KENKIÄ SAA AINA UUSIA

28/01/2016

kaapo ja pao
Täällä ollaan kyselty miten koiran kanssa menee. Aika hyvin. Välillä hermoja vähän koetellaan. Kuten tänään, kun karvapallo päätti ottaa uudet kenkäni jyrsimisen kohteeksi. Saatoin vähän suutahtaa. Ja sitten tunsin itseni niiiiin tyhmäksi.

”Äiti, koira on paljon tärkeämpi kun yhdetkään kengät. Koiria pitää arvostaa, kenkiä saa aina uusia”

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “KENKIÄ SAA AINA UUSIA”

  1. kata sanoo:

    Awww. Onpa ihanaa kun lapsi osaa arvostaa eläintä ^_^

  2. Johanna sanoo:

    Kun otettiin labbiksen pentu oltiin kuultu et ne saattaa hieman tehdä tuhojaan. Mut siinä vaiheessa kun nahkakengät oli jyrsitty aivan pirstaleiks meni ittelläkin hetki rauhottua. Lisäks meiltä meni tv-taso, sohva, seinä!! – ja vieläkin toi pallero meillä on. On siinä sitoutumista kun tollanen persoona tulee kotiin, mutta perheenjäsenhän sekin on. Muistan sun kirjotuksen pentuajasta, joka oli tosi haastava – meillä oli kans tosi vaikeeta alussa. Nyt kun toi pösilö on kaks vuotias on alkanu näkyä rauhottumisen merkkejä 🙂 Eli tsemppiä, kyllä se siitä paranee!

Kommentoi