PÄIVÄ KYLPYLÄSSÄ

14/12/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAflamingo spaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oltiin hiljattain koko perheen voimin polskimassa Indiedaysin kampanjan myötä Flamingon kylpylässä. Vesipuisto on meille kaikille entuudestaan tuttu, ollaan käyty siellä monen monta kertaa. Ja itseasiassa vietettiin jopa Joulu siellä jokunen vuosi sitten. Me kaikki tykkäämme tosi paljon uimisesta, jos ette vielä tienneet, ja mikä onkaan kivempaa kun viettää päivä pohjoismaiden suurimmassa sisävesipuistossa!

Vaikka uimassa ja vesiliukumäkiä laskemassa onkin tuolla tullut oltua, niin en ollut ennen nyt viime kertaa käynyt ikinä kylpylän puolella. Olin jännä astella reihakkaan ja nauruntäyteisen vesipuiston puolelta seesteiseen kylpylään. Siellä vastassa oli itämainen, hämyinen tunnelma. Pariskuntia lillumassa terapoivissa altaassa drinkit kourassa. Kun vesipuiston puolella viiletetään virran vietävinä ja juostaan aina uudestaan ja uudestaan hurjiin mäkiin, niin kylpylän puolelle astuttaessa tunsi heti akkujen alkavan lautautumaan. Saunoista tulvi vienoinen aromaattinen tuoksu ja kaikkialla oli vaan todella tunnelmallista. Kylpylän puolella pääseekin helposti zen-tilaan, se on nimittäin tarkoitettu vain aikuisille.

Ensimmäisenä suuntasin kylpylän hoitolaan, jossa minulla oli varattuna ylellinen yrttipallohieronta. Itä-aasialaisessa vartalon erikoishoidossa käsitellään kehon energiaratoja. Iholle levitetään lämmintä öljyä ja keho käsitellään käsin ja kuumilla yrttipalloilla hieroen. Hoito rentouttaa lihaksia ja mieltä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Ja mitä tuosta hoidosta voisi muuta sanoa kun että ihana. Menisin uudestaan. Koko päiväksi, kiitos.

Hieronnan jälkeen istuskelin hetken lämmitetyllä divaanilla vettä, teetä ja hedelmiä nauttien jonka jälkeen suuntasin siten takaisin kylpylään. Oli samaan aikaan ihanaa ja outoa olla siellä yksin, sillä toinen aikuisista oli vesipuistossa lasten kanssa. Päätin kuitenkin olla potematta huonoa omaatuntoa nautiskelusta, joten testasin kaikki ihanat altaat sekä istuin extrapitkään aromaattisessa höyrysaunassa. Aijon kyllä ehdottomasti mennä tuonne vielä uudestaan, ehkäpä jonkun kaverin kanssa. Käytäisiin yhdessä vaikka kasvohoidossa ja otettaisiin lasit kuohuvaa mineraalialtaan reunalla. Siinä muuten myös ihana lahjaidea.

Rentouttavan kylpylähetken jälkeen jaksettiin polskutella poikien kanssa vesipuistossa vielä useampi tunti. Vesipuiston kahvila oli muuten uusiutunut ja menu on nykyään tosi hyvä, joten tyhjin vatsoin ei todellakaan tarvitse pitää hauskaa. Ja älkää käsittäkö väärin, myös vesipuiston keskellä voi saada hyvän zen-tilan päälle. Lasten kanssa peuhatessa ei arkihuolet paina, vaan siellä on helppo olla länsä ja elää juuri siinä hetkessä myös. Tätä vesipuistoharrastusta ei missään nimessä unohdeta myöskään, vaikka äiti hurahtikin K20 kylpylään.

Kaiken materialismin ohella tässä oiva lahja pukinkonttiin. Flamingo Spahan voi ostaa erilaisia lahjakortteja, joko tietynlaisia paketteja tai niin että lahjansaaja saa itse pakettinsa valita. Ostamalla 150 euron lahjakortin saa itselleen myös kaupan päälle 39e arvoisen kylpylälahjakortin K20 Spahan. Kylpylälahjakortti on hauska joululahjaidea niin lapsiperheelle, sinkulle, pariskunnalle- tai oikeastaan kenelle vaan, joka kaipaa hemmottelua. Ja kukapa nyt ei kaipaisi?

Näitä kuvia kylmässä asunnossa hytisten katsellessa aloin heti kaipaamaan takaisin tuonne kylpylän lämpöön. Se yrttipallohieronta oli oikeasti vaan niiiiiiin ihana. Onko teistä moni käynyt tuolla? Huomaattehan, että kylpylälippujen arvontaan osallistuminen tapahtuu TÄÄLTÄ.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

30 Responses to “PÄIVÄ KYLPYLÄSSÄ”

 1. Janzu sanoo:

  Oi, tämä olisi ihana hemmottelupalkinto koko perheelle. Meidän vesipedot kiljuis oikeen riemusta. Ei olla tuolla kylpylässä vielä käytykään.

 2. Maitoviiksi sanoo:

  Kurkistin tuon aikaisemman joulunvieton postauksen myös, tuli ihan kylmät väreet, kuinka suloisia pikkuisia poikasi ovatkaan olleet. Valtaisa joululiikutus tuli mieleen, ehkä klassinen ”kuinka aika meneekin noin”. Ihanaa joulunaikaa teille ja kiitos huipusta joulukalenterista!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Niinpä! En itsekkään voi uskoa miten pieniä he ovat vain pari vuotta sitten olleet! Ja juurihan me oltiin tuolla 😀 Ihanaa Joulunodotusta sinnekkin! Tosi kiva kuulla että olet tykännyt joulukalenterista! 🙂

 3. Markus L sanoo:

  Mukana.

 4. Hanna sanoo:

  voi hitsi miten houkuttelevaa! osallistun!:)

 5. Anna sanoo:

  Mukana taas!
  Ihana joulukalenteri.

 6. Piia M. sanoo:

  Wou, ehdottomasti mukana! 🙂

 7. Suvi sanoo:

  Kylpylä tulisi niin tarpeeseen! 🙂

 8. Katja sanoo:

  Messissä, molskis!

 9. Maisa sanoo:

  Itse en ole kylpyläihmisiä (paitsi hemmotteluhoidot!!!), mutta lapsena tykkäsin kovasti. Ja kuvista näkee, että sinunkin lapsesi nauttivat polskimisesta. Ihania! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi, ne hemmottelut! Haluan heti takaisin 😀 ! ja kyllä, uskomattomia vesipetoja nuo kaksi 😀 Ihanaa Joulua!

 10. Katjuska sanoo:

  Oi että, olen mukana!

 11. Leena sanoo:

  Heippa, mitä kellukkeita pidätte lapsilla. Oliko niin, että Kaapo osaa jo uida itse? Mitkä kellukkeet Elviksellä on ja pysyykö hän niillä hyvin pinnalla. Minulla 3vee poika joka kova vesipeto ja olisi kiva hommata hänelle sellaset helpot kellukkeet millä opetella pulikoimaan.

  Ihania ja aivan huippu arvontoja sinulla 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei! Joo Kaapo tosiaan ui jo ilman, mutta Elviksellä käytössä yleensä ne sallaiset keltaiset bonttoonit. Mitkä ne nyt onkaan viralliselta nimeltään!? 😀 Ne on musta tosi kätevät ton ikäisellä, kun saa ne itse laitettua ja pois. Kaapo myös oppi niiden kanssa uimaan.
   Tuolla Flamingossa on tosi paljon erilaisia kellukkeita joita saa lainata, joten nappasin vain ekat jotka sattui käteen 🙂

   • Minttu MAMI GO GO sanoo:

    Niin ja kiitos, tosi kiva kuulla että olet tykännyt joulukalenterista! 🙂

 12. Sonja sanoo:

  Hei, minäkin katsoin että kätevännäköiset kellukkeet teidän pienimmällä.. Pitävätkö hyvin pinnalla, ja mistä tuommoisia voisi ostaa? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei! Noi on itseasiassa tuolta Flamingosta! En yhtään tiedä merkkiä tai muualla nähnyt noita. Meillä yleensä käytössä ne keltaiset bonttoonit selässä 🙂

 13. Pertti sanoo:

  Mukana

 14. Pirjo sanoo:

  Mukana

 15. Vipellys sanoo:

  Mukana!

 16. Teija sanoo:

  Ihania kuvia joista inspiroituneena vein omat lapseni Aulangolle polskiin 🙂

 17. Laura sanoo:

  Med (mukana)

 18. Paula sanoo:

  Kelpaisi meillekin! Mukana! 🙂

Kommentoi