ISÄN LUONA

20/02/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogissa on näkynyt paljon meidän kotiamme ja meidän arkeamme täällä meillä, minun kotona. Mutta pojathan viettävät usein lähes puolet viikosta myös toisessa kodissa, isänsä luona. Ja tältä siellä näyttää. Aika kivalta, eikö?

Viikon aikana pojat ovat usein isänsä luona sellaiset 2-3 yötä. Koska asumme todella lähekkäin ovat vaihdot helppoja, ja joskus voin pyytää poikien isää vaikka tulemaan hetkeksi tänne auttamaan jos minun täytyy käydä jossain. Se että kumman luona ja milloin pojat ovat sovitaan joka viikko menojen mukaan. Tämä järjestely on toiminut hyvin molemmille näin, sillä meidän kummankaan elämä ja menot eivät ole kovin säännöllisiä.

Lapset ovat myös sopeutuneet hyvin kahden kodin elämään. Molemmissa kodeissa on omat tutut ja turvalliset asiat, tavarat ja rutiinit.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

17 Responses to “ISÄN LUONA”

 1. Piia sanoo:

  Ihailen tuota teidän asennetta. Nykyään kun se tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus että riidoissa ollaan ja pysytään. Ja kaiken lisäksi mies tuntuu olevan yhtä hyvä visuaalisesti kuin sinä, joten mikäs tässä on mielenkiintoista blogipostausta lukiessa 🙂

 2. Nyt täytyy kyllä sanoa että pisteet isille mahtavasta kodista ja sisustuksesta! 🙂 Terkut siis sinne! 🙂

 3. Rea sanoo:

  Mahtavaa , että pojat ja te otetta asioissa leppoisa kannan ja kaikki sujuu edelleen hienosti. Ja olipas kivan mielenkiintoinen kurkistus , poikien isin kotiin 🙂 Värikästä ja hauskaa, poikamaista 😉

 4. kirsikka sanoo:

  Sinun lapset ovat niin kauniita! Niin kyllä sinäkin, että sieltähän ne geenit tulee(:

 5. Nina sanoo:

  Voi vitsit miten kiva postausaihe, en osannut edes kaivata tällaista ennen kuin sen teit 😀 ja miten ihana koti on iskällä! Todella kiva oli kyllä tämä postaus 🙂

 6. Ilona sanoo:

  Aika täydellistä. Tuon seinän värikin. Että mies osaa sisustaa noin. Huoh.

  Kuulostaa hienolta tuo teidän järjestelynne. Minusta on kunnioitettavaa, että ihmiset osaavat erota niin, että elämä toimii lasten kannalta eron jälkeen hyvin.
  Pisteet teille.

 7. Hei täähän oli hauska postaus. Yllättävä.

  Kaunis koti sun lasten isällä. Ja hatunnosto tuolle teidän järjestelylle :))

 8. Ihan samantyyliset teidän kodit – varmasti muuten sekin helpottaa lasten ”kodin vaihtoa” paljon, tuntuu molemmissa aina yhtä kotoisalta ja toi on ihan huippua, että asutte lähekkäin. Hyvä te 🙂

 9. Lindusius sanoo:

  Oi mitä silmänruokaa 😀

 10. Noora sanoo:

  Ihanan näköinen on lasten isän koti! 🙂
  On myös tosi kiva kuulla, että teidän arki tuntuu rullaavan kahden kodin välillä ja lapset voi hyvin. Sulla on tosi ihana blogi, oon löytänyt sen vasta vähän aikaa sitten, mutta olen kolunnut sitä senkin edestä!

  http://juurinyt1.blogspot.fi/

 11. wow mitä paloja ja persoonallisia yksityiskohtia miehen kotona! Haluaisin nähdä Jaken valinnat… haha!

 12. Veera sanoo:

  Hei teillähän on koivuvanerinen pöytälevy… Onko teidän levy pysynyt täysin suorana? Meillä vaneri on mennyt vähän kieroon niin, että olen joutunut lisään huopatassuja pukkijalkojen alle estään pöydän keikkumisen. Olisiko vinkkejä suoristamiseen kotikonstein?

 13. Taikinanaama sanoo:

  Iscällä on uusi tukka! Ja tosi hieno koti! terveisiä!

 14. Illuusia sanoo:

  Kyllä on isällä tyyli hallussa! 🙂

 15. Johanna sanoo:

  Onpas siellä iskälläkin tyylikäs koti!

 16. Kata sanoo:

  Ihana postaus ja ihanaa että välit on hyvät 🙂

 17. Kiitos tosi paljon kaikille positiivisista kommenteista! Mä oon munki mielestä tehny hyvää duunii mun sisustuksen kaa ja on tosi kiva kuulla kehuja! Varsinkin ns. ”alan ammmattilaisilta”!, yeah I’m talking ’bout you Riikka! Mut hei, mä oon saanut oppini from one of the best (Mami Go Go) , joten en voi hirveesti ottaa kunniaa… Mut jiaaa! Koti on turvasatama ja toivottavasti kaikille kiva paikka, joten täytyyhän sen olla oman näkönen ja olonen.

  Ja Turkuun Taikinanaamalle ja Miettiselle lapsineen hitosti terveisiä takas! Mun uus ”tucca” on vaan yhdistelmä eilisii geelei ja pipoa, normaalisti oon tosi slick ja laitettu! HAHA! Jiaa!

  P’s ya’ll!

Kommentoi