KESKILUOKKAISET KESÄ”LOMA”KUULUMISET

30/06/2021

Miten sitä voikin viikon kesäreissun jälkeen meinata unohtaa, että täällä kaupungissa pitäisi pukea päälle ennen ulos lähtemistä ja avaimetkin olisi ihan hyvä ottaa mukaan. Eli siis kotona ollaan ja itseasissa saan olla muutaman päivän täällä ihan yksikseni. Aika ihanaa, vaikka aika meneekin isolti työntekoon, sillä yrittäjänä ei minulla oikeastaan lomaa ole, vaikka vähän olenkin niitä tarkoituksella kesäksi vähentänyt.

Viikko Hangossa oli ihana ja itseasiassa kesäkuun kolmas reissu. Ensin käytiin Kokkolassa ja Kalajoella, sitten Turussa ja Ahvenanmaalla. Välissä käytiin lähinnä vaan kotona pesemässä pyykkiä ja sitten taas mentiin.

Kuten monilla etenkin kerrostalossa asujilla, myös meillä on kotona tosi kuuma. Myös siksi Hangossa oli ihana viettää hellepäiviä, koska ilmalampöpumppu puhalsi jääkylmää ilmaa aina kun alkoi tulla liian hikiset paikat. Tuli siis myös nukuttua hyvin muhkean untuvapeiton alla.

Viileistä öistä, ”superhelle jatkuu ja jatkuu vaan” – uutisista ja kaverin suosituksesta inspiroituneena tilasin juuri meille kotiin pienen liikuteltavan ilmastointilaitteen. Tuntui aika keski-ikäiseltä käyttää useampi sata euro niin rumaan kapistukseen, mutta hei, käytönnöllisyys ennen kaikkea vai mitä!

Joskus muinoin olisin mielummin kärsinyt kuumuudesta ja törsännyt saman summan uusiin sandaaleihin ja kesäiseen bileviikonloppuun kavereiden kanssa. Mutta toisaalta tässä keski-ikäisyyden kynnyksellä voin toki kekiluokkaisesti toteuttaa molemmat.

Tuntuu hassulta ja hauskalta, että kesäkuu on ihan juuri ohi ja kaikki suunnitelut reissut on jo tehty. Toivottavasti heinäkuusta tulisi vähintään yhtä kiva ja toivottavasti aika ei menisi ihan näin nopeaan! No mutta nyt mä meen pelaamaan Padelia (en oikeesti, mutta voisin), moikka!


Kommentoi