WOKE UP LIKE THIS

6/07/2017

Ammu valkeni tänään aurinkoisessa Nizzassa, jonne saavuttiin eilen puolen yön aikoihin. Puutarhassa nautitun aamupalan ja altaalla hengalin jälkeen suunnattiin vanhaan kaupunkiin ja rannalle ihmettelemään, ja talsittiin huomaamattamme 12 kilometriä, huh! Huomenna aiotaan vaan makoilla rannalla tekemättä mitään sen kummempaa. Reissuamme pääsee seuraamaan ainakin instasta kunnes taas palailen parempien kuvien kera!


4 Responses to “WOKE UP LIKE THIS”

 1. Ellie sanoo:

  Jos tuosta teidän baarista jatkaa tuon mutkan ohi kohti satamaa, vastaan tulee hinta/laatusuhteeltaan todella hyvä mohitobaari 😉 Vahva suositus! Myös Eze, Villefrance sur mer ja Cannes tottakai kivoja päiväretkikohteita.

 2. Eerunen sanoo:

  Ai että, ihana Nizza! Hotellin uima-allas näyttää kyllä niin tutulta, lieneekö majapaikkanne sijaitsevan Avenue des Fleursilla?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Oli kyllä ihana ja kyllä, sama hotelli varmaan kyseessä! 🙂

Kommentoi