HYVÄN OLON NOPEA & HELPPO KASVISWOK

22/12/2021

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä HETKI kanssa

Varmaankin monelle teistä, kuten itsellenikin, ovat tuttuja kaupan hyllyiltä löytyvät kotimaisen Hetki-tuoteperheen erilaiset salaatit. Tiesitkö, että sarjaan kuuluu myös laaja valikoima tuoreita wokmixejä, eli erilaisia wokkivihannes-sekoituksia pusseissa. Niistä saa hetkessä loihdittua hyvää tekeviä ja helppoja ruokia.

Siis ihan oikeasti niin helppoja, että meidän kolmevuotias teki lähes kokonaan itse meille lounaaksi tämän rapean tofu-nuudeliwokin. Kaikki työvaiheet pääset katsomaan videon muodossa Instagram storystäni. Ruoasta tuli niin hyvää, että laitan sen ohjeen myös tämän postauksen loppuun!

Me olemme maistaneet Hetki wokmixeistä kolme eri tuotetta, kaikissa niissä yhdistyy tuoreus ja laadukkaat, maistuvat & kotimaiset raaka-aineet. Wokmixit sisältävät valmiiksi pestyjä ja pilkottuja kasviksia, kuten lehtikaalia, punakaalia, porkkanaa, purjoa, tatsoita, paprikaa – eri pusseissa on eri mixit. Pusseja on myös muutamaa eri kokoa, mikä on minusta kiva ja fiksu ajatus ruokahävikin kannalta. Ja jos ei millään keksi, mitä tänään syötäisiin, pussin takaa löytyy myös resepti!

Helppoa ja nopeaa ruoanlaitosta tekee tosiaan se, ettei mitään tarvitse pestä, kuoria tai pilkkoa. Pussi vain pannulle tai vaikka sellaisenaan salaatin joukkoon, niin ruoka on jo melkein valmis. Tuoreet vihannekset pysyvät pannullakin paistamisen jälkeen ihanan rapsakoina, toisin kun vaikka pakasteet. Näiden pussien avulla on helppo lisätä kasvisten syömistä ja sen myötä parantaa omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.

Nopea tofu-nuudeliwok (4 isoa annosta)

1 pussi Hetki Värikäs wokmix (sis porkkana, punakaali, purjosipuli, lehtikaali, tatsoi)
1 paketti marinoitua tofua
200 g lasi/riisinuudelia
Korianteria

Paras wokkikastike

3 rkl seesaminsiemeniä
3 rkl limen mehua
4 rkl soijakastiketta
3 rkl riisiviinietikkaa
1 tl siirappia

1. Halkaise tofu ja kuivaa se hyvin painelemalla talouspaperilla 2. Pilko tofu kuutioiksi ja paista öljyssä kuumalla pannulla rapeaksi 3. Tee wokkikastike sekoittamalla kaikki ainekset yhteen pieneen kulhoon 4. Keitä nuudeli ohjeen mukaan 5. Heitä wokvihannespussin sisältö pannulle tofujen kanssa ja paista hetki 6. Halutessasi pyöräytä nuudelit pannulla mukana tai kasaa erikseen lautaselle annokseksi 7. Lisää päälle kastiketta ja korianteria.

Vinkki! Sama ruoka toimii tosi hyvin myös salaattina, tällöin anna nuudeleiden jäähtyä hetki kylmän veden alla ja lisää joukkoon haluamaasi salattia, pinaattia ja kurkkua! Loistava ateria-idea nyt joulun kiireiden keskelle. Tästä pääset vielä tutustumaan kaikkiin Hetki -tuotesarjan tuoreisiin tuotteisiin.


Kommentoi