10 – JOLIE

10/12/2017

Suomen suurin luonnonkosmetiikkatalo Jolie on kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä, joka tunnetaan erityisen hyvästä ja tinkimättömästä ekosertifioidusta luksusluonnonkosmetiikasta. Jolie toimii edelläkävijänä, jonka tärkein arvo on luonnonmukainen kauneus – niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Tuotevalikoima, hyvinvointi-ideologia ja toiminta on aidosti puhdasta ja luonnonmukaista. Niin Jolien kivijalkaliikkeestä, kauneushoitolassaan kuten verkkokaupastakin löytyy vain ja ainoastaan laadukkaimpia luonnonkosmetiikan brändejä. Toimitaa viitoittavat ilo, rehellisyys, valistuneisuus ja asiakkaan ja ympäristön kunnioittaminen. Jolie pyrkii toimimaan sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullisesti ja etsimään tuotteita, jotka tuottavat todellista arvoa käyttäjilleen. 

Kivajalkaliikkeen, Span sekä verkkokaupan lisäksi Jolie toimii maailman parhaan luonnonkosmetiikan maahantuojana Suomeen ja muualle Skandinaviaan. Jolien valikoima tarjoaa ainoastaan tehokasta, esteettistä ja ensiluokkaista luonnonkosmetiikkaa. Yksi näistä on luksusmerkki Patyka, jonka filosofian ytimestä löytyvät parhaat luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet sekä taidokas tekninen osaaminen. Näissä tuotteissa kaikki on hiottu viimeisen päälle: pakkausten ulkoasu, tuoksut, tuotteiden ylellinen koostumus, pehmeät sävyt. Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi.

Kymmenennestä luukusta minulla on ilo arpoa teille Jolien tarjoama Patyka-tuotepaketti. Pakettiin kuuluu suojaava kasvosuihkeantioksidanttivoideantioksidanttiseerumi sekä kirkastava silmänympärysgeeli. Kaikki paketin tuotteet ovat Patykan uudesta syksyllä lanseeratusta 1st Signs of Ageing -antioksidanttilinjasta, joka on kehitetty erityisesti ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Tuotteet ovat täydellisiä kolmenkympin molemmin puolin seikkaileville. Paketin arvo on noin 170 eur. 

Osallistu arvontaan kertomalla omasta suhteestasi luonnonkosmetiikkaan, oletko alkanut pikkuhiljaa kiinnostumaan siitä enemmän vai onko kenties jo kylppärisi kaappi täynnä pelkästään luonnonmukaisia purnukoita?

Jokaisen joulukalenterin luukun arvontaan voi osallistua yhden kerran ja kaikkien luukkujen arvonta-aika päättyy la 23.12. Iloista joulunodotusta!


467 Responses to “10 – JOLIE”

 1. Avatar Elli sanoo:

  Itse käytän paljon luononkosmetiikkaa, olen huomannut että se tekee erityisen hyvää iholleni. :)

 2. Avatar -Hannis-- sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa enemmän sen jälkeen,kun olen löytänyt muutamia hyviä ja oikeasti toimivia tuotteita;käytössä on tällä hetkellä kuivaöljy,seerumi ja hiusnaamio.

 3. Avatar Heidi sanoo:

  Pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan. Useampi tuote jo löytyy! Osallistun arvontaan

 4. Avatar MinnaN sanoo:

  Parempi vaihtoehto iholle. Minulla on moni luonnon kosmetiikka merkki jo Käytössä.

 5. Avatar Essi sanoo:

  Olen kokeillut muutamaa tuotetta. Osasta on tullut lemppareita mutta kaikki eivät ole ihan natsanneet – niinkuin kaikessa kosmetiikassa, täytyy löytää ne omat aarteet.
  Olen utelias!

 6. Avatar Heidi sanoo:

  Luonnonkosmee menee. Pelkästään.

 7. Avatar Kaarina sanoo:

  Minulla on jo lähes kaikki kosmetiikka luonnonkosmetiikkaa. Joistakin tuotteista etsin vielä sitä minulle parasta.

 8. Avatar Tuuli sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on ruvennut pikkuhiljaa kiinnostamaan enemmän kun on tullut hieman ikää.

 9. Avatar Venla sanoo:

  Olen kokeillut ja pikkuhiljaa siirtymässä.

 10. Avatar Hanna sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja olen siihen jo osittain siirtynytkin. Juuri ostin kummitytölle luonnonkosmetiikkaa joululahjaksi. Nuoret vaikuttavat olevan asiasta hyvin tietoisia ja haluavat siihen tutustua ja panostaa.

 11. Avatar Simba sanoo:

  Yhä enemmän ostan luonnonkosmetiikkaa ja suosin myös kotimaista. En huomaa suurta eroa mitä omalle iholle käy, jo käytän luonnonkosmetiikkaa tai sitten niitä tuotteita, jossa on pahoja lisäaineita. Enemmänkin mietin sitä minne se aine joutuu lavuaaristani ja tämän takia suosin luonnonkosmetiikkaa.

 12. Avatar Sandi64 sanoo:

  tilasin aikoinaan Jolien ihastuttavan Jolieboxin, ja sitä kautta nyt tutustumassa luonnonkosmetiikkaan, aivan ihastuttavia tuotteita no. luonnonmukaisesti valmistettuja, olen etsimässä itselleni sopivaia tuotelinjoja. Tämä paketti kiinnostaa erityisesti:)

 13. Avatar Mari sanoo:

  Pikkuhiljaa siirtymässä:)

 14. Avatar Tiina H. sanoo:

  Ennen käytin paljon luonnonkosmetiikan meikkejä. Vuosia oli taukoa kaikesta kosmetiikkahörhöilystä! Nyt yritän petrata ihonhoitorutiineja :)

 15. Avatar Minna sanoo:

  Koko ajan yritän lisätä luonnonkosmetiikan käyttöä. Muutamia olen kokeillut :)

 16. Avatar Matilde sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa yhä enemmän.

 17. Avatar Napsu sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaan vuoden aikana hullaantunut <3

 18. Avatar Mar3ngi sanoo:

  Vuosi sitten vaihdoin kaikki meikit ja kasvojen tuotteet luonnonkosmetiikkaan mutta sain ihan kauheat ihottumat. Vaihdoin kaikki pois entisiin ja nyt olen pikku hiljaa taas uskaltanut kokeilla kasvojen ihonhoitotuotteita luonnonkosmetiikan puolelta.

 19. Avatar lilliputti sanoo:

  Hei, kiinnostaa mutta ei ole tullut kokeiltua. Nyt olisi oiva tilaisuus.

 20. Avatar Janina sanoo:

  Kuukausittain saapuvan Jolie boxin kautta sain hyvän kosketuksen luonnonkosmetiikkaan. Kaikki ihonhoitotuotteeni ovat luonnonkosmetiikkaa, meikkejä olen saanut pikkuhiljaa vaihdettua.

 21. Avatar Linda sanoo:

  Yläasteella alkoi suhteeni meikkiin. Alussa hankin kaikkea mitä pystyin ja oli ihan kauheat pakkelit naamassa. Lukiossa iho meni tosi surkeaan kuntoon ja rupesin olemaan ilman meikkejä. 10vuotta myöhemmin olen sinut itseni kanssa ja valitsen meikkini harkiten. Eläinrakkaana ja ihostaan välittävänä käytän vain luonnonkosmetiikkaa. Ihoni hehkuu!

 22. Avatar Salla sanoo:

  Olen kokeillut joitain tuotteita ja kiinnostukseni on herännyt.

 23. Avatar Janina sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta vielä sitä ei ole omaan kaappiin kauheasti päätynyt

 24. Avatar Essi! sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan

 25. Avatar Kia sanoo:

  Itse olen käyttänyt luonnonkosmetikkaa vasta hiustuotteissa. Shampoo, hoitoaine ja naamio löytyy jo kaapista ja hiukset ovat hyvässä kunnossa vaikka värjäänkin niitä suhteellisen usein. Olen piikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan muidenkin kosmetiikkatuotteiden osalta, kunhan oikeat tuotteet löytyvät. Tämä olisi hyvä tilaisuus päästä kokeilemaan myös Jolien tuotteita!

 26. Avatar Saana sanoo:

  Luonnonkosmetiikka alkoi kiinnostamaan jo pari vuotta sitten, ja olenkin muuttanut käytössäni olevia tuotteita luonnollisempaan suuntaan. Parantamisen varaa ja kiinnostusta olisi, rahaa ei opiskelijana niinkään. Joten, tämä olisi oivallinen setti :)

 27. Avatar ANNIKA sanoo:

  Muutamia luonnonkosmetiikan tuotteita on jokapäiväisessä käytössä, ja innostun aina testaamaan kaikkia uusia juttuja. Kokonaan en kuitenkaan ole luonnonkosmetiikan käyttäjä, valitettavasti.

 28. Avatar JonnaNu sanoo:

  Suurin osa on luonnonkosmetiikkaa , mutta tämä merkki om vielä tuntematon, olisi ihana päästä testaamaan:)

 29. Avatar Ppp sanoo:

  On alkanut kiinnostaa. Tarkoitus on päivittää nyt käytössä olevat tuotteet luonnonkosmetiikkaan.

 30. Avatar Noora sanoo:

  Olen kokeillut monia luonnonkosmetiikan tuotteita ja osa jäänyt päivittäiseen käyttöön. Käytän niitä erityisesti ihonhoidossa. Meikkaamisessa lähinnä tavallista kosmetiikkaa, vaikka siinäkin on tullut tehtyä luonnonkosmetiikan kokeiluja.

 31. Avatar Primrose sanoo:

  Itse olen luonnonkosmetiikan saralla aika vasta-alkaja. Omasta kaapista löytyy pari tuotetta, mutta mielelläni tutustuisin kyseiseen kosmetiikan alaan enemmänkin, sen verran hyviä kokemuksia on ollut.

 32. Avatar Karoliina sanoo:

  En ole vielä kokeillut

 33. Avatar Miukku sanoo:

  Kiinnostaisi, ei vain ole tullut hankittua.
  Joskus jotain lahjaksi saatua, mutta tänä kuullostaa erittäin kiinnostavalle!

 34. Avatar noora sanoo:

  Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi muutama vuosi sitten ja sen jälkeen olenkin pyrkinyt korvaamaan ”normituotteen” luonnonkosmetiikkaversiolla sen loppuessa

 35. Avatar Elisa sanoo:

  Olen käyttänyt nyt muutaman vuoden pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Paluuta muuhun ei enää ole, koska iho on nyt huomattavasti paremmassa kunnossa.

 36. Avatar Kirsi sanoo:

  Hei!Olen kokeillut joitakin luonnonkosmetiikka tuotteita ja mielelläni käyttäisin enemmänkin mutta en ole vielä löytänyt iholleni oikein sopivia tuotteita!:)

 37. Avatar Ilona sanoo:

  Jonkin verran on tullut tutuksi, mutta enemmänkin voisin hankkia.

 38. Avatar Elina sanoo:

  Olen parin vuoden aikana alkanut ostaa yhä enemmän luonnonkosmetiikkaa

 39. Avatar Maria sanoo:

  Olen testaillut luonnonkosmetikkaa vähäsen, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla enemmän ja löytää omat luottotuotteet :)

 40. Avatar Tuuli sanoo:

  Mulla on yksi luonnonkosmetiikan luomiväri, muuten en ole vielä aiheeseen tarkemmin perehtynyt. Blogeista kyllä paljon lukenut.

 41. Avatar Britt sanoo:

  Siirryin kuutisen vuotta sitten käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja tyytyväinen olen ollut. ❤️

 42. Avatar Oili sanoo:

  En juuri ole käyttänyt. Nyt kiinnostaa seerumit ym.
  o.korpi@gmail.com

 43. Avatar SannaK sanoo:

  Muutamia tuotteita olen jo kokeillut ja hyväksi havainnut.

 44. Avatar T.T. sanoo:

  Käytän noin 95 % luonnonkosmetiikkaa. Muutamalle tuotteelle en ole vielä löytänyt hyvää vaihtoehtoa luonnonkosmetiikkapuolelta ja jotkut tuotteet tulen korvaamaan luonnonkosmetiikalla edellisten loppumisen jälkeen.

 45. Avatar Marianne sanoo:

  Siirryin luonnonkosmetiikkaan noin vuosi sitten ja olen todella tyytyväinen päätökseeni. En halua kuormittaa ympäristöä turhilla ainesosilla, esimerkiksi muovilla, enkä myöskään halua niitä iholleni ✨ Patykan tuotteet vaikuttavat ihanilta ja niitä olisi mukava päästä testaamaan!

 46. Avatar minna sanoo:

  Nämä tulisivat tarpeeseen. Kosmetiikkaa menee vähän ja luonnollista.

 47. Avatar Riikka sanoo:

  Ihonhoitotuotteiden kohdalla olen siirtynyt käyttämään vain luonnonkosmetiikkaa, mutta hiustenhoitotuotteiden ja meikkien kohdalla tuntuu vielä vaikealta löytää mulle sopivia tuotteita.

 48. Avatar tiiu sanoo:

  Olen ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta jo ainakin 10 vuotta.

 49. Avatar Hanna sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut jo jonkin aikaa, ja aina vain enemmän ja enemmän.

 50. Avatar Matilda sanoo:

  Olen alkanut kiinnostumaan, nämä voisi olla hyvä vaihtoehto meidän koko perheelle.

 51. Avatar Pia sanoo:

  Voitin kymmenisen vuotta sitten jostain arvonnasta luonnonkosmetiikkapaketin ja olin innoissani. En muista enää merkkiä (eivät kyllä olleet suomalaisia), mutta tuotteet olivat kuitenkin täysi floppi. Tuoksu (tai siis haju) oli jo itsessään niin järkyttävä, etten sen takia pystynyt niitä käyttämään. Eivät ne muutenkaan oikein toimineet ja jostain kasvovoiteesta tuli allerginen reaktiokin. Tämän myötä jotenkin etäännyin luonnonkosmetiikasta moneksi vuodeksi. Pari vuotta sitten kuitenkin päätin testata luonnonkosmetiikkaa uudelleen ja nyt on säännöllisessä käytössä muutamia tuotteita mm. päivä- ja yövoide ja joitain puhdistustuotteita.

 52. Avatar Ronya sanoo:

  Sanotaan, että pyrin nykyään ostamaan mahd paljon luonnonkosmetiikkaa opiskelijabudjetin nimissä!

 53. Avatar Janniina sanoo:

  Lapsesta asti meillä on kotona käytetty luonnonmukaista kosmetiikkaa, elintarvikkeita ja oikeastaan kaikessa on kiinnitetty huomiota kestäviin valintoihin. Teininä kapinoin eikä luonnonmukaisuus ja terveellisesti eläminen enää kiinostanut. Nyt aikuisena oma terveys ja koko maapallon hyvinvointi kiinostaa todella paljon, enkä voisi kuvitellakaan käyttäväni muita tuotteita kuin luonnonkosmetiikkaa. Patyka on yksi parhaista.

 54. Avatar AnnaMm sanoo:

  Ei löydy omasta kaapista. Olisi kiva testata.

 55. Avatar Sofia sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanu erityisesti viimesen vuoden aikana kiinnostamaan!

 56. Avatar Rose sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa löytyy kaapista jo aika hyvin, mutta uudet tuotteet kiinnostavat aina!

 57. Avatar Heli-keiju sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Ja olen tuijotellut tarkemmin mitä kasvoihini tätänykyään laitan.

 58. Avatar Soffe sanoo:

  Pääsin eroon lievästä aknesta luonnonkosmetiikan avulla. Ainoat tuotteet, joille en ole löytänyt luonnollista korvaajaa vielä ovat ripsiväri, shampoo ja hoitoaine. Opiskelijalle tämä valinta on tottakai hieman tyyris, mutta iho kiittää!

 59. Avatar Anna sanoo:

  käytän jonkin verran luonnonkosmetiikkaa :-)

 60. Avatar Kaisa sanoo:

  Olen alkanut kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta siirtyessäni pikkuhiljaa mm. Ekologisempiin siivousaineisiin!

 61. Avatar Miia sanoo:

  Suurin osa tuotteista alkaa olemaan luonnonkosmetiikkaa, enää muutama meikkituote odottaa vaihtoa luonnollisempaan :)

 62. Avatar Maiju sanoo:

  Kosmetiikkakaappini sisältö on paria harvakseltaan käyttämääni tuotetta lukuun ottamatta kokonaan luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikkaan siirryin pari vuotta sitten.

 63. Avatar Janni sanoo:

  Tällä hetkellä olen pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan, ja tarkoitus olisikin jossain vaiheessa saada vaihdettua kaikki kosmetiikkani luonnonmukaisiksi.

 64. Avatar Suvilii sanoo:

  Itse käytän luonnonkosmetiikkaa jonkin verran ja haluaisin siirtyä käyttämään sitä kokonaan :)

 65. Avatar Jenni sanoo:

  Mukaan arvontaan Olisi mukava päästä kokeilemaan uusia luonnonkosmetiikka-merkkejä.

 66. Avatar Ninni sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa en ole paria tuotetta lukuunottamatta kokeillut, mutta se on alkanut kiinnostaa yhä enemmän!

 67. Avatar Huli sanoo:

  Hyvin vähän olen luonnonkosmetiikkaan tutustunut. Ihan satunnaisesti päässyt kaverin tuotteita testaamaan. Kiinnostaisi kyllä kokeilla.

 68. Avatar Tiia sanoo:

  Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Se tuntuu olevan yksi niistä jutuista, jotka makaavat to do -listalla pienen ikuisuuden. Ärsyttävää, mutta tässähän olisikin hyvä tapa kokeilla luonnonkosmetiikkaa helposti ^^

 69. Avatar Sara sanoo:

  Noin puolet kosmetiikkakaappini sisällöstä on luonnonkosmetiikkaa. Lempiripsivärini kuuluu tähän kategoriaan, enkä halua vaihtaa muuhun merkkiin.

 70. Avatar Laura sanoo:

  Olen ihonhoitotuotteissa siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Ihoni kunto on parantunut huomattavasti ja voi mikä hyvä mieli tulee kun tietää käyttävänsä tuotteita joissa kaikki on kohdallaan.

 71. Avatar Siri sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa koko ajan enemmän :)

 72. Avatar Mari sanoo:

  Oi oi, näitä tuotteita olen juuri haaveillen katsellut, mutta olen vielä joutunut tyytymään edullisempiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Jo usean vuoden ajan olen pyrkinyt ostamaan kosmetiikan aina luonnonkosmetiikkana. :)

 73. Avatar Johanna sanoo:

  Kyllä, käytän luonnonkosmetiikkaa.

 74. Avatar Sennu sanoo:

  Suhteeni luonnonkosmetiikkaan on tämän vuoden aikana muuttunut ehkä hieman positiivisemmaksi, mutta kaapista taitaa edelleen löytyä vain yksi luonnonkosmetiikan tuote eli kuorinta-aine. Se onkin todella hyvä tuote!

 75. Avatar Marjukka sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa en ole vielä käyttänyt, mutta kiinnostus sitä kohtaan on herännyt.

 76. Avatar piitu sanoo:

  Oikeastaan olen ollut kiinnostunut ja käyttänyt jo vuosia. Nyt on vaan paljon enemmän merkkejä kuin vaikkapa 90-luvun lopulla.

 77. Avatar Arro sanoo:

  Käytän jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, koko ajan enemmän :)

 78. Avatar Anniina sanoo:

  Käytän osittain luonnonkosmetiikkaa ja pyrin kokoajan lisäämään sen käyttöä.

 79. Avatar Anniina S sanoo:

  Viime aikoina luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa tosi paljon

 80. Avatar Salli sanoo:

  Joo kyllä käytän osittain luonnonkosmetiikkaa ehkä nykyään enempi kuin ennen.

 81. Avatar Eveliina sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa ja pyrin kokoajan käyttämään yhä enemmän.

 82. Avatar Outi sanoo:

  Monille kummallisille asioille herkistyneenä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa, mutta olisi kiinnostava testata kuinka ihoni reagoisi.

 83. Avatar Sari P sanoo:

  Luonnonkosmetiikka ei ole vielä tuttua, vaikka jotain yksittäisiä olenkin kokeillut.

 84. Avatar Lea sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa jonkin verran

 85. Avatar Johanna sanoo:

  Olen käyttänyt luonnon kosmetiikkaa jo piktään, mutta vielä löytyy myös muitakin purkkeja kaapista, jotka ois kiva saada vaihdettua myös luonnollisiin vaihtoehtoihin.

 86. Avatar Jonna sanoo:

  Kiinnostaa kovasti. Olen nyt vuosien omaishoidon jälkeen luvannut alkaa keskittyä itseeni ja hyvinvointiin. Haluan itselleni hyvää ja luonnonkosmetiikka on sitä.

 87. Avatar Milli sanoo:

  Luonnonkosmetiikan käyttö on lisääntynyt jo jonkin aikaa, ja varmasti jatkossa vielä enemmän.

 88. Avatar MUMMO sanoo:

  mummo lahjoitaisi .lapselleni kun hänellä on akneihotyyppi ;)

 89. Avatar Katri sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on hieman huomaamatta hiipinyt jokapäiväiseen käyttöön. Lähes kaikki muu on jo luonnonkosmetiikka paitsi hiustenhoitotuotteet.

 90. Avatar Fanny sanoo:

  Tällä hetkellä luonnonkosmetiikkaa ovat kaikki puhdistustuotteeni, rasvat ja öljyt. Meikeistä osa on vielä perinteistä, kun korvaavien tuotteiden löytäminen on ollut hankalaa. En myöskään koe naamalta poispestäviä tuotteita yhtä tärkeiksi, kuin iholle jätettäviä rasvoja sun muita, etenkin kun meikkaan niin harvoin. Joten tällä hetkellä kiinnostus on juuri ihonhoitotuotteissa, ja näitä Patykan tuotteita ois mahtava päästä kokeilemaan!

 91. Avatar Johanna sanoo:

  Pikkkuhiljaa olen siirtymässä luonnonkosmetiikkaan.

 92. Avatar Suvi sanoo:

  Suurin osa luonnonkosmetiikkaa ollut jo vuosia, Patykaa en ole koskaan testannut.

 93. Avatar Tiina Kaapu sanoo:

  Olisi kiva päästä kokeilemaan. En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa ja nyt voisi olla hyvä aika siihen ❤️

 94. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Minulla on ollut käytössä luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita kuten rasvoja ja kasvovesiä mutta meikit ovat vielä ihan tuntematon juttu.

 95. Avatar manna sanoo:

  Suurinosa tuotteistani on luonnonkosmetiikkaa.

 96. Avatar Satu sanoo:

  Pikku hiljaa koko aika siirtynyt luonnon kosmetiikkaan <3

 97. Avatar Elina sanoo:

  Aika vähän on tullut kokeiltua luonnonkosmetiikkaa mutta pitäis kyllä yrittää ehottomasti enempi tutustua niihinki!

 98. Avatar Knipa sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa hyvin paljon. Shampoiden, hoitoaineiden ja ihonhoitotuotteiden osalta olenkin jo siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta meikit ovat vielä tavallisia markettituotteita.

 99. Avatar Annie sanoo:

  Olen alkanut pikkuhiljaa siirtyä luonnonkosmetiikkaan.

 100. Avatar Pallukka sanoo:

  Raskauden ja lapsien myötä olen ruennut pikkuhiljaa käyttämään yhä enemmän luonnonkosmetiikka tuotteita.

 101. Avatar Jules sanoo:

  Olen hyvin kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Vasta paria tuotetta testannut ja ovat vaikuttaneet hyviltä minun kuivalle ihotyypille.

 102. Avatar Kaija sanoo:

  luonnonkosmetiiikka on vaihtoehtoinen valintani,

 103. Avatar Riikka sanoo:

  En ole kauheasti vielä kokeillut.

 104. Avatar Elise H. sanoo:

  Jonkin verran olen kokeillut luonnonkosmetiikkaa, ja se on vähitellen alkanut kiinnostaa enemmän siitäkin syystä, että valikoimat ovat nykyään jo todella laajat ja kiinnostavat. Olisi tosi ihana päästä kokeilemaan Patykaa :)

 105. Avatar Sini sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on ruvennut kiinnostamaan koko ajan enemmän. Muutamia yksittäisiä tuotteita on jo, pikkuhiljaa niitä tulee arkikäyttöön enemmän.

 106. Avatar Marika sanoo:

  On alkanut kiinnostaa ja haluaisin kovasti luonnonkosmetiikan tuotteita arkikäyttööni!

 107. Avatar Marika sanoo:

  En ole vielä kokeillut.

 108. Avatar apple sanoo:

  Erityisesti ihonhoidossa suosin nykyään lähinnä luonnonkosmetiikkaa. Patyka on merkkinä ihana :)

 109. Avatar maija sanoo:

  Olen tehnyt päätöksen siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaa alkaa löytymään kaapeista, mutta siirtyminen on hidasta. Tämä paketti auttaisi siirtymistä hurjasti.

 110. Avatar Kati sanoo:

  Pikku hiljaa olen tutustunut ja todella mielenkiinnolla kokeilen uusia tuotteita.

 111. Avatar Ulla sanoo:

  Muutamia kokeiluja, tutustumista ja pikkuhiljaa siirtymistä kohti luonnonkosmetiikkaa. Patyka on vielä testaamatta, joten tämä olisi ihan nappi juttu!

 112. Avatar Mau sanoo:

  Olen todella kiinnostunut ja mielelläni siirtyisin siihen kokonaan. Kokeilua rajoittaa kuitenkin opiskelijan kukkaro ja se, että on vielä paljon tuotteita, joille en valitettavasti ole löytänyt korvaajaa luonnonkosmetiikan puolelta.

 113. Avatar Anile sanoo:

  En ole kokeillut ,mutta jospa tässä arvonnassa voittaisin niin …….pääsisin kokeilemaan :)

 114. Avatar Hanna T sanoo:

  Kaikki kylpy-ja hiustenhoitotutteeni ovat luonnonkosmetiikkaa. Meikeissä en ole vielä niin pitkällä.

 115. Avatar ansu88 sanoo:

  Kyllä on kiinnostanut enemmän kuin vaikkapa pari vuotta sitten.

 116. Avatar Helena sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja olen innostunut kokeilemaan näitä tuotteita.

 117. Avatar Aino sanoo:

  On todellakin alkanut kiinnostamaan mutta kauheasti en ole vielä kokeillut. Blogeista olen saanut hyviä vinkkejä ja nyt ois huipputilaisuus kokeilla lisää

 118. Avatar Kaisa sanoo:

  Ihana arvonta! Kaapista löytyy sekalaisesti sekä luonnonkosmetiikkaa että muuta. Luonnonkosmetiikka on kehittynyt paljon viime vuosina ja on huikeaa, että Weledan ja Dr. Hauschkan rinnalle nousee uusia kilpailijoita.

 119. Avatar Milli sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on tullut kylpyhuoneenkaappiin jäädäkseen. Herkkä iho kaipaa parasta hoitoa ja samaa hoitoa kaipaa koko keho. Ilman turhaa muovia ja kemikaaleja. Vielä löytyy kuitenkin muutamat luottotuotteet joihin ei ole löytynyt luonnonkosmetiikasta vastinetta.

 120. Avatar AnnaTee sanoo:

  Vähän aikaa sitten alkanut enemmän kiinnittämään huomiota luonnonkosmetiikkaan.

 121. Avatar Minna sanoo:

  Lähes kaikki käyttämäni tuotteet on luonnonkosmetiikkaa. Kyseisiä merkin tuotteita en vielä ole kokeillut. Ens vuonna pärähtää 30 mittariin eli olis just passelit tuotteet itselleni.

 122. Avatar Joko sanoo:

  Käytän! Lisää haluan

 123. Avatar Henna sanoo:

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa aiemmin ehkä enemmän. Nyt luonnonkosmetiikkatuotteet, ikävä kyllä, ovat vähemmistössä kylppärin kaapissa.
  Patykan tuotteet kiinnostaisivat kovasti.

 124. Avatar Pilvi sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on jo käytössä ja yritän vakuuttaa sukulaiset ja kaveritkin sen toimivuudesta :)

 125. Avatar KatjaL sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa ja ”tavallista” kosmetiikkaa vähän sekaisin :) Luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

 126. Avatar SuviSinikka sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa enenevässä määrin.

 127. Avatar Tia sanoo:

  Käytän nykyään vain luonnonkosmetiikkaa! Muutos on tapahtunut pikkuhiljaa parin vuoden aikana, mutta eron kyllä huomaa ihossa ja hiuksissa!

 128. Avatar Mimosa sanoo:

  Sekalaisesti tällä hetkellä vähän kaikkea käytössä. Jatkossa hankin enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaa.

 129. Avatar OonaS sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa kaikki muuten, mutta Patukat puuttuu vielä kaapista!

 130. Avatar Anu K sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa löytyy jo jonkin verran, meikeissä olisi vielä varaa lisätä luonnonkosmetiikan käyttöä

 131. Avatar Tuula sanoo:

  Suurin osa käyttämästäni kosmetiikasta on luonnonkosmetiikkaa.

 132. Avatar Mariah sanoo:

  En ole kauheasti vielä tutustunut, mutta aion kyllä ja näistä tuotteista oliskin hyvä lähteä liikkeelle! :)

 133. Avatar AK sanoo:

  Olen siirtynyt suurimmaksi osaksi luonnonkosmetiikkaan, erityisesti iholle jäävien tuotteiden osalta.

 134. Avatar Pajulintu sanoo:

  En ole käyttänyt moneen vuoteen, mutta voisin nyt kokeilla, jos arvonnassa onnistaa.

 135. Avatar Katrin sanoo:

  Ihonhoitoon käytän jo lähes täysin luonnonkosmetiikkaa.Tätä sarjaa olisi ihana testata,ei ole vielä tuttu itselleni :).

 136. Avatar Johanna sanoo:

  Meikeistä vielä reilusti yli puolet ei-luonnonkosmetiikkaa mutta ihonhoidossa lähes kaikki luonnonkosmetiikkaa. Viime viikolla löysin vielä ihanan shampoon ja hoitoaineen luonnonkosmetiikan puolelta (Davines), joka sopii omille hennoille kutreille.

 137. Avatar sarita sanoo:

  Olen suosinut jo pitkään luonnomukaisia tuotteita.

 138. Avatar Johanna sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on nyt vasta tullut kaappiini. Tein joskus aikoja sitten epäonnistuneita kokeiluja sen tiimoilta ja kasvot reagoivat todella voimakkaasti. Nyt vasta olen uskaltanut alkaa uudestaan kokeilemaan.

 139. Avatar sarita sanoo:

  Olen suosinut jo pitkään

 140. Avatar Inna sanoo:

  Olen suosinut jo pitkään luonnonkosmetiikkaa!

 141. Avatar Jenni sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, haluaisin kokeilla!

 142. Avatar Elli-Noora sanoo:

  Olen jo ihan ensimmäisistä omista kosmetiikkakokeiluistani alkaen ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ja sillä tiellä olen edelleen. Ilokseni valikoima on matkan varrella lisääntynyt ja monipuolistunut huomattavasti :)

 143. Avatar Kikka sanoo:

  Vielä toistaiseksi luonnonkosmetiikkaa vin jonkin verran käytössä. Kiinnostus kasvanut ja parhaillaan haenkin itselleni sopivia tuotteita.

 144. Avatar Rosa sanoo:

  Mä oon tutustunut aika paljon luonnonkosmetiikkaan ja pikkuhiljaa alkanut haalia hyviä tuotteita omien kosmetiikkatuotteiden joukkoon.

 145. Avatar Henski sanoo:

  Kaikki muu luonnonkosmetiikkaa paitsi meikit. Siinä haaste vuodelle 2018

 146. Avatar Saara sanoo:

  Rakastan luonnonkosmetiikkaa enkä muuta käytäkään! Patykaa en ole vielä kokeillut, joten sopisi hyvin tänne tuo paketti

 147. Avatar Päivi sanoo:

  Olen viime vuosina yrittänyt vaihtaa luonnonkosmetiikkaan kokonaan, mutta etenkin meikeissä ja hiustuotteissa löytyy vielä ns. normaalikosmetiikkaa.

 148. Avatar Tiina sanoo:

  Ostan aina oikeastaan luonnonkosmetiikan vaihtoehdon jos sellainen on tarjolla. Mielelläni siis käytän!

 149. Avatar Jeba sanoo:

  Pikkuhiljaa siirtymässä kokonaan luonnonkosmetiikkaan ‍♀️ Patyka olis mahtava testata

 150. Avatar Nita sanoo:

  Siirryin luonnonkosmetiikkaan joskus 15 vuotiaana oikuttelevan ihon vuoksi, eikä kaduta :) Jokaisella tietenkin yksilölliset tarpeet, mutta itse löysin oman tieni tältä polulta. Patyka sarjana on kyllä aikas luksusta, ainakin omalle kukkarolle (opiskelija…), joten wautsi mikä arvonta!

 151. Avatar Iina sanoo:

  Olen lähes kaiken koittanut vaihtaa luonnon kosmetiikkaan. Pikkuhiljaa kaikki! :)

 152. Avatar Laura sanoo:

  Olen vielä sekakäyttäjä, mutta pikku hiljaa luonnonkosmetiikka tuntuu valtaavan enemmän tilaa kaapista

 153. Avatar Erja sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Käytössä mm. sheapuuöljy ja kookosdeodorantti.

 154. Avatar Veera sanoo:

  Pikkuhiljaa yrittänyt siirtyä luonnollisempaan suuntaan. Mulla haasteellinen iho, johon on on ollut aina työlästä löytää sopivia tuotteita. Sen vuoksi olen vähän arka kokeilemaan uusia. Pelkään että kallis tuote voi jäädä käyttämättä.

 155. Avatar Saara sanoo:

  En ole pahemmin vielä tutustunut luonnonkosmetiikkaan, kiinnostaa kyllä kovasti. Osuispa onnetar muhun!

 156. Avatar Emilia sanoo:

  Muutamia luonnonkosmetiikka juttuja kertynyt. Hiljalleen tarkoitus lisätä luonnonjutut päivittäiseen käyttöön :)

 157. Avatar Mariia sanoo:

  Pari tuotetta vain löytyy, vaikka luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa. Pitäisi kuitenkin perehtyä merkkeihin enemmän. Näihin olisi kiva tutustua.

 158. Avatar Niina sanoo:

  Minulla kiinnostus on kasvanut ekologisempana vaihtoehtona, vaikka muuten pidän eksklusiivisemmista kosmetiikasta.

 159. Avatar Aino sanoo:

  Pelkällä luonnonkosmetiikalla menty jo pidempään. Nyt raskaana mahdollisimman vähän mitään ☺

 160. Avatar Sussukka sanoo:

  Pikkuhiljaa on alkanut hyllyyn kertyä luonnonkosmetiikkaa.

 161. Avatar Sirkku sanoo:

  Muutama luonnonkosmetiikkatuote on jokapäiväisessä käytössä. Olisi kiva päästä testailemaan uusia juttuja jos vaikka löytyisi jokin uusi tuote pysyvään käyttöön :)

 162. Avatar Sofia sanoo:

  Nykyään käytän ihonpuhdistuksessa ja meikkaamisessa pelkästään luonnonkosmetiikkaa! :)

 163. Avatar johanna sanoo:

  Viimeisen vuoden aikana siirtynyt luonnonkosmetiikkaan lähes kokonaan ja olen tykännyt )))

 164. Avatar Heli Heinonen sanoo:

  Kyllä luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja olen monenlaista tuotetta jo kokeillutkin.
  Todennäköisesti tulen kuitenkin pysymään sekakäyttäjänä :)

 165. Avatar vilkku sanoo:

  Kaikki ihonhoitotuotteet on tällä hetkellä luonnokosmetiikkaa, niiin paljon paremmin auttaa iho-ongelmissa. :)

 166. Avatar Anna sanoo:

  Olen siirtynyt jo lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Siksi tämä uusi merkkikin kiinnostaa!

 167. Avatar Sara123 sanoo:

  Olen kiinnostunut luonnonkosmetikasta, mutta tällaisia tuotteita minulta ei vielä juurikaan löydy.

 168. Avatar Emppu sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa ja tavista iloisesti sekaisin, mutta yritän kovasti siirtyä luonnnollisempiin tuotteisiin. Näitä olisikin mukava testailla.

 169. Avatar Mini sanoo:

  Lasten saamisen myötä olen yhä enemmän kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja muutenkin luomusta, mutta vielä en ole löytänyt iholleni sopivaa sarjaa luomukosmetiikkamerkkien joukosta. Mielelläni kokeilisin Patykaa :)

 170. Avatar Meri sanoo:

  Iloisesti käytän ns. tavallista ja luonnokosmetiikkaa sekaisin. Toivoisin löytäväni luomusarjan, joka jäisi vakkarikäyttööni.

 171. Avatar SAMP sanoo:

  Kyllä luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja toivonkin löytäväni luomukosmetiikkasarjan, joka sopisi ihotyypilleni ja jäisi vakiokäyttöön :)

 172. Avatar Anniina sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, mutta en meikkien. Tässä haastetta tulevalle vuodelle! :)

 173. Avatar Henna sanoo:

  En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta mielelläni kokeilisin :)

 174. Avatar Päivi sanoo:

  Patyka sarjana kiinnostaa kovasti, todellista luonnonkosmetiikan luksusta! Aika vähän olen vielä luonnonkosmetiikkaa kokeillut, mutta olisi ihana löytää jokin merkki, joka syrjäyttäisi ns. normikosmetiikan!

 175. Avatar Lena sanoo:

  Enpäs ole vielä luonnonkosmetiikkaa kokeillut, mutta olisi kiva kokeilla ja testata, onko yhtä tehokasta tavallisesti käyttämiini tuotteisiin verrattuna.

 176. Avatar Pirita sanoo:

  Ehkä viisi vuotta olen pikkuhiljaa siirtynyt enemmän luonnonkosmetiikkaan. Toimivien ja kohtuuhintaisten tuotteiden löytäminen on vaikeaa. Ei sekään ole ekologisesti kestävää, että ostaa spontaanisti kokeiluun eri tuotteita ja kasaa niitä kaappiin. Harmi kyllä, tuotteen hintakin vaikuttaa. Askel askeleelta.

 177. Avatar Maisa sanoo:

  Kyllä, olen todellakin ihastunut luonnonkosmetiikkaan! Patykaa olisi kiva testata!

 178. Avatar veeppi sanoo:

  Löytyy jo jonkin verran luonnonkosmetiikkaa ja uusia on aina kiva kokeilla!

 179. Avatar Emma sanoo:

  Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta vasta viime aikoina mutta toisaalta olen aika nuorikin. Varsinkin ideologia on tullut tärkeäksi viimeaikoina ja tuntuu paremmalta myös laittaa iholleen tuotetta jossa ei ole seassa alkutuottajan verta, hikeä ja kyyneliä. Kiva paketti arvonnassa!

 180. Avatar Linda sanoo:

  Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan jo melkein kokonaan., mutta kaikkien meikkien osalta en ole vielä löytänyt korvaavia luonnonkosmetiikan tuotteita :)

 181. Avatar Jasmiina sanoo:

  En hirveesti ole tutustunut luonnonkosmetiikkaan mutta se on alkanut kiinnostaa!

 182. Avatar sikkuralla sanoo:

  Olen kovasti kiinnostunut ja käytän yhä enemmän.

 183. Avatar Anni sanoo:

  Aika vähän olen perehtynyt luonnonkosmetiikkaan..

 184. Avatar Ida sanoo:

  En ole oikeastaan koskaan kokeillut, mutta luonnonkosmetiikka voisi kyllä sopia tällaiselle aikuisiän aknesta kärsivälle iholle.

 185. Avatar Rea sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on jo aikalailla vallannut kaapit. Pikkuhiljaa olen alkanut testata muitakin tuotteita kun pelkkiä koskteusvoiteita, ja tämmönen useamman tuotteen paketti olisikin ihan huippujuttu!

 186. Avatar Sara sanoo:

  Olen todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta en ole saanut aikaseksi niitä kaappiin asti ostettua.:D

 187. Avatar Linnea sanoo:

  Jonkin verran löytyy jo luonnonkosmetiikkaa ja yhä enemmän olen siirtymässä siihen suuntaan.

 188. Avatar Airiina sanoo:

  Kyllä olen siirtymässä pikkuhiljaa kokonaan, Yves Rocherilta ostan paljon.

 189. Avatar Maiju sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on mulle vielä melko uusi juttu, kiva olisi käyttää enemmänkin kyllä.

 190. Avatar Appa sanoo:

  Olen käyttänyt jo kauan pelkästään luonnonkosmetiikkaa, näin ollen osallistun tekemään hyvää.

 191. Avatar Hennajenniina sanoo:

  Nyt kun tutkin kylppärissä kosmetiikkaani niin kaikki ihonhoitotuotteet ovat kyllä jo luonnonkosmetiikkaa, upea palkinto tulisi tarpeeseen.

 192. Avatar Pee sanoo:

  On mennyt parempaan suuntaan ja olen alkanut löytää omalle iholleni sopivat tuotteet luonnonkosmetiikasta, aikaa se vei mutta kannatti.

 193. Avatar Anni sanoo:

  Löysin Jolien viime keväänä, enkä pysty ostamaan kosmetiikkaa enää muualta. Sain parasta palvelua ikinä, eli täyslaidallisen päin naamaa, että juurikin naama on sen näköinen, että mulla on täysin väärät tuotteet käytössä. Eipä oo enää, kiitos Jolien!

 194. Avatar Jenni sanoo:

  Enenevissä määrin tulee hankittua luonnonkosmetiikkaa Ihana setti!

 195. Avatar Heidi sanoo:

  Käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossani.

 196. Avatar annnika sanoo:

  Olen todella vähän kokeillut luonnonkosmetiikkaa, vaikka se kovasti kiinnostaakin. Tällä paketilla pääsisi hyvin alkuun! :)

 197. Avatar Virva sanoo:

  Jonkin verran olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa,mutta kiinnostaisi kokeilla enemmänkin.

 198. Avatar Emilia sanoo:

  En ole vielä kokeillut.

 199. Avatar Virpi vettenranta sanoo:

  Olen kokeillut ja pitänyt tuotteista kovasti.

 200. Avatar SiniK sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa mua HULLUN PALJON, mut en kauheesti oo saanu aikaseks hankittua tuotteita. Jotain öljyjä, rasvoja, suihkusaippuoita yms sieltä täältä. Aina kuitenkin hyppy tuntemattomaan vaihtaa luottotuotteet uusiin!

 201. Avatar Sanni sanoo:

  Olen siirtynyt koko ajan ennemmän luonnonkosmetiikkaan ja huomannut sen sopivan paremmin herkälle ongelmaiholleni.

 202. Avatar Kati sanoo:

  Oisko se vähän niinko purkki kerrallaan kohti luonnonmukaisempaa.. ihana arvonta

 203. Avatar Pikke sanoo:

  En ole vielä tutustunut.

 204. Avatar Veera sanoo:

  Mm. kasvorasvoja, aurinkopuuteria, huulirasvoja ja poskipunia olen luonnonkosmetiikasta kokeillut ja tykännyt kyllä!

 205. Avatar Pinja sanoo:

  Aiemmin en ole hirveästi käyttänyt luonnonkosmetiinkaa, mutta ihan lähiaikoina olen kuullut, että monet ovat siitä saaneet apua mm. ihon epäpuhtauksiin ja olisin kyllä erittäin kiinnostunut kokeilemaan!

 206. Avatar Aino sanoo:

  Olen ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta jo tovin, mutta aina ajatellut että se rokottaa lompakkoa aivan liikaa. Tajusin kuitenkin, että myös luonnonkosmetiikan valikoimista löytyy budjettivaihtoehtoja ja näin ollen olen siirtynyt pikkuhiljaa käyttämään enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa arjessani. Omaan kehoon satsaus on kuitenkin paras sijoitus :)

 207. Avatar Eeva sanoo:

  Yritän vähitellen siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan.

 208. Avatar Suvi1 sanoo:

  Suurin osa on luonnonkosmetiikkaa, yhä enemmän kiinnitän huomiota myös pakkausmateriaaliin ja sen määrään.

 209. Avatar Jenni sanoo:

  Vasta kiinnostumassa. Jos voittais pääsis kivasti testaamaan.

 210. Avatar Hannak sanoo:

  Ihonhoidossa jo lähes kaikki kosmetiikkani on luonnonkosmetiikkaa, tuoksuyliherkkänä kesti tosin vuosia löytää sopivat ja ei-ärsyttävät tuotteet. Ainoastaan kasvoputsari on edelleen apteekin sebamed, sen voittajaa en ole löytänyt. Muuten kaapista löytyy Neal’ yard remediesiä, esseä sekä pai’ta, myös Patykan kasvovesi on tuttu tuote! Olen huomannut että luonnonkosmetiikan puolelta erityisesti kasvovoiteet ovat ainakin itselleni paljon parempia kuin synteettiset tuotteet. Seuraava projekti on löytää myös meikkipussiin luonnollisia suosikkeja.

 211. Avatar SannaMari sanoo:

  Suurin osa käyttämistäni tuotteista on luonnonkosmetiikkaa, mutta Jolie vielä uusi tuttavuus. Olisi ihana päästä testaamaan. ❤

 212. Avatar Olga sanoo:

  Kaappi ollut täynnä luonnonkosmetiikkaa jo monta vuotta :)

 213. Avatar Saaramikki sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa käyttänyt monta vuotta. Kiinnostaa myös ajatukset miten yritykset huomioi tuotteiden valmistuksessa myös ympäristön. :-)

 214. Avatar Noella sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaa kovasti!

 215. Avatar Sani sanoo:

  Kyll, luonnonkosmetiikka kiinnostaa koko ajan enemmän. Vielä ei kaapista löydy montaa tuotetta, ostelen pikkuhiljaa lisää.

 216. Avatar pauliina sanoo:

  käytän sekä ”tavallista” että luonnonkosmetiikkaa. koivu- ja heinäallergikkona luonnonkosmetiikka saattaa joskus aiheuttaa ikäviä reaktioita mutta aika harvoin loppujen lopuksi. patyka on yksi niitä luonnonkosmetiikkasarjoja jotka kiinnostavat paljon. vähän sellainen ylellisemmän tuntuinen.

 217. Avatar Tiia sanoo:

  Kiinnostaa ja pikkuhiljaa onkin tullut tehtyä enemmän hankintoja luonnonkosmetiikan puolelta :)

 218. Avatar SaaraST sanoo:

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo monta vuotta mutta metsästän vielä sitä täydellistä merkkiä ja sarjaa :)

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Onnea SaaraST, voitto osui kohdallesi tässä!

 219. Avatar Kira sanoo:

  Olen vasta hiljattain alkanut kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta äitini luonnonkosmetiikkahypetyksen perässä.

 220. Avatar Riina sanoo:

  Oh wau miten ihana palkinto! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa enemmän ja enemmän. Toistaiseksi lähinnä ihonhoitotuotteista kokemusta, seuraavaksi pitäs alkaa tutustumaan meikkipuoleen.

 221. Avatar Nicke sanoo:

  Olen sekakäyttäjä mutta enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikka on viime aikoina tullut käyttöön.

 222. Avatar Mari sanoo:

  Hiljalleen olen alkanut herätä näihin luonnonkosmetiikka juttuihin. Täytän 40-vuotta ensi kesänä ja ihoni on hyvässä kunnossa, vielä.. Sellaisena toivon sen säilyvänkin ja siksikin haluaisin alkaa enemmän käyttää luonnonmukaisia tuotteita!

 223. Avatar sanna sanoo:

  En ole luonnonkosmetiikkaa juurikaan käyttänyt, kiinnostaisi kyllä kovasti.

 224. Avatar Kirsi sanoo:

  Noin vuosi sitten rupesin vaihtamaan kosmetiikan luonnonkosmetiikkaan. On ollut ihana huomata kuinka ihonhoidosta on ruennut nauttimaan ihan toisenlailla ja kuinka mielenkiintoisia tarinoita eri brändien takana on. Olisi ihana päästä kokeilemaan tätäkin sarjaa.

 225. Avatar Ella sanoo:

  Haluaisin tutustua enemmän luonnonkosmetiikkaan!

 226. Avatar JenniJ sanoo:

  Lasten myötä myös luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan ☺️ muuta en enää osta!

 227. Avatar Salla sanoo:

  Alkanut kiinnostamaan luonnonkosmetiikka :)

 228. Avatar Riikka sanoo:

  Olen kuluvan vuoden aikana vaihtanut vähitellen luonnonkosmetiikkaan. Kaikki puhdistustuotteet ovat nyt luonnonkosmetiikkaa ja seuraavaksi tutustun meikkeihin. Olen ollut erittäin tyytyväinen :)

 229. Avatar Miia sanoo:

  Puhdistus- ja hoitotuotteet ovat jo muutamia vuosia olleet luonnonkosmetiikkaa, mutta valitettavasti meikkipussukan sisältö on edelleen muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tavanomaista kosmetiikkaa.

 230. Avatar Jonteere sanoo:

  En oo oikestaan vielä kauheesti tutustunut…

 231. Avatar JennaO sanoo:

  Käytän lähestulkoon ainoastaan luonnonkosmetiikkaa!: )

 232. Avatar Emmilia sanoo:

  Olen vähitellen alkanut kiinnostua enemmissä määrin luonnonkosmetiikasta.:)

 233. Avatar Iina sanoo:

  Mulla on jo useamman vuoden ollut käytössä pelkästään luonnonkosmetiikkaa mitä tulee ihon- ja hiustenhoitoon sekä deodorantteihin. Suurin osa kodinpuhdistusaineista jne. on myös luonnonmukaisia sekä yritän siirtyä kokonaan myös värikosmetiikassa luonnonkosmetiikkaan. Mineraalipuuterit on olleet käytössä pitkään, suurimman tuskan aiheuttaa varmastikin vedenkestävän luonnonkosmetiikan ripsivärin löytäminen, joka taitaa siis olla täysin mahdotonta. :D Sen jos vielä sais niin alkais hommat oleen aika hyvällä mallilla! Oon kyllä huomannut, että mun moniongelmainen ja erityisen herkkä ihoni rakastaa luonnollisempia ja kemikaalittomampia tuotteita ja tietysti suuri plussa on myös eläinkokeettomuus sekä luontoystävällisyys. :) Mun ”main goal” olis omata niin hyvä iho, ettei tarvis meikkiä ollenkaan – edes sitä ohutta mineraalipohjaa – ja sitä luonnonkosmetiikka on kyllä edesauttanut. Patykaa en oo merkkinä vielä tosin päässy kokeileen, koska se on hiukan tyyristä omalle lompakolle, mutta ehkäpä nyt..!

 234. Avatar Tiina sanoo:

  Kasvotuotteet päivittyneet luomuksi noin viimeisen vuoden aikana. Luomuja hiustuotteita alan testata kunhan nykyiset purkit tyhjenevät. Patyka ❤️

 235. Avatar Nina sanoo:

  Olen muutama vuosi sitten siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Ihonhoito, meikit, hiustenhoito ja vauvan aineet on kaikki luonnonkosmetiikkaa. Ainoastaan hiusten muotoilutuotteet, dödö ja ripsari on normi kosmetiikkaa. Niissä olen kovasti etsinyt sopivaa mutta ei ole tärpännyt. Tai dödön löysin mutta raskaus ja imetyshormoonien hikoilu tartti jotain tujumpaa .

 236. Avatar Hanna sanoo:

  Lasten saamisen myötä olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta enemmän. Tänä jouluna teen lahjaksi muutamalle itse tehtyä huulirasvaa, kuorintavoidetta ja jalkakylpysuolaa :)

 237. Avatar Riina sanoo:

  Kiinnostusta kyllä on, mutta vielä ei ole luonnonkosmetiikkaa tullut enempää hankittua. Mukana ollaan :)

 238. Avatar Andrea sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa yritän käyttää niin pitkälle kuin mahdollista, vielä on jotkin tuotteet hakusessa, joten paras vaihtoehto on kokeilla kunnes löytää juuri sopivan!

 239. Avatar Noora sanoo:

  Olen vasta-alkaja luonnonkosmetiikan saralla, mutta kiinnostunut tutustumaan asiaan tarkemmin!

 240. Avatar Elluskainen sanoo:

  Kiinnostus on herännyt tämän syksyn aikana, kun ihon laatu on jotenkin muuttunut kenties vanhemmiten (en oo ees vanha??) ja tuntuu että kaipaa luonnollisempaa ja ”yksinkertaisempaa” kosmetiikkaa kun kaikki tujumpi ärsyttää. Toistaiseksi luonnonkosmetiikka-arsenaali on aika alkutekijöissään, mutta vähitellen :-)

 241. Avatar Sonja sanoo:

  Joitakin luonnonkosmetiikan tuotteita on tullut testattua.

 242. Avatar Mira. P sanoo:

  Vasta aloittelija luonnonkosmetiikan kanssa ja olisi kiva päästä käyttämäänja kokeilemaan enemmän

 243. Avatar Sandy sanoo:

  Ei ole paljon kokemusta luonnonkosmetiikasta.

 244. Avatar pöllö sanoo:

  Kaikki luomua, patykaa en ole vielä kokeillut!

 245. Avatar Mari sanoo:

  Hyvin suuressa määrin olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Jotenkin kummasti raskausaikana näitä alkoi enemmän miettiä ja tuotteet vaihtua luonnonmukaisiin.

 246. Avatar Eeva sanoo:

  Kaikki ihonhoito jo luomua, meikit seuraavaksi

 247. Avatar Tia sanoo:

  Yritän pikku hiljaa siirtyä luonnollisempaan, tällä hetkellä tilanne ehkä 50-50. Meikeissä tosin valitettavasti vähemmän. Aihe kiinnostaa kovasti!

 248. Avatar Riikka sanoo:

  Mulla aikalailla puolet luonnonkosmetiikkaa ja käytössä ne halvemmat merkit.

 249. Avatar Krista sanoo:

  Muutamia tuotteita käytössä, mutta pääasiassa vielä tavan kosmetiikka hyllyssä… Luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa!

 250. Avatar Marika sanoo:

  Muutama luonnonkosmetiikkatuote löytyy kaapista. Olisi kiva kokeilla uusiakin tuotteita.

 251. Avatar Anni sanoo:

  Kova yritys siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja olisi kiva kokeilla uusia tuotteita

 252. Avatar Mipzu sanoo:

  Aika vähän mulla vielä on luonnonkosmetiikkaa. Voisi olla enemmänkin…

 253. Avatar Anna-Kaisa sanoo:

  Paljon löytyy jo kaapistani luonnonkosmetiikkaa, mutta edelleen on lempparit löytämättä.

 254. Avatar iituliina sanoo:

  Vielä on kaapissa muutamia tuotteita, joille ei luonnonkosmetiikasta oo löytynyt seuraajaa, mutta ehkä vielä joskus!

 255. Avatar AnnaV sanoo:

  Luonnonkosmetikka kiinnostaa kovasti mutta omia suosikkituoteita ei vielä ole oikein löytynyt. Ehkä tässä voisi olla sopivat;)

 256. Avatar Ansku sanoo:

  Ei löydy luonnonkosmetiikkaa. En herkästi lähde kokeilemaan uutta, jos olen jotain toimivaa löytän

 257. Avatar Mia sanoo:

  Osalle tuotteista ei luonnonkosmetiikasta löydy voittajaa (esim dödö) mutta muuten hyvällä mallilla ollaan!

 258. Avatar Pinja sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on aika uusi juttu mulle, kuitenkin pikkuhiljaa alkaa kaappiin ilmestymään luonnontuotteita enemmän. Kun siirryin kasvisruokavalioon syksyllä niin sen mukana tullut paljon muitakin kiinnostuksen kohteita, jotka ei niin ennen kiinnostaneet.

 259. Avatar Hanna sanoo:

  Muutaman vuoden aikana on tullut testattua muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita. Kiinnostus onkin kokoajan lisääntymään päin, varsinkin kun olen huomannut vuosien saatossa niiden sopivan parhaiten en kasvojeni herkälle iholle. Kesällä vaihdoin kaikki meikit luonnonkosmetiikka tuotteisiin ja se kyllä kannatti!

 260. Avatar Larppa sanoo:

  Olen jo osaksi siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, vähitellen kun olen löytänyt sopivat tuotteet. Mutta esim. ripsaria tai dödöä on vaikeaa löytää luonnonkosmetiikasta.

 261. Avatar Mirella sanoo:

  Hitain ja varmoin askelin olen siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Patykan tuotteista olen kuullut pelkästään hyvää ja ovat olleetkin pitkään hankintalistalla, tällaiselle ikääntyvälle iholle ageing-tuotteet ovat juuri sopivia. =)

 262. Avatar avaruuskenguru sanoo:

  Kaikki kosmetiikkani ja hiustuotteeni hiuslakkaa lukuunottamatta ovat luonnonkosmetiikkaa. :)

 263. Avatar Maija sanoo:

  Välillä teen itse kaiken shampoosta lähtien ja välillä taas käytän vaihtelevasti kaupan tuotteita. Mielelläni käyttäisin vain omatekoista tai luonnonkosmetiikkaa.

 264. Avatar Tanja sanoo:

  Aina, kun jokin vanha tuote loppuu, vaihdan luonnonkosmetiikkaan. Minulla on jo muutama luonnonkosmetiikka luottotuote.

 265. Avatar Susa sanoo:

  Olen herännyt luonnonkosmetiikan käyttöön vasta tämän vuoden aikana. Alkuun olen vaihtanut arkisia tuotteita ja pesuaineita ympäristöystävällisiksi, mutta etenkin sopivan kosmetiikan löytäminen on osoittautunut haasteeksi. Huoli ympäristön kuormittamisesta on siirtynyt myös itsen kemialliseen kuormittamiseen: lopetin muutama vuosi sitten hiusten värjäämisen tästä syystä. Karsiminen toimii vain tiettyyn pisteeseen, kohta olisi löydettävä uusia tuotteita tilalle…

 266. Avatar Laura sanoo:

  Mä en tiedä luonnonkosmetiikasta mitään. Ois varmaan aika tutustua, ehkä tässä olisi mun tilaisuuteni?

 267. Avatar Ann sanoo:

  Liian vähän tulee käytettyä mitään hoitavia tuotteita.. luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja olisi mukava päästä testaamaan nämä!

 268. Avatar Enni sanoo:

  Vasta nyt kun 30v alkaa lähestymään, olen alkanut kiinnostumaan kasvojen hoidosta. Luonnonkosmetiikkaa toivottu joululahjaksi, mutta vielä pitäisi lisää saada täydennystä kaappiin!

 269. Avatar P sanoo:

  Olen siirtymässä enemmän ja enemmän vain luonnollisiin tuotteisiin,

 270. Avatar Hilmaiida sanoo:

  Prosessi ei-luonnollisista tuotteista luonnollisiin tuotteisiin alkoi omalla kohdallani kunnolla elokuussa ja pikku hiljaa alkaa vaihtumaan luun kosmetiikka kuin kodin tuotteetkin. Mielenkiintoista koska prosessi ja vaihto-operaatio on kokonaisuudessaan valmis.

 271. Avatar Laura sanoo:

  Siirryin luonnonkosmetiikkaan vaiheittain noin 4 vuotta sitten. Nykyään kaapista ja meikkipussista ei muuta löydykään – ja näin on ollut todella hyvä! Omiin iho-ongelmiin ja herkistymisoireiluun siirtymä oli helpotus, joka on myös saanut innostumaan kosmetiikasta aiempaa enemmän. Ihanaa kun luomukosmetiikka alkaa olla nykyään jo valtavirtaa ja tarjontaa on niiiiiiin paljon enemmän, ja lisää ihania tuotesarjoja vaan tulee lisää ja lisää!

 272. Avatar Ekoilija sanoo:

  Turhat kemikaalit olen jättänyt pois omasta elämästä

 273. Avatar tiiann sanoo:

  Siirryin luonnonkosmetiikkaan muutama vuosi sitten, kun markkinoilla alkoi olla enemmän tarjontaa. Olen erittäin yliherkkä monille tuoksuille, ja siksi pidin luonnonkosmetiikkaa itselleni pitkään epäsopivana, sillä yhdistyneen erittäin voimakkaaseen, eteeristen öljyjen tuoksumaailmaan. Nykyisin asia on onneksi kuitenkin ihan toisin! Shampoo ja hoitoaine ovat ainoita kosmetiikkatuotteita, joista en vielä ole löytänyt itselleni sopivia vaihtoehtoja luonnonkosmetiikan puolelta, mutta kaiken muun olen jo vaihtanut. Ihoni ei ole myöskään lapsuuteni jälkeen tuntunut ja näyttänyt näin hyvältä, kuin nyt reilu kolmikymppisenä.

 274. Avatar Kate sanoo:

  Kiinnostavaa! Jotain jo kaapista löytyy, lisääkin olisi kiva kokeilla.

 275. Avatar Rimma sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, on kiinnostanut jo pitkään! Kaapista löytyy kuitenkin sekalainen valikoima tuotteita – pikkuhiljaa!

 276. Avatar Peikonlehti sanoo:

  Shampoot ovat jo luomua, muukin luonnonkosmetiikkaa kiinnostaa!

 277. Avatar Lurre sanoo:

  Useamman vuoden ollaan jo käytetty luonnonkosmetiikkaa, usein niitä edullisimpia perusmerkkejä.

 278. Avatar Vella sanoo:

  Olen vähitellen korvannut loppuun käytetyt purnukat luonnonkosmetiikalla, mutta nyt pitäisi etsiä myös talvisäällä iholleni sopivat tuotteet.

 279. Avatar Päivikki sanoo:

  Nuorena naisena käytin aina Body Shopin tuotteita. En silloin paljon muita merkkejä tiennyt. Puhutaan 80-luvun lopusta. Nyt tuntuu, että luonnonkosmetiikkaa on tarjolla tosi paljon. Suomalaistakin. Sen hankkiminen on helppoa ja tietoisuus kemikaalien välttämisestä on lisääntynyt. Nyt yritän saada lapseni ymmärtämään, miten omilla valinnoilla on merkitystä omalle terveydelle ja ympäristölle. Olisi ihana saada kokeilla näitä minulle uusia tuotteita.

 280. Avatar Katja Kanerva sanoo:

  Löytyy jo luonnonkosmetiikka meikkejä, mutta haluaisin kyllä laajentaa niin, että kaikki kodin kosmetiikkatuotteet shampoista lähtien olisi luonnonkosmetiikkaa.

 281. Avatar Hanna sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja ilahtuneena olen huomannut niistä löytyvän edullisempiakin tuotteita ja nyt kotiäitivuosien jäädessä taakse niiden määrä kaapissani varmasti lisääntyy

 282. Avatar Abragadabra sanoo:

  Suhtautumiseni kosmetiikkaan ylipäätään on huono koska useiden kotivuosien jälkeen lasten seurassa on ihonhoito ja meikkaaminen jäänyt vähälle. Ainoa täsmätuote jota löytyy on frantsilan ruusu ja kehäkukkavoiteet enkä ole edes ajatellut että ne on luomua ja vieläpä kotimaisia.

 283. Avatar M sanoo:

  Muutamia luottotuotteita on löytynyt luonnonkosmetiikan puolelta, mutta monissa luotan vielä niihin ”perinteisiin”.

 284. Avatar eltsi sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa löytyy itseltä jonkin verran, ja oikeastaan koko ajan enenevässä määrin.

 285. Avatar Sofia sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa koko ajan yhä enemmän.

 286. Avatar Jonna sanoo:

  Pikkuhiljaa alkanut kiinnostumaan, vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa mitään.

 287. Avatar hedda sanoo:

  Kiinnostaa! Pienin askelin siirtymässä siihen suuntaan. Dödöt on vähän ongelma, mutta naamaan laitettavaa tavaraa löytyy hyvin.

 288. Avatar Tipu sanoo:

  Mun luonnonkosmetiikkaan tutustuminen alkoi vahingossa pari vuotta sitten. Ystävä suositteli ihoöljyjä, jotka kuuluu päivittäiseen ihonhoito rutiiniin vieläkin. Viime kesänä ostin bareMineralsin jauhemaisen värivoiteen. Viimeinen ostos on kosmentologilta retinol kasvovoide.

 289. Avatar Petra sanoo:

  Mulla on muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita käytössä ja oon kyllä tykännyt niistä, joten kiinnostaisi kokeilla muitakin :)

 290. Avatar mandi sanoo:

  Hyvin kiinnostunut olen luonnonkosmetiikasta!!
  Muutamia olen kokeillut mutta en ole lempparia vielä löytänyt. Rahat on aika tiukassa joten kovin usein en raaski uusia ostaa kokeiluun. Tämä olisi niin kiva saada :)

 291. Avatar Nanne sanoo:

  Kiinnostaa kyllä, mutta en itse juurikaan käytä. Olen niin älyttömän laiska tutkimaan eri vaihtoehtoja ja ostamaan uusia tuotteita, tuntuu, että valikoima on liian suuri. :D

 292. Avatar Hanna sanoo:

  Jonkin verran löytyy jo kaapista ja erityisesti suomalaista luonnonkosmetiikkaa…

 293. Avatar kati sanoo:

  Mä oon vielä aika noviisi, mut putsarit on jo luonnonmukaisia

 294. Avatar maijis_ sanoo:

  Osa tuotteista on jo luonnonmukaisia, sitä mukaan otan luonnonmukaisia tuotteita käyttöön kun löydän itselle sopivat tuotteet.

 295. Avatar Anna Ranta sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa, tämä sarja tosin vielä testaamatta :))!

 296. Avatar *Kirsikka* sanoo:

  Olen pikkuhiljaa, purkki kerrallaan vaihtanut luonnonkosmetiikkaan. Vielä ei ole ehdotonta suosikkia löytynyt.

 297. Avatar Eeva-STiina sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaan aloin siirtyy hiljalleen muutama vuosi sitten. Meikkipuolella tekemistä on vielä paljon.

 298. Avatar Marppa sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa pikkuhiljaa. Madaraa on kaapissa ja juuri ostin joululahjapakettiinkin luonnonkosmetiikkaa.

 299. Avatar pinka sanoo:

  Nykyään käytän lähes ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Parissa vuodessa tapahtunut ihan huikea laadun pompsahdus sillä saralla! <3

 300. Avatar Riina sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on minulle aika uusi juttu. Tällä hetkellä käytän suomalaista kosmetiikkaa, mutta olisi kiva kokeilla luonnonkosmetiikkaa.

 301. Avatar Reeta sanoo:

  Tällä hetkellä on meneillään siirtymä kohti luonnonkosmetiikkaa. On ollut ihana huomata, että atooppinen, herkkä ja allerginen iho kestääkin luonnonkosmetiikan raaka-aineet hyvin ja tuoksujakin saa olla!

 302. Avatar Eveeee sanoo:

  Olen vasta hiljattain kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Kiva, kun tuntuu että se on nykyään enemmän pinnalla kuin aikaisemmin ja tuotevalikoima ja saatavuus on kasvaneet!

 303. Avatar Saara sanoo:

  varovaisen uteliaasti :D

 304. Avatar Marianne sanoo:

  Olen pikkuhiljaa ruvennut ostamaan myös luonnonkosmetiikkaa, ja huomannut, että ne ovat parempia herkälle iholleni. :)

 305. Avatar Pia sanoo:

  Minulla luonnonkosmetiikkaan siirtyminen on vasta alkutaipaleella, mutta ehdottomasti sinne matkalla 100% sesti! Täytyy vain ensin löytää ne itselle hyvät tuotteet.

 306. Avatar Anna sanoo:

  Madaran tuotteet hetken olleet käytössä.

 307. Avatar Aleksandra sanoo:

  Iho ei kestä muuta, kuin luonnon kosmetiikkaa.

 308. Avatar Kettu sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa löytyy pari vasta.

 309. Avatar Saija sanoo:

  Minulla on muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita, mutta kiinnostaisi ehdottomasti käyttää niitä enemmän.

 310. Avatar Nuu sanoo:

  meilkein kaikki kosmetiikka alkaa omassa kaapissani jo luonnon kosmetiikkaa olevan. Ainoastaan hiusten muotoilutuotteet sekä osa meikeistä ei vielä luonnonkosmetiikkaa ole.

 311. Avatar Sanni sanoo:

  En käytä, koskaen vain jotenkin ole saanut aikaisiksi ottaa selvää ja aloittaa. Ehkä nyt

 312. Avatar Jenni Koo sanoo:

  En ole aiemmin käyttänyt luonnokosmetiikkaa juuri ollenkaan, mutta tutustuminen Mossan tuotteisiin on kääntänyt kelkan!

 313. Avatar Anni sanoo:

  Kiinnostaa ehdottomasti ja pyrin hankkimaan vain luonnonkosmetiikkaa.

 314. Avatar Manski sanoo:

  Olen ostanut silloin tällöin luonnonkosmetiikkaa, mutta ylihintaa en halua maksaa vain siksi, että kyseessä on luomu.

 315. Avatar Enni w sanoo:

  Kiinnostaa ja pitäisi perehtyä enemmän! Olen kokeillut vasta muutamia tuotteita eri merkeiltä.

 316. Avatar elisabet sanoo:

  Oi, ihana arvonta. Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja Patyka on yksi lempparimerkeistäni!

 317. Avatar meeri sanoo:

  Olen alkanut käyttää luonnonkosmetiikkaa tämän vuoden aikana ja ihan tietoisesti ostanut aina mieluummin luonnonkosmetiikkana jos jotain uutta olen tarvinnut. Pikkuhiljaa kaikki tuotteet vaihtuvat luonnollisempaan vaihtoehtoon. Patykaan en ole vielä tutustunut!

 318. Avatar Piia sanoo:

  Opettelemassa purkki kerrallaan!

 319. Avatar Emmi sanoo:

  Omasta kaapista tällä hetkellä vain kasvoseerumi on luonnonkosmetiikkaa!

 320. Avatar Hattara sanoo:

  Käsivoide on ainoa tuote tällä hetkellä :) mutta intoa olisi kokeilla uusia tuotteita :D

 321. Avatar Anna sanoo:

  Yritän löytää itselle sopivia tuotteita, on n. puolet ja puolet tilanne tällä hetkellä.

 322. Avatar Noora sanoo:

  Pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan päin! Muutama purnukka löytyy jo, mutta vielä ei ole löytynyt mitään luottosarjaa :)

 323. Avatar jasmin sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on tullut ajankohtaiseksi etenkin nyt lasten myötä, kun kemikaalikuormaa yrittää keventää.

 324. Avatar bikke sanoo:

  pakostakin! Lääkitys rasittaa jotenka en halua enempää tai ainakaan kauhiasti :) Olenhan nainen ja hemmottelun tarpeessa..alati….

 325. Avatar Saara sanoo:

  Käytössä on pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Täydelliset tuotteet vielä hakusessa, mutta ainakin tämä on hyvä alku :)

 326. Avatar Janette sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa paljon!

 327. Avatar Salla sanoo:

  Käytän jonkun verran luonnonkosmetiikkaa

 328. Avatar Hanna sanoo:

  Alkanut kiinnostaa enemmän kuin normikosmetiikka, mutta molempia löytyy kaapista.

 329. Avatar Roosa sanoo:

  Pikku hiljaa on tullut vaihdettua kaikki meikit ja kasvojen tuotteet luonnonkosmetiikkaan. Seuraavana haasteena hiukset :D

 330. Avatar Raili sanoo:

  Kiinnostaa kovasti, mutta toistaiseksi minulla ei ole juurikaan tällaisia tuotteita.

 331. Avatar Milla K sanoo:

  Pikkuhiljaa osa tuotteista on vaihtunut luonnonkosmetiikkaan :)

 332. Avatar Milla S sanoo:

  Pikkuhiljaa kaapista alkaa löytyä luonnonkosmetiikkaa. Vanhojen purnukoiden pohjan kurkkiessa alan tutkimaan luonnonkosmetiikan parista korvaavaa tuotetta. Mm blogit ja netissä löytyvät arvostelut eri brändeistä ja tuotteista auttavat löytämään sen oman seuraavan tuotteen. Olen ylipäänsä kiinnostunut luonnonmukaisuudesta ja on ihana huomata miten paljon helpommin sitä on nykyään tarjolla ja kaiken lisäksi tarjonnasta löytyy tänäpäivänä vaihtoehtojakin.

 333. Avatar tt3 sanoo:

  Olen joitakin tuotteita kokeillut, mutta en ole löytänyt vielä suosikkeja luonnonkosmetiikkatuotteista.

 334. Avatar Sami sanoo:

  Pikkuhiljaa kokeilen luonnonkosmetiikkaa, kun hyvistä tarjouksista löytää

 335. Avatar Suski sanoo:

  Kiinnostaa koko ajan entistä enemmän. Kosmetiikan päivittäminen luonnonkosmetiikkaan on alkanut.

 336. Avatar Emmi sanoo:

  Itse asiassa Jolie Span ansiota on, että ”hurahdin” luonnonkosmetiikkaan ja heiltä ostinkin ensimmäiset ihanat purnukat. Nyt kaapista löytyy vaikka ja mitä enkä voisi kuvitellakaan, että luopuisin luonnonkosmetiikasta! <3

 337. Avatar Jenna sanoo:

  Yritän nykyään käyttää pelkkää luonnonkosmetiikkaa! Onneksi sitä on nykyään paljon suuremmat valikoimat tarjolla niin kaikille tuotteille löytyy korvaaja.:)

 338. Avatar Riksu sanoo:

  Reilu vuosi sitten päätin vaihtaa kaiken kosmetiikan luonnonkosmetiikkaan. Muuten olen onnistunut, mutta ripsiväri on vielä vaihtamatta. En vaihtaisi takaisin. Nyt pestään kotiakin luonnonmukaisilla pesuaineilla.

 339. Avatar Hanna Kooo sanoo:

  Kyllä käytän luonnonkosmetiikkaa :)

 340. Avatar siiri sanoo:

  kotoa ei vielä löydy mitään, mutta kiinnostaisi ihan todella paljon!! :)

 341. Avatar Heli sanoo:

  Ihonhoitotuotteet ovatkin pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, meikkien päivitys samalle polulle on vielä kesken.

 342. Avatar sarkkis sanoo:

  Joitain vuosia sitten käytin lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta nyt epäsäännöllisellä (huonommalla :)) palkalla elellessä käytän myös ihan perusmeikkejä -ja voiteita. Kasvoöljyistä en kyllä luopuisi, sitä on kaapissa aina.

 343. Avatar Minni sanoo:

  Olen käyttänyt jo kolmisen vuotta luonnonkosmetiikkaa. Patyka on kuitenkin jäänyt itselleni toistaiseksi melko vieraaksi.

 344. Avatar Sari sanoo:

  Koen huonoa omatuntoa siitä, etten ole vielä luonnonkosmetiikan pariin siirtynyt. Budjettini takia on tuntunut helpolta vain ostaa tuttuja markettituotteita, kun niiden teho on tuttua. Luonnonkosmetiikasta olen kuullut vaihtelevia tarinoita, haluaisin kyllä itse saada todeta niiden tehoa, mutta tosiaan kehutut tuotteet tuntuvat aina olevan turhan hintavia minulle.

 345. Avatar Mira sanoo:

  Olen alkanut viime aikoina kiinnostumaan enemmän luonnonkosmetiikan tuotteista, sillä tuntuu, että niitä on nykyään helpommin saatavilla ja jopa edullisesti :)

 346. Avatar Ira sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa entistä enemmän ja olenkin alkanut korvaamaan vanhoja tuotteita luonnonmukaisilla. Meikkejä en ole vielä uskaltautunut vaihtamaan luonnonmukaisiin, mutta ehkä pitäisi antaa niillekin uusi mahdollisuus (vielä muutama vuosi sitten eivät vakuuttaneet) :)

 347. Avatar Paula A sanoo:

  Kasvojen ja vartalon hoidossa käytän enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa. Meikeissä käytän lähinnä sitä mikä sattuu käteen tarttumaan meikkipussista tai ostoksilla käydessä.

 348. Avatar Kevina sanoo:

  En ole oikeastaan koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, olen ehkä vähän jämähtänyt tuttuihin tuotteisiin. Kiva olisi kuitenkin kokeilla!

 349. Avatar Nni. sanoo:

  Enenevissä määrin luonnonkosmetiikkaa.

 350. Avatar Ansku sanoo:

  Pyrin siihen, että kaikki käytössäni olevat tuotteet olisivat nykyään luonnonkosmetiikkaa.

 351. Avatar Anna sanoo:

  Askel askeleelta siirtynyt käyttämään luonnonkosmetiikkaa. :)

 352. Avatar Eeva sanoo:

  10 vuotta sitten aloin vaihtamaan tuote kerrallaan luonnonkosmetiikkaan. Ainoan poikkeuksen tekee synteettinen hiuslakka, jota suihkautan muutamia kertoja vuodessa, kun hiusten todella täytyy pysyä. Saatavilla on nykyään huikeasti hyvää luonnonkosmetiikkaa, eikä synteettiselle ole enää mitään tarvetta!

 353. Avatar Ookoo sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa! En ole vielä kokeillut

 354. Avatar Ninni sanoo:

  Luonnonkosmetiikalla menty jo monta vuotta. Vaikea kuvitella että enää vaihtaisin synteettiseen!

 355. Avatar Heidi sanoo:

  Luomua jo jonkinverran mutta tästä merkistä ei kokemusta

 356. Avatar Paula sanoo:

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa parikymmentä vuotta. Vaihtoehtoja on nykyisin huikeasti!

 357. Avatar Satu sanoo:

  Mielessä on ollut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi alkaa tutustumaan vaihtoehtoihin.

 358. Avatar Karoliina sanoo:

  Olen suunnitellut kokeilevani. Aikaisempi tuttu tuote on vaan niiin helppo ostaa että vähiin on jäänyt. :)

 359. Avatar Hanna sanoo:

  Ei ole ja haluaisin kokeille kyllä!

 360. Avatar Titti sanoo:

  Käytän vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, mutta Patykaa en ole vielä raaskinut ostaa. Olisi ihana päästä kokeilemaan Patykan tuotteita.

 361. Avatar Minna sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on aika vierasta, mutta mielelläni kokeilisin!

 362. Avatar Annika sanoo:

  Noin puolet käyttämistäni tuotteista on luonnonkosmetiikkaa. Olisi mukava päästä testaamaan tätä sarjaa.

 363. Avatar Leena sanoo:

  Käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Patyka olisi ihanaa luksusta.

 364. Avatar Satu F. sanoo:

  Suunnilleen puolet kosmetiikasta on luonnon :)

 365. Avatar Heidi sanoo:

  Olen ajatellut kokeilla. Vanha ja tuttu tuote on kuitenkin niin helppo.

 366. Avatar Henna sanoo:

  Useampi tuote on jo luonnonkosmetiikkaa, muttei vielä kaikki. Kovasti sinne suuntaan kuitenkin menossa!

 367. Avatar Jenna sanoo:

  Vuoden ajan ollut todella kiinnostunut luonnonkosmesta ja alkanut löytyä luottotuotteita mukavasti. Patykan tuotteet vaikuttavat todella laadukkailta ja haluaisin kokeilla niitä!

 368. Avatar Maaru sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa löytyy jo jonkin verran kaapeista ja sitä mukaa kun purkkeja kuluu pyrin hankkimaan tilalle aina sen luonnollisimman vaihtoehdon. Eli koko ajan olen matkalla kohti luonnonmukaisempaa kosmetiikkavalikoimaa.

 369. Avatar Salla sanoo:

  Löytyy sekä luonnonkosmetiikkaa että perinteisiä tuotteita. Osa luonnonkosmetiikasta huippuhyviä, osa on jäänyt käyttämättä. Olisi mukava päästä testaamaan näitä :)

 370. Avatar Norre sanoo:

  Pikkuhiljaa olen siirtynyt, nyt jo aika hyvällä mallilla. Silti vielä muutamia luottotuotteita löytymättä…

 371. Avatar Tiina sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa on tuttu vain vartalovoiteiden puolesta.

 372. Avatar Linda sanoo:

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo noin 10 vuotta. Takaisin en vaihda.

 373. Avatar KM sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja käytettyäni nykyiset tuotteet loppuun aionkin satsata enemmän luonnonkosmetiikkaan.

 374. Avatar Riima sanoo:

  Rakastunut ja koukussa luonnonkosmetiikkaan❤️ Hyvin on toiminut sekä ihon hoitoon liittyvät tuotteet sekä meikit joita oon kokeillut ja käyttänyt.

 375. Avatar Marika sanoo:

  Kiinnostaa kovasti ja pikkuhiljaa tuotteita on hiipinyt vakikäyttöönkin.

 376. Avatar Soile sanoo:

  Hiusten ja vartalonpesuaineet olen vaihtanut luonnonmukaisiin. Kynsilakkoja olen myös koittanut. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

 377. Avatar m sanoo:

  En vieläkään oikein ole jaksanut perehtyä luonnonkosmetiikkaan, vaikka kiinnostusta olisi..

 378. Avatar Ella sanoo:

  Kiinnostuin vähän aikaa sitten luononnkosmetiikasta, ja muutama tuote löytyy jo kaapista. :)

 379. Avatar JonnaN sanoo:

  Nykyään lisääntyvässä määrin kiinnitän huomiota siihen mitä kemikaaleja iholleni laitan.

 380. Avatar Elina sanoo:

  Mää oon nyt muutamia vuosia käyttänyt suurimmaksi osaksi luonnonkosmetiikkaa. Madaran tuotteista oon tykännyt tosi paljon ja niitä oon paljon käyttänyt. Meikeissä se siirto tuntuu hankalammalta mutta oon sieltäkin löytänyt muutamia tosi hyviä tuotteita.

 381. Avatar Mummeliini sanoo:

  Tottakai mieluummin aina luonnontuotteita kuin kemikaaleja.

 382. Avatar minnamanna sanoo:

  Suhteeni on hyvä :) Jos en olisi hoitovapaalla, luonnonkosmetiikkaa löytyisi vieläkin enemmän. Nyt on puuterit, shamppoot ja rasvat luomua. Toivoisin käsi- ja suihkusaippuat myös luomuiksi.

 383. Avatar Linda sanoo:

  Muutamia tuotteita käytän.

 384. Avatar Heta sanoo:

  Olen vielä melko ummikko luonnonkosmetiikan suhteen. Olen jo jonkin aikaa ollut siitä kiinnostunut, mutta vauvan saamisen myötä vasta ostanut ensimmäiset tuotteet kokeiluun. Uusien merkkien kokeilu kiinnostaisi.

 385. Avatar Bianca sanoo:

  En ole ehdoton asian suhteen, mutta aina kun joku hyvä tuote luonnonkosmetiikkapuolelta löytyy vaihdan mieluusti siihen..Hiustenmuotoilutuotteet ovat tavallisia ja monet meikit, kasvovoiteet puolestaan olen vaihtanut luonnonkosmetiikkaan.

 386. Avatar Jenna T sanoo:

  Kiinnostaisi enemmänkin testata tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta ja pikkuhiljaa vaihtaa olemassa olevia tuotteita niihin:)

 387. Avatar Jonna sanoo:

  Pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan, tätä sarjaa olisi ihana päästä testaamaan!

 388. Avatar Anna sanoo:

  Jonkin verran jo käytän ja kokoajan enemmän.

 389. Avatar Emma sanoo:

  Kiinnostaa! Saamattomuuden vuoksi jäänyt haaveeksi tutustua aiheeseen ja kokeilla. Jolie varmasti toimisi hyvin antamaan oikeaa infoa ja opastamaan oikeiden tuotteiden löytymisessä.

 390. Avatar Heidi sanoo:

  Olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan .

 391. Avatar Annie sanoo:

  Itselleni luonnonkosmetiikka on vielä hieman vierasta, joten olisi hienoa päästä testaamaan!

 392. Avatar Kirsi sanoo:

  kiinnostaa

 393. Avatar Jesku sanoo:

  Olen alkanut kiinnostumaan, mutta tällä hetkellä on käytössä vielä sekaisin kaikkea kun kaikkia luottotuotteita ei ole vielä luonnonkosmetiikan puolelta löytynyt :)

 394. Avatar Saana sanoo:

  Pikkuhiljaa kaikki kosmetiikka siihen suuntaan!

 395. Avatar Vilja sanoo:

  Olen vaihtanut vähitellen luonnonkosmetiikkaan. Nyt on käytössä jo Zuiin poskipuna, Everyday Mineralsin meikkipohja ja puuteri, Ylipiston apteekin ekosertifioitu silmämeikinpoistoaina, Oriflamen luonnonkosmetiikkasarjan putsari ja kasvovesi yms. Vähitellen kohti parempia valintoja.

 396. Avatar Miia sanoo:

  Muutamia tuotteita löytyy kyllä! :)

 397. Avatar Mari P sanoo:

  Olen ollut jo pitkään kiinnostunut luonnonkosmetiikasta.
  Melkein kaikki ihonhoitotuotteeni ovatkin luonnonkosmetiikkaa. Nyt olen vasta pikkuhiljaa alkanut ottaa selvää luonnonkosmetiikan meikeistä ja olen ostanut ensimmäiset.
  Tilasin alkuvuodesta lyhyemmän pätkän Jolie-boxeja ja tykkäsin todella paljon! Tuolloin sain joitain meikkejä kokeiluun. Paljon hyviä tuotteita! Tämä arvonta kiinnostaa kovasti.

 398. Avatar Titu sanoo:

  En ole ennen kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostaa kokeilla :)

 399. Avatar Anne sanoo:

  Ihan kamalasti ei ole vielä tullut tutustuttua, mutta yksittäisiä tuotteita olen kyllä ostanut käyttöön.

 400. Avatar JenniKoo sanoo:

  Täytin kuukausi sit 30v joten täähän ois just mulle! ;) oon pikkuhiljaa vaihtanut purnukkani luonnonkosmetiikkaan, nyt ehkä noin 70% on luonnonkosmetiikkaa.

 401. Avatar Laura sanoo:

  Tällä hetkellä osa käyttämistäni tuotteista on luonnon kosmetiikkaa ja ehdottomasti pitäisi perehtyä aiheeseen enemmän :)

 402. Avatar Emilia sanoo:

  Käytän nykyään pelkkää luonnonkosmetiikkaa!

 403. Avatar Riikka S sanoo:

  Hiustenhoitotuotteet ovat pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, mutta meikit ja ja rasvat yms eivät vielä täysin ole. Kiinnostus on kuitenkin kova ja toivomus olisi siirtyä kaikinpuolin kosmetiikan osilta luonnonkosmetiikkaan. Tätä olisi ihana testata :)

 404. Avatar Kaisu sanoo:

  Luonnonkosmetiikkatuotteita olen käyttänyt jo vuosia. varsinkin kasvojen puhdistustuotteet sekä osa meikeistä ovat luonnonkosmetiikkaa ja niistä olenkin löytänyt laadukkaita ja itselle sopivia tuotteita. Jolieboxin avulla olen myös päässyt tutustumaan luonnonkosmetiikan tuotteisiin joita en luultavasti itse olisi ostanut

 405. Avatar tyttis10 sanoo:

  Pikku hiljaa on kiinnostus alkanut viriämään luonnonkosmetiikkaa kohtaan, mineraalimeikkivoidetta pitäisi seuraavaksi kokeilla, mutta runsauden pula!

 406. Avatar ellamiina sanoo:

  Kokeillut joitain tuotteita.

 407. Avatar Riikka sanoo:

  Olen kiinnostunut, mutta en silti ole vielä(kään) siirtynyt kokonaan käyttämään sitä. Käytän joitain tuotteita, välillä enemmän ja välillä vähemmän.

 408. Avatar Jenni sanoo:

  En ole kokeillut, mutta haluaisin kokeilla.

 409. Avatar Veera sanoo:

  Tällä hetkellä käytän kasvojen puhdistukseen ja kosteutukseen luonnonkosmetiikkaa, joskus myös meikissä ja deukkuna.

 410. Avatar Mari sanoo:

  Pikkuhiljaa olen alkanut kiinnostumaan, mutta kovin montaa tuotetta en ole vielä päässyt kokeilemaan.

 411. Avatar Suvi sanoo:

  Joitakin luonnonkosmetiikkatuotteita minulla on ja näitä olisi kiva päästä kokeilemaan :)

 412. Avatar Karoliina sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa on jo jonkin verran. Voisi olla enemmänkin!

 413. Avatar Marjukka sanoo:

  Luonnonkosmetiikasta on aika ajoin huonoja kokemuksia meikkeihin liittyen (meikkivoide rullaantuu jne), mutta ihonhoidossa käytän luonnonkosmetiikkaa ja markettituotteita sulassa sovussa.

 414. Avatar Johannan sanoo:

  Hyvin vähän olen päässyt kokeilemaan, mutta haluaisin tutustua paremmin.

 415. Avatar Jessi sanoo:

  Olen pikkuhiljaa alkanut siirtyä luonnonkosmetiikkaan :)

 416. Avatar Jonna sanoo:

  Kaappeihin on kuin salaa alkanut ilmestyä luonnonkosmetiikkaa. Enää en juuri muuta ostakkaan kun olen todennut niiden olevan myös toimivia.

 417. Avatar Milla sanoo:

  Muutama luonnonkosmetiikkatuote on jäänyt pysyvään käyttöön, toivottavasti pian vielä enemmän :)

 418. Avatar Ansku sanoo:

  En ole testaillut vielä lainkaan luonnon kosmetiikkaa, mutta kiinnostus on lisääntynyt kyllä. Ehkä joulun kunniaksi ostan jo jotain perustuotetta testiin.

 419. Avatar Keveliina sanoo:

  myöhäisherännäinen.. jostain se on aloitettava. muutama purkki löytyy, mutta se oikea, itselle sopiva sarja vielä hakusessa.

 420. Avatar Laura sanoo:

  En juurikaan käytä luonnonkosmetiikkaa vaan lidlin halvimpia tököttejä. Olisi kivat kokeilla näitä.

 421. Avatar Suvi sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostamaan tämän vuoden aikana, tällä hetkellä käytössä vasta kasvorasva ja vartalon pesuaineita tältä ”puolelta”.

 422. Avatar Marjo sanoo:

  Varsinkin kolmenkympin jälkeen ihonhoito ja hyvinvointi on alkanut kiinnostamaan enemmän, varsinkin luonnonmukainen hoito. En ole vielä löytänyt sitä täydellistä sarjaa, jospa tämä olisi?

 423. Avatar Anna sanoo:

  Yritän siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan, mutta kaapista löytyy yhä myös tavallista.

 424. Avatar sonja sanoo:

  Ehdottomasti taipuu enemmän luonnonkosmetiikkaan ja mieluiten niin, että ei kertyisi muovipulloja maailmaan lisää.

 425. Avatar Maijus sanoo:

  Hiuksiini käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, muuten myös tavallista.

 426. Avatar Laura sanoo:

  Käytän pelkästään luonnonkosmetiikan tuotteita. Patyka on tosin testaamatta.

 427. Avatar Heidi sanoo:

  Käytän pääosin luonnonkosmetiikkaa. Olen myös tarkka siitä, että ostamani tuotteet eivät ole testattu eläimillä.

 428. Avatar Lottis sanoo:

  En ole luonnonkosmetiikkaan perehtynyt, olisikin jo korkea aika. Varsinkin ihon hoito kiinnostaa, ei niinkään ”meikkaaminen” itse.

 429. Avatar E sanoo:

  Kiinnostaa, mutta vielä aika vierasta itselle.

 430. Avatar Katariina sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta yhtään purkkia ei taida vielä kaapista löytyä. Näistä olisi hyvä aloittaa kokeilu.

 431. Avatar Paula sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on ihan uus ”alue” mulle!

 432. Avatar Hanna sanoo:

  Olen alkanut siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja kokeillut eri tuotteita jonkin verran. Silti enemmänkin voisin käyttää luonnonkosmetiikkaa kunhan löydän sopivat tuotteet

 433. Avatar ViiviK sanoo:

  Aika hitaasti lähestyn tätä edelleen hieman epäilyttävää asiaa :D

 434. Avatar rebe sanoo:

  En omista luonnonkosmetiikkaa, mutta haluaisin kokeilla.

 435. Avatar Pm sanoo:

  Olen kokeillut ja pikkuhiljaa siirtymässä.

 436. Avatar Johanna sanoo:

  Lähes kaikki tuotteet on vaihtuneet jo luonnonkosmetiikkaan.

 437. Avatar Maria sanoo:

  Aloitin luonnonkosmetiikan käytön 13-vuotiaana ja nykyään kaikki kosmetiikkani on luonnonkosmetiikkaa lukuunottamatta hajuvettä.

 438. Avatar Mikke sanoo:

  Arvostan luonnonkosmetiikkaa, vaikka en käytä itse.

 439. Avatar Venla sanoo:

  pikkuhiljaa ruvennut vaihtamaan tuotteita joita käytän luonnonkosmetiikan suuntaan. kun vanha tuote loppuu, olen ruvennut kokeilemaan vanhojen tottumusten tilalle uusia luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja.

 440. Avatar Katja Nilsson-Lehtinen sanoo:

  Käytän pääasiassa Madaran tuotteita

 441. Avatar pikku-orkki sanoo:

  Olen ollut jo pidempään kiinnostunut luonnonkosmetiikasta myrkyttömyyden takia, mutta jostain syystä en ole saanut vielä tehtyä niin sanotusti ryhtiliikettä oman käyttökosmetiikkani suhteen. Ehkä tästä paketista olisi hyvä lähteä viimeinkin liikkeelle (:

 442. Avatar Varpu sanoo:

  Luonnonmukaisessa kosmetiikassa houkuttelee eniten se, että se kuormittaa luontoa vähemmän.

 443. Avatar Juulia sanoo:

  Kylppäriin on kertynyt muutamia luonnonkosmetiikan yksilöitä ja olisi ihana siirtyä laajemmin luonnonkosmetiikan maailmaan.

 444. Avatar White sanoo:

  Nyt vasta hiljattain oon heräillyt asian suhteen ja kiinnostaisi kovasti testata mitä tykkäisin.

 445. Avatar Minna sanoo:

  Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta silloin, kun sain ensimmäisen lapseni. Siinä vaiheessa kun lapsi oli paljon iholla, tuntui tärkeältä käyttää hyviä tuotteita. Laadukas kosmetiikka hoitaa myös mieltä!

 446. Avatar Nina sanoo:

  Olen jo pitkään käyttänyt luonnonkosmetiikkaa Tämä merkki ei kuitenkaan ole vielä tuttu.

 447. Avatar Katariina sanoo:

  Hiljattain kiinnostukseni herännyt, rahatilanne estänyt hankkimasta mutta nämä on asioita jotka kiinnostavat ja joihin aion panostaa

 448. Avatar Sari sanoo:

  Oiskohan nyt jo kolmas yhteinen vuosi menossa luonnonkosmetiikan kanssa <3

 449. Avatar Sandy sanoo:

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ihon- ja hiustenhoitoon nyt jo parin vuoden ajan. Vielä on osa värikosmetiikasta vaihdettava ajan saatossa luonnonkosmetiikkaan :)

 450. Avatar Nellamaaria sanoo:

  Ostaisin enemmän jos kukkaro antaisi myöten, oispa täälläkin Saksan hinnat luomukosmetiikassa.

 451. Avatar Katriina sanoo:

  Monen tuotteen kohdalla olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan.

 452. Avatar Lellu sanoo:

  Paria merkkiä olen kokeillut ja Ekopharmaa on käytössä jonkin verran. Kiinnostaisi kyllä kokeilla muitakin merkkejä.

 453. Avatar R. V. sanoo:

  Kyllä luonnonkosmetiikka on alkanut hiljalleen kiinnostaa ja joitakin tuotteita on käytössä.

 454. Avatar AnnaH sanoo:

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa, Madaraa löytyy kaapista. Tätä merkkiä en ole kokeillut, mielelläni testaisin=).

 455. Avatar Reetta sanoo:

  Olen vasta pikkuhiljaa alkanut syventää suhdettani luonnonkosmetiikkaan. Vesistöön päätyvät myrkyt ja mömmöt kauhistuttavat, mutta samallaluonnonkosmetiikan tehokkuus mietityttää.

 456. Avatar Tuija sanoo:

  Myönnän suhtautuvani luonnonkosmetiikkaan hieman epäilevästi, joten sitä ei vielä toistaiseksi löydy kaapistani. Olen kuitenkin valmis kokeilemaan ja yllättymään positiivisesti!

 457. Avatar Henna73 sanoo:

  Yli puolet luonnonkosmetiikkaa ja suhde kasvaa

 458. Avatar Anskuli sanoo:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa ja seuraavaksi olisi tarkoitus varata aika ekokampaajalta.

 459. Avatar Nonnuska sanoo:

  Olen pikkuhiljaa raskauksien myötä löytänyt luonnonkosmetiikan ja hurahtanut siihen ☺

 460. Avatar Eeva sanoo:

  Kiinnostunut viime aikoina, mutta vielä en ole kokeillut

 461. Avatar Elisa sanoo:

  Luonnonkosmetiikka kiiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän.

 462. Avatar Lauris sanoo:

  Satunnaisesti testaillut mieheni vanavedessä

 463. Avatar Marika sanoo:

  Ihonhoitotuotteita olen kokeillut, meikkiosasto on vielä vieras.

 464. Avatar Sara sanoo:

  Vastasinkin jo toiseen luukkuun, että homeille altistuneena kaikki luonnonkosmetiikka kiinnostaa, sillä altistus on aiheuttanut oireilua etenkin hajusteellisille tuotteille ja niiden käyttö on nyt viime kuukausien aikana joutunut jäämään. Sitä mukaa kun uusia tarvii ostaa, pyrin ostamaan tästä lähin mahdollisimman luonnonmukaisia. Muutamaa Mia Höytö- tuotetta olen jo aikaisemmin testannut ja tykkäsin kyllä, vaikka haju ei ehkä kaikkein mieleisin ollutkaan. :)

 465. Avatar Laukku sanoo:

  N. 70% käytän luonnonkosmetiikkaa.

 466. Avatar Vimmuliina sanoo:

  Olen kovasti kiinnostunut ja näihin haluaisin ehdottomasti tutustua!