BLOGIN JOULUKALENTERI ALKAA

29/11/2017

Olen viimepäivät touhunnut täällä kuin pieni tonttu – ajattelin nimittäin ilostuttaa joulunodostustanne ehkä parhaalla blogijoulukalnterilla mitä on nähty. Saatan kylläkin olla ehkä aika puolueellinen tässä, enkä toki tiedä millaisia kalentereita muilla on tai edes ollut, mutta sen voin luvata että minä olen ainakin ihan superinnoissani jokaisesta luukusta! Niistä kaikista avautuu nimittäin arvonta ja palkintona ihan mielettömiä juttuja itse valitsemiltani kotimaisilta tekijöiltä.

Luvassa on niin kauneuteen, kodinsisustukseen, lasten ja naisten vaatetukseen, asusteisiin sekä palveluihin liittyviä palkintoja. En malta odottaa! Päivän luukku aukeaa joulukuussa ennen aattoa siis joka aamu, joten muistakaahan käydä kurkkaamassa ja osallistumassa joka päivä. Muistuttelen uudesta luukusta myös blogin fb-sivulla sekä instan puolella.

Me muuten päätimme jatkaa uutta jouluperinnettämme ja lähdemme jouluksi Espanjaan!


3 Responses to “BLOGIN JOULUKALENTERI ALKAA”

  1. huonoa tuuria sanoo:

    Toivotaan, minä enkä ystävät sekä suku ei olla koskaan voitettu kilpailuissasi.

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Toivotaan että onnistaa 🙂 Teillä taitaakin olla sama tietokone käytössä koko suvun kesken, kun samasta ip:osoitteesta tulee arvontoihin peräjälkeen aina osallistumiset 5-6 eri nimimerkillä 🙂

  2. Kivan kuuloinen kalenteri tulossa 🙂 Omassa joulukalenterissa ei joka päivä arvontoja ole, muttei ilmankaan jäädä 😉

Kommentoi