HYVÄN MIELEN ASTIAT

15/10/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATiger on sellainen kauppa jonka ohi ei vain voi kävellä. Siellä on aina jotain uutta, joten sisällä on käytävä aina kun liike sattuu kohdalle. Ja yleinsähän sieltä tarttuu mukaan jotain pientä, ja niiiiin tarpeellista.

Tällä kertaa en voinut vastustaa näitä söpöillä naamoilla varustettuja astioita. Muutama kuppi, lautanen ja tarjottimet näyttivät niin omilta että ne oli kotiin kannettava. Ja kun ne maksoivat vaan muutaman euron kappale, ei heräteostoksista tarvinnut edes potea senkummempia omantunnontuskia.

Näistä iloisista asioista kelpaa kyllä syödä vaikka aamupalaa, tulee hyvä mieli.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

One Response to “HYVÄN MIELEN ASTIAT”

  1. Avatar Milla K sanoo:

    Eikä!! Mie niiin hipelöin näitä kans yks päivä tigerissä ja nipin napin sain itteni ovesta ulos ilman niitä. Nyt ihastuin näihin uudelleen :D