VIELÄ MUUTAMA LOMAKUVA

17/07/2016

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Puhelimesta löytyi vielä pari kuvaa reissusta. Matkalaukuista on purettu nyt 1/3, joten kotiutuminen arkeen on siis alkanut pikkuhiljaa. Pojilla on vielä kuukausi lomaa jäljellä. Kuukauden päästä täällä on tosiaan sitten kaksi koululaista, mikä jänskättää aika paljon. Kaapo jo tuskastuneena kyselee päivittäin, että milloin se koulu oikein alkaa.

Itselleni on tuo lomavaihde jäänyt vielä vähän päälle, kuten aiemmin jo kirjoittelinkin. Oman koulun alkaessa tämä vähäinenkin vapaa-aika taitaa jäädä aika minimiin, joten otetaan nyt kaikki ilo siitä vielä irti.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi