PILOTTI JA TRENSSI – KAKSI TAKKIA PÄÄLLEKKÄIN

20/10/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä ei ole oma ideani, vaan napattu suunnittelija Maija Louekarilta, joka ihastutti taannoin eräässä tilaisuudessa trenssin ja pilottitakin yhdistelmällä. Ideahan on aivan loistava, sen lisäksi että se näyttää hauskalta, saa tällä tavoin ohuille syystakeille vähän pidemmän käyttöajan. Päällimmäinen takki on myös helppo pukea/riisua kun tulee kylmä/kuuma, eikä ohut pilotti viea laukussa juurikaan tilaa.

Maijalla oli muistaakseni päällän beige trenssi ja vihreä pilotti, oma versioni tästä on tuttu ja turvallinen kokomusta. Mutta kivasti takit erottuvat mielestäni toisistaan, vaikka molemmat mustia ovatkin. On ihana, kun vielä voi pukeutua mielikuvistusta käyttäen, eikä vaan hautautua sen paksun talvitakin alle. Pian senkin aika on.

Eilen testasin myös version trenssin yhdistettynä pitkään välikausitakkiin, kun vietimme illan sateisella Linnanmäellä. Sekin kombo toimi kivasti, kun arkisen hiekkalaatikkotakin alta vilahteli vähän siistimpää ja stylempää vaatetta ja pysyin samalla lämpimänä ja kuivana. Mitäs tykkäätte lookista ja tuleeko teillä pidettyä kahta takkia päällekkäin?

pilotti Carlings, trenssi H&M, neule Meandi, kauluspaita Lindex, legginssit ja pipo American Apparel, kengät Vans

ps. Triumph arvonnan voitto meni Suvi Saterille ja JC Itiksen Crocker arvonnan voitti Maija V. Kiitos kaikkille osallistujille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “PILOTTI JA TRENSSI – KAKSI TAKKIA PÄÄLLEKKÄIN”

 1. Peeta sanoo:

  Joo miksei, näyttää kivalta! Ei kyllä olis tullut mulle heti mieleen tollanen yhdistelmä mutta toimii ainakin sulla 🙂 Mukavan rento.

 2. ida365 sanoo:

  Toimiiiii! Etenkin kokomustana :-*

 3. Linda sanoo:

  Niin nättinä taas että 🙂
  Mä pidän vilukissana usein kevyttä lyhyttä toppista siistimpien takkien alla.

 4. misu sanoo:

  toimii!
  ja toimii myös tuo lyhyt tukka sulle, siis ihan superhyvännäköinen! en oo varmaan aiemmin tajunnut sanoa 🙂

Kommentoi