HETKI ENNEN SUURSIIVOUSTA

28/07/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Pliis sanokaa että teilläkin näyttää edes joskus tältä. En tajua mikä siinä on, että mitä vähemmän sitä ehtii olla kotona, sitä järkyttävämmältä täällä näyttää. Pian kun koulut ja arki taas alkaa, ajattelin ihan tosissani tutkia mahdollisuuksia kotisiivoukselle. Olisipa sellainen ihana. Toisaalta, en kyllä kehtaisi päästää ketään siivoamaan tänne. Että onko siinäkään sitten järkeä, että ennen siivoojan tuloa pitäisi aina paniikissa siivota? 😀

Käykö teillä jollain siivooja? Jos, niin kuinka usein ja mitä olette tykänneet? Entäs onko joku luovuttanut ja elää vaan samanlaisessa kaaoksen vallassa, kun mitä meillä nyt on. Nimittäin lähellä on sellainenkin ratkaisu.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

9 Responses to “HETKI ENNEN SUURSIIVOUSTA”

 1. Britt sanoo:

  Meille anoppi antoi aikoinaan joululahjaksi siivouspalvelun kahden viikon välein. Sen oli tarkoitus helpottaa vauva-arkea ja teoriassa kuulostikin oikein hyvältä. Mutta voi sitä paniikkia, kun lattioilta piti siivota kaikki pois, että siivooja pääsee imuroimaan ja moppaamaan. Samoin kaikki tasot oli putsattava ylimääräisestä roinasta, jotta niiltä voitiin pyyhkiä pölyt. Ja sen siivoojan tulo tuli aina jotenkin yllätyksenä, vaikka ajat toki sovittu etukäteen. Hirveässä paniikissa tuli esisiivottua, jotta varsinainen siivous olisi edes mahdollista. Pahinta oli se, kun ei aina ehditty vauvan kanssa alta pois ja voin sanoa, että tuntui vähintääkin eriskummalliselta, hengailla siinä vieressä samalla kuin joku vieras ihminen siivosi kotiamme. Tuli melkein huono omatunto, etten tehnyt mitään auttaakseni tätä raatajaa. Kaikesta huolimatta olen huomannut salaa haaveilevani taas siivouspalvelusta. Ehkä aika on kullannut muistot.

 2. Aada sanoo:

  Ihan epäreilua, että kenenkään suursotku on noin visuaalisesti miellyttävä, edes kuvissa!

  Upee koti sulla, sen näkee epäjärjestyksenkin läpi. 🙂

  t. uusi lukija

 3. Ansku sanoo:

  Ihanan virkistävää nähdä kerrankin, että teilläkin eletään.. Olen monesti kateillen katsellut tiptop järjestyksessä olevia huoneita ja tavaroita ja miettinyt miten joku jaksaa ja kerkiää.. 🙂 Näissä sinun kuvissasi ei mielestäni edes ole paha epäjärjestys päällä.. ihan sellainen kotona pyörähdyksen jälkeen reissussa taas fiilis 🙂

 4. Iiris sanoo:

  Meillä on aina samanlaista, pahempaakin. Puoli tuntia siivouksen jälkeen lasten roinaa on levitetty ympäri asuntoa, ja itse tässä jatkuvassa väsymystilassa myönnän, että itsekin jätän kaiken leiväälleen.

 5. Maitoviiksi sanoo:

  Ei näytä edes mahdottoman pahalta tilanteelta! Lastenhuone näyttää monta kertaa päivässä tuolta ja sitten vain järjestellään ja järjestellään. Haaveilen siitä, että joskus joku muu tulisi siivoamaan. Mutta tosin tavaroiden raivaus on minusta se isompi osuus siivouksessa ja itse siivousosuus onkin jo nopeaa ja ihan mukavaakin tehdä.
  Tsemppiä siivoukseen!

 6. Herranen aika sanoo:

  En päästä kämppää sotkeutumaan niin pahaksi että siellä olisi täysi kaaos menossa. Meillä siivotaan leikit pois ennen nukkumaanmenoa, tiskit pestään ajallaan eikä likavaatteita nakella minne sattuu. Paikat kulkeutuu heti paikoilleen.

  Ja ihan työssäkäyviä, ulkoilevia vanhempia ollaan. Kun joka päivä näkee vähän vaivaa ei kämppä räjähdä.

 7. Anski sanoo:

  Meillä käy pari kertaa kuussa siivooja. Tykkään enkä jaksa enää itse mopata tai pyyhkiä pölyjä. Imuroida pitää kyllä mutta semmonen kunnon siivous auttaa pitämään kämpän siistinä. Raivaan aina tavarat tieltä ja käsken lasten siivota roinansa myös. Joka toinen kerta tyhjään koreihin vessan ja kylppärin hyllyt että pyyhitään nekin. Välillä toivon että pyyhkivät ovet, seiniä ym. Oon tykänny ja lähetään aina pois johonki lasten kans ettö saavat rauhassa hoitaa työnsä. Ennen ajattelin että mua ahistais kun joku siivoaa, mut voi vitsi se tunne kun koti siisti, siis kerralla lunnolla siivottu jota harvoin jaksaisin tai ehtisin tai viitsisin itse tehdä! Suosittelen kyllä ottamaan.

 8. Nippe sanoo:

  Noj-joo, onhan se välillä huimaa menoa…
  Näistä kuvista ymmärrän kaiken, paitsi ison kukan keittiönpöydällä…
  Itse inhoan eniten imurointia ja tiskausta.
  Mukavimpia kotihommia pyykinpesu ja kaappien järjestely.
  Minussa elää laiska kaaoksensietäjä ja tiptop hienosäätäjä yhtäaikaa!
  Tiedän, aivan outoa.
  Ehkä olen oppinut hallitsemaan tilannetta, ettei aivan pahaksi koskaan pääse.
  Lapsetkin voivat siivota, parempi opettaa jo pienestä.
  Yksi leikki kerrallaan, eikä ulos pääse, ennen kuin siivoaa lelut ☺

 9. M sanoo:

  Hahaa, mä tulisin siivoomaan teille pientä korvausta vastaan vaikka kuinka mielelläni jos asuisin pääkaupunkiseudulla.

Kommentoi