HIUSVINKKEJÄ PIPOKELEILLE

20/11/2017

Kaupallinen yhteistyö OGX

Huomenna meillä alkaa taas pipokausi kun palataan takaisin kotiin. Täällä lämmössäkin on toki omat haasteensa hiusten kanssa, mutta on ne talviset Suomen olot kuitenkin jotain ihan muuta. Talvella hiukset ja hiuspohja on koetuksilla niin kylmän takia, mutta myös pipon alla ajoittain syntyvän liiallisen kuumuden ja kosteuden vuoksi. Pipon alla ainakin omat hiukseni tuntuvat rasvoittuvan turhan nopeasti ja sitten toisaalta ne ovat myös kovin sähköiset ja lyttyiset.

Vaikka otin tänne matkalle mukaan hiustensuoristajan, jota käytän normaalisti päivittäin, niin en ole käyttänyt sitä kertaakaan. Ja aion jatkaa samaa Suomessakin. On se vaan niin paljon helpompaa ja parempaa hiuksille! Tästä sainkin ajatuksen jakaa muutamia muitakin vinkkejä pipokeleistä selviytymiseen. Suoristajan lisäksi otin reissuun mukaan myös OGX:n syksyllä lanseeratut uudet shampoot ja hoitoaineet, jotka molemmat sopivat niin tänne aurinkoon kun Suomen kalseaan ilmaankin.

Sininen sarja, eli OGX Gravity-Defying & Hydration + O2, on Suomalaiselle hiustyypille sopiva sarja, joka auttaa kosteuttamaan ja nostamaan hennot hiukset tuuheamman näköisiksi. O2 sarjan tuotteet sisältävät happiliposomi-liuosta, joka vie happea hiussäkeisiin ja lukitsee kosteuden hiuksen sisään. Toinen hoitava ainesosa, lakkaöljy taas sisältää runsaasti vitamiineja, kalsiumia, magneesiumia ja antioksidantteja. Itselläni on melkoisen karheat ja pörröiset hiukset, mutta olen tykännyt sarjasta silti, sillä lakkaöljy saa hiukset tuntumaan hoidetuilta mutta ei latista ikävästi niitä.

Vihreä sarja taas, eli OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full Collection, tuuheuttaa ja vahvistaa hiusta. Sen ylellisen runsas koostumus sisältää bambukuituja sekä soijaproteiinia, jotka tekevät hiukista myös paksumman tuntuiset. Tuotteissa oleva bambukuitu kiinnittyy hiussäikeisiin, jolloin hiusten väliin syntyy kitkaa ja ne tulevat todella tuuheiksi ja ilmaviksi. Ihan mahtava tuote siis juurikin pipon lyyttämille hiuksille!

Itse olen käyttänyt nyt kolmisen viikkoa näitä molempia sarjoja vuorotellen, vähän sen mukaan että millaista hoitoa hiukseni ovat kaivanneet. Sinisillä O2 tuotteilla saan hiukseni entistä kosteutetumman tutuisiksi ja vihreillä Bamboo sarjan tuotteilla taas enemmän tuuheutta. Tykkään molemmista enkä yhtään osaa sanoa että kumpi näistä olisi suosikkini – molemmat ovat oikeasti tosi hyviä ja sopivat itselleni hyvin. OGX:n premiumtasoiset, mutta silti ihan päivittäistavarakaupoista saatavat tuotteet ovatkin palkittuja ja nousseet lyhyessä ajassa suureen suosioon. Uskoisin menestyksen johtuvan juurikin toimivista, hyvistä tuotteista, joissa on ylelliset ihanat ja luonnolliset tuoksut sekä kermainen koostumus. Myös pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne on valmistettu kierrätetystä kuluttajatuotemuovista.

Mutta miten saada hiukset näyttämään upeilta piposta huolimatta? Arkistenkin kampausten teko sujuu, kun pohja on kunnossa ja hiukset voivat hyvin. Oma vinkkini onkin käyttää pipoa hyödyksi, ei toisinpäin! Hiukset pysyvät asioissa, liikoja säkköistymättä kun hiukset letittää ennen uloslähtöä vaikkapa kahdelle simppelille ranskanletille. Tämä onkin tosi näppärä ja helppo kampaus juurikin sinne myssyn alle. Parasta lettikampauksissa on kuitenkin se, että niistä saa myös toisen kampauksen avaamalla letit. Kun hiukset on pessyt tuuheuttavilla tuotteilla kiharoistakin tulee kauniin ilmavat.

Itse en aio enää väkisin yrittää piilotella suoristajalla päivittäin kiharoitani, vaan aijon ottaa niistä nyt talvella kaiken irti. Lyhyeeseen polkkaan ei hirveästi saa mitään erikoisia kampauksia, mutta juuri erilaiset ovat kivoja ja kiharan tukan saa sitten taas paremmin kiinni kun liukkaan ja sähköisen. Nyt kun vielä kasvattelen tuota omaa väriä, niin toivon tällätavoin hiukseni olevan elämäni kunnossa ensi keväänä. Onko teillä myös jotain kamapusvinkkejä pipon alle?

Kumpaa OGX sarjaa tahtoisit testata ja kenet haluaisit yllättää tuotepaketilla? 
Kommentoi alle niin olet mukana kahden tuotepaketin arvonnassa – sinulle ja kaverillesi! Arvonta päättyy 27.11.17.

 


79 Responses to “HIUSVINKKEJÄ PIPOKELEILLE”

 1. Destemone sanoo:

  Omat hiukseni ovat aina olleet pese ja pidä tyyliä, luonnonkiharat ja pörröiset. Olen aina ihaillut kauniita ja hallittuja hiuksia, sileitä ja taas korostan HALLITTUJA. Omani ovay aina olleet ihan kaikkea muuta. en kauheasti voi vaikuttaa siihen millaiset ne ovat, niillä tuntuu olevan joka päivä eri fiilis ja asettuvat tai ovan asettumatta sen mukaan. Pörröiset ja juuri heränneen näköiset ne ovat aina 🙁
  Mielelläni kokeilisin vihreää versiota ja yllättäisin sillä myös pitkätukkaisen poikani ja tyttäreni, joilla molemmilla siis äitinsä hiukset, mutta miten ne heillä ovatkin niiiin upeat pörröineen päivineen 😀

 2. Jasmiina sanoo:

  Vihreällä sarjalla yllättäisin äitini ja itseni! 🙂

 3. Satuj sanoo:

  Vihreää sarjaa haluaisin testata itselleni ja sininen sarja menisi pikkusiskolleni 🙂

 4. Tinde sanoo:

  Kokeilisin vihreää sarjaa. Toinen menisi siskolle.

 5. minttu47 sanoo:

  Tuo jälkimmäinen tuuheuttava ja vahvistava eli Bamboo. Itseäni ilahduttaisin tällä kertaa.

 6. Maiju sanoo:

  Tuota bamboo- sarjaa haluaisin kokeilla ja mielelläni yllättäisin sillä myös siskoni. Talvella hennot ja pitkät suomalaiset hiukset tarvitsevat tosiaan vähän ryhtiä, kun pipot on taas käytössä.

 7. Anna sanoo:

  Vihreää sarjaa kokeilisin ja yllättäisin äitini.

 8. asta sanoo:

  Sininen sarja. Äidille.

 9. jasmin sanoo:

  Kumpi vain kelpaisi, mutta sanotaan että sininen! Toinen sarja menisi ystävälleni, jolla pieni vauva kuten itsellänikin. Aikaa hiusten hoitoon ei kummallakaan ole liikaa, joten hyvät tuotteet kaiken a ja o!

 10. Ninnie sanoo:

  Sinistä sarjaa testaisin mielellään tyttäreni kanssa.

 11. emppu sanoo:

  Haluaisin kokeilla sinistä sarjaa, ilahduttaisin siskoani. 🙂

 12. Sano sanoo:

  Vihreä!! Just ku mun lättähiuksille tehty!

 13. Hiisukas sanoo:

  Minua kiinnostaa tuo vihreä sarja ja äidille menisi.

 14. Kopra Sirpa sanoo:

  Vihreä kuulostaa minun tarpeisiini sopivalta. Sininen tyttärelle

 15. Liisa sanoo:

  O2 ja kosteutta ehdottomasti! Pakkanen ja atooppinen iho on parhaita syitä lähtee etelän lämpöön, mut toi shampoo vois vähä jeesaa myös tilannetta!

 16. Ansku sanoo:

  Sinistä kokeilisin, toinen menisi äidilleni.

 17. Marjukka sanoo:

  Vihreä sarja kiinnostaa ja toinen menisi äidilleni.

 18. Pii sanoo:

  Vihreä kiinnostaa minua ja tytärtäni.

 19. Ritta sanoo:

  Vihreä sarja ja toinen menisi siskolle.

 20. katerina sanoo:

  Mielelläni testaisin OGX Gravity-Defying & Hydrationia.

 21. AuroraH sanoo:

  Testaisin vihreää tuuheuttavaa sarjaa 🙂 ja ilahduttaisin siskoani!

 22. AnnaTer sanoo:

  Vihreä sarja ehdottomasti!
  Omaan paksun ja karhean hiuslaadun (luonnonkiharaa unohtamatta) ja tätä ei voi liiaksi hoitaa koskaan. Sainkin tuossa loppu keväästä päähän piston että haluan kasvattaa oman värini, joten latva koki aikamoisen vaalennuksen jota nytten sitten hoidellaan. Lopputulos on kyllä jo paljon luonnollisempi ja hiukset saakin kasvaa nyt ihan rauhassa.

 23. Maitoviiksi sanoo:

  Uskoisin sinisen sarjan olevan hiuksilleni hyvä ja ehdottomasti yllättäisin siskoni!

 24. Anni sanoo:

  Vihreää haluaisin kokeilla! Mulla on ohuet hiukset mutta niitä on paljon, mikä tarkoittaa että ne on lättänät, sähköiset ja pipon alla heti takussa. Sen takia letit on munkin luottokampaus talvisin, jospa tuo tuote auttaisi saamaan niistä myös kivat kiharat! Toisen paketin antaisin sydänystävälle millä samat tukkaongelmat kuin mulla 🙂

 25. AnneP sanoo:

  Sinistä sarjaa haluaisin kokeilla ja toinen paketti menisi siskolle!! ❤

 26. Emma sanoo:

  Vihreää sarjaa kiinnostaisi kokeilla ja toisella setillä haluaisin yllättää hyvän ystäväni 🙂

 27. Pipsa sanoo:

  Kummityttö olisi kiva yllättää

 28. Rosanna sanoo:

  Vihreellä setillä yllättäsin kaverin!

 29. Marjuska sanoo:

  Vihreä bambu -sarja sopisi tähän perheeseen! Samaisella ilahduttaisin hiusten ohenemisesta kärsivää äitiäni. -Marjuska

 30. Hanna sanoo:

  Sinistä sarjaa olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! Toisen setin antaisin siskolleni

  Ps. Kiitos mahtavasta lomakattauksesta instan kautta Ite oon lähössä (tosin vain yhden lapsen kanssa, kun nuorempi jää kotiin) tammikuussa thaimaaseen, ja mukavasti jo pääsi fiilikseen Ootte kyllä ihan mahtavia reissajia koko porukka, nostan hattua!

 31. tiiu sanoo:

  Vihreää sarjaa haluaisin testata ja siskoani ilahduttaisin toisella setillä.

 32. Tiina sanoo:

  Vihreää sarjaa olisi ihana päästä kokeilemaan ja siskon yllättäisin toisella sarjalla.

 33. Maria sanoo:

  Vihreä sarja ja yllätyksen antaisin isosiskolleni.

 34. Saala Marttila sanoo:

  Vihreällä sarjalla haluaisin päästä tekemään tukkataikoja siskoni kanssa <3

 35. JenniiI sanoo:

  Vihreä sarja! Ja yllättäisin siskoni <3

 36. Juulia sanoo:

  Sinistä sarjaa kokeilisin siskon kanssa <3

 37. Eila sanoo:

  Vihreä sarja ja toinen tyttärelle

 38. Hanna sanoo:

  Haluaisin testata vihreää sarjaa, se kuulostaa hyvältä ja olisi itselle sopiva. Sinisen sarjan antaisin pikkusiskon kokeiluun 🙂

 39. Primrose sanoo:

  Vihreällä Bamboo-sarjalla haluaisin virkistää lässähtänyttä tukkaani. Ja toinen paketti menisi siskolleni.

 40. tt3 sanoo:

  Vihreä sarja. 🙂 Toinen menisi äidilleni.

 41. Minttu-Maaria sanoo:

  Omille ohuille hiuksilleni sopisi varmaan OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full Collection ja siskolleni lahjoittaisin toisen. 🙂

 42. Riina sanoo:

  Siniset purkit ! Ja siskon yllättäisin.

 43. Salla sanoo:

  OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 🙂
  Siskolleni!

 44. Eeva-Stiina sanoo:

  Sininen sarja sopisi minulle sekä mielettömän kiharapilven omistavalle teinitytölleni <3

 45. KirsiH sanoo:

  Rutikuiville hiuksilleni ja varsinkin niiden latvoille sininen sarja sopisi varmasti paremmin kuin hyvin! Toisen paketin antaisin parhaalle ystävälleni.

 46. Sennu sanoo:

  Vihreä sarja sopisi varmasti kärsineille hiuksilleni. Hiukseni ovat kuivat ja katkeilevat eikä tämä alkanut pipo- ja huivikausi ainakaan paranna tilannetta. Hiukset oikein muhivat pipon ja huivin sisällä ja lopputuloksena on välillä lähes rastamaisia pötkylöitä, joiden avaaminen on yhtä tuskaa. Täytyykin siis kokeilla tuota lettivinkkiäsi!

  Toisen paketin antaisin lahjaksi siskolleni, joka on yksi parhaista ystävistäni. Hänen kanssaan parannamme säännöllisesti maailmaa joko lenkillä tai sohvan nurkassa. Siskolle voin aina laittaa viestiä kun elämä potkii päähän ja kaipaan tukea ja piristystä. Sisko on tärkeä <3

 47. Teija sanoo:

  Sinisen sarjan uskoisin sopivan omille hiuksilleni ja vihreä passaisi siskolleni ‍♀️

 48. piitu sanoo:

  Vihreää sarjaa. Toinen menisi tyttärelle joulupakettiin.

 49. Toi sanoo:

  Minä testaisin vihreää sarjaa, sininen menisi kaverilleni. Kaveri oli kesällä onnettomuudessa ja on tuskaillut hiustensa kunnon kanssa lääkkeiden jälkeen. Varmaan piristäisi.

 50. Nina sanoo:

  Ehdottomasti menisi sininen sarja testiin itselleni ja äidilleni. Muut sarjat ovatkin jo OGX.n valikoimista tuttu ja tykätty merkki ollut. Nyt tällaiset ohuet hiukset jotka löytyy molemmilta kaipaamaat kosteutusta ja näin pipokaudella myös sitä nostoa ettei liimaudu päätä myöden 🙂

 51. Riikka sanoo:

  Sininen sarja houkuttaa kovin, toisella paketilla ilahduttaisin rakasta pikkusiskoani, joka kärsii niin kovin hennoista hiuksista ‍♀️❤️

 52. Sinistä sarjaa haluaisin kokeilla ja toinen paketti olisi joululahja poikieni isovelin äitille 🙂

 53. Jonna sanoo:

  Kumpi vaan käy ja tämän jakaisin ihanan kummityttöni äidin Nitan kanssa!

 54. anna s. sanoo:

  Vihreä sarja olisi makuuni ja haluaisin yllättää äitini 🙂

 55. MarieMarie sanoo:

  Pipokausi on kyllä kamala pitkälle tukalle. Aina joku takkupesäke niskassa. Pitäis kyllä letittää hiukset pipon alle. Kokeilisin mielelläni Bamboo-sarjaa. O2 kuulostaa kyllä kans tosi hyvältä. Antaisin sen veljelleni.

 56. Anile sanoo:

  Itse haluaisin kokeilla vihreää sarjaa ja äidilleni varmasti olisi mieluisa tuo sininen sarja. Arvonnassa siis mukana 🙂

 57. PiaK sanoo:

  Sininen mulle ja vihreä siskolle 🙂

 58. Annu sanoo:

  Vihreä sarja itselle, ja sininen menisi teini-ikäiselle tyttärelleni 🙂

 59. Jenni sanoo:

  Sininen sarja kuulostaa hyvältä! Yllättäisin tuotteilla äitini 🙂

 60. Jonna sanoo:

  Vihreä sarja itselle ja siskolle.

 61. MunMurut sanoo:

  Vihreä sarja. Toinen paketti menisi ystävälleni Marille.

 62. hilda hissu sanoo:

  sininen sarja sopisi hiuksilleni 🙂

 63. Marianne sanoo:

  Tahtoisin testata tuota vihreää sarjaa, nimittäin ilmavuutta hiukseni tarvitsevat. Parturini aina sanoo minulle että minulla on lasinen tukka. Niitä ei saa mitenkään laitettua ja kiharat suoristuu tunnissa. Joten olisi kiva saada kokeiltua mitä shampoilla saa aikaan. Toisen sarjan antaisin äidilleni. Hänellä ei ole liukas tukka, mutta se on kovin hentoinen ja hän saisi tästä varmasti uutta nostetta 🙂

 64. Minna sanoo:

  Sininen sarja kiinnostaisi 🙂 Pikkusiskon tahtoisin myös yllättää!

 65. Tuija sanoo:

  Haluaisin testata hennoille hiuksilleni sinistä sarjaa. Vihreä sarja menisi lahjaksi kosmetiikasta innostuneelle tyttärelleni 🙂

 66. Riina sanoo:

  Sininen sarja kuivalle tukalle, itselle ja siskolle. 🙂

 67. Joliel sanoo:

  Sininen sarja sopisi minulle. Toisella paketilla yllättäisin parhaan ystäväni 🙂

 68. Johanna sanoo:

  Vihreä sarja kiinnostaisi. Yllättäisin pikkusiskoni toisella paketilla.

 69. Terhi sanoo:

  Sinistä sarjaa haluaisin kokeilla ja yllättäisin ystäväni

 70. Jenna sanoo:

  Sinistä sarjaa haluaisin itse kokeilla sillä hiukseni ja hiuspohjani ovat aina olleet todella kuivat, vihreällä sarjalla haluaisin yllättää parhaan ystäväni!:)

 71. Henna73 sanoo:

  Vihreä sarja mulle ja lapseni yllättäisin

 72. ansu88 sanoo:

  Sinistä sarjaa. Toinen menisi siskolleni lahjaksi.

 73. sarita sanoo:

  OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full Collection ja haluaisin yllättää toisella paketilla äitiäni.

 74. Siinatar sanoo:

  Sininen sarja kuulostaa juuri omanlaiselta =). Mukaan kivaan arvontaan!

 75. Milla sanoo:

  Vihreä sarja! Sisko varmasti ilahtuisi 🙂

 76. Elise H. sanoo:

  Vihreää sarjaa olisi ihana kokeilla, ja toisella tuotepaketilla haluaisin ilahduttaa aikuista tytärtäni Heiniä 🙂

 77. Milli sanoo:

  Sininen sarja voisi sopia hyvin. Pikkusiskon yllättäisin!

 78. Emssu sanoo:

  Oma luonnonkihara ja siskon vois tykätä vihreestä

Kommentoi