AIKUISTEN KESKEN

25/03/2014

aikuisten kesken marimekko lakanat yöpaitaaikuisten kesken varpaat marimekko trikoolakanaaikuisten kesken bite me marttaaikuisten kesken aamupala hay arabia iittalaaikuisten kesken ville ja martta tanhuaa hunajaistaaikuisten kesken essi hunajaistaaikuisten kesken hunajaista tulppaanitaikuisten kesken martta minibanaaniaikuisten kesken kaisu marimekkoaikuisten kesken ville minibanaaniaikuisten kesken karri hiihtopipo stööaikuisten kesken minttu meikkaa eyelineraikuisten kesken ruusut marimekkoaikuisten kesken essi ja minttu hunajaista ruusutaikuisten kesken pipsa levyhylly saksalainensuihkuaikuisten kesken kiharat suoristusraudalla marimekko hunajaista

Takana on niin hauska viikonloppu että nyt melkein itkettää. Ystäviä, uusia tuttavuuksia, musiikkia, ruokaa ja juomaa. Yhdessäoloa, hassuttelua, keskusteluja kaikesta mahdollisesta. Tanssimista, keikkoja, hiihtopipoja, brunsseja. Hiusten kihartamista, vaatekiriisi, aamusauna ja saksalainen suihku. Kadonnut lompakko, jatkot ja mäkkärin yöpalaa. Kaatuneet mehumaidot, ”väärään”numeroon lähetetty viesti, huonosti solmitut kengännauhat. Camotakkeja, burleskiesitys, synttärikakku. Sangriabooli, siskonpeti, eikä yhtään rikkoutunutta astiaa.

Välillä on tosi kivaa olla aikuinen. Saa tehdä juuri niinkuin lystää.

Kiitos Riikka ja Ville <3

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “AIKUISTEN KESKEN”

  1. santra sanoo:

    Ihana pikku bansku!

  2. R sanoo:

    Moi, missä Essi luuraa?! Onko se lopettanu bloggaamisen kokonaan? Ikävä jo sen juttuja..

  3. IHANAT!!!! :DDDD

  4. […] Viime lauantaina heräilimme porukalla ja illalla oli tiedossa synttärijuhlat. Tänä aamuna on hieman rauhallisempi meininki, allergian taltuttama mamma pärskii ja hieroo silmiään vuoronperään. Tässä viime lauantain meininki kiteytettynä. Mulla oli huono kamerapäivä selvästi, kaikki kuvat julkaisukelvotonta materiaalia. Käykää siis kurkkaamassa kuvia Kaisulta ja Mintulta! […]

Kommentoi