NE TÄRKEIMMÄT TUOKSUT
(SISÄLTÄÄ ARVONNAN!)

17/05/2017

Elämässä pitää olla värejä, räiskyvyyttä, tuoksuja, makuja ja ääntä. Vaikka olen yksinkertaisuuden ystävä, ja mielestäni vähemmän on aina enemmän, ei yksinkertaisuus ole kuitenkaan yhtään tylsää tai laimeaa. Päinvastoin. Yksinkertaisuuden avulla pystyy korostamaan jotain tiettyjä, tärkeimpiä juttuja. Juuri niitä parhaimpia ja tärkeimpiä värejä, tuoksuja ja makuja. Kaupallisessa yhteistyössä LV:n kanssa lähdin miettimään tätä ideologiaa vähän syvemmin.

Nimittäin, tarvitseeko jokaisen päivittäin käytettävän tuotteet aina tuoksua? Ja jos se ei tuoksu, onko se  jotenkin tylsä? Oma vastaukseni molempiin kysymyksiin on ehdottomasti, että ei. Hajusteyliherkkyydestä on puhuttu viime vuosina paljon, ja ehkä sen takia hajusteettomat ja hellävaraiset tuotteet mielletäänkin lähinnä vain allergisille. Uskon kuitenkin, että tuoksukuroman keventäminen tekisi ihan hyvää meille kaikille, allergoihin tai yliherkyyksiin katsomatta.

Oma päiväni alkaa usein suihkulla. Suihkussa käytän suihkusaippuaa, kuorintavoidetta vartalolle ja kasvoille, kasvojenpuhdistusgeeliä, shampoota, hoitoainetta sekä keltaista väriä pois taittavaa toista hoitoainetta. Suihkun jälkeen rasvaan itseni ja kasvoille käytän kasvovettä, silmänympärysvoidetta ja kasvovoidetta. Deodoranttia käytän kaksin kappalein, ensin roll’onia ja päälle vielä suihkutettavaa. Hiuksiin tulee kosteuttavaa öljyä, tyvikohottajaa, lämpösuojaa, tekstuuria lisäävää tuotetta, kiiltosuihketta sekä hiuslakkaa. Kaikkia näitä tuotteita saa jonkin hajuisina.

Sitä ei tule ehkä aina mietittyä, että vaikka useissä päivittäin käyttämissämme tuotteissa on hyvä ja hyvinkin mieto tuoksu, ne kaikki yhdessä saattavat olla melkoinen sekamelska. Lisäksi monissa meikeissä on myös lisätty tuoksua ja päälle vielä sitten se lemppari hajuvesi. Kaikkia tuotteita ei toki tarvitse vaihtaa täysin hajusteettomiksi, mutta karsimalla muutamia ”turhia” tuoksuja pois, saa vaikkapa juuri sen oman lempihajuveden erottumaan ja korostumaan paremmin.

Olen nyt reilun viikon korvannut osan tuoksuvista tuotteistani LV:n tuoksuttomilla tuotteilla. Käytän kyllä muutenkin sekaisin hajusteettomia ja hajustettuja tuotteita, mutta nyt tein tämän kokeilun oikein ajatuksen kanssa. En ollutkaan aimmin tullut huomioineeksi, kuinka moni päivittäin käyttämistäni tuotteista kuitenkin sisältää jotain tuoksuja. Osa luonnollisesti ja osassa lisättynä. Se määrä oli todella yllättävä! Kun vähensin tuoksujen määrää, huomasin juurikin esimerkiksi sen, miten hyvältä ja raikkaalta pieni suihkaus hajuvettä tuksuukaan pitkin päivää ihollani. Luulen, että aiemmin se on peittynyt vaikkapa kookosvoiteeni tai hiuksistani tulevan tuoksun alle. Tajusin myös, että mitä järkeä on käyttää kallista hajuvettä, jos se ei edes muun tuoksukuorman alta erotu?

Päivittäin minulla on ollut käytössä LV:n Kasvoseerumi, joka kosteuttaa ja silottaa ihoa sekä häivyttää ryppyjä. Olen käyttänyt sitä LV:n Kosteuttavan päivävoiteen alla ja nämä yhdessä ovat myös hyvä todella pohja meikille. Kasvovoiteessa on myös aurinkosuojakerroin 15, joten voiteen rauhoittava ja kosteuttava koostumus suojaa lisäksi ihoa. Koko perheen käytössä on ollut myös LV Perusvoide, joka sopii perusrasvailun lisäksi vaikkapa herkkien kasvojen meikinpoistoon. Rasvaisempaa LV Perusvoide Plussaa olen taas käyttänyt kuiviin kantapäihin. Lempituotteeksi on myös jo muutaman käyttökerran jälkeen noussut kasvojen Kuorintavoide, joka on juuri sopivan hellä, mutta silti tehokas. Sarjaan kuuluu lisäksi vielä puhdistusgeeli sekä misellivesi, jotka molemmat ovat oikein hyviä meikin puhdistukseen ja jättävät ihon ihanan tasapainoisen tuntuisiksi.

LV on ainakin itselleni jo ihan pikkutytöstä saakka tuttu, suomalainen brändi ja kaikki LV:n kasvotuotteet valmistetaankin Suomessa. Kaikki LV-tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja ne on kehittetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, ja niille on myönnetty Allergiatunnus. Tuotteet on kehitelty erityisesti herkälle iholle ja ovat kaikki erittäin kosteuttavia, mutta ne sopivat toki erittäin hyvin myös ihan tavalliselle iholle ja meille, jotka haluavat käyttää simppeleitä, hyviä, luotettavia tuotteita ja vähentää perässämme pöllähtävien tuoksujen sekamelskaa.

Myös teillä on mahdollisuus päästä kokeilemaan näitä tuotteita! Arvon kolme LV:n tuotepakettia! Kerro alas kommentteihin, mikä on sinun lempituoksusi, niin olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy 24.5.

Niin ja se oma lempituoksuni muuten on puhdas pyykki. Onneksi sitäkin saa nykyään hajuvetenä! :D


165 Responses to “NE TÄRKEIMMÄT TUOKSUT
(SISÄLTÄÄ ARVONNAN!)”

 1. Avatar Verppa sanoo:

  Itse suosin tuoksuttomia tuotteita.

 2. Avatar Piia sanoo:

  En käytä tuoksuja lainkaan esim. hajuvettä juuri sen vuoksi, että äkkiarvaamatta tuoksu saakin minut voimaan pahoin. Pienissä määrin, esim. shampoissa siedän niitä. Kookos on ehdoton lempparini!

 3. Avatar Miia sanoo:

  Lempituoksuni on puhdas pyykki :)

 4. Avatar destemone sanoo:

  Lempituoksuni on kesäsateen tuoksu <3

 5. Avatar Oili sanoo:

  Ulkona kuivattu pyykki ja kaikki sitruunaiset tuoksut.

 6. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Sateen tuoksu on kerta kaikkisen ihana, jokaisen vuoden ajan sateelle on oma vähän erilainen tuoksunsa. Kevät ja syksy sade on mun lempparit <3 tuoksuvat muutokselta ja mahdollisuuksilta.

 7. Avatar tiitu sanoo:

  Freesian tuoksu!! Kaunis kukka muutenkin! Tiitu

 8. Avatar Helena sanoo:

  Ulkona kuivatun pyykin tuoksu on lempituoksuni.

 9. Avatar Henna sanoo:

  Käytän päivittäin tuoksuttomia sekä tuoksullisia tuotteita. Lempparituoksuja on kookos kempparituotteissa, mutta muuten nautin puhtaan pyykin sekä tuoreiden leikkokukkien tuoksusta :)

 10. Avatar Manta0 sanoo:

  Puhtaan pyykin tuoksu on ihana :)

 11. Avatar Miikku sanoo:

  Vastasyntyneen vauvan tuoksu on parhain tuoksu maailmassa

 12. Avatar manna sanoo:

  Lempituoksuni on vastapaistettu ruisleipä, tuskin kuitenkaan ostaisin jos sitä saisi hajuvetenä:)

 13. Avatar Anne Löfström sanoo:

  Lempituoksujani
  – luonto sateen jälkeen
  – vastaleikattu nurmikko
  – savun tuoksu – joku sytytti saunaan tulen tai nuotion
  – meri
  – kahvin tuksu erityisesti lirpeässä ulkoilmassa
  – miten meinansi tärkein unohtua.. Vauvan tuoksua voisi nuuskutella loputtomiin, tuoksu korostuu mummina ❤

  Iloa päivään ja hyviä tuoksuja

  -anne-

 14. Avatar Lila sanoo:

  Korvapuusti

 15. Avatar Elva sanoo:

  – vartalovoiteissa kookos
  – piha kunnon rankkasateen jälkeen
  – koti kun on paistanut suklaakakun

 16. Avatar Mamma*3 sanoo:

  Saunanraikas iho, nuotiosta nouseva savu, lämmin kesäyö ja pyykkinarulla kuivunut pyykki, tässä neljä tuoksua joihin ei ikinä kyllästy :)

 17. Avatar Nanne sanoo:

  Suomen pitkän talven jälkeen on ihanaa, kun ulkona tuoksuu kevät. :) Ei sitä tuoksua oikein voi määritellä, se on semmoinen raikas, keväinen. Silloin tiedän, että talvi on selätetty!

 18. Avatar Jenni Vatto sanoo:

  Lempituoksuni on kookos <3

 19. Avatar Mia sanoo:

  Kesällä ehdottomasti kookos ja kesäsateen jälkeinen tuoksu. Talvella poltan paljon tuoksukynttilöitä joissa tuoksuu useimmiten vanilja.

 20. Avatar Sofia sanoo:

  En ookkaan ikinä miettiny lempituoksua kun en oikein käytä. Mutta raikas pyykki on aina ihana :)

 21. Avatar Tuija sanoo:

  Voi lempituoksu..en osaa valita, mutta ainakin eka tuli mieleen vastasyntyneen vauvan tuoksu <3 Omat jo isoja, mutta sitten toki lisäksi nurmikon tuoksi esim. kesäsateen jälkeen, yleensäkin raikkaat tuoksut miellyttää.

 22. Avatar Linda sanoo:

  Syksyn tuoksu on ihana ja lämpiävä puusauna…

 23. Avatar Pia sanoo:

  Kaikkein paras tuoksu on ehdottomasti puhtaat lakanat, joihin on ihana pujahtaa suihkun jälkeen puhtaana. :)

 24. Avatar Anni sanoo:

  Ulkona kuivattu puhdas pyykki

 25. Avatar Sanna sanoo:

  Lempituoksuni tällä hetkellä on poikaystäväni tuoksu :)

 26. Avatar Hantsu sanoo:

  Kodin tuoksu pitkän reissun jälkeen, oma vauva <3, pannukahvi, puusauna, kesäsateen jälkeisyys, suihkunraikas puoliso, mansikat.

 27. Avatar Nannil sanoo:

  Paras tuoksu on oman lapsen tuoksu sekä meri-ilman raikas tuoksu. Nuuh <3

 28. Avatar Iiris sanoo:

  Rakas tuoksu on ruusu, siis ihan se kukan tuoksu. Meillä käytän kaiken kosmetiikan hajustamattomana ja esimerkiksi hajustetulla pesuaineella pestyt lasten kavereiden vaatteet tai miehen rexonat aiheuttaa päänsäryn ja huonon voinnin, tarkka olen kuitenkin ettei me haista hielle tms.

 29. Avatar SannaM sanoo:

  Kielo ja pioni ovat mieluisimmmat. Tuoksuttomia tuotteita käytän myös paljon.

 30. Avatar Matilde sanoo:

  Vaniljan tuoksu on lempituoksuni. Myös sateen jälkeinen raikas ilma tuoksuu ja tuntuu hyvältä hengittää.

 31. Avatar Teija sanoo:

  Juuri avatusta kahvipaketista leijaileva tuoksu, leikatun nurmikon tuoksu, kookos, onhan noita lempparituoksuja monia.

 32. Lempi tuoksuihini kuuluu ehdottomasti vasta keitetty kahvi heti aamusta!

 33. Avatar minttu47 sanoo:

  Puhdas pyykki

 34. Avatar Henna P sanoo:

  Oman vauvan tuoksu on ykkönen ja hevosen tuoksu tulee kakkosena.

 35. Avatar tiina sanoo:

  Lemppari tuoksuni on vasta leivotun pullan yms tuoksu :)

 36. Avatar Hiisukas sanoo:

  Raikkaat hedelmäiset tuoksut ovat mieluisimpia.

 37. Avatar Milla sanoo:

  Sateen jälkeinen tuoksu on ihana raikas ja myös nurmikko kun se on leikattu!

 38. Avatar Elina sanoo:

  Ehdottomasti kahvi :)

 39. Avatar Katjaru sanoo:

  Kesäisenä päivänä tuoksu mikä ilmassa saden jälkeen ❤

 40. Avatar Sennu sanoo:

  Lempituoksuni on ehdottomasti rakas kissani, voisin nuuskutella sitä tuntikausia <3

 41. Avatar Emmi sanoo:

  Lempituoksuni on nuorena käyttämäni hajuvesi Nina Riccin Nina. En enää käytä kyseistä hajuvettä, mutta tunnistan sen edelleen vaikkapa ohikulkijoilta ja aina mieleen ryöpsähtävät muistot lukioajoista, ensimmäisistä baarireissuista ja siitä kun lähdin aamuisin kouluun ensimmäisestä omasta kodista <3

 42. Avatar Maiju sanoo:

  Vastapestyt lakanat eli jokin taianomainen pesuaineen ja puuvillan sekoitus on ihana tuoksu!

 43. Avatar Jessi sanoo:

  Tykkään hedelmäisistä tuoksuista :)

 44. Avatar Emilia sanoo:

  En nykyään yleensä käytä tuoksuja, mutta ylipäätään tykkään kaikesta raikkaan tuoksuisesta, kuten sitruunan ja limen tuoksusta.

 45. Avatar Ida sanoo:

  Sitruksiset tuoksut, puhdas pyykki ja kesäsateen jälkeinen raikas ilma!

 46. Avatar Arska sanoo:

  Vasta leivotun pullan tuoksu, aivan poikkeuksetta! Kosmetiikassa tosin suosin tuoksuttomia tuotteita, kuten LV… Ihanaa kevättä kaikille!

 47. Avatar Heli Heinonen sanoo:

  Luonnossa se on suopursu jonka tuoksua ei voita mikään. Olen muutenkin suofiilistelijä, se on mun sielunmaisemaani :)
  Kosmetiikassa tuoksuton on paras.

 48. Avatar Elina sanoo:

  Eniten tykkään​ tuoreen puun tuoksusta. Etenkin männyn hivenen tervainen tuoksu tuo paljon muistoja mieleen:)

 49. Avatar Ruska sanoo:

  Kahvin tuoksu, vaikka en itse sitä koskaan juokaan :)

 50. Avatar Lode sanoo:

  Kesän tuoksu sateen jälkeen ♡

 51. Avatar Inna sanoo:

  Se kahvin tuoksu, kun avaat uuden kahvipaketin ja nuuhkaiset sitä!

 52. Avatar J sanoo:

  Lempituoksuni on ehdottomasti laventelin rauhoittava tuoksu :)

 53. Avatar Jeminiini sanoo:

  Erittäin hyvä pointti tuoksuista ja niiden hullusta määrästä, mitä suodatamme päivittäin. Oma lempituoksuni on poikaystäväni tuoksu, kardemumma sekä auringon paahtama iho!

 54. Avatar Heidi sanoo:

  Kesäsateen jälkeen :)

 55. Avatar Janina sanoo:

  Ulkona kuivatettu pyykki, eli vieno pyykinpesuaineen tuoksu yhdistettynä raikkaaseen ilmaan. Toisena lempparina on kaikki raikkaat hedelmäiset tuoksut kuten omena, sitrukset ja kiivi.

 56. Avatar Lily sanoo:

  Puhtaan pyykin tuoksu on ihana <3

 57. Avatar Saara sanoo:

  Floristille kukkien tuoksut ovat parhaita, mm.hyasintti, hajuherne, eucalyptus. Rasvoissa taas suosin juurikin tuoksuttomia.

 58. Avatar SuviT sanoo:

  Ei ole yhtä ehdotonta suosikkia, mutta sateinen metsä on yksi lempituoksujani. Teolliset tuoksut käyvät henkeen pahasti.

 59. Avatar Maiju sanoo:

  Itse rakastan juurikin puhtaan pyykin tuoksua, mutta ehkä kaikkein parhaimmalta tuoksuu oma vauva kylvyn jälkeen<3

 60. Avatar Riikka sanoo:

  Havumetsän tuoksu

 61. Avatar Sara sanoo:

  Vasta leikattu nurmikko on jotain niin perfectoa.

 62. Puhdas, varsinkin ulkona kuivunut, pyykki, vastaleikattu nurmikko, luonto kesäsateen jälkeen, vauvan tuoksu… ei näistä voi valita! Mukana arvonnassa :)

 63. Avatar Minttu sanoo:

  Ruusu on mun lempituoksu:)

 64. Avatar Mari sanoo:

  Lempituoksuni on vastakeitetyn kahvin tuoksu aamulla.

 65. Avatar sikkuralla sanoo:

  Koivun tuoksu on lempparini.

 66. Avatar Sanni L sanoo:

  Pullan tuoksu tietysti!

 67. Avatar Tanja sanoo:

  Kahvin tuoksu mielyttää.

 68. Avatar Marianne sanoo:

  Paras tuoksu maailmassa on kun menee huvipuistoon ja tuoksuu sekaisin hattarat, popparit ja vuoristorata! :–)

 69. Avatar Johanna sanoo:

  Vauvan tuoksua ei kyllä voita mikään, mutta sen jälkeen tulee puhdas pyykki.

 70. Avatar pauliina sanoo:

  raikkaat sitrustuoksut kesällä, dolce & cabbanan light blue ihan aina.:)
  sateen jälkeinen ilma ja ulkona kuivattu pyykki, aaah! mutta mikään ei voita nukkuvan koiran tassun pohjien tuoksua, sitä toffee-popcornia muistuttavaa. <3

 71. Avatar Rainbow Dash sanoo:

  Lempparini on nahkakengistä lähtevä tuoksu. :D <33

 72. Avatar Nitta sanoo:

  Lehmus! Sitä kun saisi pullotettuna tai edes saippuana.

 73. Avatar Aino sanoo:

  Vastasyntynyt vauva tuoksuu maailman parhaimmalle

 74. Avatar Nannaliini sanoo:

  Kaikki kukkaistuoksut :)

 75. Avatar Jane sanoo:

  Lempparituoksu on vastasyntyneen vauvan tuoksu<3 kerran päässyt omaa nuuhkuttelemaan. Nyt tämä nuuhku onkin jo vuoden. Suositaan tuoksuttomia pesuaineita, joten olisi ihana kokeilla näitä!:)

 76. Avatar Anniina sanoo:

  Lempparituoksu on keväinen järvenranta ja kaislojen tuoksu:) Sen kun sais jotenkin otettua talteen..

 77. Avatar Salli sanoo:

  Puusaunan savun tuoksu on niin lempiruoksuni.

 78. Avatar Kati sanoo:

  Kärsin tuoksuherkkyydestä siinä määrin, että lähes kaikki käyttämäni tuotteet ovat tuoksuttomia! esim. hedelmäisiä tuoksuja kestää olla suihkusaippuassa (granaattiomena ) kunhan tuoksu ei ole liian voimakas. Se lempituoksu sitten, kyllä se ehdottomasti on se ”saunan” tuoksu …siis se savu

 79. Avatar Suvikh sanoo:

  Varsinaista lempparia ei ole, mutta sanotaan vaikka syreeni ja jasmiini.

 80. Avatar Suvi sanoo:

  Just nyt Mohito. Minttu ja lime yhdessä.

 81. Avatar Lilia sanoo:

  Kevätsateen jälkeinen tuoksu on taivallinen, vastaleivottu kauraleivän tuoksu on hurmaava, ja tietysti omien vauvojen posket tuoksuu taianomaselta.
  -Lilia

 82. Avatar JennaOo sanoo:

  Nuorempana en pitänyt lainkaan ruusuntuoksusta, koin sen mummomaisena. Nyt ruusu eri vivahteineen on noussut suosikikseni. Kai se tuo jonkinlaista turvaa, muistoja lapsuudesta ja jatkuvuuden tunnetta.

 83. Keväinen luonto.

 84. Avatar Possuliini sanoo:

  Kesäinen aamukasteen tuoksu :)

 85. Avatar Mia sanoo:

  Lempituoksuni on keväinen luonto sateen jälkeen – samalla raikas ja täynnä erilaisia tuoksuja.

 86. Avatar Sallinen sanoo:

  Vastaleivotut pullat, sade ja se, miltä lampi tuoksuu aamulla :)

 87. Avatar Mai sanoo:

  Lempituoksuni on koko päivän ulkona leikkineen lapseni hikiset ja hiekkaiset hiukset. Se tuoksu tuo mieleen vapauden ja lapsuuteni kesät, ajan jolloin elämä oli huolta vailla ja maailma oli auki.

 88. Avatar Ewe sanoo:

  Olen itse hajusteallerginen ja kestän omassa käytössä yhtä ruusuista hajuvettä, mutta sitäkin käytän vain harvoin ja tuoksu menee ensin pullosta topsiin ja sitten sillä sipaisu niskaan. Ohimoille tai ranteisiin tuoksua ei voi edes ajatella, se tulee silloin liikaa nenään ja silmiin.
  Valitettavasti useat eivät huomaa, ettei se kallis hajuvesi tuoksu milleen kun iholla on tuoksuva voide, hiuksissa shampoon haju, kainaloissa dödön hajuste, meikeissä ties mitä aromia ja vaatteissa huuhteluaineen tujaus. Kokeile siitä sekamelskasta erottaa hajuveden tuulahdus… eikä se hajuveden lisääminen ole vastaus.

  Vasta leikatun nurmikon tuoksu on parhaita mitä tiedän, ulkona kuivattu pyykki toisena ja vastaleivottu pulla tulee samoille viivoille!

 89. Avatar Katjushkainen sanoo:

  Syksyn tuoksu, se hetki kun tulee koiran kanssa aamulenkiltä ja haistaa että nyt on ilmassa syksyä. Rakastan myös syreenien tuoksua kun ne tuo mieleen mummolan. Ja märän asfaltin hajua.

 90. Avatar Laura sanoo:

  Postauksessasi on järkeä – tuoksujen käyttö vaan lisääntyy kun et enää erota sitä yhtä tiettyä tuoksua kaiken kemikaalikomaran seasta. Itse suosin tuoksuttomia tuotteita kosmetiikassa ym, mutta kukkatuoksut ovat luonnollisina lemppareitani – ekat äitienpäiväruusut tuoksuivat älyttömän ihanille ❤️

 91. Avatar Annatee sanoo:

  Vauvan tuoksu on kyllä ihan parasta maailmassa.

 92. Avatar majsan sanoo:

  Tällä hetkellä keväthuumassa lempituoksuni on sateenjälkeinen asvaltti <3

 93. Avatar Airiina sanoo:

  Vauvan tuoksu on ihaninta maailmassa.

 94. Avatar Sari sanoo:

  Sitrustuoksut, vaikka en hajusteita käytäkkään!

 95. Avatar Xeveliina sanoo:

  Metsä sateen jälkeen! :)

 96. Avatar ketisa sanoo:

  Olen ns.tuoksuihminen, mutta tuoksujen käyttöä olen kuitekin joutunut rajoittamaan, koska työpaikallani muutama on herkkä/allerginen hajusteille. En esim.enää käytä hajustettua hiuslakkaa. Lempituoksuni (ja kukkani) on kielo :-)

 97. Avatar klaara sanoo:

  Lempituoksuni on sateen jälkeinen metsän tuoksu sekä miedot kukkaistuoksut. Olen käyttänyt LV:n tuoksuttomia tuotteita jo vuosia ja ollut erittäin tyytyväinen paitsi yhteen tuotteeseen, muotovaahtoon. Minusta tuntuu, että se ei anna yhtään tukea hiuksiini.
  Aurinkoisia kevätpäiviä!

 98. Avatar Liti sanoo:

  Ulkona kuivattu lakanapyykki<3 Minulla on hajusteallergia, joten tuoksut ovat 7-vuoden tuoksuttomuuden jälkeen jotain ihan kamalaa!

 99. Avatar Jatta sanoo:

  Koiran pennun tuoksu lempparini :) kosmetiikassa ja ihonhoidossa suosin tuoksuttomuutta!

 100. Avatar Sarkku sanoo:

  Raikkaat sitrustuoksut!

 101. Avatar Jasmine sanoo:

  Lempituoksuni on vastapestyn pyykin tuoksu ja lempihajuveteni

 102. Avatar Anna sanoo:

  lempituoksuni on kookos, esimerkiksi kookosöljystä tuleva ihana tuoksu :-)

 103. Avatar Nannaliini sanoo:

  Kaikki raikkaat tuoksut. Eniten kuitenkin tulee ostettua tuoksuttomia, kun miehelle tulee migreeni liiasta läträämisestä :)

 104. Avatar MARJA-LIISA sanoo:

  Sateen jälkeen ulkona tuoksuu aivan hurmaavalta.

 105. Avatar Maitoviiksi sanoo:

  Mun suosikkituoksuni ovat lapseni niskahiukset aamulla heräämisen jälkeen sekä kuiva kangasmetsä.

 106. Avatar Julie sanoo:

  Herkkähipiänä allekirjoitan joka sanan. LV-tuotteet minullakin päivittäisessä käytössä. Lempituoksuni on Cleanin warm cotton ja mainitsemasi puhdas pyykki tulee hyvänä kakkosena!

 107. Avatar Halejo sanoo:

  Raikas kesäinen ilma sateen jälkeen taitaa kuulua lempituoksuihini. hiltuha(at)gmail.com

 108. Avatar Veronica sanoo:

  Rakastan kaikkia tuoksuja! LV on hyvä käyttää koska se ei sotke hajuvesien tuoksuja.
  v.laitinen@msoynet.com

 109. Avatar Anna sanoo:

  Metsän tuoksu sateen jälkeen. Kemikaaleissa suosin hajusteettomia, raskaudet ovat herkistäneet pahasti tuoksuille.

 110. Avatar Elise H. sanoo:

  Ihania ovat vastaleikatun nurmikon tuoksu ja kesäsateen jälkeinen tuoksu :)
  netteri@gmail.com

 111. Avatar Milli sanoo:

  Kahvin tuoksu. Ja saunavasta kuumassa sauanssa.

 112. Avatar Hanna sanoo:

  Vastaanpa vaikka kahvin tuoksu.:)

 113. Avatar anna s. sanoo:

  Raikkaan ilman tuoksu :)

 114. Avatar Lilia sanoo:

  Vuodenaikojen tuoksut! Näihin aikoihin alkaa jo tuoksua kesältä:>

 115. Avatar hilkka sanoo:

  Tuoreen kahvin tuoksu :)

 116. Avatar Nonanna sanoo:

  Bodyshopin white musk suihkepullohässäkkä on tuommoisena keinotekoisena ollu mun lemppari pitkään. Mutta kaikista paras luonnollinen tuoksu mitä olen saanut nuuskutella vuoden ajan, tulee minun rakkaasta tytöstä <3 uuden vauvan-tuoksu on jo haihtunut, mutta joka kerta kun hän nukahtaa syliin voisin vain nuuhkia sitä pikku nyyttiä

 117. Avatar Riina sanoo:

  Yksi lempituoksuistani on kesäsateen jälkeinen luonto. <3
  Mukana arvonnassa!

 118. Avatar herttaxx sanoo:

  Lemppari tuoksu on vasta leikattu ruoho!

 119. Avatar tiiu sanoo:

  Jokin kukkatuoksu. Se tuoksuu aina kesäisin tietyllä aikaa mutta en ole tietoinen minkä kukan tuoksu se on.

 120. Avatar Suvis sanoo:

  Lempituoksujani ovat poikieni hiusten tuoksu, mullan tuoksu ja vastaleivotun pullan tuoksu :) Nuuh!

 121. Avatar bino sanoo:

  Parhaat tuoksut ovat arkisia; juuri leikattu ruoho, ulkona kuivattu pyykki, juuri asfaltoitu tie, luonto sateen jälkeen ja ihanimpana oman lapsukaisen puhdas iho.

 122. Avatar Tiina sanoo:

  Herkkusuuna ihania tuoksuja ovat kahvin ja vastaleivotun pullan tuoksu. Hajuvesissä pidän raikkaista sitrustuoksuista.

 123. Avatar KirsiH sanoo:

  Tällä hetkellä lempituoksuni on.vastasyntyneen vauvani tuoksu. Sitä ei voita mikään!

 124. Avatar Muru sanoo:

  Sykähdyttävin tuoksu on vastaleikatun ruohon tuoksu

 125. Avatar Joliel sanoo:

  Juurikin tuo vasta pesty pyykki, sekä leikatun nurmikon tuoksu :)

 126. Avatar Annika.J sanoo:

  Kahvintuoksu :)

 127. Avatar nellis sanoo:

  Vastaleivottu korvapuusti, ah lumoustuoksu Mukaan arvontaan.

 128. Avatar Anna Aurinko sanoo:

  Hyvän ruoan tuoksu, mieluiten jonkun muun tekemänä ;)

 129. Avatar ansu88 sanoo:

  Ulkona kuivatun pyykin tuoksu!

 130. Avatar Salla sanoo:

  Pullan tuoksu

 131. Avatar Sallac sanoo:

  Oma lempituoksuni on juurikin tuoksuttomuus :)

 132. Avatar LauraK sanoo:

  Aamukahvi :)

 133. Avatar petra sanoo:

  Savusaunan tuoksu lämpimässä kesäillassa on yksi parhaista tuoksuista ikinä.

 134. Avatar Terhi J. sanoo:

  Vauvan tuoksu. Kesävauvaa ootellessa<3

 135. Avatar Hanna sanoo:

  Suosin myös hajusteettomia tuotteita niin kauneudenhoidossa kuin esim. pyykkihuollossa.
  Lempituoksu on tuore kahvi, parhaimpana keittimestä tuoksutettuna, ei niinkään päälle suihkittuna :)

 136. Avatar Jeni sanoo:

  Ihan kaikkien aikojen ihanin tuoksu on se, kun mökillä sateen jälkeen menee ulos ja alkukesän tuoreet koivut tuoksuvat aivan huumaavilta. Ah! :)

 137. Avatar Satuj sanoo:

  Lempituoksu on Cleanin warm cotton. Ihana, puhdas ja raikas puuvillan tuoksu.

 138. Avatar Matsalikka sanoo:

  Kielo :)

 139. Avatar Tarja sanoo:

  Kesäsateen tuoksu!

 140. Avatar Oili sanoo:

  Oma rakkaani. Hajuvesistä halpa boum

 141. Avatar piitu sanoo:

  Ehdottomasti syreeni! Sen tuoksu on jotain aivan ihanaa!

 142. Avatar Annina sanoo:

  Puhtaat, ulkona kuivuneet lakanat tuoksuvat taivaallisilta

 143. Avatar Leena sanoo:

  Puhdasta pyykkiä vois nuuhkia aina vaan. :)

 144. Avatar Anne sanoo:

  Hah, helppo: kyllähän nyt sentään tuomen kukan tuoksu on ihan ygöne! Oi, ihana toukokuu, tuo mulle tuomen kukat ja arvonnan voitto!

 145. Avatar Siinatar sanoo:

  Vauvan tuoksu =D. Mukaan kivaan arvontaan!

 146. Avatar JenniI sanoo:

  Vastaleikattu nurmikko tuoksuu ihanalle

 147. Avatar JenniI sanoo:

  Vastaleikattu nurmikko tuoksuu ihanalle :)

 148. Avatar Vea sanoo:

  Kookos ♥

 149. Avatar Sannamarianna sanoo:

  Vastaleikatun nurmikon tuoksu. <3

 150. Avatar JenniV sanoo:

  Ehdottomasti puhtaan pyykin tuoksu!

 151. Avatar Hanna sanoo:

  Ihana arvonta! Pakko osallistua LV:n tuotteita käyttävänä.

  Paras tuoksu ehdottomasti vasta pesty pyykki, leikattu nurtsi ja kielot.

  Hyvää kesää!

 152. Avatar Anne sanoo:

  Omenaiset tuoksut.

 153. Avatar maijis_ sanoo:

  Minulla on monia lempituoksuja, kuten ulkona kuivattu pyykki, vastaleikattu ruoho ja monet kukkaistuoksut hajuvesissä. Kosmetiikassa suosin hajustamattomia vaihtoehtoja. Olen huomannut että liiasta tuoksusta saan päänsäryn, tämän takia en voi polttaa kotona tuoksukynttilöitä tai käyttää pyykissä huuhteluainetta.

 154. Avatar SoileKoo sanoo:

  Tällä hetkellä lempituoksu olisi jokin raikas mutta täyteläinen kesäinen tuoksu. Kodin tuoksuista suosikkeja ovat cotton-tuoksut.

 155. Avatar ANILE sanoo:

  On niin monta tuoksua jotka jäävät mieleen ja tuovat hyvän olon
  -vauvat <3
  -ulkona kuivatettu pyykki
  -kesäkurpitslasagne
  -vanilja

 156. Avatar Henna73 sanoo:

  Meri

 157. Avatar Bebene sanoo:

  Kaikki kukkaistuoksut ovat omaan mieleen :)

 158. Avatar sarita sanoo:

  Vanilja

 159. Avatar Miikku sanoo:

  Tykkään siitä sateen jälkeisestä tuoksusta, joka on kesäpäivinä.

 160. Avatar Roosa sanoo:

  Tässä on kyllä paljon hyvää pointtia! Juurikin tuo, että ”turhia” tuoksuja karsimalla voi tehdä jo paljon hyvää. Harmittaa vaan, ettei esimerkiksi tarpeeksi hyviä hiustuotteita tunnu saavan hajusteettomina. Onneksi taas ihonhoidon puolella löytyy mahtavia tuotteita hajusteettominakin. Oma suosikkituoksuni on ehdottomasti itselle rakas ihminen.

 161. Avatar Annim sanoo:

  Tuoksuttomat on parhaita!

 162. Avatar Annim sanoo:

  Tuoksuttomat on parhaita! :) Noita muita en ole testannutkaan….

Kommentoi