VÄHÄN ERILAINEN LASTENHUONE

11/05/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Kodin1 on avannut aivan hiljattain uudistuneen Elämäni Koti -sivuston, joka tarjoaa ideoita ja inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Sieltä voi käydä katsomassa esimerkiksi vinkkejä toimivaan eteiseen tai keväisiä petausideoita sänkyyn. Minua pyydettiin myös mukaan Indedaysin ja Kodin1 kampanjaan, joten sivulla tullaan näkemään myös omia ideoitani. Elämäni Koti ideasivustolle tulee siis jatkuvasti uutta inspiraatiota myös muiltakin bloggareilta, kuten Uudelta Kuulta sekä Maiju Sawlta.

Itse ajattelin tuoda uutta ideaa lastenhuoneen sisustamiseen. Perinteisestihän lastenhuoneet ovat hyvin värikkäitä ja noh, lapsekkaita. Kaikkien sateenkaaren värien lisäksi, huoneista löytyy usein erilaisia kuoseja ja graafisia kuvioita. Pitkään pinnalla on ollut myös trendi valita muuten musta-valkoiseen lasten huoneen sisustukseen yksi räiskyvä tehosteväri, kuten vaikka keltainen, turkoosi tai pinkki.

Koska meillä on huoneiden uudelleen järjestelyn ja pienen pintaremontin jälkeen vielä vähän keskeneräistä, oli nyt oiva tilaisuus kokeilla poikien huoneeseen vähän jotain muuta. Harmaa on väri joka on ihan yllättäen hiipinyt tämän hetken suosikkivärikseni sisustuksessa. Harmaan lisäksi luonnonmateriaalit, kuten pellava, villa, betoni ja puu houkuttelevat juuri nyt.

Lastenhuoneissa toki värikäs teema toimii, mutta omaan makuuni sopii enemmän tällainen hyvin yksinkertainen ja pelkistetty, ”väritön” tyyli. Voitte vain kuvitella, että sitten kun ne miljoona pikkulegoa ovat levitetty tuohon matolle, ei väriäkään huoneesta enää puutu. Kun huoneen pohja ja isot pinnat ovat sopivan neutraaleja, saa kivoja yksityiskohtia ja koristeita, kuten vaikka kauniita leluja, nostettua esille paremmin. Itse myös tykkään pitää arkisia käyttöesineitä myös osana sisustusta.

Itse sisustajana en ehkä niinkään kulje trendien mukana, vaikka toki inspiraatioa tulee saatua ihan huomaamatta sisustuslehdistä tai pinterestistä. Oma tyylini on enemmänkin ajaton. Juuri sellainen kun tämä Annon tuotteilla stailaamani lastenhuonekkin. Yksinkertaiseen pohjaan on sitten helppo silloisten mieltymysten mukaan lisäillä vaikkapa väriä ja runsautta, jos siltä tuntuu.

Tuolta Elämäni Koti sivustolta löytyy myös kymmenen kysymyksen haastettelu, jossa kerron muunmuassa parhaan sistustusvinkkini sekä mikä sisustustuote minulla on seuraavana ostoslistalla. Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa eilen avatut sivut ja kannattaa se tallentaa vaikkapa koneen kirjanmerkkeihin, sillä lisää inspiroivia juttuja on tulossa ja paljon! Elämäni Koti sivustolle pääset siis TÄÄLTÄ.

Stailauksessa käytetyt tuotteet: Anno Taival-villamatto, Anno Nappi-koristetyyny, Anno pärekori M, Varax lasten lepakkotuoli, Anno valokirjain R, Anno Luku-taulu

 

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “VÄHÄN ERILAINEN LASTENHUONE”

 1. HANNA sanoo:

  Raikkaan näköistä 🙂

 2. Ansku sanoo:

  Tykkään hurjasti valkoisen, harmaan ja tuon pärekorin värien yhdistelmästä <3

 3. Äiti itsekin sanoo:

  Lapsi tarvitsisi kyllä virikkeellisen ympäristön, huoneesta tulee nyt mieleen lähinnä sairaala.
  Ylipäätään lasten huoneen tulisi olla rakennettu lasta ajatellen, ei äidin sisustussilmää miellyttämään.

 4. nimetön sanoo:

  Wau! Upea huone. Itselläni ei ole vielä lapsia, mutta jos joskus on niin tällainen olisi aivan täydellinen. Ja että lelujakin lapsella olisi vain muutama rakas, eikä että joka nurkka tursuaa leluja!

  Myös abstraktit lelut viehättää, sellaiset jotka eivät valmiiksi esitä mitään. Vaan että lapsi saa mielikuvitustakäyttäen keksiä, mikä lelu millonkin on! 🙂 Mun mielestä lapsi tarttee virikkeellistä ympäristöä, mutta mielestäni juuri sellainen ympäristö, jossa luovuudelle on tilaa on virikkeellinen! Ei materialismi-ähky tee hyvää lapsen luovuudelle, eikä täyteen ämpätyssä huoneessa mahdu tekemään mitään. Muutama laadukas ja mieluinen, mielikuvitusta kehittävä lelu on varmasti tsiljoona kertaa parempi kuin tuhat valmiiksi leikittyä lelua.

 5. Anaska sanoo:

  Niin seesteisen tyylikäs huone. Pakko kysyä, mistä tuo lego-ukkeli on? Toivoin niin kovasti, et sekin ois ollu Annon mallistoa.. 🙂

 6. momo sanoo:

  Kauniin näköinen huone. Tuollaisen haluaisin meillekin mutta mies ei suostu kun kuulemma lastenhuoneessa pitää olla väriä. Vaikka sitä väriä tulisi kyllä leluista…

Kommentoi