TAHDON

27/07/2017

Jokainen ihminen, suhde ja rakkaustarina on erilainen. Joskus voi olla vaikea ymmärtää toisten päätöksiä jos ei ole ollut samassa tilanteessa. Ja aika harva on ollut juuri me, juuri nyt. Kukaan ei ole kokenut tätä ihan samaa mitä me kaksi olemme kokeneet toistemme kanssa.

Kun me tapasimme tuntui kuinka kaksi toistaan erotettua maailmaa olisivat vihdoin kohdanneet uudestaan. Emme koskaan tapailleet, säätäneet tai käyneet treffeillä. Me vain olimme yhdessä heti ja kokoajan. Rakastuimme heti. Kaikki mitä olimme ikinä ajatelleet tai toivoneet tapahtuvan kääntyi päälaelleen, sillä kumpikaan ei ikinä olisi voinut kuvitella mitään tällaista tapahtuvan. Mitään näin vahvaa ja syvää ja koskettavaa.

Se mitä yhdessä koemme ja tunnemme tuntuu hyvin pyhältä ja henkilökohtaiselta. Tuntuu usein että sitä pitää vaalia, sillä tämä on vain meidän kahden oma juttu. Samaan aikaan haluamme kuuluttaa koko maailmalle miten onnellisia olemme. Olemme suunnitelleet kotimme ikkunoihin kylttejä jotka julistavat ohikulkijoille TÄÄLLÄ ASUU RAKKAUS.

Välillä rakkaus on niin voimakasta että se vetää vakavaksi. Sen lisäksi että tämä on maailman hienoin, ihanin ja hauskin juttu, olemme todella tosissamme. Niin tosissamme, että halusimme naimisiin. Joten me menimme. Eilen, 26.7.2017, sanoimme toisillemme tahdon.


62 Responses to “TAHDON”

 1. Avatar Eijuli sanoo:

  Oi,onnea! Rakkaus on niin ihana asia!

 2. Avatar Riina sanoo:

  Onneksi olkoon, päätös oli teille selkeästi helppo, luonnollinen ja oikea <3 olkoot myös muut vuodenajat teille yhtä lempeitä kuin tämä kesä.

 3. Avatar Heidi sanoo:

  Wau! Onnea! Me menimme 14 vuotta sitten naimisiin 10 kk seurustelun jälkeen. Te pistitte paremmaksi!

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos, mitä sitä turhia odottamaan kun halu ja tahto on niin suuri! Ihana kuulla että teillä liitto on kestänyt jo noin kauan ! <3

 4. Avatar Emily sanoo:

  Ei juma!! Oon seurannu sua kauan, meil elämän isoimmat asiat hyvin samanlail, kaks poikaaki :) ja nyt tääää. Mä niiin tiedän milt tuntuu rakkaus, juma se on parasta, miten toista aikuista voi rakastaa niin paljon! Kiitollinen saa olla kaikesta kokemastaan. Onnea teille ja laittakaa niit kylttei : )) ..levitetää sanaa, hah! <3

 5. Onneks olkoon! Hullua, hullaannuttavaa ja tasapainottavaa rakkautta elämäänne :)

 6. Avatar Lukija Kaakosta sanoo:

  Aivan mahtavaa, että tällaisia rakkaustarinoita syntyy! Hienoa, että teitte niin kuin sydämenne sanoi :D Paljon Onnea ja valtavasti rakkautta Teille!

 7. Avatar Sari sanoo:

  Onnea <3
  "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin;
  tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."

 8. Avatar Elva sanoo:

  Aivan ihana uutinen. Sydämelliset onnittelut!

 9. Avatar Anne sanoo:

  Vau, onnea!!!

 10. Eikä, ihan huikeaa! (Syytän sua näistä kylmistä väreistä.) Onnea ja pitkää rakkautta!

  ”nostalgia iskeytyi hyvinkin aikojen kantaan
  tapasin muistella
  kohtaamisiamme
  muistatko niinä alkuaikoina rakas
  silloin aina otit minusta kiinni
  nauroit että
  nämäkin ovat aivan alkuaikoja
  aivan
  alkuaikoja.”

  -Arno Kotro

 11. Avatar Riina sanoo:

  Paljon paljon onnea!!! Joskus isot elämänratkaisut syntyvät nopeasti ja vaistolla ja hyvä niin; muiden mielipiteillä ei ole väliä, vaan sun ja sun lasten elämä on sun ja sun lasten elämä.

 12. Avatar Rille sanoo:

  Huikeaa! Ihanaa! Onnea! Näin se pitääkin mennä. ❤

  Ei toistoa saa, variointeja vaan. Juuri tällaista ei oo samanlaista. Tartu jo kii, painetaan sydämiin tämä hetki, tämä onni.
  -Chisu

 13. Avatar Joanna sanoo:

  Onnea! Hullua rakkautta, ihanaa yhteiseloa tuleville vuosille. Kerro nyt miksi kävit Hml:ssa päivä ennen häitä?! Instassa vihjasit, että selviää seuraavana päivänä ;) Ja kerro sun kauniista sormuksesta!!

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos paljon!! No se reissu oli juurikin sormuksenhakureissu, kävin hakemassa sen sieltä kultasepältä. Kerron siitä omassa postauksessa pian lisää! :-)

 14. Avatar Marjaana sanoo:

  Huippua! Paljon onnea rakastuneille!

 15. Avatar Outi sanoo:

  Kun jokin on oikein, ei sen kanssa ole syytä empiä. Onnea

 16. Avatar PiPa sanoo:

  Upeaa:))paljon onnea…paljon rakkautta… paljon suvaitsevuutta….ja ihanaa arkea teille:))
  Rakkauden täyteistä oloa:))

 17. Avatar Nn sanoo:

  Ihanaa! <3 Paljon paljon onnea!!! <3

 18. Avatar Elisa sanoo:

  Aivan mahtavaa!!! Se, että rohkenitte ja se, että olette tosissanne! Nykyaikana tahdon tuntuu olevan liian tiukassa ja liikaa omaan napaan suuntautuvaa. Toivotan teille lujaa tahtomista niin hyvinä kuin huonompinakin päivinä jopa siihen saakka, kunnes kuolema erottaa. Onnellista, ilon ja syvän Elämän täytteistä yhteistä taivalta teille! <3

 19. Avatar Sonja sanoo:

  Siis vau!! Ihanaa onnea! *sydänsilmät*

 20. Avatar Hani sanoo:

  Huikeaa! Onnea! Aiempiin sinkkupäivityksiin samaistuneena pakko kysyä, missä tapasitte?!? Mutta lohduttavaa tietää, että tilanteet saattavat muuttua nopeastikin

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos!! :-)
   Yhteinen kaverimme esitteli meidät klubilla jossa me molemmat yleensä käymme :-) Näin ne tilanteet tosiaan vaan muuttuu! :-)

 21. Avatar Riikka sanoo:

  Ihanaa kun olette löytäneet toisenne <3

 22. Avatar Onna sanoo:

  Onnea! Liikuttava postaus. :)

  Mistä tuo upea mekkosi on?

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos paljon! Mekko on Asokselta, jota itse vähän muokkasin sopivammaksi :-)

 23. Avatar Julia sanoo:

  Suuret onnittelut teille ja kaikkea hyvää <3! Mun porukatkin meni nopsasti pari kuukautta tutustumisen jälkeen naimisiin rakkaushuumassa ja sama huuma vieläkin näkyy!

 24. Avatar Karoliina sanoo:

  Onnea! Miten iloista, ihanaa ja sellaista, mitä varten elämä on niin ihmeellistä <3

 25. Avatar Piia sanoo:

  Oi, ihanaa, onnea!! <3

 26. Avatar Jenni sanoo:

  ONNEA! <3 Ihanaa kuulla, että sinulle on suotu tällainen onni!

 27. Avatar Hannavaan sanoo:

  Ooo! Vaude, ihan mahtavaa <3 Onnea ja kaikkea ihanaa teille! <3

 28. Avatar Kirstikka sanoo:

  Miljoonasti Onnea Teille❤️.

 29. Avatar Laura sanoo:

  Hei! Lukiessani teidän naimisiin menosta huomasin naksuttelevani kielelläni paheksuvasti. Kunnes muistin itse kosineeni vaimoani kolmansilla treiffeillä. Siihen maailman aikaan kihlautuminen oli homo-maailmassa naimisiinmenoa vastaavaa, kun ei ollut rekisteröityä parisuhdetta. Nyt olemme olleet yhdessä kohta 13 vuotta ja niistäkin neljä virallisesti naimijaisissa. Eli siis, tietäjät tietää, myös rakkauden iskiessä.
  Paljon paljon onnea teille ja ihania yhteisiä elon hetkiä!

 30. Avatar Päikkis sanoo:

  Lämpimät onnittelut! <3

 31. Onnea ja rakkautta <3

 32. Avatar PiPa sanoo:

  Onnea teille ja mikä luottamus elämään:) Upeeta ja.näin se pitää ollakin:) Kaikkea hyvää ja onnellista tulevaisuutta teille:))

 33. Avatar F sanoo:

  Onnea. Itse tapasin aviomieheni 14 vuotta sitten 21-vuotiaana. Olisin voinut mennä hänen kanssaan naimisiin, vaikka samana päivänä. Häät olivat lopulta tosin 7 vuotta myöhemmin ensitreffien vuosipäivänä, mutta kyllä mä sen koko ajan tiesin, että siihen päädytää. 7 aviovuoden jälkeen rakkaus ei ole laimentunut yhtään. Olkaa onnellisia pitkään, tekin.

Kommentoi