MUUTAMA SUOSIKKI MEANDIN NAISTENMALLISTOSTA

4/09/2014

meandi naisten mallisto syksy 14meandi naisten mallisto neule sydän - boatnek heart knitmeandi naisten mallisto minttu mami go gomeandi naiset musta magic pantsmeandi convrsemeandi naistenmallisto drop 1menadi naistenmallisto 2014 perhonenmeandi pallohame

Tammikussa sain kunnian olla mallina Meandin naistenmalliston juhlanäytöksessä liki kolmelle sadalle Me&I myyjälle. Tänä vuonna tämä ruotsalainen lasten -ja naisten vaatemerkki julhii jo 10 vuotissynttäreitään. Juhlan takia tämä vuosi on ollut ja tulee vielä olemaan erityisen hauska.

Meandin syysmalisto julkaistiin muutama viikko sitten ja tänä vuonna naisten mallistoon ollaan kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Mallisto on pullollaan laadukkaita mekkoja ja hameita, hyvin istuvia housuja ja kauniita paitoja. Vähän kaikille kaikkea sanoisin. Kuten aiemminkin, materiaalit ovat hyviä, laadukkaita ja kestäviä. Monet mallit sopivan niin erilaisiin tilaisuuksiin kun elämäntilanteisiinkin. Esimerkiksi kuvissa minulla päällä oleva big dots skirt menisi hyvin korkean ja joustavan vyötärönsä aniosta myös raskaana ja imettäessä. Lisää laadukkuuden tuntua vaatteisiin tuo pienet yksityskohdat, kivat leikkaukset, taskut ja pienet metalliset merkit.

Ja tiedättekös, naisten mallistosta on tulossa pian vielä toinen erä! Itseasiassa minä ja muutama muu bloggaaja lähdemme huomenna Meandin pääkonttoriin sitä ennakkoon ihmettelemään. Ihan jännittää että mitä kaikkea siellä on luvassa, mekin olemme vain kuulleet että mallisto on tosi ihana.

Minusta on kiva että meihin äiteihinkin kiinnitetään enemmän huomiota ja että näillä isoilla naistenmallistoilla vähän ehkä herätellään ja muistutellaankin meitä hemmotelemaan välillä myös itsejämme. Ei aina vaan laiteta niitä kaikkia rahoja lasten uusiin vermeisiin!

Olettekos jo muuteen nähneet livenä uuden syksun 2014 malliston? Mitä piditte naisten vaattteista ja nousiko sieltä jotain suosikkeja?

Omat kuvissa näkyvät lempparini: Boatneck heart knit, Perfect pants ja Big dots skirt. Vaatteet saatu.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

16 Responses to “MUUTAMA SUOSIKKI MEANDIN NAISTENMALLISTOSTA”

 1. Ihastuin naistenmallistoon ja tilasinkin harmaat slimit sekä sen jakun! Ihanat päällä! :)
  Varmaan pitää vielä tehä toinenkin tilaus ;D

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo ehkä pitää, maanantaina tulee sitteen ne uutuudeet vielä myyntiin ;-) Itse meinaan tilata ainakin vielä ne almost black farkut!

 2. meiranmaja sanoo:

  Itse tilasin sen waves tunikan, ja pidän siitä älyttömästi. Miikkareita löytyy äidiltä ja lapsilta, mikään yksi yli muiden merkki se ei meillä silti ole.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Oi se oli kiva! Meandin vaatteet on vielä niin tosi laadukkaita, mutta juu, en mikäkään sentään ihan pelkästään niihin ole hurahtanut.

 3. Lingon sanoo:

  Tykkään <3

 4. Kivalta näyttää – niinkuin sun päällä nyt näyttää kaikki ja AINA! Piti tulla vielä ihan erikseen sanomaan, että näytät tosi hyvältä sun polkkamittaisessa tukassa ja olet selkeästi kaventunut ihan hirmuisesti! Voisitkohan postata taas joku päivä paremmin nykyisestä ruokavaliostasi ja vaikka sun suosikki(arkiruoka)resepteistä? :)

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi ihana Anna! Kiitos! Viimeaikoina syömiset ja liikkumiset on olleet ihan retuperällä, mutta ehkä tuollainen postaus toisi taas vähän lisäbostia motivaatioon! <3 !

 5. Ensimmäkin onnea Indiedaysiin pääsystä! En ole muistanut onnitella. Ja toiseksi: ihania kuvia, olet tosi kaunis! Yleensä nämä ei ole muhun iskenee, mutta nyt oli monta kivaa vaatetta. Mä tilasin tuon hameen, mutta en sitten tarkemmin soviteltuani tykännytkään. Mun ehdoton suosikki oli retro foldover dress. Ihana! Jännityksellä odotan uutuuksia.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos Jonna, niin kiva olla täällä! :) Vitsit toi mekko sopii sulle hyvin!!!!! Ihana! Maanantaina tulee uutuudet ;-)

 6. Veera sanoo:

  Olet, Minttu, kyllä tosi kaunis! Ja tuo sun polkka on iiihanan piristävä :)

 7. Bianca** sanoo:

  Nuo perfect pantsit kotiuttaisin mieluusti! Näyttävät niin mukavilta, tarpeeksi paksuilta ja nettisivuilta huomasin niissä olevan takataskutkin..ei tule sukkahousufiilistä:)

 8. jaanh sanoo:

  Hei! Vastasiko nuissa Perfect pantseissa koot normaalisti käyttämääsi kokoa? :) Itse olen XL ja esim ”Taikahousuista” menee M, joka taas Perfect pantseista ei menny viereenkään. Sovittamatta tilasin jälkikäteen xl:t. Olivat peijakkaat loppuneet hetkellisesti. Liekkö sun blogilla jotain osuutta asiaan. ;) Näyttää nii kivoilta sun päällä.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moikka! Musta ne olivat aavistuksen reilut. Tai kun saavat oikeasti ollakkin aika tiukat. Minulla on kuvissa koko L, mutta M olisi varmasti parempi :-)
   Toivottavasti housuja tulisi pian lisää!

Kommentoi