IITTALAN SYKSY KOTONAMME

14/09/2015

Yhteistyö Indiedays ja Iittala
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iittalalta on tullut taas paljon ihania syysuutuksia myyntiin. Perinteisten astioiden ja kauniiden maljakoiden ja kynttilätuotteiden rinnalle on tullut nyt myös entistä enemmän sisustustuotteita. Valaisimet Leimu, Latern ja Kuukkuna ovat kuitenkin saaneet inspiraationsa tutuista lasituotteista. Oman suosikkini sistustuotteista ovat nuo vaneriset Plekta-jakkarat sekä Vakka-säilytyslaatikot.

Meillä kotona jakkarat toimivat ihan perustarkoituksessaan, eli jakkarana, mutta myös kätevinä sohvapöytinä. Toinen jakkara löysi paikkansa heti eteisestä ja se on sinne aivan täydellisen kokoinen ja korkuinen. En ole ikinä ollut sohvapöytä-ihminen, tykkään että sohvan edustalla on tilaa kunnolla liikkumiselle ja lasten riuehumiselle. Nuo pienet jakkarat ovatkin ihan täydelliset, kun ne eivät sohvan vierellä vie paljoa tilaa ja niitä voi helposti liikutella paikasta toiseen. Vakka-säilytyslaatikoihin voi sitten tosiaan säillöä melkeinpä mitä vaan ja pinottuna niistä saakin vaikkapa oivallisen yöpöydän sängyn viereen.

Ja huomasitte varmaan kuvista että ihanat Nappulat ovat saaneet uuden kauniin harmaan värin. Harmaa väri on alkanut miellyttää itseäni nyt ehkä enemmän kuin koskaan ja harmaata löytyy myös uusista kauniista Kaasa-kynttilälyhdyistä. Tuikkulyhtyjen söpö ja tyylikäs pyöreä muoto heijastaa pehmeää valoa kauniisti  koko huoneeseen tai illallispöytään. Kynttilälyhdyn ulompi osa on puhaltamalla valmistettua lasia ja sisempi osa kiillotettua ruostumatonta terästä.

Ruutu-maljakkokokoelmaan kuuluu paljon erikokoisia ja värisiä salmiakkiruudun mallisia lasimaljakoita. Ihastuin niihin ensinäkemältä, lempiväriä on tosi vaikea päättää. Ja itseasiassa minusta ne ovat aivan ihania yhdessä sekoitettuna. Eli eri värejä ja kokoja sekoittamalla saa kauniin ja mielenkiintoisen asetelman. Siinä ei edes välttämättä kukkia tarvitse, sillä maljakot ovat itsessään  niin kauniita.

Syksyn tullessa omaankin kotiin alkaa kaupaamaan ehkä enemmän syksyn tunnelmaa, tummempia murrettuja värjeä. Niitä saa kivasti juurikin lisäilemällä tällaisia pikkujuttuja vanhan sekaan. Vähän harmaata, metsänvihreää ja kuparia. Kynttilät palamaan, takkaan tuli ja se on siinä.

Mikä Iittalan uutuuksista sopisi sinun omaan sisustustyyliisi ja miten tai missä  tuotetta käyttäisit? Kannattaa vastata, sillä arvon kaikkien 11.10. mennessä vastanneiden kesken valkoisen Plektra-jakkaran (arvo 289 eur)! Kommentoi siis alle ja ihana jakkara saattaa tulla juuri teille! Aurinkoista syysviikkoa kaikille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

364 Responses to “IITTALAN SYKSY KOTONAMME”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Tuo Plektra! Siis jakkara! Olisi täydellinen kersan yöpöytä/ jakkara nuokkuville vanhemmille iltanukutushetkiin.

  • Avatar Laura sanoo:

   Leimu-lamppu on ihastuttava! Ruskean sävyissä nappi valinta kotiini.

  • Avatar suvi sanoo:

   Kaasa-lyhdyt olisivat kiva lisä syksyn kokoelmiin. Tai vanerinen Plektra

 2. Avatar Elluro sanoo:

  Moikka!
  Itselleni valitsisin nuo harmaat nappulat, jotka sopisivat kotiin kuin nakutettu. Asumme 1850-luvun puutalossa, jossa on syvät ikkunalaudat, sinne nappulani sijoittaisin kotia kaunistamaan:)

 3. Avatar Oili sanoo:

  Jakkara on huippuihana ja myös Vakkalaatikot on kivoja.

 4. Avatar KaroH sanoo:

  Ehdottomasti Plektra-jakkara! Ihana!! Monikäyttöön luultavasti tulisi kuten teilläkin. Ehkä eteiseen tai olkkariin.. Tai lastenhuoneeseenkin sopis kivasti :)

 5. Avatar Lsura sanoo:

  Plektra-jakkara sopisi meille olkkariin ”apupöydäksi” ja pari Vakka-laatikkoa tahtoisin lastenhuoneeseen leluille. Nappuloiden uutuusväri harmaa on ihana! Sitä on pakko saada valkoisten kaveriksi.

 6. Avatar Liisa sanoo:

  Ikkunalaudalla olevat lamput ovat ihania, samoin jakkarat. Meilläkin jakkara toimisi välillä jakkarana, välillä sohvapöytänä.

 7. Avatar K-R sanoo:

  Oi, nuo vakka-laatikot olisivat käteviä mutta kuinka kaunis on tuo plektra-jakkara! Ja nappulat, mustaa valkoista ja harmaata!

 8. Avatar Riikka sanoo:

  Ihana jakkara, jolle meillä olisi oiva paikka!

  Myös ihania uutuuksia iittalalla. Aiemmin jo ihailin desing stories -lehdessä Oiva Toikan Naaraspöllöä ja lapsikin siihen taisi ihastua Lisäksi harmaat nappulat miellyttävät minuakin!

 9. Avatar Eve sanoo:

  Kitaristi-veljelle olisi plektra-jakkara ihan omiaan! :-)

 10. Avatar Teetee sanoo:

  Nuo nappulat ottaisin kotiini heti, niitä jo niin pitkään haaveillut.

 11. Avatar selinavv sanoo:

  Ihana plektrajakkara sopis hyvin yöpöydäksi!:)

 12. Avatar Minna sanoo:

  Onpa kaunista!

  Nuo tumman lilan väriset Aalto-maljakot sopis kyllä hyvin meille, ja tuo Vakka-säilytyslaatikko :)

 13. Avatar sarlotta sanoo:

  Ehdottomasti tuo Leimu valaisin! Se on niin kaunis ja ihanan mallinen. Sopisi hyvin omaan tyyliini ja kotiini. Laittaisin sen koristamaan ikkunalautaa tai sitten vanhanaikaselle työpöydälle!

 14. Avatar Nina sanoo:

  Siis juuri tuota valkoista plektra-jakkaraa olen harkinnut meille! Sopisi erinomaisesti, kokonsa ja monipuolisuutensa vuoksi, 12-vuotiaan pojan huoneeseen. Nyt siis menisi yöpöytänä ja tarvittaessa lisätuolina/-jakkarana, se olisi helppo siirreltävä tarvittaessa ja jatkossa sen käyttötarkoitus muuttuisi pojan tarpeiden mukana.

 15. Avatar Jaana sanoo:

  Pienemmät harmaat leimu valaisimet olisivat aivan upeat yöpöydille!

 16. Avatar uteP sanoo:

  Ehdottomat suosikit ovat nuo harmaat Nappulat. Tosin ne meiltä jo löytyykin, koska Nappuloitahan ei koskaan voi olla liikaa. ;) Kaasa-lyhtyä ja Plektra-jakkaraa olen jo aiemmin silmäillyt, ne ovat suosikkeja heti nappulan jälkeen. Joten, toivottavasti onni potkaisee. :)

  Muuten, Kotisi on aivan uskomaton! Iittalan uutuudet sopivat sinne todella hyvin!

 17. Avatar Eeva-Stiina sanoo:

  Vakka-laatikot ihastuttaa eniten! Miten käteviä ja kauniita. Rakastan järjestystä, noihin saisin kätkettyä vaikka mitä ja kasaisin ne nimenomaan tuollaiseksi pieneksi pöydäksi, siisti idea!

 18. Avatar Rosa sanoo:

  Oivoi! Aivan superkiva jakkara! Olispa opiskelijalla rahaa Iittalaan. Meillä on suurin osa kalusteista kirpparilta, mutta Plektra-jakkara olis ihana piristys muuten hiukan ahtaaseen opiskelijaolkkariin. Meidän vanha Nakkilan kirpparilta ostettu sohvapöytä on jo hieman kärsinyt ja muutenkin huone kaipaisi jotain pienempää ja kevyempää paikkaa kirjoille ja kaukosäätimille.

  Rosa
  roamro@utu.fi

 19. Avatar annabanana sanoo:

  Harmaa Leimu-valaisin olisi ihana makuuhuoneen lipaston päällä. Myös hennon lohenpunainen Ruutu-maljakko on kaunis!

 20. Avatar Annika sanoo:

  Kaasa-lyhty on suosikkini. Ihana, moderni muotoilu :) Käyttäisin olkkarin pöydällä syysiltoihin tunnelmaa luomaan!

 21. Avatar Emilia sanoo:

  Tuo Plektra-jakkara on ehdoton suosikkini uutuuksista! Sopisi olohuoneeseen sivupöydäksi tai vaikka rahiksi, makuuhuoneeseen yöpöydäksi tai eteiseen jakkaraksi kenkien pukemista varten. Aivan ihana!!!

 22. Avatar Pia sanoo:

  Valkoiset Vakka-laatikot on aivan ihanat!
  Nappulan uusi harmaa sopisi meille myös oikein hyvin! :)

 23. Avatar Tuija sanoo:

  Koti on aika skandinaavisesti, modernisti suunniteltu ja sisustettu joten Iittala osuu ja uppoaa <3

  Plektra-jakkara olisi monikäyttöinen, suosikki. Myös Vakat on samoin monikäyttöisiä sekä betonijalkainen valaisin on ihana <3

 24. Avatar Tiina sanoo:

  Vakka säilytyslaatikoista olen haaveillut jo pitkään, lasten DVD:t tartteis helpon säilytys paikan joten siihen käytöön ne laittaisin.

 25. Avatar Fanni sanoo:

  Joko juurikin tuo ihana valkoinen jakkara, tai aina niin ihanat nappulat!

 26. Avatar MARI sanoo:

  Voihan plektra-jakkara, miten ihana oletkaan! Meillä ei ole minkäänlaista sohvapöytää tilan puutteen takia, mutta tuollainen jakkara sopisi sohvan kulmaan täydellisesti :).

 27. Avatar Ellu sanoo:

  Plektra toimisi ihanasti uudessa kodissa yöpöytänä. Oih ja voi!

 28. Avatar Heidi sanoo:

  Oi nuo valaisimet on ihania! Myös jakkara ja laatikot on kivan näköiset. Me ollaan vasta hiljattain alettu keräämään Iittalaa, aloitettu Teema-astioista. Haaveilen niitä koko ajan lisää mutta rahatilanne ei anna periksi nyt. Ehkä sitten joskus…
  Teillä on todella kaunis koti. Täällä aina lueskelen blogiasi ja ihailen teidän kotia! Mukavaa syksyä!

 29. Avatar Inna sanoo:

  Olen haaveillut juurikin tuosta harmaasta Leimu-valaisimesta siitä asti, kun se tuli myyntiin!! Se sopisi kyllä täydellisesti makuuhuoneen tunnelmavalaisimeksi.

 30. Avatar Piia sanoo:

  Vakka laatikot ehdottomasti,ihania säilytykseen. Iittalalla on kyllä paljon kaikkia ihania.

 31. Avatar Arro sanoo:

  Toi plektra-sopis meiän eteiseen täydellisesti! Myös noi valaisimet tai Nappulat olis kauniita uudessa hyllyssäni… Ihania kaikki (:

 32. Avatar ida sanoo:

  Ikkunalaudalla olevista valaisimista olen haaveillut jo pidempään, mutta tuo jakkara vei sydämeni! Juuri pari päivää sitten puhuttiin avopuolisoni kanssa, että tarvittaisiin jonkinlainen jakkara eteiseen. Ja tuohan olisi aivan kuin sinne tehty! Täydellinen! :)

 33. Avatar Jaana sanoo:

  Vanerinen jakkara apupöydäksi iltojen sohvasyöpöttelyyn.

 34. Avatar JenniVee sanoo:

  Jesjesjes! Aivan ehdottomasta Plektra-jakkara ois mun juttu! Yöpöytänä, sohvapöytänä, ihan jakkarana, kaikkena mahdollisena! Kaunis ja käytännöllinen esine!

 35. Avatar Elmo sanoo:

  Ääk..teillä on niin ihana ”krääsävapaa” koti… Jos mun pitäisi noista kaikista hienouksista valita niin LEIMU-valaisin tuona harmaana olisi mun pick of the week <3 Ihana...

  Toki mikä tahansa iittalan uutuuksista istuis varmasti meille..

  Arvonnassa mukana siis ;) Mukavaa syksyä!

  -Elmo

 36. Avatar Noora sanoo:

  Jakkara tietty, just eilen ihailin sitä Iittalan omilta sivuilta. Pääsisi hyvin ilmeiseen käyttöön; jakkaraksi. Sellainen kun meiltä edelleen puuttuu, ja olisi oikein tarpeellinen koska ollaan molemmat enemmän tai vähemmän kitukasvuisia.

  Myös valaisimet löytäisi aivan taatusti paikkansa, ehkä olohuoneesta tunnelman tuojina.

 37. Avatar Virpi Rautiainen sanoo:

  Toi Plektra olisi ihan täydellinen ja myös tarpeellinen eteiseen! Vakat on myös ihania❤ . Nappulat myös ❤ . Paljon on kyllä kaikkea kaunista !

 38. Avatar Maria sanoo:

  Eteisessä olisi juuri tuollaisen plektra tuolin mentävä aukko ☺️

 39. Avatar Alisa sanoo:

  Vakka-säilytyslaatikot näyttävät ihanilta!

 40. Avatar Meri sanoo:

  Aivan ihania uutuksia! Plektra -jakkarat, pöytävalaisimet, nappula kynttiläjalan uutuusväri harmaa. Nuo kaikki haavelistalla.
  Plektra jakkarat menisi eteiseen aputuoliksi, olohuoneeseen apupöydäksi ja keittiöön lisätuoliksi tarpeen mukaan. Monta käyttötarkoitusta! Saisi ikean kiikkerät muovijakkarat vaihtaa kotia näiden tieltä.

 41. Avatar Riikka Määttä sanoo:

  Itse kelpuuttaisin ihan mitä vain Iittalan tuotteita kotia kaunistamaan! Vakka-laatikot ois varsinki ihan mahtavia! Plektra pääsisi keittiöön kunniapaikalle! :) ihania kuvia :)

 42. Avatar Seidi sanoo:

  Kyllä nuo Plektra-jakkarat sopisivat hyvin. Tosi kauniita! :)

 43. Avatar Emmma sanoo:

  Plektra-jakkara sopisi hyvin pienen olohuoneen sohvapöydäksi.

 44. Avatar Tiina sanoo:

  Mukana!

 45. Avatar Miia J sanoo:

  Aivan ihania taas kaikki uutuudet. Voisin kuorruttaa kotini Iittalalla ;) harmaat valaisimet on ehkä ihan ykkös suosikki, mutta jakkaralle olisi oiva paikka valmiina. Ihana blogi sulla Minttu, ja sun kaunis vaalea koti, ihan kymppi!

 46. Avatar lilli sanoo:

  Nuo lamput on ihania, samoin kuin kaikki kynttiläjutut, tunnelmallinen valaistus kun on mielestäni parasta syksyssä!

 47. Avatar Mikaela sanoo:

  Plektra-jakkara valkosena on ehdottomasti mun lemppari ja sopis täydellisesti sängyn viereen yöpöydäksi!!

 48. Avatar Annu sanoo:

  Mä haaveilisin kaasa-sisustustakasta lasitetulle partsille.. niillä kun on aika lailla hintaa, niin vaihtoehtona voisi kyllä olla pari kaasa-kynttilälyhtyäkin sinne valaisemaan syysiltoja viltin alla :) <3

 49. Avatar iituliina sanoo:

  Mun ikkunalaudalta puuttuu tuollainen leimu-valaisin! Tai ylipäänsä valaisin, koska en oo halunnut hankkia ”ihan kivaa” ja täydellisen hankkiminen vaatisi jonkin sortin lottovoiton..

 50. Avatar Mirva sanoo:

  Plektra -jakkara on todella kaunis, samoin tuo uusi Kaasa -lyhty.

 51. Avatar Sini sanoo:

  Kaikki uutuudet ovat ihania! Valitsisin harmaat nappulat tai vakka-laatikot yöpöydäksi :)

 52. Avatar Sanna sanoo:

  Leimu on ollut suosikki siitä asti kun sen ensimmäistä kertaa näin!
  Ja nyt tuo sininen väri vaan on vienyt menneessään.
  Jokatapauksessa valinnanvaikeus iskisi, koska kaikki nuo Iittalan uutuudet on tosi upeita!

 53. Avatar Tiia Guppy sanoo:

  Harmaat nappulat ja leimu valaisin sopisivat meille kuin nakutettu :)

 54. Avatar Emilia J sanoo:

  Vakka-laatikot!Olisivat täydelliset poikien huoneeseen,toiseen legot ja toiseen junaradat <3

 55. Avatar Saikki sanoo:

  Vakat ja ruudut ykkösiä!

 56. Avatar Vea sanoo:

  Jakkara on kyllä ihana! Kiva, että Iittala laajentaa tuotevalikoimaansa :) Plektra-jakkara on tosi kaunis, mutta sen lisäksi myös nuo Kaasa-kynttilälyhdyt on uutuuksista ihania!

 57. Avatar Piia sanoo:

  Plektra-jakkara on kyl kaunis ja sopisi monikäyttöisyydeltään meille hyvin :) myös nappulat on mun mieleen.

 58. Avatar Ida sanoo:

  Jakkara olisi näppärä ja hieno!

 59. Avatar Laura sanoo:

  Harmaa Leimu olisi upea.. Rakenteilla olevan talon olohuoneen seinä olisi tarkoitus jättää ihan vaan Leca-harkolle kivisen, mustan takan takaa ja Leimut olisivat upeat sitä vasten! Ja mikäpä näistä nyt ei kaunis olisi!?

 60. Avatar salla sanoo:

  Meille kelpais plektra-jakkara kyllä!:)

 61. Avatar Matilda sanoo:

  Ihanaa iittalaa!! Itseäni ei ikinä arpaonni suosi, joten jos huijaan ja osallistun poikani Einon nimellä ;)

 62. Avatar Hanna K sanoo:

  Juurikin tuo jakkara sohvapöydäksi!

 63. Avatar Mikaela sanoo:

  Kaipailisimme uuteen kotiimme yöpöytiä. Kivoja, tarpeeksi matalia ei vain tahdo löytyä mistään. Iittalan Vakka-säilytyslaatikot olisivat kyllä täydelliset siihen tarkoitukseen. Mutta miksi ei toisaalta tuo jakkarakin… :)

 64. Avatar Jonna-riikka sanoo:

  vakkalaatikot ja tuo jakkara olisivat kuin nenä päähän!

 65. Avatar Hansku sanoo:

  Juuri tuo Plektra-jakkara olis täydellinen, muotoilultaan ja tarpeeseen tulis. <3 Nimeltäänkin, meidän kitaraperheeseen. :)

 66. Avatar Briksu sanoo:

  Plektra-jakkara on suosikkini, tosi monikäyttöinen. Pikkupöytänä nojatuolin vieressä olis aika kiva!

 67. Avatar Riiti sanoo:

  Kyllä tuo Plektra-jakkara kiinnitti mielenkiintoni, sillä en tiennytkään Iittalan valikoimissa kalusteita olevan. Eteisestämme puuttuu istuin, sillä en ole löytänyt sopivaa. Helpottaisi kovasti lasten pukemisessa, kun saisi istahtaa itse johonkin. Toinen tuote on nuo Kastehelmilautaset ja -lasit. Uusi astianpesukoneemme rikkoi monta Aino Aalto-juomalasiamme säröille, joten uusien hankinta on edessä. Kastehelmet olisi niin kuin koruja kattauksessa, pidän niistä todella paljon.

 68. Avatar Sini sanoo:

  Ihania ovat lähes kaikki! Vakka-laatikoille keksisin monta käyttötarkoitusta, esim.mausteille keittiöön, valokuvien säilytykseen hyllyyn jne. Leimu-valaisin myös huippu! Plektra kävisi hyvin yöpöydäksi itselle tai lastenhuoneeseen! :) -sini-

 69. Avatar Jannina sanoo:

  Jakkara ja uudet nappulat olisi ihanat uuteen kotiini.

 70. Avatar Karkki sanoo:

  Vakka-laatikot. Ne ovat vaan niin ihania ja monikäyttöisiä. Ei paljon säilytys voi kauniimmaksi muuttua <3

 71. Avatar jnma sanoo:

  Plektra jakkaroita käyttäisin juurikin aputasona olohuoneessa! Sohvapöytä tahtoo olla aina tiellä, ja sekin minulla kulunut ikealainen josta en tykkää :D myös vakkalaatikot olisi kauniita, ja aina tarvitsee jotain minne kätkeä turhaa romua ;)

 72. Avatar Kirsi sanoo:

  Tuo kaunis jakkara koivunvärisenä yöpöydäksi, oi ihanuus.

 73. Avatar Maiju sanoo:

  Harmaa Nappula jo ennestään kotonamme olevan valkoisen kaveriksi tai Leimu-valaisin. Jakkaroitakaan ei ole koskaan liikaa:)

 74. Avatar Mira sanoo:

  Ihana tuo jakkara, nimenomaan sohvapöydäksi. Mä periaatteessa inhoan sohvapöytiä, koska meillä niille kertyy aika kaikki ajelehtiva romu. Jakkaralla olisi riittävän vähän tilaa kertyä mitään :D

 75. Avatar Taru sanoo:

  Kyllä näin muusikon puolisona ottaisin tuon plektra jakkaran meille :) Esim juuri sohvan viereen apupöydäksi ja tarvittaessa vaikka jalkojen alle rahiksi :)

 76. Avatar Min sanoo:

  Vakka-laatikosta olen haaveillut jo pitkään, se olisi täydellinen yöpöytä!

 77. Avatar Karoliina sanoo:

  Kotiuttaisin mielelläni kaikki omaan kotiini, mutta erityisesti Vakka-laatikot! Olisivat täydellisiä tavaroiden säilytykseen ja vielä omaan silmää mielyttäviä ;)

 78. Avatar MarjoH sanoo:

  Leimu, Vakka tai Plektra. Kaikki sopisivat makuuhuoneeseen. Vakka tai Plektra yöpöydän virkaa toteuttamaan ja Leimu antamaan tunnelmaa.

 79. Avatar Jenna sanoo:

  Plektra on kyllä vallannut mun sydämen ihan täysin, ois just soppeli eteiseen ikean jakkaran tilalle :-D
  Oon myös kuolannut vakkalaatikoita niiden ilmestymisestä lähtien ja noi harmaat leimut on upeita <3 vakasta yöpöytä ja leimu iltoja valaisemaan :-)

 80. Avatar Riitta sanoo:

  Nuo harmaat Nappulat sopisivat valkoisten Nappuloideni seuraksi kaapin päälle <3.

 81. Avatar Jenna sanoo:

  Valkoinen Plektra jakkara, minä inhoan myös sohvapöytiä ja tuo toimisi loistavana sellaisena. Lasten mentyä nukkumaan, viinilasi ja sipsipussi sopisi siihen loistavasti ;)

 82. Avatar Solja sanoo:

  Plektran ottaisin ehdottomasti yöpöydäksi sänkyni viereen.

 83. Avatar Gerda sanoo:

  Harmaa nappula!

 84. Avatar Hanna sanoo:

  Leimu istuisi täydellisesti makuuhuoneen lipaston päälle…

 85. Avatar KirsiH sanoo:

  Käyttäisin jakkaraa juuri kuten sinäkin, pienenä sohvapöytänä ja tarvittaessa jakkarana. Meillä myös pieniä riehuvia lapsia, joten iso sohvapöytä olisi vaan tiellä…

 86. Avatar Pia Dahlin sanoo:

  Plektra-jakkara sekä nappulat, niitä mun koti kaipaa! :)

 87. Avatar Anis sanoo:

  Tuo Plektra-jakkara on suosikkini, käyttäisin sitä sohvan vieressä sivupöytänä ja ah – se olisi pienelle pojallemme aivan ihana (ja kuvauksellinen :D ) tuolikin!

 88. Avatar Koala sanoo:

  Leimu-valaisinta käyttäisin mieluusti yölamppuna, upea!

 89. Avatar Säde sanoo:

  Kaikki valaisimet on ihania. Kelpais :)

 90. Avatar Lumikki sanoo:

  Valaisimet ovat mun lemppareitani! Lantern ja Leimu, ja erityisesti tuo harmaa väri on aivan ihana. Jakkarakin on kyllä tosi kauniin näköinen ja varmasti löytäisi oman paikkansa kotona.

 91. Avatar Lyde sanoo:

  Leimu-valaisin löytäisi varmasti paikkansa melkein mistä huoneesta tahansa! Lisäksi vanhemmista tuotteista haaveilen Ateenan aamut-lasikoristeesta, jonka haluaisin keittiöön ikkunalle :-)

 92. Avatar Roosa sanoo:

  Tuo Plektra-jakkara on minunkin lemppari! Se sopisi täydellisesti juuri sohvapöydäksi tai työpöydän ääreen pikkuruiseen asuntooni! :)

 93. Avatar Piude sanoo:

  Plektra-jakkara olisi täydellinen yöpöydäksi :)

 94. Avatar Anna Aurinko sanoo:

  Ottaisin Leimun ikkunalaudalle. Säilytyslaatikkoa en tarvitse, vaikka niitä aina himoitsenkin (iiihania nuokin), sillä mulla laatikoihin sijoitetut tavarat tuppaavat aina unohtumaan.

 95. Avatar Marika sanoo:

  Vakka-laatikot ovat kerrassaan ihania! Myös harmaat Nappula-kynttiläjalat miellyttävät silmää.

 96. Avatar svii sanoo:

  Nuo Ruutu-vaasit on kyllä aivan hurmaavia ja niihin laitetut kimput aukeavat nättiin muotoon :) sellaisen laittaisin kattauksen keskelle koristeeksi!

 97. Avatar herttax sanoo:

  Ääh, tykkään kaikista, mutta erityisesti miellyttää nuo harmaat Nappula-kynttiläjalat!

 98. Avatar Pirita sanoo:

  Jakkara olisi meille ihan nappi eteiseen ja helpottaisi lapsien pukemista! Kaikki näyttää kyllä tosi kivalta :)

 99. Avatar Helmi sanoo:

  Heippa! Ehdottomasti ottaisin plektra jakkaran ja vakat!! Vuoden jälkeenkin muutosta etsin täydellistä apupöytää olkkariin, jakkara olisi juuri nakutettu sinne! :)

 100. Avatar Pikku-iia sanoo:

  Leimu valaisin sopisi makuuhuoneeseen täydellisesti tunnelman luojaksi
  Jakkara taas lähtisi eteiseen pukemista helpottamaan.

 101. Avatar Jenny sanoo:

  Ehdottomasti tuo Plektra-jakkara!! Tulisi kitaristimieheni soitinhuoneeseen, joka on pian 3 vuotta ollut lähinnä romuvarastona, mutta tänään on vo

  • Avatar Jenny sanoo:

   – Karkasi…

   Mutta tänään on viimein otettu työn alle, romut pois ja soittimet esiin! Lisäksi on edelleen tuo 5v. hääpäivälahja hankkimatta (elokuussa jo päivä oli… )!

 102. Avatar Elise H. sanoo:

  Nuo Vakka -laatikot ovat ihania ja Plektra -jakkara myöskin miellyttää silmääni kovasti. Ihania tuotteita kyllä kaikki :)

 103. säilytyslaatikkohamsterina se tietty osui ensin silmään mutta ihan samaan tarkoitukseen kuin teillä tulisi jakkara meille, pieneksi sohvapöydäksi!

 104. Avatar SannaKoo sanoo:

  Laatikot ja Plektra. Ottaisin meille mielelläni:)

 105. Avatar Elli-Noora sanoo:

  Nappulat ovat ihania, harmaan sävyiset sopisivat keittiöömme, jota juuri nyt olemme remontoimassa :) Plektra-jakkaran ottaisin myös ilomielin keittiömme pienen pöydän ääreen lisätuoliksi, mikäli sattuisi tulemaan yllätysvieraita :D

 106. Avatar Mirva sanoo:

  Vakkalaatikoista haaveilen. Harmaat nappulat veivät sydämeni mennessään, kun näin ne kuvissasi.

 107. Avatar Verta sanoo:

  Tuo valkoinen Plektra -jakkara sopis meidän eteiseen kuin nakutettu!

 108. Avatar Katja sanoo:

  Tuosta vakkalaatikosta olen pitkään haaveillut ja onpa muuten kiva tuo jakkarakin. :)
  Uusia nappuloitakin haluaisin :D

 109. Avatar Lotta sanoo:

  Kaikki nuo! Mutta jos yksi täytyy valita niin vakka-säilytyslaatikot hivelee makuhermojani senverran paljon että ne päätyisivät olohuoneen sivupöydäksi päällekkäin pinottuna. Ai että mitä ihania juttuja! :)

 110. Avatar Janniina sanoo:

  Ehdottomasti tuo valkoinen jakkara löytäisi paikan meiltä samantien! Olen tässä hieman etsiskellytkin sopivan näköistä ja muotoista jakkaraa meidän eteiseen ja tuo olisi aivan täydellinen! :) Muotonsa vuoksi vaikuttaa fiksulta pieneenkin tilaan ja korkeuskin näyttäisi juuri sopivalta. Huoh se olisi vaan niiiin hieno

 111. Avatar jonna sanoo:

  Plektra-jakkara tai vakka laatikot ovat olleet haaveena jo pitkään.

 112. Avatar Riina sanoo:

  Vaikka olenkin kauhea lasitavaraharakka niin vastaan silti, että tuo arvostavana oleva jakkara olisi kaikista paras koska sille olisi oikeasti käyttöä. Tarvitsisin pienen yöpöydän ja tuo olis just passeli!

 113. Avatar Pirita sanoo:

  No hittolainen, ei se ota jos ei annakka! Plektra-jakkara miehen kitaravahvistimen alle, jotta omaelämänsäkikkelihevisankarin treenit voisivat jatkua. (Okei, jatkuu ne ilman jakkaraakin, mutta jakkaran kanssa vaimolle tulisi lisää silmäiloa!)

 114. Avatar Mira sanoo:

  Ehdottomasti plektra-jakkara, voi mikä ihanuus! Se olisi täydellinen yöpöytä mun kämpässä!

 115. Avatar Lisa Love sanoo:

  Mou! Vakka-säilytyslaatikko olis varmana omiaan mun tyyliin. Sinne saisi piiloon kaikenlaista pientä krääsää mitä vaan.. noh.. on. :D Toi jakkarakin on oikein <3 .

 116. Avatar Suvi sanoo:

  Vakka-laatikko on ihana! Käyttäisin sitä lehtikorina tai eteisessä asusteiden säilytykseen:)

 117. Avatar Maija sanoo:

  Kyllä se olisi tuo jakkara ja yöpöydäksi se pääsisi :)

 118. Avatar mummo sanoo:

  mummo oli myyty tuohon LEIMU-harmaseen lampuu ,,, ai ja voi mikä ihanuus …sopisi
  meille…valaiseen syksyn pimeinä iltoina :)

 119. Avatar Maps sanoo:

  jakkara ja nappulat sopisivat meidänkin kotiin :) -maps

 120. Avatar Ristirouva sanoo:

  Leimu-valaisin olisi ihana! Myös jakkara olisi mieleinen.

 121. Avatar Annika sanoo:

  Petra jakkaran laittaisin eteiseen tai makuuhuoneeseen, myös vakka-laatikot voisin laittaa makuuhuoneeseen yöpöydiksi.

 122. Avatar Anne sanoo:

  Vakka-laatikoille olisi käyttöä vaikka missä huoneessa, ulkoasunsa puolesta myös sopisivat kodin kaikkiin tiloihin! Olisipa onni kerrankin myötä :)

 123. Avatar Maisa sanoo:

  Oi, tuo jakkara olisi täydellinen pieni pöytä sohvani viereen! :)

 124. Avatar Sienna sanoo:

  Musta on mahtavaa, että Iittala on rohkeasti laajentanut valikoimaa puisiin sisustustuotteisiin. Vakasta haaveilen eteisen romulaatikoksi – eli just niille avaimille, lompakoille, kuulokkeille ja kaikelle muulle mitä takin taskuista aina kotiin päästyä tulee tyhjättyä lipaston päälle.

 125. Avatar Satu sanoo:

  Vakka-laatikko, jakkara…. monta ihanaa juttua, sanon Nappula :)

 126. Avatar Riikka sanoo:

  Tuo Leimu -valaisin on aivan ihana (menisi olohuoneen ikkunalaudalle)! Paljon on muitakin ihania syysuutuuksia kuten myös tuo Plektra-jakkara ;) <3

 127. Avatar Riitta sanoo:

  Leimu-valaisin on todella kaunis, samoin uudet Nappulat!

 128. Avatar anna sanoo:

  Ehdottomasti Plektra jakkarat :) valkoinen ja puunvärinen mielyttää silmää eniten.

 129. Avatar isabella sanoo:

  Leimu-valaisin olisi upea valon antaja olohuoneeseen ja etenkin kun pimeät syysillat tulevat!!Toki noista kaikki kelpaisi minulle. Jakkara olisi kyllä myös ihana!

 130. Avatar HANNA sanoo:

  Siis toi Leimu-valaisin on ihan mielettömän kaunis, juurikin tuon värisenä. Samoin harmaat nappulat, ne pääsisivät lipaston reunukselle tai ikkunalaudalle tummanvihreän kaverinsa kanssa. Muutenkin kaikki noi sävyt lasi-esineissä on tosi kauniita!

 131. Avatar Elisa sanoo:

  Leimu-valaisin kuparisena!

 132. Avatar Marika sanoo:

  Kaasa ja jakkara, mutta onpahan paljon muutakin kivaa mm. lamput on kyllä hienoja. :)

 133. Avatar -mamma*3- sanoo:

  Leimu -valaisin harmaana olisi aivan ihana tai Plekta-jakkaratkin olisi myös kivat esim sohvapöytinä.

 134. Avatar maija sanoo:

  Vakka laatikot näyttää upealta.

 135. Avatar Riina sanoo:

  Tuo jakkara!!

 136. Avatar Julie sanoo:

  Vakka-laatikot säilytykseen, yöpöydäksi tai melkein mihin vain! :-)

 137. Avatar JohannaL sanoo:

  Plektra-jakkara on aivan ihana!

 138. Avatar Liisu sanoo:

  Vakkaan säilöisin lapsen lelut ja piilottaisin ne, kun tulee vieraita kylään

 139. Avatar Pinks sanoo:

  Suosikkini on ehdottomasti Plektra jakkara valkoisena. Pieni ekaluokkalainen saisi siitä oivan yöpöydän huoneeseensa.

 140. Avatar NiinaLotta sanoo:

  Plekta-jakkara sopisi meille mainiosti.

 141. Avatar mari sanoo:

  Nuo ihanat valaisimet! Veisin mökille yöpöydälle ☺

 142. Avatar Mar3ngi sanoo:

  Suosikkeja on niin paljon etten vain yhtä osaa valita.. Leimu, harmaat nappulat, Plektra jakkara…

 143. Avatar Ritu sanoo:

  No juurikin tuo jakkara olisi meille ihana!!!

 144. Avatar Reetta sanoo:

  Tuo plektra-jakkara on aivan ihku!

 145. Avatar Marika sanoo:

  Plektra-jakkara sopis meille ku nenä päähän :)

 146. Avatar Johanna R sanoo:

  Harmaat nappulat mustien ja valkoisten kaveriks. Ja jakkara tietty myös!

 147. Avatar Kaisa sanoo:

  Leimu. Helppo valinta, niin kaunis lamppu.

 148. Avatar Lenny sanoo:

  Harmaa Nappula muuttaa ehdottomasti meille mustan ja keltaisen kaveriksi.

 149. Avatar laura sanoo:

  Jakkaraa himoitaan myös täällä. Olisi kyllä sellainen aarre jota todennäköisesti itse ei raaski ikinä ostaa mutta siitä haaveilee kuitenkin jatkuvasti.

 150. Avatar Tanja sanoo:

  Kyllä ehdoton suosikki on tuo plektra. Toivon siis suunnatonta arpaonnea! Hyvänä kakkosena tuon iiihhanan vihreä salmiakkimaljakko..

 151. Avatar Marianne L. sanoo:

  Oioi mitä ihanuuksia!! Meille sopisi plektra, harmaat nappulat ja kastehelmen juomalasit<3

 152. Avatar Jonnanen sanoo:

  Oih! Ihanaa iittalaa :) minulla on muutto hyvin pian edessä poikani kanssa ja olen saanut sinun blogista hirveesti tsemppiä tämän eron keskellä! Uuteen kotiini valikoisin juuri tuon jakkaran sohvapöydän virkaa toimittamaan ja sitten noita ihania Nappula-kynttilänjalkoja :)

 153. Avatar Ullis sanoo:

  Plektra on ihana. Mieluiten puun värinen, mutta valkoinen on kaunis myös. Toivottavasti arpaonni suosii!
  -Ullis

 154. Avatar AnskuA sanoo:

  Paljon herkullisia uutuuksia! Kannelliset kastehelmi purkit somistaisivat keittiön tasoa, säilöen sisäänsä mausteita, siemeniä/pähkinöitä tai miksei vaikka Herra Hakkaraisiakin :D

 155. Avatar Taru sanoo:

  Voisin ottaa vaikka kaikki! Olen niin tykästynyt Iittaalaan ja uuteen mallistoon. Lampuista Latern tai leimu, niin kauniita!! Ja tietty vakka laatikko on super kaunis. Valkoisen plektran ottaisin myös ja sopisi upeasti tulevaan Helsingin kotiin<3

 156. Avatar SusannaW sanoo:

  Plektra jakkara olisi haavelistalla.

 157. Avatar Laura sanoo:

  Ja me ollaan helmikuusta asti puhuttu miten me tarvitaan joku kiva jakkara olkkariin..Tuossa Se nyt on, Plektra,ihan meidän näköinen. Ihanaa kotimaista desiginia! Me halutaan Se hyvään kotiin.

 158. Avatar Minna sanoo:

  Ehdottomasti vakka säilytys laatikkot. Ne ovat aivan super ihania !!! Tykkään myös kovasti uusista plektra jakkaroista. Sopisi hyvin tyttärini huoneeseen. Uusi mallisto on aivan mahtava ei muuta voi sanoa.

 159. Avatar Johanna Kaukasalo sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin tuommoisen Plektra-jakkaran, apupöydäksi, yöpöydäksi ja välillä takkajakkaraksi :D ihana. Sekä valkoisia vakka laatikoita haluaisin säilömään krääsää olkkarissa :)

 160. Avatar Hanna sanoo:

  Heippa! Valkoinen Plektra jakkara sopisi niin oivasti uuden sohvamme pieneksi sivupöydäksi. Se olisi niin söpönen ja passeli siihen! Kyllä nuo harmaat Nappulatkin hivelevät silmää, pehmittäisivät vähän musta/valkoisten kotoa löytyvien Nappuloiden tunnelmaa. Toivottavasti onnetar suosisi, niin kovasti Iittalasta tykkään!

 161. Avatar jasminella82 sanoo:

  Harmaat nappulat sopisivat niin olkkariin kuin yläkerran aulaammekin kivasti! :)

 162. Avatar Vilma sanoo:

  Ottaisin kaikki omaan kotiini! Mutta jos joku lemppari pitää valita, niin aahh noi siniset pöytälamput! Aivan ihanat!

 163. Avatar Henni sanoo:

  Valkoinen jakkara olisi ihana! (Siitä huolimatta, että ylimääräistä tilaa ei juuri ole…)

 164. Avatar SEV sanoo:

  Leimu-valaisin on ihana, mutta kyllä tuo Plektra-jakkara olis täydellinen!!

 165. Avatar Johanna sanoo:

  Ihania kuvia ja ihania tuotteita! Valaisinhulluna olen jo pitkään haaveillut Lantern- ja Leimu-valaisimista.

 166. Avatar Johanna sanoo:

  Kaikki tuotteet näyttää kauniilta! Minulla olisi eniten käyttöä säilytyslaatikoille ja tuollaiselle ihanalle jakkaralle sekä jakkarana että sohvapöytänä. :)

 167. Avatar Noora sanoo:

  Vakka-laatikot ja Ruutu-maljakot ovat suosikkejani :)

 168. Avatar Heini/Koti7 sanoo:

  Valkoinen plektra jakkara on suosikkini ja se sopisi täydellisesti sängyn viereen yöpöydäksi.

 169. Avatar wewwaton sanoo:

  Plektra. Mies ei voi ymmärtää miksi haluan kotiin tuollaisia ”ikivanhoja vajaita tuoleja”, mutta niin sekin vaan on oppinut niitten kätevyyden :D

 170. Avatar Elsa sanoo:

  Leimu valaisin olkkariin

 171. Avatar Kirsi sanoo:

  Oi tuo Leimu-valaisin savunharmaana ois ihana! Mut kyllä tuo jakkarakin kelpais.

 172. Avatar Lisbet sanoo:

  No just toi valkoinen Plektra- jakkara olisi kätevä! Sivupöytänä, jakkarana tietty myös. Helposti siirrettävissä tarpeen mukaan, ja valkoinen totta kai :)

 173. Avatar Ellupellu sanoo:

  Kääk!! Siis ehdottomasti tuo Plektra-jakkara. #jakkaralööv

 174. Avatar Mari V sanoo:

  Tuo plektra jakkara on ehdoton suosikki :) Sopii moneen tarkoitukseen ja on helppo siirrettävä.

 175. Avatar Mira sanoo:

  Leimu-valaisin! <3 Olisi täydellinen meidän olkkariin. Kaikki uutuudet ovat kyllä viehättäviä, ja harmaan sävy on kaunis. Toki valkoiselle plektra-jakkarallekin löytyisi paikka ja käyttöä. :)

 176. Avatar isse sanoo:

  No tuo jakkara olis ihana! Koriste-esineitä ei niinkää nyt oo esillä kun pieni muksu, jota kiinnostaa kaikki särkyvä :D, Tuo jakkara tulis meilläkin ajaan sohvapöydän asiaa, sen verta pieni olkkari ettei isoa pöytää mahdu mut johonkin muualle kun sohvankäsinojalle olis joskus kiva laskea se aamukahvikuppi, se kun on pari kertaa siitä kipannut :D

 177. Avatar Piia sanoo:

  Ihanalle Plektra-jakkaralle löytyisi meillä montakin sopivaa paikkaa; eteinen, olohuone tai makuuhuone. Vakka-laatikko tulee kyllä heti hyvänä kakkosena. Niihin saisi lapsen ”aarteet” kauniisti piiloon.

 178. Avatar Piia sanoo:

  Kaikkihan noista kelpaisi, ruutu-maljakot olohuoneen ruokapöytää koristamaan ja kaasa kynttilälyhdyt tunnelmaa tuomaan, plektrasta taas saisi oivallisen sivu- tai yöpöydän.

 179. Avatar Laura Lahti sanoo:

  Juuri tuo plektra-jakkara olisi todella monikäyttöinen ja sopisi moneen kohtaan asunnossa!

 180. Avatar Mari sanoo:

  No nappulatkin on mulla edelleen hankkimatta, että harmaa nappula on ykkössuosikki, mutta myös plektra-jakkara on kaunis.

 181. Avatar Kakru sanoo:

  Ehkä tuo ruskea Ruutu-maljakko on ihanin. Ja jakkara olisi monikäyttöinen! :)

 182. Avatar tintti. sanoo:

  Leimu-valaisin on kyllä hurjan kaunis! :)

 183. Avatar Elisa sanoo:

  Kyllä plektra-jakkaralle ois tarvetta pikkuyksiöön ihan tuolina sekä myös yöpöytänä.

 184. Avatar Iiris sanoo:

  Valkea plektra-jakkara on upea, tykkään kans vakka-laatikosta!

 185. Avatar Ellie sanoo:

  Ihana harmaa Leimu -lamppu on ollut ostoslistalla jo pitkään, tuo uusi harmaa tuikkulyhtykin on kiva, ja jakkarakin kelpaisi kyllä :)

 186. Avatar Kikka sanoo:

  Plektra keltaisena tai valkoisena on ihanimmat. Yöpöydäksi ihan ♥

 187. Avatar Peppilotta sanoo:

  Leimu valaisin on ehdoton suosikki.

 188. Avatar Tilla sanoo:

  Täydentäisin mielellään tuota pientä nappulavarastoani noilla uusilla harmailla :)

 189. Uutuuksissa on niin paljon kivoja juttuja, että on suorastaan vaikea valita suosikkia. Harmaat nappulat varmaan päätyy ostoskoriin jossakin vaiheessa. Valkoiselle jakkaralle löytyisi paikka ainakin olohuoneesta sohvan vierestä tai makuuhuoneesta.

 190. Avatar Kati sanoo:

  Juurikin nämä jakkarat ovat suosikkejani!

 191. Avatar Heidi S sanoo:

  Omat suosikkini Iittalan tuotteista ovat nuo Plektra-jakkarat vaneerisena ja valkoisena. Itse käyttäisin kyseistä jakkaraa yöpöytänä tai ihan vaan jakkarana. :)

 192. Avatar Tuuli sanoo:

  Jakkara on aivan ihana, kävisi meidän eteiseen kuin nakutettu :)

 193. Avatar Sanna sanoo:

  Oi, monta ihanaa sisustusjuttua Iittalalta! Plektra-jakkara olisi ihana, mutta myös kuparinen Leimu-valaisin olisi kiva…

 194. Avatar Elina sanoo:

  Nappuloiden lisäksi nimenomaan Plektra -jakkara miellyttää silmääni eniten. Sijoittaisin jakkaran kodissamme joko meidän vanhempien tai lastenhuoneeseen.

 195. Avatar Mari sanoo:

  Valkoinen plektra sopisi meille koristamaan yläkerran aulaa

 196. Avatar Emilia sanoo:

  Kastehelmi juomalasit ovat jo ostostistalla!

 197. Avatar Jenni sanoo:

  Minun suosikkini on keltainen Plektra-jakkara. Vielä kun sen saisi tuona korkeampana versiona niin olisi täydellinen.

 198. Avatar Inkku sanoo:

  Olen ihastunut pisara-sarjan purkkeihin, myös harmaat nappulat olisivat ihanat!

 199. Avatar ElliN sanoo:

  Hiekan väristä ruutumaljakkoa käyn kuolaamassa viikottain. Olohuoneen pöydälle sopisi.

 200. Avatar Miisa sanoo:

  Messinkiset nappula kynttiläjalat tekisivät loppusilauksen olohuoneeseen pimeinä syysiltoina.

 201. Avatar Iida sanoo:

  Ihana harmaa nappula, täytyykin laittaa sellainen jouluhjatoivelistalle! Olohuoneesta löytyisi myös jakkaralle paikka sohvapöytänä.

 202. Avatar Alli sanoo:

  Iittala kuuluu kestosuosikkeihin ja uutuudet vain vahvistavat tykästymistä! Jakkara olisi huippu makuuhuoneeseen yöpöydäksi!

 203. Avatar Miiaij sanoo:

  Leimu valaisin ja ruutu maljakot pääsisivät heti olohuoneeseeni jos opiskelijan budjetti vain antaisi periksi! :)

 204. Avatar Mimosa_ sanoo:

  Sarjaton-mallin purkki olisi ihana keittiöön kahvipaketin säilytykseen :)

 205. Avatar Tanja-Maria sanoo:

  Vakka laatikot sopisivat ohjaamaan siellä täällä purjehtivien tavaroiden saattuetta. Mutta jakkaralle löytyisi myös käyttöä. Siinä kiehtoo toisaanta raakapuu mutta tuo valkoinen on ihan raikas kaikessa yksinkertaisuudessaan.

 206. Avatar Ansku sanoo:

  Vakka-laatikot ehdottomasti!

 207. Avatar Salla sanoo:

  Vakka säilytyslaatikko on kiva!

 208. Avatar Tarzan sanoo:

  Jakkara ja laatikko miellyttävät silmää.

 209. Avatar Miia sanoo:

  Jakkara olisi täydellinen lastenhuoneeseen, tosi söpö :)

 210. Avatar salla sanoo:

  Meillä just makkariremontti käynnissä ja Leimu valaisin sopisi uuden huoneen tyyliin kuin nenä päähän :)

 211. Avatar ookoo sanoo:

  Ihana arvonta! Laittaisin Vakka laatikot yöpöydiksi myös Plektrat olisivat hyvät yöpöydät.

 212. Avatar Minniina sanoo:

  Ruutu maljakot. Ihania.

 213. Avatar Lotta sanoo:

  Tuo valkoinen Plektra olisi ihan täydellinen meidän uuteen kotiin! :o :D

 214. Avatar Taïga sanoo:

  Voi, tuo Plektra-jakkara on aivan ihana!!! Sopisi niin hyvin meillä sohvapöytänä ;)
  Ja Vakka-laatikot ovat muuten sellaiset, mitkä olisi huippua saada kotiin!

 215. Avatar Aino Kinnunen sanoo:

  Harmaita nappula-kynttilänjalkoja on saatava kokoelmaan :)

 216. Avatar Minna M sanoo:

  Plektra-jakkaralla (jakkaroilla) olisi käyttöä tässä sohvapöydättömässä kodissa!

 217. Avatar Rachel sanoo:

  Onpas vaikea sanoa.. Ruutu-maljakot ovst ihastuttavat, samoin nuo uudet lamput!

 218. Avatar tuikku sanoo:

  Plektra jakkara tietysti! Myöskin sohvapöydän vihaajana, sopisi niin sohvapöydäksi kuin yöpöydäksi olkkariimme, jossa äidin sänky toimittaa myös sohvan virkaa.

 219. Avatar Saara sanoo:

  Vakka laatikko tai Plektra suosikkini:)

 220. Avatar Viiki sanoo:

  Korkea Ruutu, sillä taloudessa ei ole yhtään oikeaa maljakkoa. Kukkakimput vaativat maljakkoa lähinnä juhlapyhien aikaan, joten ei haittaa yhtään että noita kaunokaisia katsoo ilolla tyhjilläänkin!

 221. Avatar Pauliina sanoo:

  Juurikin tuo valkoinen plektra olisi lastenhuoneeseen niin mieluinen <3

 222. Avatar Emma sanoo:

  Ehdottomasti tuollainen plektra jakkara. Meillä pieni olohuone minne ei kyllä enää lapsen myötä mahdu normi sohvapöytää niin tuo jakkara olis ku nakutettu. :)

 223. Avatar Annukka sanoo:

  Vakka-laatikot olisivat kivat ja tarpeelliset, mutta tuo plektra-jakkara <3! Ja nappulat, harmaa,musta ja valkoinen!

 224. Avatar Hanna sanoo:

  Jakkara olisi ihana yöpöydäksi!

 225. Avatar Kiiramiia sanoo:

  Meidän kotimme on jo valmiiksi aikamoinen Iittala-koti – siksi että se olisi täynnä Iittalan tuotteita (mikä sekin kyllä pitää paikkansa, kun hyllyille ja astikaappiin kurkkaa), vaan siksi, että suosin sisustuksessa niitä elementtejä jotka mielestäni löytyvät myös heidän tuotteistaan. Siistejä linjoja ja pelkistettyjä muotoja. Syksyn uutuuksista suosikiksi nousivat heti Kastehelmi-purkit. Niin kauniita ja ihania värejä.

 226. Avatar Liisa sanoo:

  Nappulat on kivoja, niiden hankkiminen on ollut jo pitkään mielessä. Ja onhan toi jakkara tosi kaunis!

 227. Avatar Talo Markki sanoo:

  Ihanat uudet ja vanhat Iittalan tuotteet! Pidän erityisesti kuvastasi, jossa ikkunalaudalla on harmaat nappulat, kynttilälyhty sekä harmaa Leimu. Valkoinen Plektra olisi kyllä erittäin tervetullut meille :)

  Ihanaa syksyä!

 228. Avatar Kaivoska sanoo:

  Plektra-jakkara on ihana ja ajaton. Se varmasti vaihtaisi meillä paikkaa ajoittain: olohuoneessa kahvimukin alla, eteisessä kengänlaittajan pyllyn allla, keittiössä vain oleilemassa. Ehdottomasti harmaat nappulat ovat myös ihanat muiden värien rinnalla. Salaa haluaisin sen keltaisen!

 229. Avatar Pieni Lintu sanoo:

  Nappulat, vitriinit ovat suosikkeja :)

 230. Avatar Emppu sanoo:

  Vakka -laatikot sopisi hyvin huoneen sisustukseen ja piilottaisi paljon tavaroita!

 231. Avatar Sanna sanoo:

  Aivan ihanat nuo valaisimet!

 232. Avatar Katri sanoo:

  Plektra-jakkara nimenomaan toimittamaan sohvapöydän virkaa ensiasunnokseni ostamassa vanhan puutalon yksiössä, jonne se loisi ihanan kodikasta tunnelmaa.

 233. Avatar Muhkis sanoo:

  Kiinnostaisi juurikin se Plektra tai muutama Vakka.

 234. Avatar Tuulia sanoo:

  Ihania kuvia! Tykkään eniten Plektrasta.

 235. Avatar Minsu sanoo:

  Jakkara!!! Mikä ihanuus! :)

 236. Avatar Sole sanoo:

  Iittalalla on paljon kaikke ihanaa ja lissää vaan tulee :)!! Vakka olisi mahtava,saisi tavaraa piiloon kauniiseen säilytysratkaisuun.

  Ihania kuvia ja ihana tunnelma!!!!

 237. Avatar Hammi sanoo:

  No tuo Plektra-jakkara <3, sohvapöydän virkaa tekemään :)

 238. Avatar Tiina sanoo:

  Plektraan minäkin ihastuin heti! Toivotaan arpaonnea..

 239. Avatar Sanni sanoo:

  Leimu- valaisin tai jakkara. Näin muuton lähestyessä tekisi uuteen kotiin mieli hamstrata kaikkea uutta ja ihanaa!

 240. Avatar pöllö sanoo:

  Plektra jakkara on hieno ja kaikista käytännöllisin. Sopisi ihan joka huoneeseen istuimen ja pikkupöydän virkaa toimittamaan.

 241. Avatar Emma sanoo:

  Suosikkejani ovat nut Ruutu-maljakot

 242. Avatar Hanna B sanoo:

  Plektra jakkara ehdottomasti! Se on todella kaunis ja käytännöllinen! ♡ En ole kelpuuttanut yöpöydäksi vielä mitään. Plektran kyllä, se sopii niin moneen ja on helposti siirrertävä.

 243. Avatar miina sanoo:

  Plektra jakkara ehdottomasti eteistä kaunistamaan ja helpottamaan kenkien laittoa !

 244. Avatar Suvi sanoo:

  Tuo Plektra-jakkara! Yksinkertaisesti ihana :)

 245. Avatar AG sanoo:

  Vakka-laatikoita olen jo hetkisen ihastellu, aivan täydellisiä! Ovat siis jo hankintalistalla. Jakkarakin on upea! Sopisi hyvin pieneen eteiseen kenkien laittamisen helepottamiseksi ja tarvittaessa muualle vieraiden pyllyn alle!

 246. Avatar Jenni sanoo:

  Plektra-jakkara on ehdottomasti suosikkini ja sijoittaisin sen makuuhuoneen yöpöydäksi :)

 247. Avatar Eerika sanoo:

  Ihana syksy ja vielä ihanampi Iittala! Harmaa nappula olisi ihana mustan ja valkoisen tilalle ja erityisesti Vakka laatikko olisi aivan täydellinen säilytystila mm. lehdille kun 10 kuinen neitokainen niitä meinaa repiä.

 248. Avatar Aikku sanoo:

  MISTÄ NOI SUN IHANAT FARKUT ON?❤️

 249. Avatar Suvi sanoo:

  Iittalalla on paljon kauniita tuotteita jotka kelpuuttaisin ja muutama jo löytyykin.Lantern valaisin ja lyhdyt, kaasa lyhdyt, vakka laatikot sekä tämä uusi jakkara ovat haaveilulistalla ainakin :)

 250. Avatar Ella sanoo:

  Tuo kyseinen Plektra-jakkara olisi aivan mahtava lisä meidän kotiin. Tällä hetkellä se sopisi ehdottomasti parhaiten olohuoneeseen, mutta keksisin sille niin monta muutakin paikkaa, on nimittäin todella kätevän oloinen!

 251. Avatar Inka sanoo:

  Plektra jakkarat ovat aivan ihania! :) meijän olkkariin sopisi apupöydäksi tai juurikin jakkaraksi.

 252. Avatar Eliisa sanoo:

  Juurikin tuo valkoinen Plektra: kaunis, ajaton ja monipuolinen. Ihana Iittala, joka on laajentanut kalusteihin ja itseasiassa tämän postauksen ansiosta huomasin Aitio-hyllyjen olevan jäsenille tarjouksessa! (y)

 253. Avatar Marie sanoo:

  Vakka-säilytyslaatikot toimisivat loistavasti myös lastenhuoneessa :)

 254. Avatar Hanna sanoo:

  Valkoinen Plektra.

 255. Avatar Hedy sanoo:

  valkoiset vakka-laatikot ja harmaa nappula ovat ihania

 256. Avatar Anjuska sanoo:

  Vakka-säilytyslaatikot ja Plektra ovat pelkkää käytännöllistä silmäkarkkia. Toimisivat jakkarana, pikkupöytänä sängyn vieressä, säilyttimenä… Lapsiperheen eri vaiheissa muuttuvassa sisutuksessa monikäyttöisyys on plussaa!

 257. Avatar Heli sanoo:

  Iittalalta on tullut paljon ihania uusia juttuja. Harmaat nappulat on pakko ostos syksyn pimeisiin iltoihin.

 258. Avatar Suvi sanoo:

  Iittanal uutuudet on kaikki niin ihania!

 259. Avatar Iitu sanoo:

  Jakkara tulisi kyllä tarpeeseen, meiltäkin kun sohvapöytä on jo lähes 10 vuotta puuttunut. Vanhempi koiramme on sokea, joten massiivista pöytää en kulkureitille uskaltaisikaan laittaa, mutta tuollainen jakkara sopisi hyvin pois tieltä.

  Olen jo pitkään ihastellut keltaisia Nappula -kynttilänjalkoja, sopisivat ihanasti Marimekon räsymatto -verhoihimme, niissäkin kun on keltaista.

 260. Avatar Pauliina sanoo:

  Iittala on lähellä sydäntä joten monta asiaa sieltä kotiini kelputtaisin, ruutu maljakot ovat ihastuttaneet pitkään ja säilytysratkaisut ovat aina tervetulleita esim. Vakalle löytyisi käyttöä. Plektra jakkara näytää mielenkiintoiselta ja olisikin juuri sopivan kokoinen olohuoneeseemme joka ei turhan iso ole.

 261. Avatar Veera sanoo:

  Kuukuna valaisin on suosikkini! Sopisi olohuoneen kirjahyllyyn.

 262. Avatar Anniina sanoo:

  Iittalalla on kyllä paljon ihania uutuustuotteita. Varsinkin Ruutu-maljakko on minusta todella kaunis ja siitä löytyy monia todella herkullisia värivaihtoehtoja. Ja pakko myöntää, että kyllä kait noita Kaasa-kynttilälyhtyjäkin täytyy kotiin hamstrata. Sen verran ihanilta nekin näyttää.

 263. Avatar Pauliina sanoo:

  Vakka säilytyslaatikot on aivan ihania ja niitä ajattelinkin eteiseen hommata ja Plektra täyttäisi meillä myös sohvapöydän virkaa, kun tällä hetkellä ei sellaista ole.

 264. Avatar Hanna sanoo:

  Plektra-jakkara olisi meillekin täydellinen sohvapöydäksi! Saisi helposti siirrettyä sivuun tilantarpeessa.

 265. Avatar Vauvasekoitin sanoo:

  Huh, kun on kaunista Iittalaa ja PALJON noissa kuvissa :D Plektra-jakkara olisi käytännöllinen ja sisustusmakuuni sopiva, mutta täytyy kyllä sanoa että tuo Leimu-valaisin on myös aivan ihana!

  Jakkaran sijoittaisin eteisen/olohuoneen kulmaan, mistä sen saisi helposti napattua eri huoneisiin ja siihen voi istahtaa ottaessa kenkiä pois tms.

 266. Avatar Suvi sanoo:

  Plektra oli rakkautta ensisilmäyksellä, kaunis ja monikäyttöinen. Meillä se sopisi vaikkapa eteiseen istuimeksi tai makkariin yöpöydäksi.

 267. Avatar Joliel sanoo:

  Oi mitä ihania uutuuksia! Meille sopisi olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan ainakin harmaat Nappulat, sekä harmaa ja lohenpunainen Ruutu-maljakko syyskukkia varten. Plektra-jakkarallekin olisi paikka varattuna olohuoneen pikkupöytänä :)

 268. Avatar Äitititi sanoo:

  Kaikkein ihanimpia on Wirkkala-pullot, mutta niitä en raaski ostaa varmaan ikinä. Plektra on ollut harkinnassa ja pitempään; olen jäänyt vain vaiheilemaan värin kanssa. Iittalalla on erinomaisen onnistuneita uutuustuotteita! Onnistunutta muotoilua ja erityisesti tykkään 50-luvun viboista.

 269. Avatar Mira sanoo:

  Ehdottomasti tuo plektra-jakara! Se sopisi loistavasti olohuoneen nojatuolin viereen apupöydäksi.

 270. Avatar Marianne sanoo:

  Valkoinen Plektra jakkara! Sopisi täydellisesti makuuhuoneen yöpöydäksi, jossa tällähetkellä ihan vääränvärinen vanha ikean muovijakkara.

 271. Avatar Heidi K sanoo:

  Plektra sopisi meidän olohuoneeseen kuin nakutettu :)

 272. Avatar Salla Kimpimäki sanoo:

  Toi jakkara!! Ihana!

 273. Avatar Jenni sanoo:

  Harmaat nappulat ehdottomasti, niin upea sävy. Paikka löytyisi muiden nappuloiden joukosta vanhan kirjavitriinin päältä. Eikä plektra jakkarakaan hullumpi olisi pieneen asuntoon sivupöydäksi.

 274. Avatar Henna73 sanoo:

  Plektra-jakkara sopis niin mun tyyliin ja se menis olkkariin lisäistuimeksi

 275. Avatar eLiina sanoo:

  Plektra-jakkara sopisi täydellisesti olohuoneemme väreihin ja tunnelmaan!

 276. Avatar milpsu sanoo:

  harmaa nappula sopisi olkkariini kultaisen kaveriksi, valkoisen kuluneen arkun päälle :-)

 277. Avatar Epe sanoo:

  Ihanat huo Vakka säilytyslaatikot, enpäs ole niihin ennen törmännytkäät. Mutta kyllä tuo Plektran jakkara vie edelleen voiton :)

 278. Avatar Annu sanoo:

  Tuo plektra-jakkara sopisi täydellisesti meidän eteiseen!

 279. Avatar Rinkeli sanoo:

  Syyskotiin olisi ihana piristys Ruutu-maljakoita kiva ryhmä; korkea harmaa, matala punaruskea ja kolmanneksi kirkas. Sopisivat 50- ja 60-luvun tyyliin, jota kotonamme on mausteena.
  Hassua, en muuten mistään muualta, missä kyseisiä maljakoita on esitelty, ollut tajunnut, että ovat pohjastaan salmiakkiruudun muotoisia, eivätkä neliön! En siis ole livenä päässyt hiplaamaan…

 280. Avatar Kaarina sanoo:

  Valaisimet on ihania. Rakastan valoa!

 281. Avatar Pauliina sanoo:

  Plektra- jakkara olisi kiva eteiseen. Vakka -laatikot olisi myös käytännölliset eteisessä olevien asusteiden säilytykseen.

 282. Avatar Salme sanoo:

  Plektra-jakkara ois kyllä kiva vaikka apupöytäna

 283. Avatar Ninni sanoo:

  Ehdottomasti plektra jakkara! Pieneen yksiöön kun ei mahdu pöytää niin jakkara olisi juuri sopiva tuojontatkoitukseen ja toisiaan toisi yhden istumapaikan tarvittaessa lisää. :)

 284. Avatar paulaliina sanoo:

  Aarre seinäkorut musta/valkoiset sekä Plektra jakkara valkoisena ehdottomasti. Puoli vuotta sitten tyhjän päälle jäämisen jälkeen nyt minulla on koti, joka on itseni näköinen. Vielä muutama yksityiskohta puuttuu. Molemmat ovat ostoslistallani tulevaisuudelle. Nyt peukut pystyyn, että arpaonni suosisi ✌️

 285. Avatar Henuli sanoo:

  Olen haaveillut harmaasta Leimu valaisimesta jo pitkään, aivan ihana.

 286. Avatar Vesa sanoo:

  Valkoinen Lantern valaisin sopisi hyvin uuteen kotiimme.

 287. Avatar hm sanoo:

  Lantern kuparina tai valkoisena sopisi ihanasti valaisemaan uutta isompaa kämppäämme :)

 288. Avatar Elvir@ sanoo:

  Iso valkoinen Vakka (pienen kaveriksi!), Plektra-jakkara (tai vaikka kaksi!) ja pari Ruutu-maljakkoa on toivelistalla.

 289. Avatar Johanna sanoo:

  Ihana Leimu.
  Pitkäaikainen haave. Joskus vielä sen omistan.

 290. Avatar Elina sanoo:

  Plektra jakkara sopisi täydellisesti meille moni käyttöön♥

 291. Avatar Suvi N sanoo:

  Tuo Plektra sopisi kivasti moneenkin huoneeseen :)

 292. Avatar Jounass sanoo:

  Ruutu -maljakot ovat lempparini! Niistä saisi hellyyttävän asetelman ikkunalaudalle, jolloin maljakoiden värit heräisivät eloon :)

 293. Avatar Laura sanoo:

  Leimu-lamppu :) Tuo Plektra ja nuo vakaa on kans älyttömän hienot!

 294. Avatar Sari sanoo:

  Vakka-laatikko, säilyttäisin siellä kodin pieniä aarteita :)

 295. Avatar Taru-Elina sanoo:

  Harmaa Leimu on niin ihana! Ihana tuo kuva, jossa on Leimu, harmaa Kaasa ja Nappulat. Ja valkoinen Plektra on namu. Nuo sopisivat meillä ihan mihin vaan.

 296. Avatar Riitta Ahola sanoo:

  Plektra-jakkara olisi ihana.Myös Vakka laatikoille löytyisi monenlaista käyttöä :)

 297. Avatar iitunen sanoo:

  Plektra jakkaraa olenkin jo ihaillut! Käyttötarkoitus ois just eteinen ja Sohvapöytä, kun lapset menevät nukkumaan ja äiti ottaa ja herkuttelee sohvalla

 298. Avatar MInna sanoo:

  Leimu on upea!

 299. Avatar Susanna sanoo:

  Harmaa Leimu-lamppu ois niiiiin hieno tossa sohvan vieressä.

 300. Avatar Eveliina sanoo:

  Valkoinen vakka laatikko <3

 301. Avatar Essi sanoo:

  Olen jo pitkään ihastellut Vakka-säilytyslaatikoita. Myös Lantern ja Leimu-valaisimet kiehtoisivat kovasti. Iki-ihana Kuukuna sen sijaan tuli jo viime syksynä hankittua! :)

 302. Avatar Sape sanoo:

  Plektra-jakkara sopisi asuntoni skandinaaviseen sisustukseen kuin nakutettu. Asunto on pieni, joten isolle sohvapöydälle ei ole tilaa. Sen takia jakkara saisikin toimittaa pienen sohvapöydän virkaa ja vieraiden tullessa saisin myös yhden istumapaikan lisää jakkaran ansiosta.

 303. Avatar Leena Kantanen sanoo:

  Vakka on hieno. Laittaisin kaukosäätimet sinne piiloon.

 304. Avatar Reez sanoo:

  Valkoinen Vakka löytäisi paikkansa toivottavasti tulevan uuden kotimme makuuhuoneesta. Kyllä tuolle plektrallekin paikka löytyisi. Nyt vaan toivomaan että tarjous asunnosta menee läpi:)

 305. Avatar Riikka sanoo:

  Plektra jakkara iskee minuun. Käytönnöllinen ja hiukan jotain spessua perus jakkaran rinnalla.

 306. Avatar Milla's sanoo:

  Leimu-valaisin, yhtä aikaa herkkä ja särmikäs! :)

 307. Avatar Elina sanoo:

  Iittalan harmaat tuotteet ovat saaneet myös minutkin ihastumaan harmaaseen. Ja tuo Leimu lamppu on erityisen upea harmaana. Uutuuksista tuolle Plektra -jakkaralle olisi kuitenkin käyttöä. Pienessä yksiössäni se toimisi mainiosta yöpöytänä kolossa joka jää alkovissa olevan sängyn viereen, ennen kirjahyllyn alkamista. Täydellinen kolo siis! Siihen saisi kirjan ja puhelimen mukavasti yön ajaksi odottamaan aamua :)

 308. Avatar Linda sanoo:

  Olen niin ihastunut Leimu-valaisimeen niin valinta on helppo! Sopisi hyvin olohuoneeseeni.

 309. Avatar Paula sanoo:

  Tuo valkoinen Plektra – jakkara sopisi ehdottomasti meidän sohvapöydäksi, kun meillä on niin pieni olohuone. En ole löytänyt mistään tähän kalustukseen sopivaa pöytää. Meidän värimaailma on beigen, valkoisen ja hopean harmaan yhdistelmä,joten tuo olisi täydellinen tänne!

 310. Avatar Sanna K. sanoo:

  Noi valaisimet olis ihania tänne, olohuoneeseen, eteiseen ja makkariin. =)

 311. Avatar HannaKoo sanoo:

  Juurikin tuo Plektra sopisi meidän olkkariin sivupöydäksi nojatuolin viereen :)

 312. Avatar Riina-Lotta sanoo:

  Nappulat harmaana ovat omia lemppareitani. sopisivat hyvin jo ennestään olevien mustien ja valkoisten seuraksi valtaisaan kynttilämereen.

 313. Avatar Anna sanoo:

  Ruutu- maljakot ovat mielettömän kauniita, ja värit niin ihanat <3 . Plektra - täydellinen, kaunis muotoilu.

 314. Avatar Helena sanoo:

  Suosikkisi on ehdottomasti tuo Vakka-laatikko, ehkäpä valkoisena. Laitettiin makuuhuoneen sisustusta uusiksi, joten minulla ei tällä hetkellä ole yöpöytää. Tila on aika pieni, joten tuo Vakka olisi siihen todella sopiva!
  Tuo Plektra on kyllä tosi kaunis!

 315. Avatar Tarja Kallinen sanoo:

  Syksyyn löytyisi niin monta ihanaa piristäjää ja kodin kaunistajaa…Leimu-valaisimet, Vakka-säilytyslaatikot ja Kaasa-lyhdyt sopisivat erinomaisesti meille…Toivottavasti arpaonni suosii :)

 316. Avatar Laura sanoo:

  Kaikki uutuudet ovat tosi ihania ja tuo plektra kävisi olkkariin toimittamaan pöydän virkaa kun sitä ei vielä ole.

 317. Avatar Mari sanoo:

  Vakka-säilytyslaatikko keittöön puille. Mutta ei taida ikinä olla varaa hankkia tuollaista :(

 318. Avatar Virpi sanoo:

  Vakka-säilytyslaatikot ovat ehdoton suosikkini. Ne ovat yksinkertaisuudessaan kauniita, joka kotiin sopivia ja modernilla tavalla perinteisen vakan idean esiintuovia. Parasta on niiden monikäyttöisyys. Samalla voi piilottaa pikkutavaroita näkyviltä kun niitä ei tarvitse. Voittaa aina muoviset tai pahviset säilytyslaatikot. Näitä kehtaa pitää esillä.

 319. Avatar Fornax sanoo:

  Kaasa-kynttilälyhty sisustustakan vieressä ikkunalaudalla :)

 320. Avatar Neelia sanoo:

  Minun suosikkini on Plektra-jakkara, koska se toimisi loistavasti esim. yöpöytänä tai sohvan vieressä laskutasona. Vakka-laatikoissa taas säilyttäisin esim. lehtiä tai huiveja. Nappuloita löytyy kotoa jo joka värissä. :)

 321. Avatar salla sanoo:

  Ihanan näköinen koti. Iittalan tuotteista jokainen sopisi kyllä meillekin. En osaa valita suosikkia. Toki jakkara olisi kiva saada tuohon eteisen oven viereen….

 322. Avatar Katja sanoo:

  Kaikki huolisin, mutta kyllä Leimu-valaisin ruskeana ja tunnelmallisena valon tuojana vie voiton!

 323. Avatar maki sanoo:

  Kauniita kuvia!
  Plektra-jakkaraa olen jo muutaman kerran käynyt silittelemässä, mutta vielä en ole raskinut kotiuttaa. Kaunis ja niin suomalaisen näköinen sisustuselementti!

 324. Avatar JenniM sanoo:

  Nuo harmaat Nappulat! Sopisi niin hyvin meidän vastaavanlaiseen hyllyyn kuin teillä! :)

 325. Ehdottomasti vakka -laatikot tai uudet jakkarat. Ah, rakkautta nuo molemmat <3

 326. Avatar Eveliina sanoo:

  Valkoinen vakka,ehdottomasti!

 327. Avatar Skk sanoo:

  Lempparini on ehdottomasti Plektra-jakkara. Sen muotokieli on kaunis, ja jakkara vaikuttaa todella monikäyttöiseltä. Myös Kuukuna-valaisimessa on jotakin hurmaavaa :)

 328. Avatar Sennu sanoo:

  Kyllä se on tuo plektra jakkara! Olen sitä jo aiemminkin jossain ihastellut ja miettinyt sille paikkaa. Tässä pienessä yksiössäni se saisi toimittaa sisustuselementin virkaa, sen päälle voisi asetella vaikka pinon kirjoja :)

 329. Avatar Marjo sanoo:

  Plektra on aivan upea ja sohvapöytänä/tasona käyttäisin.

 330. Avatar Pirjo sanoo:

  Plektra jakkara. Sille löytyisi jo valmiiksi paikka olohuoneesta. Mukavan mallinen jakkara, jota voi käyttää myös pienenä apupöytänä.

 331. Avatar Satu sanoo:

  Karpalon värinen Kaasa -kynttilälyhty olisi aivan täydellinen Joulun ajan juhlavampiin kattauksiin.

 332. Avatar Sonjam sanoo:

  Valkoinen plektra olisi hyvä yöpöytä!

 333. Avatar Anne sanoo:

  Leimu-valaisin, Plektra ja Vakka ja ja ja… Kaikki niin ihania :)

 334. Avatar OutiJ sanoo:

  Leimu olisi näyttävä valaisin, ja plektra jakkara olisi kätevä Yöpöytä, jolle valaisimenkin voisi tukevasta laittaa.

 335. Avatar AnnaTee sanoo:

  Jakkara sopisi meidänkin kotiin täydellisesti! ihastuin myös tuohon valaisimeen, niin kaunis!!

 336. Avatar nuokku sanoo:

  Koska koti on helposti vaarassa täyttyä yhdellä sun toisellakin tilpehöörillä, olen ollut viime aikoina äärimmäisen tarkka mitä seinieni sisään hyväksyn. Vaikka kauniita esineitä ei koskaan voisi olla liikaa niin funktio edellä täytynee mennä. Valaisimista Leimu lämmittää sydämeni, mutta uusvanhoista uutuuksista Vakka pitää pintansa kauniina käyttöesineenä.

 337. Avatar Helene sanoo:

  Ottaisin kyllä tuon Leimu-valaisimen! Tai Vakan. Molemmat sopisivat joko olohuoneeseen tai makkariin :)

 338. Avatar SN sanoo:

  Plektra-jakkara olisi ihana. Se sopisi makuuhuoneeseen yöpöydäksi.

 339. Avatar Alli sanoo:

  Valkoinen Plektra pääsisi tyttären huoneeseen. <3

 340. Avatar riina sanoo:

  Plektra jakkara, valkoisena :) <3

 341. Avatar Marjo sanoo:

  Kaasa kynttilälyhty olisi ihana olkkarin tunnelmantuoja!

 342. Avatar LauraV sanoo:

  Plektra-jakkara lastenhuoneeseen yöpöydäksi yms. Eli vesilasille, yövalolle ja ponkkareille apupöydäksi.

 343. Avatar Marika sanoo:

  Plektra jakkara olisi täydellinen yöpöytänä.

 344. Avatar mariaH sanoo:

  Vakka-laatikoita ajattelin seuraavaksi hankkia. Ne ovat niin monikäyttöisiä. Plektra-jakkara sopisi olohuoneeseen nojatuolin viereen pikkupöydäksi.

 345. Avatar Kiruska sanoo:

  Voi kun lakkaan köyhtymästä, hommaan Leimu ja/tai Kuukuna valaisimen

 346. Avatar Noora P sanoo:

  Plektra-jakkara olisi kyllä täydellinen meidän kotiin. Kävisi lapsille ja omaan käyttöön. Tyylikäs ja monikäyttöinen :)

 347. Avatar Maria sanoo:

  Kaasa kynttilänjalat on kauniit ja sopivasti retrot ja plektra jakkara on muotokieleltään todella simppeli. Sopisi meille hienosti :)

 348. Avatar Jenna sanoo:

  Valkoinen Lantern on ihastuttava ja se saisi paikkansa olohuoneesta, mutta kyllä uusi Plektra jakkara silti näistä voiton veisi ja todellakin sellainen meille sopisi! Sen paikka vaihtelisi fiiliksen mukaan yöpöydästä olohuoneeseen pieneksi apupöydäksi/sohvapöydäksi ja ehkä välillä raaskisin laittaa sen myös lastenhuoneeseen

 349. Avatar JackieG sanoo:

  tuollainen pöllön näköinen lintu oisi aika kiva ikkunalaudalla. :)

 350. Avatar Kaisuli sanoo:

  Metsänvihreä ruutumaljakko ja latern lamppu yöpöydälle sopisivat täydellisesti uuteen pieneen kallio kämppääni!

 351. Avatar _tt_ sanoo:

  Jakkara <3

 352. Avatar Johanna sanoo:

  En ollut itse keksinytkään että valkoinen vakka-laatikko olisi kätevä takka-puille, vaikka sopiva on ollut jonkun aikaa jo hakusessa! Sellainen siis menee hankinta-listalle. :)

 353. Avatar Anna sanoo:

  Nuo vakka-laatikot olis kyllä näppärät ja vakavasti harkittavat :) ja tuo plektra-jakkara myös yöpöydäksi! ja ihanan värinen tuo tummanharmaa nappula, ilman muuta kauppalistaan ;)

 354. Avatar Tiinakaisa sanoo:

  ihanuuksia! plectra-jakkara tai leimu-valaisin.

 355. Jakkaralle olisi todella käyttöä. Se pääsisi kahden nojatuolin kaveriksi, jotka kaipaavat pikkupöytää vierelleen.

 356. Avatar Linnea sanoo:

  Tuo valkoinen plektra olisi niin täydellinen yöpöydäksi! Vakka-laatikotkin miellyttää omaan silmään tosi paljon.

 357. Avatar jenni sanoo:

  Plektra valkoisena sivupöydäksi sohva viereen. :)

 358. Avatar Bapu sanoo:

  Tuo Plektra sopisi olohuoneeseemme täydellisesti. Ihastuin siihen ensisilmäyksellä.