ARKIKUVA 22/52

2/06/2019

Vauvan eroahdistus – tarvitseeko sanoa enempää. Tai voin toki kertoa, että siinä on vain mielikuvitus rajana keksiessä tapoja miten yhdistää itsensä pukeminen, uloslähtö tai vaikkapa kuukupin tyhjennys samalla kun vauva roikkuu huutaen lahkeessasi ja haluaa olla vain sylissä. Tuota kantoreppuakin hän vihaa, mutta sainpahan lopulta kamat pakattua ja pääsimme vihdoin ulos.


2 Responses to “ARKIKUVA 22/52”

  1. Niiiiin muistan ton vaiheen :D. Meillä se oli tollasta melkein about ekan vuoden. Sitten kun neiti oppi kävelemään kunnolla, hänelle tuli hurjasti rohkeutta lisää <3.

  2. Satu sanoo:

    Voin niin muistan tuon vaiheen kun kaiken teki oikealla kädellä koska vasemmalla piti vauvaa. Meillä vihattii reppua ja liinoja, vain syli kelpasi… Nykyisin syliin tullaan vain hetkeksi, sitten ilmoitetaan pontevasti ”valmis!” ja lähdetään jatkamaan tärkeitä taaperoasioita <3

Kommentoi