POIKIEN KESÄLOMALISTA

24/06/2015

imageimageimageimageimage
Kirjoittelin jo itse aiemmin listaa siitä, mitä kaikkea haluaisin kesällä tehdä. Mutta tänään aamupalapöydässä kyselin pojilta että mitä toiveita heillä olisi. Ensimmäisen lomaviikon pojat viettivät isän kanssa mökillä, josta palasivat eilen kotiin. Elviksen kesti aluksi hetki tajuta ettei kesäloma tarkoita sitä että lähdettäisiin uudestaan jonnekkin reissuun. Mutta alkoihan se poikienkin lista pikkuhijaa rakentua. Täytyy sanoa että minäkin voisin tehdä kaikkea samaa, luulen että aika kiva loma on tulossa.

Kesälomalla Kaapo ja Elvis aikovat:

-mennä uimaan
-syödä jäätelöä
-käydä puistossa
-ladata uusi peli pädille
-käydä visulahdessa
-kutsua kavereita kylään
-mennä retkelle
-syöttää lampaita
-nukkua pitkään
-mennä sateella sealifeen
-harjoitella kirjaimia
-pitää leffailta
-leikkiä
-mennä thaimaahan ja espanjaan

Tänään kuitenkin käytiin ihan vaan kaupungilla vähän aleostoksilla, lohikeitolla ravintolassa ja maitoa ostamassa huolto-asemalta. Oli tarkoitus lähteä pienestä sateesta huolimatta myös pyöräretkelle, mutta laattikkopyörästä olikin kumi TAAAAS tyhjä. Ehkä huomenna.

Mitäs teidän lapset aikovat kesälomalla tehdä? Ja kuinka pitkään teillä muuten ollaan lomalla?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “POIKIEN KESÄLOMALISTA”

 1. Lillipantteri sanoo:

  Ihana kesäloma teillä tiedossa. 🙂 En muistanutkaan tuota sun omaa listaa, hyvä kun linkitit sen tuohon. Teethän jonkun jutun tuosta laatikkopyörästä?

 2. Ihmisroskanen sanoo:

  No nyt on lomailijan näköistä porukkaa pöydän ääressä! Hyvä kalsarimeininki! Meillä lomaillaan koko kesäkuu ja heinäkuu ja osa perheestä vielä elokuunkin. Opiskelijoina joudutaan kuitenkin väkertämään jotain pikku hanttihommia tässä samalla, että pysytään leivän syrjässä kiinni.. Kivaa lomaa teille! Hyvät on suunnitelmat!

 3. Nessa sanoo:

  Kauniita kuvia! 🙂

 4. Taru sanoo:

  Heippa!!

  Ihanaa, mä löysin sun blogin uudestaan. Ihmettelin jossain vaiheessa, että tää oli kadonnut johonkin Bella-blogeista, mutta koska?!? Mutta ihan loistavaa, että edes nyt löysin uudestaan!!

  Ihanaa kesää teille! 🙂

 5. Laura sanoo:

  Työpaikkaa vaihtanyt yh tänäkään kesänä tunne sanaa loma, mutta edelliskesästä poiketen teen sentään vain yhtä työtä ja minulla on mahdollisuus saada ehkä palkatonta elokuuhun, joten pieni loma saattaa tulla minulle ja tyttärelle samaan aikaan. Toiveissa olisi hitaita aamuja ja lämpimiä iltoja. Tyttö toivoo polkupyöräilyä, eikä paljon muuta.

  Pojilla on kova lista! 🙂

 6. Bianca** sanoo:

  Oma poika ei kovin toiveita osannut ehdottaa, nimesi lähinnä viime päivien puuhia;piknikkiä,saunomista,jäätelönsyöntiä ja vesileikkejä. Sopii hyvin että näin jatketaan tulevatkin lomaviikot,vielä 6jäljellä:) Extempore reissullekin mieli avoin! Ihanaa kesää!

Kommentoi