PERINTEINEN KEVÄINEN SISUSTUSINSPIRAATIO (KRIISI)

6/03/2014

kevät sisustus inspiraatio habitat lamppu pilkkutarrat seinälläkevät sisustus inspiraatio naulakko poola kataryna apteekkipullo ittala nappulakevät sisustus inspiraatio ferm living purkki malliukko langattomat kaiuttimetkevät sisustus inspiraatio petra wolff kalenterikevät sisustus inspiraatio riihimäen lasi purkki keittiötölkkikevät sisustus inspiraatio rumamies taulukevät sisustus inspiraatio viherkasvi peikonlehtikevät sisustus inspiraatio sohva sänky beditkevät sisustus inspiraatio string deko elle pärekorikevät sisustus inspiraatio trendimag hay coffee tablekevät sisustus inspiraatio valokirjain kitty cat clock hylly kaappi 60luku

Tiedättehän sen kutkuttavan tunteen kun päivät alkavat olla keväisiä ja aurinko valtaa pitkästä aikaa kodin kaikki huoneet. Tavarat tekee mieli järjestellä uusiksi, vaihtaa sohvatyynyt iloisen värisiin ja imuroida jostain kummasta lisää tulevaa pölyä kokoajan. Tai jopa muuttaa. Mulla on ihan kamala muuttokuume!

Mutta vihaan muuttaamista, juurihan me muutettiin, eikä mulla edes olisi aikaa sellaiseen. Enkä lasten takia edes viitisi muuttaa taas. Joten päätin sitten pitää kaiken uusiksi olkkarissa. Tosin toistaiseksi vielä vain mielessäni. Joten seuraavaksi etsintäkuulutan: Myykää joku Ikean kolmen hengen istuttava Karlstad-sohva!

Enkä edes kysy että onko siellä muita jotka kevään tullen tahtovat pistää kaiken uusiksi, koska tiedän että on! Mutta kertokaa että mitä olette edellisvuosina tehneet, entäs nyt?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

12 Responses to “PERINTEINEN KEVÄINEN SISUSTUSINSPIRAATIO (KRIISI)”

 1. Pia sanoo:

  Mikä on tuo ihana kattovalaisin?!

 2. Pia sanoo:

  …ja vastaus vielä kysymykseen; todella kova sisustushimo! 😛

 3. Bianca** sanoo:

  Viime vuoden vimmassa maalasin kolme suurta huonekalua valkoisiksi, yksi niistä oli edellisenä päivänä ostettu ruskea ja antiikkinen. Keskeneräiseksi jäi jälki kun sinni ei riittänyt toiseen maalikerrokseen saati esivalmisteluihin (hionta jne) Tuossapa nuo kaksi ovat edelleen, toivottavat nyt valoisina kevään tervetulleeksi ja epätasaiseen jälkeenkin olen tottunut. Tänä keväänä hankin vain lisää viherkasveja, muratti keikkuu jo keittiönhyllyllä ja kaktuksiakin olisi kiva saada lisää. Niin ja ruokayrttejä!

 4. Voi kun on herkullisia yksityiskohtia teillä!! Tosi kiva tuo naulakko päällisineen! 🙂 Meillä lastenhuoneeseen päätyi myös vastaava 50l naulakko eteisestä ja kovasti on sen päällinen nyt projektina, mitäköhän keksisi. Meillä viimevuonna oltiin ihan eri tunnelmissa ihan eri asunnossa… jospa kevät tois puhtia rempan ja uuden sisustamisen viimeistelyyn. Etenkin taulut sun muut on hakusessa ja verhoja verhoja verhoja..tangotkin toki puuttuu vielä. Eiköhän se tästä, ainakin mielessä on jo kerennyt pitkälle tähänastisten auringonpilkahdusten energialla. ;D

  http://kotiani.blogspot.fi

 5. Iina sanoo:

  Huippu tuo ”äijäjuliste”, mistä niitä saa?

 6. Ilona sanoo:

  Vastaan kuitenkin. Ihan älytön into. Kelailin, että maalaan ehkä lattiat.

  Uusi kevyempi sohva olisi tännekin tervetullut. Mutta ei raaski.

 7. Hanna sanoo:

  Minulla menee aina vaatekaappi uuteen uskoon. Sen lisäksi vaihtuvat usein kaikki sisustustekstiilit, etenkin verhot. Miehellä palaa järki siihen verhovuoreen, mikä meidän liinavaatekaapista löytyy…
  Tänä vuonna aion rauhoittua (yeah, right) ja jättää tekstiilit rauhaan. Sen sijaan aion panostaa kaikkeen piensisustus-juttuihin. Ja nyt en tarkoita todellakaan niitä posliinikissoja tms, vaan esim. kynttilöitä, lyhtyjä, tauluja yms 🙂

 8. Krista sanoo:

  NO ON TÄÄLLÄ kevät -pörriäisen sisustuspistos pistänyt. Nimimerkillä ens viikolla aikuisten nukkuhuone (toiset kustuu sitä makuuhuoneeksi 🙂 ) saa valkoista maalia pintaan ja pitäisi keksiä jotain kivaa sinne. (ja vähän muualleekkin). Uusi sohva olis aika ihana. Tai uus ruokailuryhmä? Sänky? Äh, paljon olis uutta olis mielessä. <3

 9. Anzu sanoo:

  Me muutetaan pian uuteen kotiin ja odotan sitä
  Kyllä innolla että pääsen sitä sisustamaan 😉 uusi sohva olisi kyllä ihana ostaa

Kommentoi