ISKÄLLÄ

2/11/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olenkin jo kerran aiemmin postannut lasten isän kodista, mutta viimeksi siellä käydessäni oli niin ihana valo ja vähän tavaratkin vaihtaneet paikkaa, joten oli ihan pakko räpsäistä taas pari kuvaa blogiin.

Ihan hirveän usein minun ei tule tuolla poikien kakkoskodissa käytyä, vaikka se tuossa ihan melkein naapurissa onkin. Onkin joka kerta jotenkin pysäyttävää nähdä lapset toisessa ympäristössä ja kuitenkin ihan kotonaan. Heillä on siellä ihan omat juttunsa, lelunsa, sänkynsä, omat paikat ruokapöydässä… Vaikka tietysti on tosi hienoa että pojat ovat sopeutuneet hyvin kahden kodin elämään, on se myös jollain tapaa haikeaa. Täällä minä istun yksin kotona ja samaan aikaan he touhuilevat toisessa kodissaan jotain mistä minä en juurikaan tiedä mitään.

Onnea kuitenkin että kakkoskoti on mitä parhain, ikinä ei tarvitse aiankaan huolissaan olla että miten siellä menee. Ja hienoa että ollaan saatu tämä kahden kodin elämä näin hyvin rullaamaan.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

12 Responses to “ISKÄLLÄ”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  Tietkö, mä niin ihailen sua! Harva saa elämän eron jälkeen sujumaan noin mallikkaasti. Ehkä mun yöllinen väsymys taas puhuu, mutta oot kyllä uskomattoman monella tavalla upea nainen ja äiti, kunnioitan sua paljon!

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No voi että, ihanasti sanottu – kiitos paljon <3 ! Yritetään parhaamme :-)

 2. Avatar Johanna Koo sanoo:

  No ompa tosi kivan näköstä iskällä!! Tosi upee sisustus! Ja kiva tietty et kaikki pelittää hyvin teillä kaikilla <3 Hali <3

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Eikös oo, oon niin kateellinen noista lattioista ja avarasta retrokeittiöstä :-D !

 3. Avatar retromoderni sanoo:

  Iskällä kiva ja rento kämppä, ihana matto.

 4. Avatar zenna sanoo:

  komea on kämppä ja iskä. (;

 5. Avatar Linda sanoo:

  Toi on kyllä söpö toi poikien toinenkin koti!

 6. Onpa mielettömän tyylikäs koti miehellä! Ihanan paljon valkoista ja kirkkaita värejä – ihan toisenlaiset värit kuin täällä Etelä-Ranskassa…

 7. Avatar Jenny sanoo:

  On kyl ihana koti ja ihana iskä! Ja sä oot ihana äiti kun oot niin hyvää pataa iskän kans. Noin kasvatetaan ihania lapsia. RESPECT!

Kommentoi