kantautuu ihan kaikki, mutta ei. Tänään toiseksi vanhimmalla sitten nousi kuume, saa nähdä minkä suunnan ottaa. Mielellään jotain muuta kuin influenssaa tai noroa, kiitos!

    http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

  5. Ballohedi sanoo:

    Ihanaa että teilläki pojat kattoo my little ponyy!!! meillä poikasista toinen kattois sitä 24/7 ja oon kuullu (vtun typeriä) kommentteja siittä ettei pojalle tee ”tyttöjen” ohjelmat hyvää…phytyi! Hyvä meiän poikaset <3
    mukavaa viikonloppua 🙂

Kommentoi