RENTOUTTAVA KOTI-SPA
+ TUOTEVINKKEJÄ & ARVONTA

11/08/2021

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä House of Organicin kanssa
Sisältää lahjakorttiarvonnan!

Arvatkaapas miten aloitin lomanjälkeisen työviikkoni – no pitämällä oikein kunnon spa päivän kotona. Tein kasvonaamion, hiusnaamion, hiuspohjan hoidon, läträsin kasvodedellä ja seerumilla, oli silmänalusgeeliappua ja sheetmaskia, ihon kuorintaa ja kosteutusta.. Jatkossa aion aina aloittaa arkeen paluun näin, raukeana, pehmoisena, raikkaana, hyväntuoksuvana ja rentoutuneena.

Koti-spasta minulta löytyi samat tuotteet jotka olen päässyt tällä kertaa valitsemaan suomalaisen luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokaupan, House of Organicin alennukseen. Tästä keskiviikosta sunnuntaihin asti House of Organicilla vietetään luonnonkosmetiikkapäiviä, joka tarkoittaa joka päivä vaihtuvia tarjouksia ihanimmista luonnonkosmetiikkatuotteista. Tämän postauksen lopusta löytyy 50 euron lahjakortin arvonta House of Organicille!

Ihan aluksi tahtoisin hehkuttaa ruotsalaisen Brunsin käsintehtyjä hiustuotteita, jotka itse löysin vasta tänä keväänä – jolloin minusta tuli myös heti fani. Kehuinkin aiemmin jo sarjan hiusnaamiota ja hoitoainetta, joilla olen saanut myös kesän paahteessa pidettyä hiukseni ihanan pehmoisina, niitä yhtään latistamatta.

Sarja on kasvanut hiljattain hiusten kasvua edistävällä sarjalla, jota myös itse nyt testailen. Runsas hiustenlähtö kun on vaivannut jo pitkään ja vaikka nyt tuntuu, että rautakuuri alkaa pikkuhiljaa tehoamaan ja hiustenlähtö on hieman rauhoittunut, niin ehdottomasti haluan yrittää tukea uusien hiusten kasvua myös oikeilla tuotteilla, kuten tällä Joyful Growth hiusnaamiolla.

Olen myös tehnyt naamioita hiuksille ja hoitanut kuivaa hiuspohjaani siihen tarkoitetulla Blue Elixir seerumilla. Tuo ihana sininen jauhe on Blue Clay Savinaamio, hiuspohjalle sekä kasvojen iholle sopiva luonnollinen mineraalirikas jauhesekoitus joka sekoitetaan itse veteen. Naamiolla on solujen uudistumista sekä mikroverenkiertoa stimuloiva vaikutus, se puhdistaa ihoa ja hiuspohjaa tehokkaasti niiden luonnollista tasapainoa häiritsemättä. Rakastan sitä, miten naamio virkistää heti kun sen levittää iholle ja miten ihosta ja hiuksista tulee tosi raikkaan ja pehmoisen sileän ja ravitun tuntuiset.

Pakko vielä mainita Brunsin Exiting Tangerine hiuksiin jätettävä hoitosuihke mandariinin tuoksuisena, se kosteuttaa, antaa kiiltoa ja sopii eritysen hyvin karheisiin, pörröisiin ja luonnonkihariin hiuksiin. Brunsin tuotteita löytyy muuten myös hajusteettomina, mutta itse olen aivan pyörällä päästäni näihin tuoksuviin versioihin. Ei edes haittaa käyttää sekaisin niitä kaikkia, koska tuoksut ovat mietoja, luonnollisia ja sopivat ihanasti yhteen, kuten vaikkapa juuri mandariini ja Spicy Jasmine shampoo ja hoitoaine, ah!

Samalla kun suihkussa pesee savea hiuksista ja antaa hiusnaamion vaikuttaa, on hyvä hetki puunata myös vartalo varpaista nenänpäähän. Evolve Organic Beautyn tuotteet eivät petä koskaan ja ai hitsit miten ihana onkaan Tropical Blossom Body sokerikuorintavoide vartalolle – ja kyllä, tuoksu on juuri niin syötävän hyvä mitä nimi antaa odottaa. Kuorinnan jälkeen kosteusvoidekin imeytyy paremmin, itse olen tykästynyt hurjasti ihoa napakoittavaan ja silottavaan Smooting Body Countour Creamiin.

Aina ei kuitenkaan jaksa, tai etenkään nyt arjen taas alkaessa pyörimään, edes ehdi pitää pitkiä spa-hetkiä. Työpäivän jälkeen on myös ihan ok vaan rojahtaa sohvalle ja pistää sarja pyörimään. Jos iho kaipaa kuitenkin huomiota, voi samalla kasvoille levittää kangasnaamion, jonka voi jakson päätyttyä heittää bioroskiin ja kierähtää sänkyyn. YOU & OIL sarjalta löytyy kangasnaamioita moneen eri tarpeeseen, kuten kirkastava Hydration + Brightening Face Mask, puhdistava Cleansing + Anti-pollution Face Mask tai uudistava Botoks + Regeneration Face Mask. Testasin ekaa kertaa myös geelimäisiä silmänympärysnaamioita, 100% Pure Bright Eyes Mask kirkastava silmänympärysnaamio sisältää mm kofeiinia, joka laskee turvotusta. Nämä pysyivät itelläni ainakin niin hyvin, että ne kasvoilla voi samalla puuhastella muita aamutoimia.

A R V O N T A ! House of Organic tahtoo hemmotella myös teitä ja sain arvottavaksi kaksi 50 euron lahjakorttia. Toinen arvotaan tähän postaukseen kommentoijien kesken ja toinen instagramin puolella – voit toki halutessasi osallistua molempiin!

Kerro alle kommentteihin oma mieluisin hemmottelutuotteesi (tai vaikka kiinnostavin tuote yllä suosittelemistani), niin olet mukana 50 euron lahjakortin arvonnassa! Arvonta päättyy sunnuntaina 15.8.2021.

Omien valitsemieni tuotteiden lisäksi Luonnonkosmetiikkapäivien alennuksista löytyy tästä päivästä alkaen hurjasti kaikkea muuta ihanaa pikkuhiljaa pimeneviin iltoihin ja kirpeisiin aamuihin. Klikkaa tästä kuvastoon, josta löytyy lisää tarjouksia ja tuotesuosituksia. Listaan tähän alle vielä omat valitsemani päiväkohtaiset aletuotteet:

Torstai 12.8
Absolution Le Booster Superfood Kiinteyttävä Seerumi
Beauty Babe Balm Monitoimibalmi
BRUNS Products 80b Joyful Growth Mask Hiusten kasvua edistävä hiusnaamio

Perjantai 13.8
BRUNS Products Nr18 Exciting Tangerine Balsamspray Mandariini Hoitoainespray
Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream Uudistava kasvovoide
Evolve Organic Beauty 360 Eye & Lip Contour huulten- ja silmänympärysvoide
Evolve Organic Beauty 360 Smoothing Body Contour Cream Silottava Vartalovoide
BYBI Beauty Supercharge Kasvoseerumi

Lauantai 14.8
BRUNS Products Nr101c Unscented Blue Elixir Hajusteeton Seerumi Hiuspohjalle ja kasvoille
BRUNS Products Nr02 Spicy Jasmine Shampoo Jasmiini Shampoo
100% Pure Bright Eyes Mask Kirkastava Silmänympärysnaamio
YOU & OIL Cleansing + Anti-pollution Face Mask With Liposomes Puhdistava Kangasnaamio
YOU & OIL Botoks + Regeneration Face Mask With Liposomes Uudistava Kangasnaamio
YOU & OIL Hydration + Brightening Face Mask With Liposomes Kirkastava Kangasnaamio
BYBI Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic Kirkastava Kasvovesi

Sunnuntai 15.8
BRUNS Products Nr101a Blue Clay Savinaamio Hiuspohjalle ja kasvoille

Käyttämällä kassalla koodia YHDISTÄ, voit tehdä vaikka joka päivä uuden tilauksen vain yksillä postikuluilla. Tällöin kaikki tilaamasi tuotteet lähetetään sinulle samalla kertaa.


71 Responses to “RENTOUTTAVA KOTI-SPA
+ TUOTEVINKKEJÄ & ARVONTA”

  1. Johanna sanoo:

    Jalo-gua sha lasta on ihan paras ja hyvä kasvoöljy siihen! Sileä kasvoöljystä olen kuullut tosi paljon hyvää ja sitä olisi kyllä ihana testata. Myös Brunsin hiustuotteista olen haaveillut pitkään.

  2. Sally sanoo:

    Kirkastava silmänympärysnaamio kuulostaa kiinnostavalta! Hemmotteluun toimii myös kaikki ihanat naamiot ja seerumit.

  3. Sini sanoo:

    Eniten kiinnostaa kaikki silmänympäryksiä hoitavat tuotteet 🤩

  4. Marjuska sanoo:

    Ehdottomasti ekopharman vadelma moisturize kasvovesi suihkepullosta suihkuteltuna pitkin päivää! Virkistää ja kosteuttaa. Kivaa kesän loppua!
    -marjuska

  5. Satu sanoo:

    Eniten kiinnostaa kaikki naamiot. Tällä hetkellä ei mitään suosikkia, mutta erityisesti kosteuttavat naamiot herättää kiinnostukseni.

  6. Sennu sanoo:

    Omaan jokasunnuntaiseen hemmotteluhetkeeni kuuluu kasvojen kuorinta, kosteuttava kasvonaamio sekä rakennepaikkaava hiusnaamio.

  7. Hanna Koooooo sanoo:

    Spicy Jasmine shampoo kuulostaa ihanalta 🙂

  8. Minna sanoo:

    Näistä Evolven Tropical Blossom sokerikuorinta kuulostaa herkulliselta.

  9. Milla sanoo:

    Evolven boosterilla saa loihdittua joka päivä melkein kaikkiin tuotteisiin hemmottelua.Kirkastaa ja silottaa ihoa tuntuvasti

  10. Sarkkuli sanoo:

    Bybin tuotteet kiinnostaa

  11. Nixu sanoo:

    Ekopharman tuotteet

  12. Stiina sanoo:

    Madaran Peel kuorintavoide kasvoille 👍🏻

  13. Suski sanoo:

    Bruns:n tuotteet ovat itselle ennestään tuttuja ja hajusteeton shampoo ja hiusnaamio ovatkin olleet koko perheen käytössä jo pidempään. Näitä uudempia Brunsin, hiustenkasvua edistäviä tuotteita en olekkaan vielä ehtinyt testaamaan joten näitä olisi kyllä ihan pakko päästä testaamaan. Itse kärsin voimakkaasta hiustenlähdöstä jo monen vuoden takaa ja vaikka syytä siihen ei ole löytynyt, nautin silti ihanista tuotteista 😍. Joten ostaisin näitä uusia tuotteita testiin ehdottomasti.

  14. Laura sanoo:

    Ehdottomasti kaikki naamiot kiinnostaa eniten! 💫

  15. Ida sanoo:

    100% Pure Bright Eyes Mask Kirkastava Silmänympärysnaamio kuulostaa ihanalta 🤩

  16. Laura sanoo:

    Evolven uudistava kasvovoide kiinnostaisi

  17. Elisa sanoo:

    Absolutionin tuotteet ❤

  18. Marjaana sanoo:

    Blye clay savinaamio on kyllä hauskan näköinen, sitä kiinnostaisi kokeilla! 🥰

  19. Malena sanoo:

    Bybi beautyn babe balm! 😻 ihana ja monikäyttöinen👌🏻

  20. manna sanoo:

    BRUNS tuotteet kiinnostavat

  21. Maisamiisa sanoo:

    Evolven suklaanaamio 😍

  22. Jenni sanoo:

    Katja Kokon Sileä öljyä kiinnostaisi kokeilla🤩

  23. Heli Heinonen sanoo:

    Voi, tuossa on niin paljon ihania tuotteita että valinnanvaikeus iskee!
    Hemmottelen itseäni saunapäivänä kuorinnalla ja naamiolla,

  24. KatariinaS sanoo:

    Luonnonkosmetiikka, varsinkin naamiot ja syväpuhdistavat tuotteet!

  25. Eija sanoo:

    Blue Clay savinaamio kuulostaa kivalta, mukana kiitos 👍

  26. Minna sanoo:

    Oma ehdoton lemppari on Cattierin Korjaava hiusnaamio kuiville hiuksille. Yllä olevista olisi ihana kokeilla Blue clay savinaamiota.

  27. Sari P sanoo:

    BYBIn tuotteet on ihania ja sen seerumit on parhaita hemmottelutuotteita kuorinnan jälkeen (käy toki myös normipäiville)! 🙂

  28. Salla sanoo:

    Bybi beauty day defencea on kehuttu tosi paljon ja sitä haluan ehdottomasti seuraavaksi kokeilla!

  29. Maija sanoo:

    Kirkastava silmänympärysnaamio tulisi tarpeeseen.

  30. Pallukka sanoo:

    Hoitosuihke kiinnitti mielenkiintoni, sillä olen jo kauan tuskaillut pörröisten ja luonnonkiharieni kanssa.

  31. Anna sanoo:

    Bybin tuotteet kiinnostaa!!

  32. Jannna sanoo:

    ”BRUNS Products 80b Joyful Growth Mask Hiusten kasvua edistävä hiusnaamio 350 ml” vaikuttaa kiinnostavalta!

  33. Ella sanoo:

    Brunsin blue clay-savinaamio!

  34. Jennimariam sanoo:

    Guasha-kivi

  35. TiinaN sanoo:

    Bruns hiustuotteet kiinnostaa.

  36. Mira sanoo:

    Ihana postaus! Noi Evolven tuotteet kuulostaa aivan ihanilta. Niitä täytyy saada testiin.

  37. SSR sanoo:

    Tropical blossom vartalokuorinta kuulostaa herkulliselta! 🙂

  38. Marine sanoo:

    Mandariini hiussuihke kuullostaa ihanalta, tuoksu on varmasti herkkullinen ja uskon että se olisi loistava lisä omiin vallattomiin luonnonkihariin hiuksiin. Jotka nyt raskausaikana elävät ihan omaa elämää 🤦‍♀️

  39. Anneli sanoo:

    Naamiot on parhaita

  40. Tuula sanoo:

    Brunsin mandariini hoitoainespray kiinnostaa! 😍

  41. Lola sanoo:

    Tropical Blossom Body -sokerikuorintavoide kuulostaa hyvältä!

  42. Pipsa sanoo:

    Tuo savinaamio houkuttelee kovasti.

  43. Heinik sanoo:

    Kangasmaskit on ihan lemppareita 🤩

  44. Immu sanoo:

    Nuo kangasnaamiot kuulostaa ihanilta!

  45. Kaisa sanoo:

    Kasvonaamiot ehdottomasti suosikkeja!

  46. Linda sanoo:

    Oon tosi laiska käyttämään naamioita, vaikka tykkään niistä. Toi Brunsin sininen savinaamio kuulostaa kyllä ihanalta!

  47. Ellanen sanoo:

    Kaikki Brunsin hiustuotteet ovat kiinnostaneet jo kauan ja monesti meinannut niitä ostaa, mut tähän saakka joka kerta on pihiys lopulta iskenyt, mut jospa tällä kertaa….🙂

  48. Minna sanoo:

    Kasvonaamiot ehdottomasti 🙂

  49. Xeveliina sanoo:

    Houkuttelit hankkimaan Bruns Exiting Tangerine -hoitoainesuihkeen! Mandariineja ei voi vastustaa! 😀

  50. saya sanoo:

    Kaikenlaiset kasvonaamiot ovat itselle hemmottelutuotteita 🙂

  51. Tuija sanoo:

    Minulle ihon hemmottelua on kosteuttavan kasvonaamion käyttäminen. Tykkään jättää sen yöksi kasvoille vaikuttamaan, jolloin iho on aamulla ihanan sileä ja ravittu.

  52. Helena sanoo:

    Ehdottamasti sheetmaskit ja huulille ja silmämalusille tarkoitetut maskit☺️

  53. Saima sanoo:

    Maskin itse sekoittaminen näyttää ihanan rauhoittavalta, haluaisin ehdottomasti kokeilla!

  54. Saara sanoo:

    Kasvonaamio! 💆‍♀️🧖‍♀️✨💕😌

  55. Ruut sanoo:

    Evolven kakki seerumit kasvoille, mitä olen kokeillut. 🌻

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Onnea! Voitto osui kohdallesi! Saat lahjakortin pian spostiisi!

  56. Anna H sanoo:

    En ole näitä tuotteita kokeillutkaan, mutta hiusnaamio kuulostaa kivalta ja myös jalat tarvitsisivat hoitoa näin kesän jäljiltä😄

  57. Mymmeli sanoo:

    Kaikki ihanat kasvonaamiot kiinnostaa! 😍

  58. M sanoo:

    Guasha pitäisi kaivaa kaapin pohjalta ja tuotteista Evolven suhteellisen edulliset tuotteet kiinnostaisi kokeilla.

  59. Kaisa Hirvonen sanoo:

    Joko laventeli/merisuolajalkakylpy tai sheet-maski, lasi viiniä ja Frasier telkkarista. 🤗

  60. Airi sanoo:

    Spicy Jasmine shampoo kuullostaa hyvälle.

  61. Henna sanoo:

    Kasvohieronta ja siihen kasvonaamio on rentouttavaa.

  62. Virveli sanoo:

    Kaikki hiusnaamiot ja muutkin hiusten hyvinvointia ylläpitävät tuotteet kiinnostavat kovasti.

  63. Milla h sanoo:

    Lempparein on Bybi Bakuchiol booster.

  64. Marikki sanoo:

    Ehdottomasti sheet maskit, ne ovat tosi nopea ja helppo tapa hoitaa ihoa ja mieltä 🙂

  65. niina sanoo:

    Naamiot ja seerumit kiinnostaa ^^.

  66. Juliaana sanoo:

    Näin vauva-arjen keskellä on ihana hemmotella itseä erilaisilla kasvonaamioilla ja näistä suosituksista Brunsin Exiting Tangerine hiuksiin jätettävä hoitosuihke pisti heti silmään näin luonnonkiharat omaavana 😍

  67. Jenna sanoo:

    Hemmottelussa toimii erilaiset kasvonaamiot☺️

  68. Laura sanoo:

    Bruns-hiustuotteet vaikuttaisivat kiinnostavilta kokeilla.

  69. Milla sanoo:

    Kangasnaamiot! Ne on vaan niin helppoja pika-hemmotteluhetken pitämiseen.

  70. Teija Kokko sanoo:

    Bruns:n hehkutetut hiustuotteet kiinnostaisivat kovasti!

Kommentoi