LEFFATEATTERI OMASSA OLKKARISSA

31/07/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Sen jälkeen kun vaihdettiin huonejärjestystä ja telkkari siirtyi poikien huoneen nurkkaan, ovat yhteiset leffaillat jääneet. Viikonlopun leffaillat ovat kuitenkin lemppareitamme. On ihana kun pojat kömpivät molempiin kainaloihin popcornia mussuttamaan ja pysyvät siinä liikkumatta puolisentoistatuntia. Tykkään itsekkin katsella hyviä koko perheen animaatioita sekä tietysti suosikkeja omasta lapsuudestani.

En kuitenkaan tykkää että telkkari hallitsee ja on koko huoneen keskipisteenä. Siksi lähdinkin mielelläni testamaan Indedaysin ja Lenovon kampanjan myötä uutta Lenovon YOGA Tab 3 Pro –tablettia, jolla voi myös heijastaa kuvaa seinään. Ihan kuin leffatetatterissa!

Ominaisuuksiltaan tabletti on muutenkin hyvin monikäyttöinen. Siinä on huima 18 tunnin akunkesto jonka lisäksi se kestää käsittelyä myös lasten hurjemmissakin peleissä. Sitä voi käyttää jopa haarukalla!

Tällä kertaa käytimme tablettia kuitenkin projektorin kanssa ja katsoimme yhden oman lapsuuteni lempileffoista, eli Space Jamin. YOGA Tab 3 Prossa on vallankumouksellinen integroitu projektori, joka muuttaa minkä tahansa huoneen kotiteatteriksi. Sillä voi heijastaa kooltaan jopa 70” (178 cm) kuva mille tahansa seinälle tai kattoon käännettävän saranan ja huippukirkkaan 50 lumenin valovirran avulla. Meillä kun moni seinä on ihan perusvalkoinen, onnistuu kotiteatterin teko lähes mihin huoneeseen tahansa. Seinätilaa omaan kotiin saa helposti myös vaikka verholla tai sitten kuvan voi heijastaa kattoon ja katsella leffaa vaikka sängyllä makoillen.

Me ei saatu olkkaria ihan täysin pimeäksi, mutta silti kuva oli kivan tarkka. Snäpistä joku ehkä huomasinkin mitä leffan jälkeen tehtiin. Laiton YouTubesta pyörimään pilvien yllä kuvattua viedota ja pohat tanssivat ja temppuilivat projektion edessä. Kunnon tilataidetta!

Olen tosi innoissani juurikin tuosta projektoriominaisuudesta. Nyt on kiva kustua myös kavereita leffaa katsomaan, ei tarvitse enää tihrustaa läppärin näytöltä. Eikä se vaikuta sisustukseen mitenkään. Testaillaan lisää vielä muita ominaisuuksia, niin kerron niistä vielä myöhemmin lisää 🙂

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “LEFFATEATTERI OMASSA OLKKARISSA”

  1. Fs-mamman sanoo:

    Moikka, sulla ei taida nuo linkit toimia tuohon shoppiin? Huomasin vain kun klikkaamalla auki että herjaa..

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Moi! Ai, olikohan siinä hetken joku vika, minulla on toiminut. Laita viestiä uudestaan jos ei vieläkään näy! 🙂

Kommentoi