MUODONMUUTOS PURKISTA

6/04/2015


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Indiedays ja L’Oréal Paris Prodigy yhteistyö.

Kaksi viikkoa siitten päiväni starttasi aika ihanissa merkeissä, nimittäin pienellä muodonmuutoksella. L’Oréalin tiimi loihti minulle, Iinalle sekä Sofille uudet lookit L’Oréal Parisin uusilla Prodigy-hiusväreillä. Tämän lisäksi meidät meikattiin, stailattiin ja koko homma kuvattiin vielä videolle.

Kyseessä ei ollut siis mikä tahansa väri, vaan kaupasta saatava kotivärjäyspaketti. Muista kotivärjäykseen tarkoitetuista kestoväreistä Prodigy kuitenkin eroaa siinä, että sen mikroöljyteknologia silottaa hiuksen pintaa, minkä ansiosta hiukset heijastavat valoa. Väriaineet jakautuvat levitettäessä tasaisesti hiuskuituun, lopputuloksena tasainen väri tyvestä latvaan. Ainutlaatuinen pigmenttiyhdistelmä antaa täyteläisen, luonnollisen ja vivahteikkaan värin. Hiusvärit eivät sisällä lainkaan ammoniakkia, vaan niissä on hentoien hyvä tuoksu joka ei ärsytä yhtään minunkaan herkkää ihoa tai hajuaistia. Pahimmillaan kun kaupan värit ovat saaneet silmät vuotamaan tujusta ammoniakin hajusta niin, ettei värjäämisestä ole meinannut tulla mitään.

Itse suosin kampaajalla käyntiä jo senkin takia että äitini on kampaaja, mutta myös siksi, että se on ihana hemmotteluhetki. Aina kuitenkaan kampaajalle ei ole mahdollisuutta mennä, vaikkapa rahan tai kiireen takia. Itselleni usein käy niin että tajuan minulla olevan joku tärkeä meno tiedossa ja huomaan että päälaella kirkuu järkyttävä juurikasvu. Sitä varten minulla on aina jemmassa purkki tai kaksi hiusväriä kylppärin kaapissa.

Olen värjäillyt hiuksiani itse teinistä lähtien. Luulin jo tietäväni kaikki jipot, mutta muuttummispäivässä sain hyviä uusia vinkkejä kotivärjäykseen ammattilaisilta. Ensinnäkin väriksi tosiaan kannattaa valita laadukas väri joka ei ammoniakkia sisällä, kuten uusi Prodigy. Luonnollisimman sävyn saat valitsemalla sävyn mahdollisimman läheltä omaa sävyäsi. Eli väri joka on korkeintaan yksi tai kaksi sävyä vaaleampi tai tummempi kuin luonnollinen hiusvärisi. Lue aina hyvin ohjeet ennen kun rupeat hommiin, käytä pakkauksessa olevia apuvälineitä ja noudata ohjeita vaihe vaiheelta optimaalisen lopputuloksen saamiseksi. Pyyhi iholle mennyt väri heti tai vaihtoehtoisesti voit suojata hiusrajan esim vaseliinilla. Ole kuitenkin tarkkana ettet levitä rasvaa liian lähelle hiusta, muuten väri ei tartu siihen. Älä säästä purkkiin jäänyttä väriä toiseen kertaan. Näin saat kauniit ja upeat hiukset, niin luonnolliset ettei kukaan arvaa että värjäsit ne itse.

loreal paris prodigy hiusväri 13

Omiin, valimiiksi likuvärjättyihin, hiuksiini käytettiin tyveen sävyä 4.0 (Tummanruskea) sekä latvaan sävyä 7.40 (Intensiivinen kupari). Väristä tuli mielettömän upea! Heti kuivan hiuksen nähdessäni ymmärsin mistä tuossa mikroöljyteknologiassa on kyse, väri on todella vivahteikas ja luonnollinen. Tykkään tosi paljon! Mitäs te sanotte muodonmuutoksestani?

Ehkäpä haluaisitte itsekkin testailla uusia L’Oréal Paris Prodigyn-hiusvärejä?  Niitä jaetaan 250 kappaletta kampanjasivulla, TÄÄLLÄ. Samalta sivusta voit käydä katsomassa kaikki 17 sävyä sekä lukemassa ammattilaisten vinkit kotivärjäykseen. Käykää ihmeessä valkaamassa oma suosikkinne ja osallistumassa hiusvärien arvontaan!

Tässä vielä hauska video päivästämme. Ja olihan se aikamoinen päivä. Ihana, mutta toki jännittävä kun kokoajan ympärillä hääri kampaajaa, meikkaajaa, stailaajaa, tuottajaa ja melkoisen söpöistä pojista koostunut kuvaustiimi.. 😉

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “MUODONMUUTOS PURKISTA”

  1. Rejin Jirki sanoo:

    Moi voiks mustiin hiuksiin värjätä tätä väriä ilman et pitäis tehä hiusvärin poisto?
    Mulla on siis mustat hiukset värjätty. mut haluaisin punaiset hiukset. Riittääks yks pakkaus et saan niistä tummanpunaiset? mulla on keskipitkät hiukset. Haluaisin kovasti tiettää ennen kun alan ostaan. Kiitos.

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Moikka! Mustiin hiuksiin saat tuskin mitään väriä näkymään, tummempaan ei voi värjätä vaaleamalla. Vaan tosiaan ensin hiukset täytyy vaalentaa / tehdä värin poisto. Suosittelen tämän tehtävän ihan kampaamossa 🙂

Kommentoi