JA TAAS YKSI VIIKKO ON TAKANAPÄIN

7/04/2014

keepcupkaapo liitutaulumaali seinäkatusoittajat kaisaniemiProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetriikka hunajaista fresitaProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetminttu mami go go

Huh, hyvä kun kärryillä pysyy että  mitä tässä elämässä nyt tapahtuu. Viimeisin viikko on ollut taas ihan älytön. Niin hyvässä kun vähän pahassakin. Pääasiassa on kuitenkin sattunut kivoja, ja tosi tosi kivoja juttuja. Paljon kaikkea yllättävää. Eniten olen kuitenkin yllättynyt siitä että miten aika kuluu niin nopeasti. Mun lapset on yhtäkkiä kasvanut ihan isoiksi. Ja kohta on myös kesä. Ja mitäs muuta, no kaikkea. Ainiin ja unohdin palauttaa pari paperia yliopistolle. Eli syksyllä ei minusta ei ainakaan tule yliopisto-opiskelijaa. Tämän hösän, kaikkien tapahtumien ja muiden juttujen huonona puolena on se, että keskittyminen välillä herpaantuu ja unohtelen asioita.

Eikä tämä hösä tähän pääty! Huomenna lähden käymään Saksassa ja viikonloppuna on sitten blogigaalaa toisen perään. Mutta mä tykkään tästä. Tykkään että tapahtuu. Tuntea että tässä sitä nyt ollaan eikä junnata paikallaan ja tehdä samoja juttuja päivästä toiseen. Samaan aikaan odotan tosi paljon rauhaisia kesäpäiviä mökillä. Kun ei tapahdu mitään eikä tarvitse mennä minnekkään.

Että hyvää alkanutta viikkoa vaan kaikille, saas nähdä mitä tämä taas tuo tullessaan! Onko muilla samanlaista haipakkaa, ruuhkavuosiksiko näitä kutsutaan?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “JA TAAS YKSI VIIKKO ON TAKANAPÄIN”

  1. Ilona sanoo:

    I-h-a-n-i-a kuvia taas. Kohta se Linnanmäkikin taas aukeaa 🙂

    Mä havahdun aina vähintään viikon välein siihen, kuinka nopeasti aika menee. Se ihan juoksee. Enkä tajua mihin sillä on niin kiire.

    Niistä kuuluisista ruuhkavuosista ei tietoakaan, kun työt ovat kotona. Sangen ihanaa ja rauhallista. No jostain se ruuhka tietysti pitää päiviin tehdä..eilenkin lopettelin lattioiden maalaamisen klo.21.40. Sellainen kiva pieni hässäkkäpöhinä tekee kivan fiiliksen.

    Ja vitsti, että odotan sitä kunnon kevättä!

  2. Hei Keittiökaveri on kyllä arjen pelastus ♥

    Meille on tullut nyt jo monena viikkona putkeen. Miehellä on jalka paketissa ja mulla ei oo ajokorttia, joten olen arvostanut sitä kotiin kannettua ruokaa erittäin paljon.

    Tsemii hösiksen kanssa!
    ps. upeet ja elämänmakuiset kuvat

  3. Täällä on todellakin haipakkaa myös: Opiskelua, harjoittelua, kirjoitusduuneja, partiota, leirejä, lapsen kanssa touhuamista, lääkäreissä juoksemista…

    Että kyllä se kesä ja mökkiranta kuulostaa aika hyvältä!

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/04/07/viikot-veden-lailla-ne-soljuu/

    • oh hog, no tosiaan. ja jotenkin tämä ketkiv varmaan vaikuttaa, niin paljon tapahtumaa eikä tulisi mieleenkään jäädä vain kotiin, kuten vaikka talvella.

Kommentoi