INSPIRATION DAY

26/10/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogissa on ollut pari päivää hiljaiseloa, mutta sitä enemmänkin on tapahtunut täällä ruudun takana. Instagram seuraajat ainakin tietävät, että sain koko viikonlopuksi ihania vieraita, kun Riikka, Essi ja Kaisu tulivat meille yökylään. Nimesimme viikonlopun gaalaaviikonlopuksi ja nyt kieltämättä kisaväsymys vähän painaa. Perjantaista saakka ollaan nimittäin menty juhlasta ja keikalta toiseen mutta hauskaa on ollut (muutamaa vaatekriisiä lukuunottamatta). Viikonlopun parhaaksi hetkeksi kuitenkin mieleen taitaa jäädä lauantai-aamupäivän lounashetki kavereiden kesken, tulipahan naurettua. Tiedättehän kun kaikki ovat vähän väsyneitä, mutta hilpeällä tuulella…parasta.

Eilen illalla Indiedays Awardseissa palkittiin inspiroivimpia blogeja, ja kiitos kaikille äänestäjille, MAMI GO GO pääsi myös palkintopallille jaetulla 3. sijalla inspirovimpana perheblogina. Olen todella todella otettu ja kiitollinen jokaikisestä äänestä, ihan huikeata saada tälläinen tunnustus teiltä lukijoilta. Kiitos. Ja palaan tähän varmasti vielä vähän paremmin myöhemmin. Ennen illan gaalaa vietettiin kuitenkin Sipulin talvipuutarhassa Indiedaysin järjestämää Bloggers Inspiration päivää, joka on siis bloggajille tarkoitettu ammattilaistapahtuma.

Päivän aikana oli mahdollisuus osallistua erilaisiin workshoppeihin, kuten saada ammattilaiskuvaajilta neuvoja hyviin asu -ja ruokakuviin sekä kuvankäsittelyyn. Paikalla oli myös ruotsalaiset huippubloggaajat Fanny Luckman sekä Victoria Törnegren, jotka kertoivat muunmuassa siitä mitkä ovat hyvän ja suositun blogin rakennusaineet. Luentosalissa myös osa Indiedaysin bloggaajissa oli yhessä yleisön kanssa keskustelemassa bloggaamisesta yleisesti.

Itse otin osaa Hobby Hallin hauskaan stailauskisaan, jossa oli kymmenen minuuttia aikaa stailata makuuhuone. Stailauksen jälkeen jo vähän janotti, eikä De Kuperin drinkkikoulun tatuoitu baarimikkokaan ollut hullumman näköinen, joten kävin tekemässä siellä raparperi-ruusu drinksut sekä itselleni että Emilialle ja Rillalle. Kaupan päälle sain vielä piiitkän halauksen, joten kannatti ottaa osaa. Hehehe. Drinkkikoulun jälkeen kiertelimme vielä Designers lounge-alueella, jossa oli mukana muutama suomalainen brändi, kuten CTRL, R/H ja Riivari.

Aamupäivä oli ihana ja todellakin hyvin inspiroiva. On kiva että blogien ja blogimaailman kasvaessa myös tämänkaltaiset ammattilaistapahtuvat kasvavat ja kehittyvät. Mutta oikeasti kaikkien parastahan näissä on muiden ihaninen bloggaajien tapaaminen. Vaikka monesti muissa tilaisuuksissa tuleekin törmättyä, on myös paljon niitä jotka asuvat jossain kauempaa ja joita ei ole ikinä livenä tavannut. Monet teistä varmasti myös tieteävät sen tunteen, kun joku bloggaaja tuntuu tosi tutulta vain sen takia, että jotain blogia tulee seurattua vuosi toisensa jälkeen päivittäin. Minäkin tapasin eilen monta tuttua kasvoa, ihania hymyileviä ihmisiä, kaikki jotenkin niin tuttuja vaikka nyt vasta ensimmäistä kertaa tapasimme. Yksi ihanimmista ensikohtaamisista oli Ruotsissa asuvan blogikaimani Go 4 it vol.2-blogin Mintun kanssa.

Tällaisten viikonloppujen jälkeen päällimäisenä tunteena on vain niin suuri kiitollisuus kaikesta mitä itsellä on. Kaikki upeat ystävät ja ihmiset ympärillä, mitä olenkaan tehnyt ansaitaakseni näin mahtavan jookon erilaisia persoonia ympärilleni. Perjantaina exäni myös muistutti olemaan ylpeä itsestäni, ei sitä todellakaan meinaa tajuta että mitä kaikkea olenkaan tällä blogilla saanut aikaan ja mihin se on minuut tänä päivänä vienyt ja mitä kaikkea se on antanut. Joten kiitos vielä, kiitos että olette siellä ruudun toisen puolen lukemassa ja kommentoimassa juttujani, ilman teitä ei tätä blogia olisi.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

12 Responses to “INSPIRATION DAY”

 1. Minttu sanoo:

  Oli niin ihana tavata sut vihdoin livenä!! <3

 2. Lilla sanoo:

  Onnea! Tämä on kyllä oikea hyvänmielenblogi!

 3. Paljon onnea! Oli mukava vaihtaa muutama sanakin 🙂

 4. Katja sanoo:

  Onnea sijoittumisesta, ihana tuo kuva baaritiskin takaa! Olet oikeassa, oli ihan parasta tavata muita bloggareita eilen!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos paljon ja tiskin takana oli kyllä hauskaa 😀 !

 5. misu sanoo:

  onnea palkinnosta!
  ja tiedän niin mitä tarkoitat lauantain brunssilla ystävien kesken! meillä on ystäväporukka hajaantunut nykyään ympäri suomen rovaniemeltä helsinkiin ja nyt on otettu perinteeks sillontällön viikonloppu tyttöjen kesken. siskonpeti, viini, lauantain brunssi, yöpaidoissa hengailu, juoruilu ja nauru – ihan parasta! tulee just aina toi fiilis mitä kuvailit, kiitollisuus siitä et miten voikin olla saanut niin hyviä tyyppejä elämäänsä 🙂

 6. Maria sanoo:

  Onnea Minttu! <3

  Oli ihan tosi kiva tavata livenä, harmi että oli niin paljon häslinkiä ympärillä, ettei ehditty jutskaan sen enempää. Ens kerralla sitten! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos Maria! Oli tosiaan tosi kiva tavata, ja toivottavasti pian vähän paremmin 🙂 !

Kommentoi