MUMMOKSI YHDESSÄ YÖSSÄ
JA UUDET HIUKSET

5/11/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensin ajattelin että olen vain nukkunut huonosti, olen syönyt huonosti, kyllä se siitä.. Kunnes minulle valkeni, ei se siitä vaan minähän vanhenen! Peiliin katsoessa sieltä tuijottaakin takaisin ihan joku ihan muu kun se vauvankasvoinen tyttö johon olen tottunut. Pienet rypyt ja juonteet eivät haittaa, mutta kun naama olkaa oikeasti roikkumaan ei enää paljoa naurata. Stressi ja valvotut yöt varmasti vaikuttavat, mutta ihan faktahan on se että kun kakskytäviisi pamahtaa lasiin se alkaa. Vanheneminen nimittäin.

Tänään olen googlaillut kaikkea kasvojumpasta kaksoileuan rasvaimuun. Jumppa kyllä kiinnostelee, kirurgiset toimenpiteet ei. Joten päädyin ostamaan vihreää teetä sekä kiinteyttävää pikakaunistajaa. Ajan kulkua ei voi estää, mutta hitto vie, en mä vielä ole valmis tähän! Joten nyt kaikki niksit vanhentumiskellon hidastamiseen, kiitos. Eli mikä on paras kiinteyttävä voide? Ja nimenomaan sellainen naamaa nostava, ryppyjä siloittavat voiteet kun saavat kasvoni jotenkin turvoinneiksi. Mitäs muita vinkkejä, tarpeeksi unta, reilusti vettä, puhdasta ruokaa? Entäs naaman venymisen myötä, ainakin itseäni, vaivaamaan alkaneet suurentuneet ihohuokoset? Millä ne saisi kuriin koko päiväksi? Onko joku saanut apua ihoa hoitavista pillereistä?

Ja sitten niihin hiuksiin! Harmaita ei VIELÄ ole, mutta jottei tässä ihan heti mummoksi kaikki luulisi, kävin jo tuossa muutama viikko sitten luottokampaamossani vähän blondailemassa. Latvoja vaalennettiin muutamaan otteeseen ja päälle vedettiin oranssi jonka joukkoon sekoitettiin tippa pinkkiä. Eri valoissa tukka on tosi eri näköinen ja tykkään siitä kyllä kaikissa värisävyissään. Kiva piristysruiske marraskuun pimeyteen. Otsatukaahanhan pätkäsin jo aiemmin itse hetken mielijohteesta, ja myönnettäköön että se edelleen kaduttaa. Onneksi se kasvaa ja samalla ajattelin kasvatella tuota polkkaa nyt ihan pikkasen pidemmäksi. Mitäs sanotte?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

36 Responses to “MUMMOKSI YHDESSÄ YÖSSÄ
JA UUDET HIUKSET”

 1. Tupu sanoo:

  Ilman moralisointia…Vähemmän alkoholia!Reipas säännöllinen juhliminen nopeuttaa ihon vanhentumista, niin kurjalta kuin se kuulostaakin..

 2. K sanoo:

  Lymfapainelua! Mutsi neuvoi, että esim aamusin vessassa voi painella kämmenellä kasvoja ja nesteet kulkee paremmin, eli nesteet liikkuu, eli oon freesimpi.

  Oon ihan fiiliksissä tästä blogista ja saan tosi usein lapsuusviboja sisustuskuvista! Ihanaa 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   AIJJAA! Miten siis käytännössä, painella sieltä täältä vaan? 😀

   Ja voi että, miten hauska kuulla!! Ihanaa!

   • Kärty sanoo:

    No tää on todella hankalaa kuvailtavaa sanallisesti 😀 Suosittelen googlailemaan. Mut esim: aseta avonainen kämmen kasvoille nenän viereen (esim oikea käsi oikean silmän päälle, nenän varren viereen) siten, että sormen päät on kulmien kohdalla ja kämmenen noi ihme pallot (sormien juuresta kämmenen yläosassa) on silmäpussien kohdalla. Sitte ”aaltoilet” kädellä kasvojen sivuja kohti painelemalla ihoa. Ei mustelmille, mutta että tuntuu! Mut google on ystävä 😀 Ja tän voi tehä esim pytyllä, eli kaikki ehtii.

    Kiitos vielä kotoisasta blogista <3

 3. mömmöt sanoo:

  No toki hyvät elintavat ja ihonhoito auttaa, mutta fakta taitaa vaan olla se, että hyvät geenit takaa nuorekkaan ulkomuodon. Itse olen 42v. lievästi ylipainoinen nainen, ja minua luullaan AINA vähintään 10 vuotta nuoremmaksi. Ihonhoito on aina ollut mitä sattuu. Pesun jälkeen rasvaan kyllä joka kerta, mutta rasva on perus niveaa ja silmänympärysvoiteet vanhenee kaappiin. Meikit tulee nykyään aina pestyä ennen nukkumaan menoa, mutta nuorenpana sekin aina jäi. Kasvojumppaa en liioin muista ikinä harrastaa, ja kauneuskirurgiaa minulle ei ole tehty. Silmäkulmissa on vähän ryppyjä (ja olis vielä vähemmän, jos olisin malttanut nuorena käyttää niitä silmälaseja. ei olis tarvinnut siristellä silmiä!), mutta muuten iho on sileä…..ja hiuksetkin mustat, jonka senkin sanotaan vanhentavan!
  Joten……omalle nuorekkaalle ulkomuodolleni en todellakaan keksi muuta selitystä kuin hyvät geenit!
  Mutta sulla ei ole vielä hätäpäivää! 🙂 Luulen ettei toi naama ihan heti rupsahda! 🙂 Ja muista hymy! Se on se paras kasvojenkohotus! Eikä edes maksa mitään…:)

  Nätti tukka…:)

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No geenitpä ne! Ja luulen myös että pieni pyöreys nuorentaa eikä ryppyjä näy niin hyvin.
   Ihana kommentti, heti hymyilyttää! 🙂 Kiitos!

 4. Noushka sanoo:

  clarinsin beauty flash balm saa ihon hehkumaan, suosittelut!
  Ps. Mitä huulipunaa sulla on tässä?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Aih, kiitos pitää tutustua siihen! Huulipuna on Gina Tricotista, se tummin 🙂

 5. Hertta X sanoo:

  Rööki kannattaa jättää pois, ihan vaikka vaan satunnaisesti polttais.

 6. kata sanoo:

  ^ toi alkoholi-kommentti on kyllä valitettavan totta! Viinin litkiminen on vienyt monta frendiä kohti ennenaikaista rypistymistä 😀
  Ryppyvoiteiden en ole ainakaan omaan naamaani huomannut juurikaan tehoavan, pakkelilla voi vähän hämätä eli valokynää vaan lisää! Kaksoisleukaa en ole onnistunut piilottamaan 🙁 paitsi isolla huivilla……….

  ps. Kuvissa ainakin olet kyllä kovin pirtsakan ja nuorekkaan näköinen tyyppi, söpöt kasvonpiirteet 🙂

 7. camilla sanoo:

  Voi ihanuus. <3 😀 Samojen asioiden kanssa painitaan.. Sä tosin näytät aina joltain kuusitoista kesäiseltä! Olen huomannut, että runsas veden juominen, ruokavalio ja nukkuminen vaikuttaa paljon. Myös oma paino, sillä mitä vähemmän on paino näyttänyt vaa´assa, sitä enemmän näkyy ruttua nassussa. 😀
  On se vaan niin ahdistavaa, kun on henkisesti ikuisesti nuori ja silti sitä vaan vanhenee.. En määkään ole vielä valmis. Ehkä seuraava mies onkin sitten 15 vuotta vanhempi, että tuntisin itseni nuoreksi. 😉

  • camilla sanoo:

   Ainiin.. ja sokeri.. Se on paha paha paha. Ja niin perkeleen koukuttavakin!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahaha ennen näytin ja yhtäkkiä näytänkin mummolta 😀 Mutta oikeasti joo, olen nyt kaksi vuorokautta juonut tosi reippaasti vettä ja vihreää teetä ja eron jo huomaa! Niin ja ollut sokerilakossa! Joten se oikeasti toimii, tai sitten (ainakin osa) on vaan omasta päästä kiinni 😀
   Ja joo, joku vanha ja charmantti mies kiitos, tätä mummokriisiä ei totisesti auta neljä vuotta nuoremman miehen heilastelu….. 😀

 8. Riikka sanoo:

  Moikka! Ehdottomasti suosittelen säilyttämään nykyisen hiustyylisi, se sopii sulle kuin nenä päähän! Lyhyt tukka piristää ja olet kuin ranskatar!!!!

 9. Lilla sanoo:

  Hah, en kestä! Niin hyvä teksti ja ite katselin peilin edessä itteeni tänään samoissa fiiliksissä. Ainut vaan että sulla ei todellakaan oo näkyvissä sellaista, olet kaunis! Ja noi hiukset sopii sulle niiiin hyvin. Eli peili huijaa, näytät oikeasti hyvältä!!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahaha no kiitos, kyllä sieltä jotain näkyy – mutta kiva ettei ihan vielä sinne saakka 😀

 10. Anne sanoo:

  Voih, ihanat hiukset!
  Et näytä kyllä tippaakaan mummolta 😀
  Mutta hei, ryppyvoiteet turvottavat helposti kasvoja jos laitat voidetta reilusti illalla. Vähempi siis parempi. Kuulostaa kyllä niin tutulta, omalla kohdallani niin totta. Aamulla kun herää, sitä näyttää nykyään ihan joltain mörökölliltä 🙂
  Tuo hiustyyli sopii sulle tosi hyvin, pidä toi!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Oi kiitos, ehkä tuohon otsikseen kestää sitten vaan totuttautua.
   Ja tosiaan, ne rpyppyvoiteet turvottaa ihan tosi paljon. Kauheita! Ei niitä enää!

 11. m sanoo:

  Puhdas ruoka, säännöllinen unirytmi, paljon vettä ja liikuntaa. Huolellinen ihonhoito. Siinähän näitä jo aluksi.

  Sokeri, vaaleat jauhot, hiiva, alkoholi, valvominen -huono. Jo yksi juhlailta sekoittaa kehon pariksi viikoksi.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kyllä kyllä kyllä, kuten tossa yllä jo kirjoitin – olen pari päivää oiken tarkaan kiinnittänyt huomioita näihin ja ihan kun eron jo huomasi!

 12. jaanh sanoo:

  Itse olen aina 21-vuotias, vaikka täytänki tammikuussa sen 25!! Eilen juuri mietin, että silmänympärysvoiteelta täytyy kai alkaa vaatia enemmän tuota ryppyjensuoristusta. Jaiks..

 13. Sirpa sanoo:

  Parasta lääkettä ikääntymisen merkkien näkymiseen on iloinen mieli ja postiivinen ote elämään <3

 14. Linda sanoo:

  Mä luulen että sinä olet ihan oikealla tiellä ja sillä tarkoitan että hyväksyt itsesi. Ulkopuolisen silmin ei kyllä vanhemenisen merkkejä sun kauniissa kasvoissa näy mutta itse sitä on aina lähimpänä peiliä 😉

  Helli itseäsi kasvohoidossa vaikka kerran kuussa jos budjetti antaa myötä. Muuten voi leikkiä kuorinnoilla ja (itsetehdyillä luomu) kasvonaamioilla kotonakin.

  Jokaiselle ihotyypille löytyy ne omat parhaat voiteet mutta en usko että mikään niistä saa ajan pysähtymään.

  Kuten sanottu näytät ihanalta ja nuorelta ainakin 34v silmien läpi katsottuna

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ihanasti sanottu! 🙂 Tietysti sitä itseään syynää tarkemmin kun muut, joku kuukausittainen helliminen olisikin ihanaa! Kiitos kauniista sanoista!

 15. Nita sanoo:

  Hei !
  Pitkään on jo pitänyt kommentoida sinun blogiasi ja nyt sain aiheen siihen. Lopeta nyt hyvä Nainen itsesi suurennuslasin takaa katsomisen, olet Kaunis, sinulla on kaksi(2) ihanaa lasta, sinulla on työ mistä näytät pitävän erittäin paljon. Sinulla on ystäviä ja elämää 4-seinän ulkopuolellakin joten mitä pienistä rypyistä, ne kertovat elämästä.
  Toki ymmärrän että koska olet niin nuori vielä, niin rypytkin ovat m-a-a-i-l-m-a-n-l-o-p-p-u 😀 , keskittymällä juuri näihin jo edellä mainittuihin hyviin keinoihin löydät sellaisen tasapainon jolloin ikääntyminen on tasaista ja sinulle ominaista. Hyvä neuvo on että katso sukulaisiasi, ota heiltä se vertailukohta ja mieti miten omat elintapasi eroavat heidän elintavoistaan, tällä tavoin voit saada perspektiiviä omaan ulkonäköösi ja ehkä siten hyväksyntää itseäsi kohtaan lisää.
  Olet kaikkinensa Kaunis näin ruudun takaa katsottaessa sekä olet vieläpä erittäin Rohkea, sille nostan hattua vaikken hattua omistakaan. Jatka samaan malliin niin me täällä ruudun takana komppaamme sinua ja tarvittaessa lähetämme sinulle voimaantumisenergiaa ♥
  Ihanin syksyterveisin Nita 45v 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiva että kommentoit 🙂 Ei rypyt nyt MAAILMANLOPPU sentään ole, mutta puhut kyllä asiaa! Ja hyvä neuvo tuo vertailu! Kiitos paljon !!! <3 !!!! Ihanaa syksyä!

 16. jossu sanoo:

  Arvoitko jo rintaliivi arvonnan? 🙂

 17. Henna Maria sanoo:

  Moi mummo 🙂 Kuvista päätellen olet kyllä ihan teini!
  Itse huomasin vanhentumisen toisen lapsen syntymän jälkeen kun aamuviideltä peilistä katsoivat väsyneet kasvot…unen puute vanhentaa!
  Olikin hyviä vinkkejä ja vastauksia edellä. Kuten tuo huomio, että jotkut suvut vain näyttävät nuoremmilta. Oma äitini oli pitkään tosi nuorekas ja olen onneksi perinyt sen häneltä!
  Itselle tuli mieleen se, että sisäinen kauneus saa ihmisen hehkumaan. Kun on osannut elää rauhassa ja harmoniassa itsensä ja ympäristönsä kanssa. Sillon kasvoillakin on ihan erilaista kauneutta.
  Anteeksiantamattomuus, katkeruus, kateus, ahdistus, masennus ja muu henkinen negatiivisuus näkyy kasvoilla.
  Ja jos osaa jo nuoresta lähtien elää tasapainoisesti ja rauhassa muiden kanssa, niin uskon, että se näkyy sitten…vertaile lähipiirin ihmisiä ja pohdiskele heidän ryppyjensä tausta.
  Eräs kauneimmista naisista, jonka kerran näin, oli jo varmasti yli kuusikymppinen, mutta niin jotenkin nuorekas, vetreä ja aktiivinen nainen. Kun hän hymyili, kasvot olivat täynnä ryppyjä, mutta minusta se oli vain niin kaunista, että haluan olla vanhana juuri tuon näköinen! Eikä hänellä ole edes tyypillistä pientä nenää ja suuria silmiä, päinvastoin. Elämänilo vaan tihkui hänestä ja se oli tosi viehättävää. Onhan toki kauneus katsojankin silmissä 🙂

 18. Esbe sanoo:

  Oletko sä 25!

Kommentoi