SYKSYN SÄVYIHIN SOPIVA NEULE

10/10/2017

Kaupallinen yhteistyö – Ellos

Minut ja muutama muu bloggaajakollega haastettiin Elloksen toimesta stailaamaan samanlainen neulemekko omaan tyyliimme. Ellos on itselleni tuttu lähinnä kodin sisustukseen liittyvissä hankinnoissa ja alkusysystä tilasin pojille sieltä paljon hyviä perusjuttuja ihan kurarukkasista lähtien. Naisten muotiin en ole kuitenkaan oikeastaan ikinä tutustunut, vaikka olenkin käsittänyt että aina moni tekee siltäkin hyviä löytöjä. Monesti olen kuullut kehuja heidän alusvaate sekä uimapuku valikoimastaan.

Kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa tutustuin itse tällä kertaa enemmän naisten syyspukeutumiseen. Neuleita oli hurja määrä ja näissä kuvissa päälläni näkyykin Angelica-neulepusero. Valitsin sen viininpunaisena ja koska neule on itselleni mekkopituinen yhdistin siihen ihan vain mustat sukkahousut. Joustavassa ja pehmoisessa neuleessa on hauskat leveät hihat, joka tuntuukin olevan yksi tämän syksyn trendeistä.

Yhdistin asuun hienot samettiset,  Barbro-velvet nimiset tennarit joissa on aavistuksen paksumpi pohja. Koska syksy on jo pitkällä ja lämpömittari lähestyy pikkuhiljaa nollaa päätin katsastaa myös Elloksen laajan takkivalikoiman. Yhdistin neulemekkoon rennon pitkän Malou-toppattakin sekä pehmoisen ison mustan Kaulahuivi.

Elloksen verkkokauppa on tosiaan hyvin laaja ja sieltä löytyy muodin ja sisustuksen lisäksi muunmuassa kaikkea keuneuteen ja elektroniikkaan liittyen. Erilaisten hakusanojen ja filttereiden avulla isosta valikoimasta löytää helposti etsimänsä. Tuotteiden toimitus kävi myös tosi nopeasti, ihan muutamassa päivässä. Tälläkertaa tilasin tuotteet suoraan kotiovelle toimitettuna, aiemmilla kerroilla saapumisilmoitus postiin on tullut tekstiviestillä.

Asukokonaisuudesta tuli mielestäni kiva ja itseni näköinen. Tätä asua voi varioida loputtomiin, vai mitä olette mieltä? Kaikki tuotteet ovat Elloksen omaa merkkiä ja todella edullisia. Tuota neuletta löytyy kolmessa eri värissä ja nuo ihanat samettitennarit löytyy myös viininpunaisina.

Käykää ihmeessa kurkkaamassa myös Sofièn, Emilian ja toisen Mintun omat versiot saman neuleen stailaamisesta.


11 Responses to “SYKSYN SÄVYIHIN SOPIVA NEULE”

 1. Anne sanoo:

  Moikka!

  Näissä kuvissa mekko näyttää violetilta. En olisi millään arvannut viininpunaiseksi, jos en olisi lukenut tekstiä. Joihinkin kuviin valkotasapainon säätäminen sopii, tähän jotenkin olisin kaivannut sitä aitoa värimaailmaa, kun vedotaan vielä syksyyn sopiviin väreihin. Hymyilevällä naamalla tämä kommentti, ei ilkeilynä – sulla oli varmasti tähän ihan oma näkemys 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi!
   Kiitos kommentista! Pimenevät sateiset syysillat sekä keltaiset katuvalot tuovat toki omat haasteensa kuvaamiseen jonka lisäksi tykkään muokata kuvani tietyllä tyylillä. Tässä tuo viininpunainen muuttui osissa kuvissa herkästi lilahtavaksi, vähän enemmän kun oli tarkoitus 🙂

 2. Anna sanoo:

  Olisi kiva, että tällaisessa mainospostauksessa kerrottaisiin myös vaatteen materiaalit ja hinta. Nyt pitää klikata (mainos?)linkkiä saadakseen selville, että vaate on täysin tekokuitua.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Tässä postauksessa oli tarkoitus esitellä omaa stailaustani ja jos jokin tuotteista kiinnostaa niin tuotteen värivaihtoehdot, jäljellä olevat koot, hinnan (joka oli tainnut juuri mutta alen myötä) sekä muut haluamansa tuotetiedot voi käydä sen juuri itseään kiinnostavan tuotteen kohdalla klikata auki. Linkki avautuu yhdellä napsaisulla kätevästi uudelle välilehdelle 🙂 Koen että teksti olisi hyvin vaikeakulkuinen jos nämä kaikki lisäksi laittaisin mukaan tekstiin. Jos tarkoitat mainoslinkillä affilinkkiä niin sellaisesta ei tässä ole kyse, ne merkataan aina selvästi erikseen mainoslinkeiksi 🙂

   • O sanoo:

    Materiaaleja ei kerrota myöskään Elloksen sivuilla, tai ainakaan minä en löytänyt. En kyllä osta vaatetta, jos en yhtään tiedä, mitä ainetta se on. Se vaikuttaa esim nyppyyntyvyyteen ja kestävyyteen. Ellokselta ostan kyllä muutoin, mutta en sellaista tuotetta, josta ei ole materiaalitietoja.

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

     Materiaalit löytyvät heti paidan nimen alka missä lukee että ”lue lisää..” 🙂
     Ne ovat 54% Akryyliä, 30% Polyamidia, 13% Polyesteriä, 3% Elastaania

 3. Wizard sanoo:

  Hei! Villapaidasta viis, mutta olisi kiva, jos jaksaisit näitä kommentteja lukea ja vastailla kysymyksiin? Tuolla hääkenkäjutussa kysyin noista kengistä, että mistä bling-blingkarvakorot hankittu, eikä ole tullut vastausta, tuskin enää siletä käyt lukemassa, mutta jos edes tätä vilkuilisit? On ihan ok, jos suuri salaisuus, mutta olisi vielä enmmän ok, jos vaan sanot, ettet halua ostopaikkaa paljastaa?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Toki jaksan, joskus vanhempiin postauksiin tulevat kommentit saattavat kuitenkin valitettavasti jäädä huomaamatta. Etenkin nyt kun sairauslomalla olen ollut ihan minimimäärän koneella ja olin juuri myös kolme päivää ilman puhelintakin 🙂 Kenkien ostopaikka ei toki ole salaisuus, ne on Asokselta. Pahoittelut viipyneestä vastauksesta! 🙂

   • W1zard sanoo:

    Superkiitos, nyt on mun elämä pelastettu! Siis mitä, onko sulla muka muuta tekemistä kun lukea omaa blogia ja kommentteja päivät pitkät. 😉

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

     Hahah, no tosi harvoin, mutta joskus joo 😀 Kiva jos kengät löytyivät vielä sieltä! 🙂

 4. Tarzan sanoo:

  Au natural -juttuusi liittyen esitettyihin kysymyksiin kaipailisin puolestani vastauksia.

Kommentoi