RILLIPÄÄ TOIMISTOLLA

27/08/2014

kotitoimisto minttu mami go gokotitoimisto kalenteri
kotitoimisto koti
kotitoimisto lounas
kotitoimisto minttu mäntysalo bloggaaja
kotitoimisto macbook
kotitoimisto minttu työpöytä
kotitoimisto mami go go näppäimistökotitoimisto pöytä
kotitoimisto silmälasit

Moni ei varmaan tiennyt että minulla on silmälasit, ehkä joskus ihan blogin alkuaikona ovat saattaneet täällä vilahtaa. Jos silloinkaan. Tämä johtuu siitä etten oikeastaan tarvitse laseja. Minulla on vähän plussaa ja pärjään aivan hyvin ilman. Mutta keväällä optikolla käydessäni minulle määrättiin aurinkolasitkin vahvuuksilla ja sain tiukan määräyksen pitää kotona laseja, ainakin päätteellä ollessani. Niin kehykset kun linssitkin pitäisi päivittää, mutta toisaalta ei niillä nin väliä kun pidän niitä vain kotona. Tällainen rillipää täällä näytön takana siis useinmiten häärii!

Mitäs työpäiviini sitten tulee, niin tänään on ollut hyvin tavallinen ja rauhallinen päivä ihan vain ”kotitoimistolla”. Bloggaajille tulee nykyisin tosi paljon kutsuja erilaisiin tapahtumiin, uusien mallistojen tai tuotteiden lanseerauksiin, tiedoitustilaisuuksiin, liikkeiden avajaisiin… Etenkin syksyt ja keväät ovat kiireistä aikaa, ja pääkaupunkiseudulla olisi joka päivälle ainakin muutama tärppi.  Itse olen jättänyt kaikki tapahtumat kesän jälkeen väliin, mutta jos vaikka loppuviikosta yrittäisi vähän aktivoitua. Toisaalta nyt se mitä juuri kaipaan, on  paremmat rutiinit. Pojat kun ovat vain kolme päivää viikossa päiväkodissa pitäisi niistä kolmesta päivästä saada mahdollisimman paljon irti. Heräisin ajoissa ja kehittäisin joka kotitoimistopäivälle jonkinlaisen aikataulun.

Tänään oli siis kuitenkin ihan tuotelias päivä, vaikka suoraan blogissahan se ei näy sillä en tehnyt postausta. Olen lähetellyt sähköposteja suuntaan jos toiseen, valmistellut tulevaa blogimuuttoa, tilannut uudet käyntikortit, suunnittelut yhteistyökumppaneiden kanssa tulevaa syksyä ja talvea, täyttänyt kalenteria sekä pyöritellyt mielessä postausaiheita. To Do – lista kasvaa samaa vauhtia kun siitä yliviivataan tehtäviä. Niin ja lisäksi otin tämän postauksen kuvat. Ja sen jälkeen taistelinkin seonneen tietokoneeni kanssa. Sellainen päivä siis, ei ulkopuolisen korviin kovin kiinnostava tai eroa muutenkaan normaalista toimistotyöstä.

Ne jotka työskentelevät kotona varmasti tietävät sen haasteet. Toisaalta on ihana ettei tarvitse lähteä vaikka huonossa säässä tarpomaan työpaikalle tai yrittää ehtiä kellon tarkasti paikalle. Mutta kotona tulee paljon houkutuksia. Torkuttaa aamulla. Nukkua päikkärit. Tehdä kotitöitä. Surffailla netissä ja chattailla kavereiden kanssa… Toisaalta kaikki nämä ovat myös plussaa. Olen huomannut että olen sitä tehokkaampi mitä laittautunempi olen. Eli jos istun koneella koko päivän yöpuku päällä en todellakaan saa yhtä paljon aikaan kun jos puen siistit vaatteet ja meikkaan heti aamusta. Jännä juttu on myös se, että musiikki häritsee keskittymistä. Muuten kuuntelen musaa oikeastaan kokoajan, mutta kirjoittaessa keskityn liiaksi kuunteluun ja häiriinnyn. Kotona ollessa on myös paha tapa se että hommia tekee oikeastaan aamusta iltaan. Ainakin niinä päivinä kun pojat ovat isänsä luona saatan istua koko päivän tässä koneella.

Olohuoneemme toimii siis lisäksi myös makuuhuoneenani sekä toimistonani. Toimii.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

13 Responses to “RILLIPÄÄ TOIMISTOLLA”

 1. Avatar Minna sanoo:

  Ihanan tyhjää! Oma työpöytäni näyttää aina hävityksen kauhistukselta. Haluaisin nauttia tilasta enemmän ja siksi välillä saan tavarasta eroonpääsy -purkauksia. Tuollaista tilaa tavoitellen.

 2. Avatar A.-K. sanoo:

  Kivat rillit! Sopivat sulle hyvin. :)

 3. Avatar Lilla sanoo:

  Kaunis rillipää!

 4. Noi rillithän sopii sulle tosi hyvin. :)

 5. Avatar camilla sanoo:

  Sulle kyllä sopii rillut tosi hyvin. :) Mulla on pienet miinukset, mutta en ole koskaan laseja käyttänyt. Jotkut kivat muovipokat kyllä vähän kutkuttelisi!

 6. Avatar Fanniko sanoo:

  Oot aivan upean näköinen! Siis oikeesti! Niin kaunis! Ja nuo lasit myös!

 7. Avatar Milla sanoo:

  Siis nätti! :))

  Plus mikä näppis? :DD Upee !! Mistä tommosia saa? :D

 8. No olet kyllä varsin hemaiseva rillipää. :)

 9. Ihana, vähänkö sopisit jonkun silmälasifirman mainoskasvoksi <3

  Hei laitapa postausaihe-listaasi se, miten Kaapo ja Elvis ovat saaneet nimensä. Olisi edelleen mielenkiintoista joskus lukea siitä :)

 10. ONNEA UUTEEN KOTIIN! ;)

 11. Avatar sanna sanoo:

  mistä nuo rillit on ostettu? Tosi kivan näköiset ja sopiii sulle mainiosti

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos, ne on tilattu joskus aikanaan Lenswayltä :-) !

 12. Avatar Sari sanoo:

  Sinä olet niin kaunis! :)