MAKIAT

19/02/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAKIAn nettikaupassa on alen viimeiset päivät käynnissä. Itse jäin tyhjin käsin kun mietin liian pitkään että monta teepaitaa ja neuletta pojille tilaan. Mutta näitä aivan ihania lasten villakankaisia parkatakkeja näytti olevan vielä useassa koossa, -70% alennuksella! Jos ei enää täksi talveksi, niin jemmaan tulevaksi.

Sen verran noista takkien koosta täytyy vielä sanoa että ne ovat aika pientä mitoitusta. Muuten Makian vaatteet vastaavat mielestäni hyvin ilmoitettuja kokoja, mutta näissä takeissa taitaa olla niin muhkea tuo karvavuori että suosittelen ottamaan ainakin yhden, jos ei jopa kahden, koon isomman. Kaapo käyttää tällä hetkellä 110/116 vaatteita, mutta takki hänellä on kokoa 122/128, toivon mukaan se menee vielä ensi talvenakin. Elviksellä on 98/104 koon takki, joka taas on tuollaiselle noin 90 senttiselle juuri hyvä. Itse tosin kyllä tykkään että vaatteet ovat hieman reiluja ja väljiä päällä.

Ja kyllä, takit ovat oikeasti ihan yhtä ihania miltä ne näyttävät. Ehkä jopa ihanempiakin. Villakangaspinta pitää ihan hyvin pientä tihkua ja sain jopa ihan vain pyyhkimällä kuraroisekeet pinnasta pois. Karva on sisältä ihan superpehmoista. Kaapo sanookin aina että se on ihanin ja pehmein vaate mitä hänellä on ikinä ollut.

Poikien takit saatu Makialta. Ja muutama jo kyseli arvonnan perään, josta vähän saatoin liian aikaisin vihjailla. Valitettavasti se ei nyt kiireiden takia ihan mennyt nappiin, mutta varmasti vielä keksitään Makian kanssa teille jotain kivaa!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “MAKIAT”

  1. Että on kyllä upea takki, kuolailin samanmoista ihan itsellenikin mutta koot oli ja meni. Ihanat kuvat tässä, ja pipo sopii takkiin ihan älyttömän hyvin! (:

  2. Järkyttävän hyvän näköinen takki! Tekis kyl mieli meidän pojille ens talveks ❤️

  3. Nää harmaat takit on niin nättejä!! Harmittaa tosi paljon etten ehtinyt saada talvella itelleni ja nyt oli koot mennyt noista lastenkin takeista! Ois kiva nähdä takki teidän pienemmän pojan päällä niin osaisin vähän arvioida kokoa paremmin..

  4. sonja lehtonen sanoo:

    Minä kyselin arvonnasta ja ei hätää, aina ei kerkee kaikkea suunniteltua :):) kävin kuitenkin tänään Makian varastontyhjennysmyynnissä hankkimassa takin! Olen niin iloinen! Mietin vaan olisiko pitänyt ottaa isompi kun luin tämän tekstin, mutta sovitetaan kotona. Poika nyt 110 ja ensi talveksi ostin. Myös pipoja tarttui edullisesti matkaan! Suosittelen!

Kommentoi