TONTTO

22/10/2018

Niuppanauppa, Niunau, Niuppeli, Niuppis, Niuppanaattori, Niuppaliino, Oolematotto, Oolematontto, Oottomootto, Tonttoniitto, Tonttoliino, Tonttomontto, Tonttonaattori, Toottonootto, Tonttonontto, Tontto, Töttönen, Pömppis, Pömppö, Möttönen – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta lupasin juuri itselleni, että tämän viikkoon meneessä ilmoitetaan vihdoin vauvan nimi maistraattiin. Mutta tärkein toki ensin, tänään olen miettinyt ristiäisten väriteemaa ja etsinyt inspiraatiokuvia kakuista.


2 Responses to “TONTTO”

  1. Riina sanoo:

    Tuosta lempinimilistasta ja näistä kuvista mulle tuli mieleen Taimi. Että jos kaipaatte tuntemattomien ihmisten nimiehdotuksia niin siinä on mun lottokuponki 😀

  2. Alisa sanoo:

    Hei! Kirjoittaessa googleen blogisi nimen, linkin esittely tekstissä lukee että olet kahden pienen pojan sinkkuäiti.. En tiedä saako selityksestä selvää mitä tarkoitan mutta ajattelin vain ilmoittaa jos haluat tämän vaihtaa ymt 🙂 ihana blogi! Käyn aina välillä lukemassa usean postauksen samaan aikaan. Onnittelut naimisiinmenon ja vauvan johdosta! ❤️

Kommentoi