BLONDI TULI TALOON OSA 1

21/04/2017

Tarkkasilmäisimmät instagram-seuraajat jo tietävätkin, minä olen nykyään blondi! Viikon sisään olen istunut yhteensä 11 tuntia kampaajan tuolissa, kun tummaa tukkaani on vaalennettu useaan otteeseen. Näissä kuvissa hiukset ovat kahden ensimmäisen vaalennuksen, eli lähes seitsemän tunnin jälkeen. Tänään ne vaalenivat vielä lisää ja sävy alkaa olemaan sellainen kivan kylmä.

Mikään ihan yksinkertainen homma ei niinkin tumman tukan, mitä minulla vaalennus ole, joten olen enemmän kun tyytyväinen lopputulokseen. Tarvitsee olla aika taitava kampaaja, että saa vielä hiukset pysymään päässä moisen operaation jälkeen.

Olen aina mieltänyt itseni tummaksi ja ollut sitä mieltä, että vaalea ei vaan sovi minulle. Jostain syystä vaalennus on kuitenkin pyörinyt päässäni jo pitkään, ja nyt olen tosi iloinen että siihen vihdoin lähdin. Tosi ihanaa vaihtelua!

Laitan tänne pian kuvia tästä ihan lopullisesta väristä, mutta tosiaan tuolta insta-storystä sitä voi käydä jo etukäteen kurkkimassa!


3 Responses to “BLONDI TULI TALOON OSA 1”

 1. Kisumau sanoo:

  Saan aina kylmiä väreitä kun joku on vaalentanut tummasta vaaleaksi (älä käsitä väärin, sun tukka on upea 🙂 ), oma kokemus muutama vuosi sitten oli nimittäin ei-niin-hyvä… Mulla oli monta vuotta tummaksi värjätyt, hyväkuntoiset hiukset, joka värjättiin kyllä ammattitaidolla ja vaiheittain vaaleaksi ja aluksi vaikuttikin siltä ettei mitään vahingoa syntynyt, mutta pikkuhiljaa ne alkoivat katkeilla tooooooosi paljon, ja nyt, ehkä kolme vuotta myöhemmin, mulla alkaa vasta oleen tukka suht kunnossa ja terveen näköinen 🙁 Ei enää ikinä 😀 Nykyisin laitan enää vaaleita raitoja ja niitäkin mahdollisimman harvoin, oma väri olis tietysti paras mutta kun se on täysin harmaa ja ankee 🙁 Toivottavasti sä vältyt katkeilulta, suosittelen ainakin käyttään toooosi koskeuttavia hoitoaineita (Davines <3) ja välttämään kaikkea ylimääräistä käsittelyä.

 2. Riina K. sanoo:

  Mielestäni sinulle sopii paremmin tumma tukka, vaikka vaalea on kyllä mukavaa vaihtelua eikä sekään missään nimessä huonolta näytä, päin vastoin.

 3. Kiti sanoo:

  Kivalta näytti instassa! Aikamoinen homma saada niin vaaleaksi. Onneksi vaalennusmenetelmät ovat kehittyneet viime vuosina. 🙂

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/miten-koulukiusaaminen-vaikuttaa-viela-aikuisenakin

Kommentoi