LOMALLA VIIMEINKIN, VOI OTTAA IISIMMIN

12/07/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAlomalla näkymätOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAlomalla pojat altaallaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAlomalla pojat uiOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähdettiin poikien kanssa aamulla heti neljän jälkeen matkaan. Lähemmäs viiden tunnin lento meni paremmin kuin ikinä. Elvis nukkui lähes koko ajan ja Kaapo leikki uudella legollaan. Olen vieläkin ihan häkeltynyt – aikamoisia reissumiehiä heistä on tullut ja lentomatkailu sujuu jo ihan rutiinilla. Malagassa olitiin jo aamulla yhdeksän jälkeen ja takana aivan ihana aurinkoinen lomapäivä.

Lomailu muissa kun niissä omissa tutuissa maisemissa ja nurkissa nollaa ajatukset niin paljon paremmin kuin mikään muu. Saa keskittyä vain olennaiseen, olemiseen ja nauttimiseen. Ei tarvitse liioin miettiä oikeastaan mitään. Parasta tästä tekee sen, että ympärillä on järjettömän rakkaita ihmisiä. Tuossa nuo pikkuveljet parhaillaan pelaavat monopolia, koirat pyörivät jaloissa, vanhukset kävivät nukkumaan ja lapsetkin tuhisevat pitkän päivän uuvuttamina onnellisina (ja jo ihan ruskettuneina!) sängyissään.

Olemme siis seuraavat neljä viikkoa täällä lomalla. Samalla blogi hiljenee – ei kokonaan, mutta postauksia tässä kuussa tulee selkeästi vähemmän kun yleensä. Nyt otan ihan iisisti.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

16 Responses to “LOMALLA VIIMEINKIN, VOI OTTAA IISIMMIN”

 1. Bianca** sanoo:

  Mahtava lomaparatiisi teillä! Vaikka lämmön vuoksi en Suomesta nyt kaipaakaan etelään, allekirjoitan täysin mitä sanoit maisemanvaihdoksesta! Loma tuntuu myös pidemmältä kun arkiympyröitä vähän rikkoo..
  Onnellisia päiviä siellä rakkaiden ympäröimänä<3

 2. Tanja sanoo:

  Ihanaa lomaa teille! Näyttää niin kivalta, pääsispä itsekin nyt jonnekin nollaamaan. No, kait se synnäri kuukauden päästä (?) ajaa saman asian? 😀

 3. MÄKIN HALUUUN!!!!!

 4. Danone sanoo:

  Vähän oon kade! Tultiin just maanantaina Espanjasta ja oon jo valmis lähtemään takasin…

 5. KataMeri sanoo:

  Rentouttavaa lomaa!

 6. Teija sanoo:

  Ihania kuvia! Mukavaa lomaa!

 7. lapa sanoo:

  Voi vitsi näyttää kivalta, ihanaa lomaa teille kaikille!
  Sivukommenttina pakko mainita, että sun veljet on tosi söpöjä :>

 8. Lilli sanoo:

  Ihania kuvia ja tunnelma! 🙂 Ja ihana toi kuva susta, niin jotenkin rentoutunut ja seesteinen ja onnellinen, väsynyt, semmoinen ihana tyytyväinen unenomainen tunnelma. 🙂

Kommentoi