KIITOSLAHJA KAASOILLE

21/05/2018

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – IFOLOR

Meidän hääjuhlasta tuli juuri yhdeksän kuukautta, mutta emme ole vieläkään saaneet aikaiseksi lähettää vieraille kiitoskortteja saatika mitään muitakaan muistamisia. Meidän oli tarkoitus alkusyksystä järjestää kaasoille ja bestmaneille kiitokseksi kaikesta avusta mökkiviikonloppu, mutta kiireiden, lastenhoitoongelmien, oman leikkaukseni sekä monen muun seikan takia päätettiin lopulta siirtää sitä kaikille sopivaan ajankohtaan. Toivottavasti päästään se vielä tekemään, mutta sen lisäksi tahdoimme muistaa näitä tärkeitä ihmisiä myös jollain konkreettisella.

Kirjoittelinkin hiljattain siitä, miten valokuvista teetetty kuvakirja on ihana lahja, ja sellaisiinhan ideat ovat loputtomat. Juuri vaikka häistä on ihana teettää ainutlaatuinen lahja muistoksi yhteisistä hetkistä. On ihan eri asia selailla kuvia vaikkapa puhelimesta kun painetusta kirjasta. Kuvat tuntuvat jotenkin paljon arvokkaammilta myös niin.

Me teetimme tälläkin kertaa kuvakirjat Ifolorilta. Valitsin kirjaan enimmäkseen kuvia jossa on kaasoja ja bestmaneja. Oli ihanaa, kun kuvaaja tuli aamusta meille taltioimaan sitä, kun valmistauduimme kaikki yhdessä ennen kirkolle lähtöä. Nämä kuvat ovat itselleni todella rakkaita muistoja elämäni jännittävimmistä aamusta.

Kaasojen ja bestmanien apu juhlien suunnittelussa ja järjestämisessä oli korvaamaton ja uskon että monella voikin olla vaikeuksia miettiä, että mitä tästä voisi antaa kiitokseksi. Yksilöllisesti teetetty valokuvakirja on ainakin sellainen lahja joka mielläni myös itse saisin. Ja miksei tällaista kirjaa voisi antaa lahjaksi myös hääparille tai aika hauska olisi teettää kuvakirja myös polttareista!

Meillä oli häissä vieraiden käytettävissä myös muutama polaroid-kamera. Niistäkin saadut kuvat ovat aivan ihania, mutta omimme kaikki kuvat muistoksi itsellemme. Kuitenkin polaroideista voi ottaa myös kuvia, tai skannata niitä digimuotoon, jolloin myös sellaisia voi kirjaan lisätä. Me kirjoitamme vielä jokaiselle kaasolle ja bestmanille kirjaan käsin viestin ja liitämme mukaan polaroidin, jolloin kirjasta tulee vielä entistä henkilökohtaisempi.

Ifolor-Kuvakirjan teettäminenhän on tosi helppoa, sellaisen voi tehdä mistä tilaisuudesta tai matkasta tahansa tai sitten ihan vain arkisista räpsyistä. Kuvat ladataan joko Ifolorin omaan ohjelmaan tai nettisaitille, jossa valittavansa on paljon erilaisia kirjoja erilaisilla ominaisuuksilla. Jokaisen sivun sekä kannet voi kustomoida itse tai valita valmiin pohjan. Toki myös valmiita pohjia voi vielä muokata mieleisekseen. Kirjojen valmistukseen sekä postitukseen menee noin viisi arkipäivää. Riippuen toki vähän ruuhkasta.

On hassua ajatella että omista häistä tulee kuluneeksi pian vuosi. Tänä vuonna saan olla osana myös kahden rakkaan ystävän häissä, mikä on ihanaa. Toisissa häissä vielä itse kaasona. Tulevien häiden suunnittelu tuo mieleen paljon muistoja omista häistä ja onkin itsekin ihana selailla näitä kirjoja.

ARVONTA! Mikälaisella kuvalahjalla sinä muistaisit läheistäsi? Kommentoi alle ja olet mukana Ifolorin 20 euron lahjakortin arvonnassa! Arvonta päättyy 28.5.


42 Responses to “KIITOSLAHJA KAASOILLE”

 1. Avatar Ansku sanoo:

  Kuvakirjalla muistaisin mummuani

 2. Avatar Primrose sanoo:

  Muistan kuvakirjalla joka vuosi jouluna meidän lapsen isovanhempia. Mielestäni se on kiva tapa kerätä vuoden muistot talteen ja isovanhemmille on kiva, että jää muistoja lapsenlapsista, kun ne ovat vielä pieniä.

 3. Avatar E sanoo:

  Kuvakirjalla vanhempia :)

 4. Avatar Sandy sanoo:

  Vanhemmille tekisin häistä kiitokseksi kuvakirjan.

 5. Avatar HANNA sanoo:

  Valokuvakirjalla varmastikin. Ennen oon aina teettänyt paperivalokuvia, mutta kirja voisi olla toimivampi, niin ei tarvitse erikseen hankkia albumia kuville.

 6. Avatar Eellaa sanoo:

  Mummolle vaikka tommonen kuvakirja :)

 7. Avatar hanna sanoo:

  Kuvakirjalla 2,5-vuotiasta kummipoikaa.

 8. Avatar Morsian sanoo:

  Voisinpa tehdä vanhemmillemme kuvakirjat muistoksi häistä:)

 9. Avatar Rose sanoo:

  Teettäisin kuvakirjan lahjaksi mummolleni. :)

 10. Avatar Annak sanoo:

  Kuvakirjalla muistaisin äitiäni, tekisin sen yhteisistä ulkomaan matkoista :)

 11. Avatar Sini sanoo:

  Kuvakirjalla lapseni kummeja. Kiittäisin ja tallentaisin heille kuvia ihanasta päivästä.

 12. Avatar Henna Holappa sanoo:

  Kuvallisella mukilla.

 13. Avatar Salla sanoo:

  Mummilleni kuvia lapsistani :)

 14. Avatar Tytti sanoo:

  Ajatuksena on ollut kiitoslahjana kuvakirjat kaasoille ja bestmanille. Myös vanhemmille ja sisaruksille sekä kummitädilleni on tarkoitus teettää kuvakirjana muistot… Meillä juhannuksena vuosi häistä, eikä olla edes kiitoskortteja saatu aikaiseksi tilata… ☹

 15. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Muistaisin tytärtäni yo-juhlista tehdyllä kuvakirjalla. Hän olisi siitä iloinen.

 16. Avatar Jasmiina sanoo:

  Kuvakirjalla!

 17. Avatar Elina sanoo:

  Äippä täyttää 50 vuotta elokuussa ja hänelle voisi tehdä kuvakirjan, johon keräisi meidän perheestä ja meistä lapsista kuvia vuosien varrelta. Varsinkin viime vuosien kuvat ovat enimmäkseen vain sähköisessä muodossa, joten kuvakirjan teettämällä saisi ainakin joitakin kuvia konkreettiseen muotoon.

 18. Avatar K sanoo:

  Teimme molempien vanhemmille (ja myös itselle) häistä kuvakirjat muistoksi. Olivat todella iloisia niistä! :)
  Tällä hetkellä teettäisin pienen taulun vauvastamme isovanhemmille <3

 19. Avatar Anna e. sanoo:

  Veljentytöille muisto kesästä 2018 ❤

 20. Avatar Johanna sanoo:

  Lasten isovanhempia on muistettu kuvakirjalla, jossa kuvia lapsesta pidemmältäkin ajalta tai sitten joltain yhteiseltä reissulta. Kotiin teetetty kuvakirjoja ulkomaanmatkoista ja niitä lapset kyllä selaavatkin säännöllisesti. :)

 21. Avatar Satu Toiviainen sanoo:

  Äidille kuvakirja yhteisestä ulkomaanmatkasta!

 22. Avatar Jenni sanoo:

  Kuvakirjalla joka täytetään yllätyshäidemme kuvilla ! :)

 23. Avatar Enni sanoo:

  Kuvakirja mummille!

 24. Avatar minna sanoo:

  Vanhan, jo myydyn, kotitalon tarina kuvakirjan muodossa läheiselle.

 25. Avatar Kamilla sanoo:

  Canvastaulu :)

 26. Avatar Emmi sanoo:

  Tekisin vanhemmilleni kirjan meistä lapsista ja lastenlapsista! :-)

 27. Avatar Anna sanoo:

  Kuvakirja vanhemmille :)

 28. Avatar Lottta sanoo:

  Teettäisin kuvakirjan vanhemmille kuvilla meistä lapsista pienenä.

 29. Avatar Emilia sanoo:

  Teettäisin kuvakirjan mummolleni <3

 30. Avatar pöllö sanoo:

  Lapsen mummille kalenteri!

 31. Avatar anna s. sanoo:

  Kesälomareissusta tekisin kuvakalenterin :)

 32. Avatar Sannamarianna sanoo:

  Mummulle olis haaveissa tehdä kuvakirja lapsista.

 33. Avatar Johanna sanoo:

  Muistaisin kuvakirjalla äitiäni, sillä on kysellyt monta kertaa valokuvien perään.

 34. Avatar Margareta sanoo:

  Teettäisin miehelleni lahjaksi valokuvakirjan

 35. Avatar Mini sanoo:

  Omille isovanhemmilleni kuvakirja lapsistani esim. joululahjaksi.

 36. Avatar Myy sanoo:

  Kyllä tuollainen kuvakirja olisi kiva muisto esim. omille kavereille jostain kivasta yhteisestä tyttöjen reissusta ulkomaille.

 37. Avatar SAMP sanoo:

  Meillä lapset rakastavat katsella kuvia ja muistella aiempien vuosien tapahtumia. Olisikin kiva yllättää heidät tuollaisilla pikku kuvakirjoilla heidän vuosistaan pikkutaaperoina nyt, kun ovat vähän isompia jo :)

 38. Avatar Lena sanoo:

  Ihana lahjaidea esimerkiksi omille lapsilleni heidän lapsuuskuvista!

 39. Avatar Henna sanoo:

  Joululahjaksi kuvia lapsistamme isovanhemmille. Kuvakirja olisi helppo ja mukava!

 40. Avatar Päivi sanoo:

  Voisin tehdä kuvakirjan pienille lapsenlapsilleni erilaisista luontokuvista, kun ovat niin kiinnostuneita kaikesta ympärillään :)

 41. Avatar Mira sanoo:

  kuvakirjalla

 42. Avatar Hilkka sanoo:

  Kesän lomareissusta tekisin kuvakirjan.