HELPPO PALUU ARKEEN

14/08/2017

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – SELLO

Tiesittekös että yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista löytyy Espoon Leppävaarasta? Ja tiesittekös myös sitä, että sinne hurauttaa junalla Helsingin keskustasta kymmenessä minuutissa? Kyseessähän on nimittäin kauppakeskus Sello, joka on itseasiassa aika tuttu paikka itselleni. Olin nimittäin aikoinaan muutaman vuoden töissä viereissä koulussa, ja kävimme oppilaiden kanssa Sellossa joka viikko. Ei shoppailemassa (vaikka joskus myös harjoittelemassa sitäkin) vaan kaikkia muita sen palveluita, kuten kirjastoa, konserttisalia ja leffateatteria hyödyntämässä.

Nyt kun viime viikolla ennen koulujen ja eskarin alkamista piti käydä ostelemessa uutta reppua, kyniä, muutama häihin liittyvä asia sekä käydä kirjastossa ja syömässä perinteiset lomanloppumis-jäätelöt, suuntasimmekin poikien kanssa Selloon. Koska lähellämme tehdään korjausksia ratikkakiskoihin pääsimme itseasiassa helpommin sinne kun keskustaan. Ja mikäs sen kätevämpää kun voi hoitaa kaikki hommat yhden katon alla. Helpottuu arkeen palaaminenkin!

Sellossa on yli 170 liikettä joista löytyy niin muotiin, sisustukseen, vapaa-aikaan kuin hyvinvointiin erikoistuneita liikkeitä sekä isot hypermarketit ja tietysti monipuolisesti ravintoloita. Myös eri pankki-, posti- ja vakuutusasioiden hoitaminen onnistuu ostosten lomassa. Lisäksi Sellossa on elokuvateatteri sekä se iso kirjasto. Sellosalissa järjestetään erilaisia konsertteja ja löytyy kauppakeskusksesta toki myös kuntosali. Näiden lisäksi Sellosta löytyy myös keilaviihdekeskus, pubeja sekä yökerho. Lapsiperheet ovat myös huomioitu ja lapsille löytyy leikkialue, ja lauantaisin Sellossa on ilmainen lapsiparkki 3-7 -vuotiaille kolmannesta kerroksesta. Siitä tulee aina tosi paljon plussaa!

Tämän lisäksi Sello on KOKO EUROOPAN ekologisin kauppakeskus! Siellä on jo vuosien ajan tehty mittavia ekotehokkaita toimenpiteitä, kuten että kauppakeskuksessa käytetään vain kotimaista tuulivoimaa, kaikkeen kulutukseen paperiflyereistä lähtien kiinnittään tarkasti huomioita hiilijalanjälkilaskelmilla ja siellä myös kierrätetään ihan kaikki ja sieltä löytyy kattavat kierrätyspisteet, jos vaikka omassa taloyhtiöstä ei sellaisia ole.

Me saimme shoppailureissullamme kaiken tarvitsemamme jonka lisäksi käytiin niin syömässä kun jälkkärilläkin. Sellon yhteydessä oleva kirjasto on myös yksi ihanimmista. Kirjaston ulkopuolella sattui olemaan juuri samaan aikaan mahdollisuus tehdä jättiläissaippuakuplia, piirtää katuliiduilla sekä pelata mölkkyä ja jättikokoista huojuvaa tornia. Sisällä kirjastossa pojat valitsivat rauhassa kirjojaan sekä leikkivät hetken pienille lapsille tarkoitetussa leikkipaikassa. Se oli oikein ihana ja rauhoittava hetki kaupoissa kiertelyn välissä.

Tuntui arkeen palaaminenkin paljon kivemalta ja helpommalta kun sai asioiden hoitamisten lisäksi vietettyä kivan ja leppoisan päivän lasten kanssa. Vaikka matka Espoon Leppävaaraan olikin helppo ja nopea, oli hauska tehdä pieni retki jonnekkin pojille ihan uuteen paikkaan.

Sellon Arkeen Paluu-sivuilta löytyy vinkkejä, tarjouksia sekä kilpailu, joten kannattaa klikata sinne!


Kommentoi