KESÄILTA TORSTAIMARKETILLA

25/07/2016

 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 8 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Lähes kuukauden reissun päällä olon jälkeen, ollaankin sitten viime viikko tavattu pitkästä aikaa kavereita. On ollut ihana istua kavereiden kanssa milloin rannalla, kallioilla tai puistossa piknikkiä viettäen. Sain Indedaysin ja Black Towerin yhteistyökampanjan myötä muutaman pullon raikasta Pink Bubbly roséta. On ollut kiva napata pullo mukaan ulos ja yhdessä kavereiden kanssa kippistää lasilliset kesästä nauttien.

Pink Bubbly on puolimakea roseeviini kuplilla. Se on keskihapokas, vadelmainen, mansikkahilloinen, kevyen mausteinen ja pirskahteleva. Kierrekorkin ansiosta se on kätevä juurikin vaikka piknikille. Viini on mielestäni kivan raikas ja kevyt. Eikä liian makea, vaikka kuvuista yleensä tykkäänkin. Alkoholia tässä on 8,5% joten se ei ole myöskään liian vahvaa. Kiva kesäjuoma siis! Black Tower Pink Bubbly -viini oli ennen vain Alkon tilausvalikoimassa, mutta tuote on saanut juuri hyllypaikan myymälöistä, mikä on kiva uutinen.

Me käytiin viime viikolla poikien ja muutaman kaverin kanssa katsastamassa Teurastamon torstaimarketti. Joka kesätorstai Teurastamon upea piha täyttyy ruokarekoilla, musiikilla ja tietysti ihmisillä. Kojuista ja ravintoloista voi hakea ruokaa ja istahtaa aurinkotuoleille, pöytiin tai nurmikolle levitetyille matoille. Näin mekin teimme.

Istuimme hoderidemme, tortilloinemme ja hamppareinemme alas ja avasimme viinin. Dj soitti vieressä, kaikki lapset juoksentelivat ympäri pihaa saippuakuplia puhallellen sekä pokemoneja jahdaten ja me aikuistet nautimme illan viimeisistä auringonsäteistä lämpimänä kesä-iltana.

Tälläiset ovat niin ihania kesämuistoja. Pieniä juttuja, mutta silti niin tärkeitä. Rakastan juuri tätä, kun kesällä voi vaan extempore hypätä pyörän selkään ja huristella näkemään kavereita. Nauttia lasillinen viiniä hyvässä seurassa, elää hetkessä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi