KULLANHOHTOINEN PIKKUJOULUMEIKKI

22/11/2016

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Yhteistyössä Max Factorin kanssa tein pikkujoulukauteen sopivan juhlameikin uudella False Lash Epic ripsivärillä sekä Masterpiece Nude Paletten kullanhohtoisilla luomiväreillä. Näyttävän meikin saakin aikaan yllättävän yksinkertaisesti ja vain muutaman tuotteen avulla. Tässäpä siis yhtä yksinkertainen tuoriaali sellaisen tekoon:

max-factor-1Processed with VSCO with hb1 preset

Tuosta Masterpiece Nude Palettesta löytyy 8 erilaista sävyä, joista joka toinen väri on matta ja joka toinen sitten kimalteleva. Tässä meikissä käytin kolmea kimaltelevaa kullan sävyä.

Aluksi levitin vaaleinta sävyä ihan koko yläluomelle kulmaluulle saakka, samoin kun koko alaluomelle ja silmän sisänurkkaankin. Sitten astetta tummempaa vain yläluomelle ja ohuelti silmänaluselle alaripsien alle. Kaikista tumminta sävyä sitten aika reippaalla otteella luomivakoon.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Lopuksi tein vielä mustalla luomivärillä, sekä paletin mukana tulevan siveltimen ohuemmalla päällä, rajauksen ripsirajaan. Tässä meikissä ei tarvitse olla niin pikkutarkka. Ei haittaa jos kimalletta vähän varisee poskille, se tekee tästä oikeastaan vaan vielä paremman.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Meikin viimeistelee tietenkin ripsiväri ja sitä saakin laittaa juhlameikkiin ihan reippaasti. Max Factoryn uusi False Lash Epic ripsiväri on poikkeuksellinen, siinä on neljästä eri tyyppisestä harjaksesta muodostuva harja sekä uudenlainen koostumus. Erilaisilla harjoilla saa uuden tummemman värin levitettyä kaikkialle ja kaiken mittaisiin ripsiin kunnolla. Tuo pallomainen pää on meikkitaitelijoiden kehittelemä ja toimii mielestäni erittäin hyvin etenkin silmäkulmiin sekä alaripsiin.

Ripsivärin koostumus on tummemman värin lisäksi myös siinä mielessä erilainen, että se kuivuu hieman hitaammin, jolloin väriä ehtii levittää pidempään ja enemmän – ilman että se paakkuuntuu.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Mitäs te olette mieltä tästä meikistä? Itse tykkään meikissä keskittyä joko silmiin tai huuliin, ja juhlameikissä kannattaa mielestäni panostaa juurikin niihin silmiin. Muun meikin voi silloin pitää hyvinkin neutraalina.

Kerro millaisen meikin itse loihtisit pikkujouluihin ja voita uutuusripsari omaksi! Osallistu kommentoimalla alle 29.11. mennessä. Arvon joukosta kolme voittajaa, joille kaikille lähtee Max Factoryn uusi False Lash Epic ripsiväri. Tarkemmat säännöt täällä.

LIFIE yhteistyössä Max Factor

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

41 Responses to “KULLANHOHTOINEN PIKKUJOULUMEIKKI”

 1. piitu sanoo:

  Silmissä ainakin pitää olla näyttävyyttä.

 2. Nonsku sanoo:

  Itse olen surkea meikkaamaan, mutta pikkujouluihin pitää ehdottomasti laittaa kullan tai hopean hehkua. Ja ripset saa olla runsaat! Plus tietysti kynnet, ne on myös osa pikkujoulumekkiä! 😀

 3. Jonna sanoo:

  Kultainen silmämeikki ehdottomasti.

 4. sitruuna sanoo:

  Ostin kesällä superrajun ja -ihanan neonsinisen luomivärin, jonka käytölle olisi nyt pikkujouluaikana hyvä sauma (vaikka ihan surkea meikkaaja olenkin). Luomivärin pariksi näyttävät ripset ois ehdoton 🙂 Myös alkoi kaikki kimmaltavat meikit tätä lukiessa hotsittaa.

 5. Ihana meikki – osaisipa itsekin loihtia moisen. Itse olen surkea meikkaaja ja menen aina suhteellisen turvallisella juhlameikillä, joka minun tapauksessa tarkoittaa vain hieman enemmän rajauksia silmiin ja mahdollisesti hieman panostusta huulipunaan. Pikkujouluihin saattaisin kuitenkin tänä vuonna sipaista myös jotain hehkua silmämeikkiin ja vaikkapa dekolteelle. Ensin pitäisi vain hankkia jotain kimmeltävää, sillä meikkipussista sitä ei löydy..

 6. Lenna sanoo:

  Levittäisin kimaltelevaa kultaista luomiväriä, mustat ”kissa”kajaalit + paljon ripsaria!

 7. Riiti sanoo:

  Kunnollinen meikkipohja. Silmiin vain rajaukset sekä ripsiväri, jolloin huulipuna voi olla pirteä joulunpunainen. Bling blingiä saa halutessaan hohdepuuterilla ja koruilla.

 8. Sennu sanoo:

  Hehkuva meikkipohja, tummat silmänrajaukset ja runsaat ripset 🙂

 9. Huldamaria sanoo:

  Kultaista luomiväriä ja punaista huulipunaa menneiden aikojen tyyliin!

 10. Linda sanoo:

  Kaunis meikki ja vautsi – ihanat kuvat! <3

  http://www.lily.fi/blogit/living-linda

 11. Miiu sanoo:

  Harmaata tai lilaa silmiin, paljon ripsaria ja vaaleat huulet. Hohdetta poskiin ja menoks

 12. Annna sanoo:

  Punaiset ja huolitellut huulet olla pitää!

 13. Pipsa sanoo:

  Kultainen luomiväri, kunnon rajaukset, raikas huulipuna ja reilusti ripsaria

 14. Maitoviiksi sanoo:

  Laittaisin silmiin ruskeasävyistä luomiväriä, kultalisällä sekä muhkeat ripset. Huulet vain kevyet, jottei puna häviä pikkujouluherkkuihin. Ps. Teit todella kauniin meikin! Kunpa itsekin oppisin tekemään noin kauniin.

 15. Nina sanoo:

  Jonkunlaisen smokeyeye meikin;) Tummaa silmiin ja ehkäpä kirkkaanpunaiset huulet?

 16. Minni sanoo:

  Runsaat ripset ja vahvat rajaukset, luomille jotakin kimalletta ja punaiset huulet!

 17. Saara sanoo:

  Aina jotenkin epäröinyt kullan sävyjä meikissä omaa kalvakkaa ja todella vaaleaa suomalaista ihoa vasten, mutta nyt näyttää niin hyvältä että pakko pistää testiin – eli näistä kuvista inspiraatio tuleviin pikkujouluihin!

 18. Syksylintu sanoo:

  Voi apua miten kaunis olet!!! Sulla on niin kauniit piirteet!

  Jäin vain ihailemaan näitä kuvia. Jos olisin yhtä nätti, voisin mennä pikkujouluihin vaikka meikittä.

  Mun lemppari-iltameikki on aina sama: hyvä meikkipohja varjostuksineen, ei huulipunaa (kun aina rohtuneet huulet!) ja vahva silmämeikki eli tummat tussirajat, tummat luomivärit ja näyttävyyttä tummilla kulmilla.

 19. Anne sanoo:

  Yrittäisin kyllä tuota samaa kuin sulla! Luultavasti en yhtä kaunista saisi aikaiseksi, mutta jos edes jotain sinne päin 🙂

 20. Katya sanoo:

  Pikkujoulurientoihin tumma silmämeikki ja punaiset huulet!

 21. Kati sanoo:

  Oletpa kaunis, niin näissä kuin muissakin kuvissasi! Juhlameikki saa mun mielestä olla näyttävämpi, tummempi ja jopa glitterillä sopivasti höystetty 🙂 Vaikka itse en arjessa osaa käyttääkään huulipunaa, on ainakin pikkujoulumeikki juuri sellainen, jonka kirkkaanpunainen huulimeikki kruunaa!

 22. Jenni sanoo:

  Juhlameikissä panostan silmiin, johon pikkujouluaikana sopii kullanhohtoisia sävyjä, mustat rajaukset ja näyttävät ripset.

 23. Jenni sanoo:

  juhlameikissä panostan silmiin, joihin pikkujouluaikana sopii kullanhohtoiset sävyt, mustat rajaukset ja näyttävät ripset.

 24. tiiu sanoo:

  Kunnollinen meikkipohja ja näyttävät ripset/silmämeikki.

 25. Emilia sanoo:

  Oot kyllä kaunis!

  Mun pikkujoulumeikkiin kuuluu ehdottomasti tekoräpsyt ja joku makea puna huuliin!

 26. M.P. sanoo:

  Varmaan ”parempi överit kuin vajarit”-meiningillä mentäisiin. Sellainen, joka kestäisi myös seuraavan aamun kotimatkan!

 27. Sannamarianna sanoo:

  En osaa oikeastaan meikata kovin monella tapaa, mutta silmämeikkiin panostan juhlissa. Rakastan kimalletta, mutta hillitysti käytän. 🙂

 28. pöllö sanoo:

  En osaa meikata juuri yhtään. Meikkivoide ja ripsari -se on siinä! Sen takia hyvä ripsari on tosi tärkeä.

 29. Bianca** sanoo:

  Kaunis meikki! Kimallusta pitää ainakin olla ja kissarajaukset olisi hienoa oppia tekemään 🙂

 30. Johanna sanoo:

  Ihana meikki sulla 🙂
  Tekisin pikkujoulumeikkiin hehkuvan pohjan ja tummat silmät, huulipunaa en oikein osaa käyttää niin laittaisin jotain huulikiiltoa.

 31. heidil sanoo:

  Jotain kivaa hohdetta luomiin ja kunnolliset rajaukset. Myös huulissa pitää olla väriä!

 32. Tuija sanoo:

  Panostaisin hyvään meikkipohjaan, jotta muu meikki pääsisi oikeuksiinsa. Silmistä meikkaisin dramaattisen tummat ja huulet jättäisin luonnollisiksi. Lopuksi vielä sipaus korostuspuuteria kasvojen korkeimpiin kohtiin ja meikki onkin valmis!

 33. Elise H. sanoo:

  Meikkaisin silmät tummiksi ja näyttäviksi ja huulet melko vaaleiksi. Ihoon reilusti kuultoa 🙂

 34. Matilde sanoo:

  Korostaisin silmiä. Hyvä ripsiväri on kaiken a ja o. Haluaisin kokeilla Max Factorin False Lash Epic -ripsiväriä.

 35. ansu88 sanoo:

  Tosi kiva tuli meikistä! Itse panostan meikissä hyvään ripsariin.

 36. Suvi sanoo:

  Kunnolla ripsiväriä, rajaukset ja kultaista, kimaltavaa luomiväriä. Ja huulipunaakin pitää olla! 🙂

 37. ninni sanoo:

  Aion laittaa irtoripset!

 38. sarita sanoo:

  korostaisin silmiä kunnon rajauksilla ja voimakkaammalla luomivärillä.

 39. Saara sanoo:

  Ihan ekaksi on sanottava, että oot ihan superkaunis 🙂
  Mä loihtisin pikkujouluihin tumman smokey eye -meikin, ja laittaisin kulmat nätiksi, muuten saisi olla melko neutraali, katse pysyisi silmissä 🙂

 40. Primrose sanoo:

  Tein tänä vuonna pikkujouluihin dramaattisen smoky eye – meikin, mutta tämäkin meikki näyttää tosi hyvältä! Tosin noilla kasvoilla meikki kun meikki näyttää hyvältä.

 41. destemone sanoo:

  kyllä mä juuri silmiä korostaisin ja kuten puhuttua ois ihanaa osata käyttää huulipunia mutten vaan osaa ja siksi keskitys silmiin ja juuri kultainen väri ruskeissa silmissä on tosi kivan juhlava .)

Kommentoi