KOTONA

7/08/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takana mieletön neliviikkoinen, silti kotiin on aina hyvä palata. Kotona kaikki oli ennallaan. Mitä nyt vähän pölyistä ja tunkkaista. Kukkakin oli vielä hengissä! Kotiin päästyämme pojat kävivät heti tarkistamassa etteivät lelut olleet tehneet hatkoja. En ole varmaan ikinä nähnyt huonetta myllättävän niin nopeasti kaaoksen partaalle. Uudet tuliaisetkin pääsivät heti etsimään uusia paikkojaan. Bongaatteko ananaspeilin, sarvikuonon, punotun kulhon ja magneetin? Minulla oli myös suuret suunnitelmat purkaa matkalaukut heti kotiin päästyämme. Aluksi ajattelin kuitenkin oikaista iiihan hetkeksi sohvalle.. Lopulta löysin meidät kaikki siitä nukkumasta ja nukuttikin niin kovasti että lopulta herättiin vasta seuraavana aamuna. Loma se on ohi nyt ja arki alkaa. Heti viikonlopun jälkeen.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

7 Responses to “KOTONA”

 1. Avatar Emmi sanoo:

  hei hei! mistä tuo ihana kulta kantinen kuppi on? tuo joka on tuon valkoisen pupu kupin vieressä? ja helehei,tuo peili on ihan über hieno! :)

 2. Ananaspeili on upea! On kiva käydä matkoilla, jotta taas kotikin tuntuu mukavalta ja mielenkiintoiselta.

 3. Avatar Bianca** sanoo:

  Tervetuloa Suomeen! Bongasin heti kaikki uudet jutut, kun olen niin usein tihrustanut kotisi kauniita yksityiskohtia täältä blogista:) Tuo ananaspeili on upea!

 4. Avatar Tanja sanoo:

  Hei,
  ihanan näköistä. Mistä tuollaisen Oma koti kullan kallis-taulun saa?