IHANAT KOTIKESÄILLAT

14/07/2017

Siitä saakka kun valo keväällä alkaa pikkuhiljaa lisääntymään olen odottanut näitä iltoja. Iltoja jolloin aurinko heittää säteitään ja tuo erikoisia varjoja juuri ennen katoamistaan vastapäisen talon taakse. Iltoja jolloin laskeva aurinko heijastuu ohi ajavien junien ikkunoista ja näyttää tanssivan pitkin huonetta. Kun tietää että tällaisia iltoja on vain muutamana kuukautena vuodessa, ja silloinkin vain jos aurinko paistaa, niitä vaalii ja niistä iloitsee ihan toisella tavalla. Paljon vahvemmin. Jotakuta voisi ärsyttää se, että aurinko paistaa lasten huoneeseen vielä puoli yhdeksältä illalla, minulle se taas on yksi lempiasioita kodissamme.

Tällaisiä kesäpäivä kun tänään olen myös kaivannut. Poikien yhdeksän viikon lomasta on noin puolet jo mennyt, mutta tänä vuonna tällaisia perinteisiä kesäpäiviä ei ole juurikaan ollut. Perinteisellä tarkoitan sitä että aamulla nukutaan pitkään, syödään yhdessä aamupala ja sitten lähdetään ulos. Ulkona ollaan ihan koko päivä, kiireettömästi, ja kotiin palataan vasta iltapalalle. Tänään vietettiin seitsemän tuntia kolmisteen uimastadikalla.

Pitkän ulkona vietetyn päivän jälkeen on ihana palata kotiin, mutta aistia vielä sitä kesän tuntua myöhään iltaan saakka. Juuri tällaiset illat ovat jääneet aiemmilta kesiltä mieleeni, ja uskon näiden jäävän vahvana muistoihin vielä pitkäksi aikaa.


4 Responses to “IHANAT KOTIKESÄILLAT”

 1. Nellamaaria sanoo:

  Ihania kuvia! Sun kotisi on niin kauniisti sisustettu, yhtä aikaa harmoninen, leikkisä, valoisa, avara, tyylikäs, rento ja boheemi.

  Minä alan nyt oikeasti tosissaan konmarittaa mun kotia, että saan tänne tuota keveyttä ja avaruutta ja ”energiat virtaamaan”. T. Parantumaton tavarankerääjä

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos! On kyllä yksi parhaista tunteista kun pääsee kaikesta ylimääräisestä eroon – siivoaminenkin on helpompaa! 🙂

 2. iida sanoo:

  Ääk, mistä nuo Elviksen ihanat ”reisitaskuhousut” on??

Kommentoi