8 KÄNNYKKÄKUVAA LOMALTA

17/06/2018

Terveisiä kotoa, tarkemmin ottaen sängynpohjalta jossa olen viettänyt ihan koko päivän. Lensimme yölennolla tänään kotiin ja vaikka matka menikin suht kivuttomasti, kotona minulle iski ihan hirveä olo ja päänsärky. Lentokoneessa saimme molemmat omat rivit mikä oli aika luksusta, sillä onnistuin nukkumaan makuulteen lähes koko neljätuntisen. Lähdimme matkaan kohti lentokenttää eilen puolen yön aikaan ja kotona olimme tänä aamuna kahdeksan aikaan. Tukisukista huolimatta myös jalat olivat tämän lennon jäljiltä vähän turvonneet, se ja päänsänrky varmaan selittyikin juuri sillä, että suurimman osan lennosta nukuin, enkä juonut ja jaloitellut yhtä paljon kun menomatkalla.

Parien pitkien päikkäreiden ja syömisen jälkeen olo alkaakin olla taas onneksi ihan hyvä. Ehdottomasti edelleenkin suosittelen matkustelua myös raskaana jos siltä tuntuu. Mutta näköjään myös matkaväsymyksestä palautumiseen kannattaa varata aikaa.

Itse reissu meni nimittäin kaikinpuolin tosi hyvin. Itseasiassa varmaan helpommin mitä kotona. Moni varoitteli kuumuudesta ja sen myötä tulevasta tukalasta olosta. Tuolla sain kuitenkin rauhassa vaan pötkötellä ja viilentyä altaassa tai meressä silloin kun siltä tuntui. Suurimman osan ajasta hengailin vaan bikinit päällä, enkä todellakaan kokenut muuten jokapäivistä ongelmaani ”mitä mä pistän päälle, mulla ei ole mitään kivoja vaatteita!”.

Käytiin joitain kertoja vähän retkellä tai kaupungilla, mutta suuriman osan ajasta hengailimme vain talolla. Olemme kyllä ihan mielettömän onnekkaita että meillä on tuollainen paikka mihin mennä. Kaksi viikkoa kului ihan järjettömän nopeasti. Olisimme halunneet vielä jäädä ja lennättää pojatkin sinne, mutta ensi kerralla sitten taas uudella isommalla porukalla!


One Response to “8 KÄNNYKKÄKUVAA LOMALTA”

  1. Emmo sanoo:

    Ihania kuvia, ja niin kaunis raskusmaha ❤

Kommentoi