PEITTO PÄÄSSÄ KESÄSÄÄSSÄ

30/07/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja silti järki jäässä!

Löysin sattumalta eräästä krääsäkaupasta ison kasan hienoja trikookuteita muutamalla eurolla. Olen viimeksi virkannut kai joskus ala-asteella, mutta nopeasti tekniikka muistui mieleen. Mikä hassuinta, myös siskopuoleni oli saanut samana päivänä inspiraation virkata maton. Pistimme sitten yhdessä mummokerhon pystyyn. Limenkeltaisesta kankaasta ajattelin virkata lapsille hauskan torkkupeiton… Noh, lopulta siitä tulikin jonkinsortin huivi kun kudetta ei enempään riittänyt. Saatiin siitä ainakin paljon huvia jos ei muuta.

Noiden halpojen kuteiden lisäksi olen hurahtanut krääsäkaupassa myytäviin tekokynsiin! Siis kyllä, mitä kreiseimpiä kynsiä saa helposti alle eurolla – pakkohan niitä on ollut hamstrata. Ehkäpä ne ansaitsevan ihan oman postauksensa pian.

Olisikos vinkkejä että mitä kaikkea kivaa noista kuteista voisi tehdä? Jotain koreja ehkä? Sormet syyhyää nyt kokoajan, koukuttavaa puuhaa! Aloitin jo uuden peitonkin tekemistä, mutta.. no sanotaanko että sen muoto muistuttaa enemmän isoa vaippaa kuin peittoa.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “PEITTO PÄÄSSÄ KESÄSÄÄSSÄ”

 1. Ilona sanoo:

  Huikeat maisemat!
  Täydellisen väristä kudetta olet kyllä löytänyt.

  Lelupussukoita lastenhuoneeseen noista voisi tehdä. Seinään jotain hienoja koukkuja ja pussukoita leluineen roikkumaan.

  Itse olen aloittanut tyynynpäällisen kuteesta.. mutten vielä lopettanut. Pitää odottaa syksyn inspiraatiota. Tiettyyn aikaan vuodesta se aina tulee.

 2. Hanna sanoo:

  Noi sun pojat on niiiin sulosia, kauniit silmät ihan niinku äidilläänkin. Teidän elämää on mukava seurata, kiitos hienosta blogista!

 3. L sanoo:

  Voi ihanat sandaalit pojilla! Minkä merkkiset ne ovat?

 4. Johna sanoo:

  Siis tostahan tuli mahtava! Mennää joku päivä kude-shoppailee lisää!!

 5. iviivi sanoo:

  Mistä krääsäkaupasta saa matonkuteita muutamalla eurolla??? 😀

 6. Jenni sanoo:

  Olen virkannut keinutuoliin raanun tuollaisista kuteista, istuinpäälliset, korit leluille tai matot ovat kyllä hyviä virkkausideoita. 🙂
  Olen ostanut omat kuteet Lankamaailmasta ja innostunut saksimaan vanhoja siintyneitä vaatteita kuteiksi, meillä olisi mökillä kangaspuut, joten unelmoin itsetehdystä matosta. 😉

 7. Noora sanoo:

  Ihanat nuo värikkäät housut! Olen ihaillut niitä toisenkin postauksen kuvissa, mistä tollaisia saa?

  Muutenkin kauniita kuvia suloisista lapsista! Olisi joskus kiva kuulla minkälaista on behind the scenes kun otatte kuvia. 🙂 Kuvista päätellen pojat kyllä jaksavat poseerata.

 8. Ansku sanoo:

  Voi eii miten hienoja kuvia, nousi hymy huulille 😀

Kommentoi