LOMA NUMEROINA

9/07/2016

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 8 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Eihän tämän reissun pitänyt olla pelkkää lomaa, mutta siihen se oikeastaan heti meni. Eihän tässä kuumuudessa voi muuta kuin lillua meressä tai altaalla.

18 lomapäivää takana
5 kokonaista päivää rannalla
2 junamatkaa
1 ilotulitus
2 käyntiä lelukaupassa
3 kertaa ilman lapsia käyntiä asioilla
1 hammaslääkärissä käynti
1 röntgenissä käynti
1 antibioottikuuri
3 OITNB jaksoa
1 bile-ilta
3 pahaa auringonpolttamaa
4 uudet kengät
5 laastaria
1 uimaan oppinut lapsi lisää
1 grillibileet
8 lukua Ronja Ryövärintytärtä
3 sulkapalloturnausta
1 torakan tappaminen

lukematon määrä

uima-altaaseen hypättyjä pommeja
syötyä jäätelöä
uusia pisamia
päikkäreitä
kaikkea muuta mitä auringon pehmittämät aivot ei muista

Me jatkellaan vielä vähän alle viikko lomailemista täällä lähes tukahduttavassa kuumuudessa. Toisaalta ei haluaisi tulla täältä pois ollenkaan ja sitten toisaalta taas kaipaa kaikkia kavereita ja omaa kotia. On kyllä ollut ihana, ja ihanan rento, reissu!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “LOMA NUMEROINA”

 1. Amaalia sanoo:

  Vieläkö teillä on rattaat käytössä? Turvallisuuden takia vai? Juuri mietin miten työlästä on lähteä reissuun tuon 1-vuotiaan kanssa, kun ne rattaat on melkein pakko pakata mukaan. Kauhea määrä roinaa ja vielä rattaatkin :D. Onko vinkkiä niiden kanssa temppuiluun koneessa/kentällä?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Ei enää oikeastaan käytetä rattaita, mutta reissussa ovat vielä mukana. Oikeastaan vain siksi, että Elvis nukkuu vielä päikkärit. Päivät on täällä pitkiä, ollaan useasti menossa aamusta iltaan ja kävellään paljon, joten sinne pääsee sitten nukkumaan. Eikä tarvitse sen takia säätää tai suunnitella aikatauluja 🙂
   En koe että ne ovat kentällä hankalat tai työläät. Pitää ne toki laittaa erikoismatkatavarahihnalta ruumaan, mutta siinäpä se 🙂

Kommentoi